יש להם טעם לא רק בשוקולד

deathcaster

New member
ולמרות זאת... אפשר להבליג.. לטובת הפורום

ולגלות בגרות.... האם זה כל כך קשה? באמת.... אולי כדאי שתתעלו מעל עצמכם ותתנו לפורום להיראות כמשהו שמצדיק את הנושא שלשמו הוקם? קחו את הוויכוח שלכם למסרים פרטיים, תפרסמו רק את התוצאות החשובות ביותר ומסקנות... זה יהיה "חדשות המדע" המקומיות

בחייך

הפורום הזה נראה כמו מחראה כמעט מיומו הראשון (ליתר דיוק - מרגע שהצטרפו אליו כמה ליצנים), זה לא שיש פה משהו מי יודע כמה שנהרס לעת עתה. אם וכאשר הוא יהפוך למקום נורמלי, שיש בו שרשורים מתארכים שאינם כוללים טרולים, יהיה לו ציביון שיהיה שווה לשמר.

deathcaster

New member
תגובה

"הפורום הזה נראה כמו מחראה כמעט מיומו הראשון "- צודק.... אז בוא נשמור על מפלס החרא.... שחס וחלילה לא ירד. נו באמת.. אם וכאשר הוא יהפוך? הנה .... הוא יכול להפוך אם תפסיקו לכער אותו, כל אחד יתרום קצת.... אתה תפסיק להגיב לה, היא תפסיק להגיב לך -או שוב, קחו את זה למסרים... הרי זה וויכוח של שניכם בלבד. עכשיו שוב תנגן לי שהדרך שלך מוצדקת לעומת וויכוחי עצבר ופינוקי? אז באמת אתה כמו גמל שלא רואה את דבשתו.

אני בהחלט בעד שכולם יפסיקו להגיב לטרולים

ויישמתי זאת בעצמי בימיו הראשונים של הפורום. ראינו כמה תועלת זה הביא (רמז - בגלל שיש אחרים שלא ממש טורחים לעשות זאת). כעת אני מנסה גישה אחרת לניקוי הפורום. דרך שבשלב ראשון הופכת אותו למגעיל עוד יותר, אבל בתקווה - בהמשך תהפוך אותו ליותר נעים. ימים יגידו מה התוצאות של שיטה זו.

התוצאות כבר מוכרות:

הטרולים ימשיכו לטרלל, השיטות השונות לניקוי הפורום ע"י משתמשיו לא יעזרו, והפורום יתרוקן אט-אט מיושביו עד שיישארו רק הטרולים, ואז גם הם ילכו אין יהיה להם משעמם. יש פתרון אחד לעניין: פעולה אקטיבית של הנהלת הפורום. זו בדיוק הסיבה שלכל פורום יש מנהל, ומנהל שלא דואג לעניין הזה חוטא לתפקידו ודן את הפורום לחידלון. כל הדיבורים של משתמשים רגילים לא יעזרו.

deathcaster

New member
ורק כדי להיות הוגן ולהראות לך שאני לא נגדך

אכן, הוא לא עמד (לפחות לדעתי ומהתגובות שאני עדיין יכול לראות אותן) בהתחייבות שלו

פולספגן

New member
הקטע זה שהוא לא מתבייש להזכיר את זה למרות שכל

פעם יוצא ה-
, אך לזה נאמר "אם אין שכל
אין דאגות
"

רק בשביל ההשכלה

באיזה חלק מההסכם קיבלת רושם שאני לא עומד? חשוב לי לדעת לאלו הודעות נוספות עלי לקשר כדי להבהיר לכולם את המצב. אגב - הסוגריים שלך מסבירות הכי טוב למה היה חשוב לי כל כך שהיא תפתח הודעה חדשה. אין כמו אור השמש לחיטוי שקרים.

deathcaster

New member
תגובה

אני מסכים לחלוטין, אם נגזר עלינו לסבול את הוויכוח ביניכם, מן הראוי שהוא יהיה בצורה קריאה. וזו הסיבה שכרגע, אני חושב שאתה עדיין חייב לה תשובות, היא שאלה 3 שאלות ולא ראיתי שענית עליהן (ייתכן שכן...אולי בהודעות שאני לא מצליח לראות ולכן אני מסייג דבריי) אבל בלי שום קשר ל"מי מנצח בוויכוח ומי משתין רחוק יותר" לדעתי הסאגה הזו מיותרת.

היא התחייבה מראש

לשאול אותן בצורה ובמקום מסויימים ולא עמדה בכך (סיפקתי לינקים לכך), האם לכך שאני ממתין למילוי חלקה בעסקה אתה קורא אי עמידה בהתחייבות? אני שואל את זה כי חשוב לי שכל אדם שפוי יקלוט מה קרה פה.

deathcaster

New member
אני מבטיח לך

שכל אדם שפוי... סולד מהוויכוח שלכם, אני היחיד שמספיק אכפת לו להעיר לכם על כך ככל הנראה.

לא מעסיקה אותי מידת הסלידה של הצופים

אלא הדעה שלהם לגבי הצדק בויכוח הזה (במידה וישנה). אני לא כאן כדי לעשות שמייח לאנשים, אלא כדי לנסות ליישם את השיטה שלי להעפת טרולים.

למעלה