טרם פתחת מה?
את המאמר שדיברתי עליו? כפי שכתבתי לך אז, תאריך הפירסום המקורי שלו היה מצויין באופן הרגיל והבולט ליד שמו והפרטים הביבליוגרפיים הרגילים (ג'ורנל, גליון, עמודים...). לא היה שום צורך לפתוח את המאמר עצמו ולקרוא אותו. כאמור, כל מי שעובד עם מאמרים אקדמיים יודע איך להסתכל על הפרטים הללו. השגיאה שלך היתה שגיאה של טירונים, והיא הועצמה עוד יותר ע"י כך שתאריך הפירסום היה חלק מהשאלה הנדונה בדיון בינינו, ולא פרט מינורי וחסר-חשיבות. כלומר, את ביקשת מאמרים מתקופה מסויימת, אני סיפקתי לך מראי-מקום, ואת מיד באת כמנצחת עם הטענה ש"זה לא מהתקופה הנכונה" - בלי לבדוק לרגע אולי אני במקרה עשיתי מה שטענתי שעשיתי. כאמור, שגיאה של טירונים. את יכולה לדבר על תעודות והסמכות מהיום עד מחר, אבל קטעים כמו זה מעידים יותר מכל דבר שתגידי על חוסר ההתמצאות הבסיסי שלך במקצוע שאת טוענת שאת לכאורה עוסקת בו. את כמו מישהו שטוען שהוא טניסאי-צמרת ואז עולה לתחרות עם מחבט שטיחים - לא צריך יותר לשאול שום דבר. עכשיו את יכולה לצרוח עליי מה שבא לך ולהאשים אותי ואת שאר העולם בכל השטויות הרגילות שלך ולהעליב בכל העלבונות הרגילים. אני הבנתי עם איזו רמה של "מדענית" יש לי עסק, ויותר מזה אני לא צריך.