יש להם טעם לא רק בשוקולד

פולספגן

New member
מכיר את הבדיחה על טפש, חכם ופיקח?

הוא הטיפש, זה שנכנס לבור ולא יודע לצאת ממנו

deathcaster

New member
תגובה

אז תיישמי.. עד כמה שראיתי, הוא לא מגיב לך בצורה בוטה... בטח שלא בצורה כה ילדותית עם אייקונים כמו ילדה בת 12 ועם כינויי גנאי בכל הזדמנות. אז מדוע את עושה זאת? זה לא מוסיף לך קרדיט YOU KNOW

אתה טועה עובדתית

פינוקי היה מנודה בפורום שלי זמן רב לפני שהוא נחסם, בגלל שהיה שיתוף פעולה בנושא (החסימה קרתה בשלב מאוחר יותר כשהוא התחיל להעלות עוד ועוד הודעות גם כשלא התייחסו אליו). אל תדבר על הויכוח בינינו אלא על מה שאני עושה בו, ואני בהחלט לא יורד לשפה בוטה (תקן אותי אם יש לך דוגמה אחרת). אני לא מסכים איתך, טרול אמיתי יכול להיות מועף דה פאקטו על ידי הכותבים הקבועים, ומידת האימפוטנטיות של המנהל אינה עניין לגישה זו. לי כמובן אין בעיה עם העמדת השכלתי למבחן, ואני אשמח להוכיח סוף סוף את יכולותיי ברגע שהיא תואיל בטובה להעלות את ההודעה שהתחייבה להעלות לפני שבועות.

פולספגן

New member
"ומידת האימפוטנטיות של המנהל"

רק בתגובה הזאת הוכחת את טענתו
אני במקום המנהל, הייתי חוסם אותך על תגובה כזאת ואני אישית אדאג לצרף לו קישור לתגובתך זאת. "ואני אשמח להוכיח סוף סוף את יכולותיי" - בוא תראה לנו אותה ותשיב על השאלות שנשאלת ...

deathcaster

New member
הפעם.....

לפחות על הכותרת ועל 2 המשפטים הראשונים בהודעתך...... אני מסכים... אז מה מילטון.... לא מגיב בצורה בוטה? ועוד בהפרה של תקנון הפורומים על ביקורת בפומבי על ניהול הפורום?

בסך הכל התייחסתי למשפט הזה שלך

"מנהל הפורום הבהיר שהוא לא יעשה זאת.... " אני לא יודע אם וכמה הוא באמת אימפוטנט, אלא מתייחס לאפשרות שהוא לא מוכן ו/או מסוגל לחסום טרולים אותה אתה העלית. לא מצאתי פה בוטות ו/או ביקורת על הניהול של הפורום.

deathcaster

New member
חחח

או בקיצור... זה שלא מצאת.... אומר למעשה:"לא הייתי צריך לכתוב מה שכתבתי ואני מנסה לטייח את זה" "אני לא יודע אם וכמה הוא באמת אימפוטנט"- זה לא מנע ממך מלכנותו כזה... זה נראה לי בוטות. "אלא מתייחס לאפשרות שהוא לא מוכן ו/או מסוגל לחסום טרולים אותה אתה העלית"- כולמר אם הוא לא עושה זאת- הוא אימפוטנט... זו נראית לי ביקורת על ניהול הפורום. עזוב...
בחייך... החיים והמוות ביד הלשון, לפחות תכתוב שנפלט לך ואתה מצטער אם פגעת... אל תנסה לתרץ את זה.

אם היה נפלט הייתי כותב שנפלט

אבל במקרה הזה חשבתי על כל מילה, והתנסחתי כפי שהתנסחתי בהתאם לאפשרות שאתה עצמך העלית, ולכן כתבתי "מידת האימפוטנטיות", שכן לי עצמי אין כל עמדה בשאלה מדוע המנהל כאן לא חוסם טרולים (ככל הידוע לי - יתכן שהוא בכלל לא מצא עדיין את אופציית החסימה בפאנל המנהלים), ובוודאי שאין לי סיבה לכנות אותו בתואר אימפוטנט.

פולספגן

New member
אני התחייבתי ואעמוד בהתחייבותי אם הוא יעמוד

אגב, אתה מוזמן לעזור לו ...

deathcaster

New member
תגובה

איך אני יכול לעזור לו? אני מוכן להודות בדבר שאין לי מושג בו, והשאלות שהצגת לו (מהזיכרון משהו על מחשבים? תכנות?.... כי באמת ניסיתי לחזור ולעקוב אחרי הוויכוח שלכם לאחר שביקשת, אבל הוא כבר כל כך ברח לצד שמאל שאי אפשר כבר לקרוא אותו) - אין לי מושג ירוק בנושא, הפעםהאחרונה שנגעתי בתכנות היה קורס עלוב של שפת C בתואר הראשון. מה שכן שמתי לב זה שאת מפקפקת בגיליון הציונים שהוא העלה..... ואמרת שלך יש תעודה .... למה כתבת את זה אם את לא מתכוונת להציג אותה? (תמחקי את השם), הוויכוח שלכם ממשיך בכך שאת ממשיכה לעשות לו רצח אופי כהרגלך, לא ממש וויכוח ענייני (ולא רק באשמתך)

פולספגן

New member
אני הבטחתי שאו שאציג אותה או שאפסיק לכתוב

בפורום ואני בהחלט מתכוונת לקיים, אם השאלות ייענו, כולל ה-2 הנוספות מאינפי שאוסיף לאחר שה-3 ייענו. אגב, רק שאלה אחת מתוך ה-3 היא במחשבים, אז אתה מוזמן להשיב על ה-2 האחרות ...

deathcaster

New member
אני לא מבין למה שניכם מנסים

כל אחד וסיבותיו הוא, לגרור אותי בכוח לוויכוח שלכם... שמתי לב לעוד דבר, הוא ביקש (ואני מצדיק אותו), שתשאלי את השאלות בצורה שתהיה קריאה, בגלל שהשרשור ברח הצידה, ולא עשית זאת..... זו הסיבה שאני גם אם הייתי רוצה לנסות לענות על השאלות..... לא אטרח לעשות זאת.

פולספגן

New member
התחמקות זולה -

לחץ למטה על קישור להודעה וזה פותח לך אותה, כך שאין לך תירוץ
אגב, אני לא ניסיתי לגרור אותך, אלא הוא ומכיוון שהשבת לו, אז הכנסת את עצמך.

deathcaster

New member
חחחח

אז כל מי שלא מוכן לשחק במשחק שלכם נוקט בהתחמקות זולה? סבבה, אני נוקט בהתחמקות זולה... ואין לי תירוץ... שימי לב מדוע הכנסתי את עצמי, כדי להבהיר לו (וגם לך) שהוויכוח ביניכם מכער את הפורום וצריך לעבור למסרים פרטיים

deathcaster

New member
אז הנה רעיון נהדר שיהיה לך קל יותר

פשוט תגלי בגרות ותפסיקי (או שזה גם יהיה קשה? וה"פרינציפים של להתווכח" חזקים ממך?)

פולספגן

New member
קשה להתעלם מעלוקה, כי כל שרשור שבו אני כותבת

הוא מתפרץ עם שקריו ואני צריכה שוב לשים את הקישורים להתחייבות שלו.

למעלה