יש להם טעם לא רק בשוקולד

טרם פתחת מה?

את המאמר שדיברתי עליו? כפי שכתבתי לך אז, תאריך הפירסום המקורי שלו היה מצויין באופן הרגיל והבולט ליד שמו והפרטים הביבליוגרפיים הרגילים (ג'ורנל, גליון, עמודים...). לא היה שום צורך לפתוח את המאמר עצמו ולקרוא אותו. כאמור, כל מי שעובד עם מאמרים אקדמיים יודע איך להסתכל על הפרטים הללו. השגיאה שלך היתה שגיאה של טירונים, והיא הועצמה עוד יותר ע"י כך שתאריך הפירסום היה חלק מהשאלה הנדונה בדיון בינינו, ולא פרט מינורי וחסר-חשיבות. כלומר, את ביקשת מאמרים מתקופה מסויימת, אני סיפקתי לך מראי-מקום, ואת מיד באת כמנצחת עם הטענה ש"זה לא מהתקופה הנכונה" - בלי לבדוק לרגע אולי אני במקרה עשיתי מה שטענתי שעשיתי. כאמור, שגיאה של טירונים. את יכולה לדבר על תעודות והסמכות מהיום עד מחר, אבל קטעים כמו זה מעידים יותר מכל דבר שתגידי על חוסר ההתמצאות הבסיסי שלך במקצוע שאת טוענת שאת לכאורה עוסקת בו. את כמו מישהו שטוען שהוא טניסאי-צמרת ואז עולה לתחרות עם מחבט שטיחים - לא צריך יותר לשאול שום דבר. עכשיו את יכולה לצרוח עליי מה שבא לך ולהאשים אותי ואת שאר העולם בכל השטויות הרגילות שלך ולהעליב בכל העלבונות הרגילים. אני הבנתי עם איזו רמה של "מדענית" יש לי עסק, ויותר מזה אני לא צריך.

פולספגן

New member
כמובן, הקינאה מדברת בעד עצמה

חזרנו לקינאה...

במה אני אמור לקנא, חביבתי? בהיעדר המוחלט של כל יכולת מחקר מינימלית? את מוזמנת לשמור את זה לעצמך, ביחד עם ההצהרות השונות שלך על כמה שאת מוצלחת במה-שזה-לא-יהיה שאת מתיימרת לעשות. העדויות מדברות בעד עצמן חזק יותר מכל ההתפרעויות המילוליות שלך.

פולספגן

New member
כן ולמה אתה לא מפגין את כישורך המדעיים ועוזר

לחברך שנפל לבור? אם (ברור שלא
) לא הבנת, אז אני מתכוונת שאתה מוזמן להשיב על 3 השאלות שמילטון גון לא יודע מאיזה צד של הדף להסתכל עליהם ... נו, קדימה ...

מה קשור, חביבתי?

1) אני לא מתמצא במיוחד בתרמודינמיקה (אם אני זוכר נכון זה נושא השאלות, נכון?), ובאופן כללי גם לא בתחומים מתקדמים בפיסיקה ומתימטיקה. ההשכלה כפי שהיית יודעת אילו היית מדענית, לא כל מדען אמור לשלוט בכל תחום. אם יש לך שאלות בנושאי מיקרוביולוגיה, ביולוגיה מולקולארית, מוצא החיים ו/או אתיקה, ותתני לי סיבה טובה להקדיש להן זמן, נדבר. גם שאלות בתחומים אחרים בביולוגיה יישקלו בחיוב. (כשאני אומר "סיבה טובה" אני לא מתכוון שתתני לי שאלות ואז תתחילי לצרוח שאני פחדן או שקרן או סוטה מין בגלל שאני לא עונה לך. אני עושה בחינות רק אם יש לי אינטרס לעשות אותן) 2) אם הבנתי נכון את שואלת שאלות את מילטון בציפייה שהוא יענה עליהן בעצמו, נכון? אז למה את מכניסה אותי לעניין? תסתדרי איתו ותעזבי אותי בשקט. הוא לא חבר שלי ואני לא מכיר אותו ואם הוא בוחר לנהל איך משא ומתן זה עניין שלו. למה שאני "אפגין את כישוריי המדעיים" ללא תועלת? רקדן בלט לא רוקד באמצע הרחוב רק כי הוא יכול ואינסטלטור לא פותח את הצנרת של כל בית שהוא מתארח בו. אנשים נורמאליים עושים דברים לא כדי להשוויץ סתם ביכולות שלהם אלא כשיש בכישורים שלהם צורך או תועלת לעצמם או לזולתם.

פולספגן

New member
מדען הראש שלו גם פתוח לתחומים אחרים ולא רק מה

שהוא עוסק, אחרת מה אתה עושה כאן בפורום? הרי יש לך את פורום ביולוגיה ומדעי החיים שמתאים לנישה המוגבלת שלך
מדען יש לו את היכולת לקרוא מאמרים גם בתחומים שהם לא תחומו ולהבינם ברמה סבירה, אך בפירוש לא יוכל לעשות זאת אם הוא הורגל שמאכילים אותו ב-
כמוך
לשאלותך:- 1) רק השאלה הראשונה היא בתרמודינמיקה. 2) אני לא ניסיתי לגרור אותך, אלא הוא ומכיוון שהשבת לו, אז הכנסת את עצמך. את הביטוי "חמור קופץ בראש", אתה מכיר? אם כן, תגיד שלום לעצמך, כי קפצת בראש ולכן נשאבת פנימה.

deathcaster

New member
הערה קטנה

"מדען הראש שלו גם פתוח לתחומים אחרים ולא רק מה, שהוא עוסק, אחרת מה אתה עושה כאן בפורום?" - הוא (וגם אני) מתעניינים בחדשות של המדע, במגוון תחומים, זה לא אומר שאנחנו הולכים לפתור כאן שאלות כחלק מוויכוח מטופש, כי זה לא מדע וזה לא מה שמדען עושה. אבל זה גם לא נכון שאת לא מנסה לגרור, כל מי שהעז לרשום הודעה בשרשור הוויכוח שלכם (כולל אני) ניסית לגרור אותו שיענה לשאלות שלך, כאילו זה אמור להוכיח משהו ובכן, אם מישהו לא רוצה לענות על השאלות שלך (מלבד מילטון) זה לא מעיד על חוסר יכולתו לענות על השאלות הללו, אלא זה מעיד פשוט מעיד על אי רצונו לשחק במשחק הזה.

פולספגן

New member
אז מה זה אם לא מדע?

הדבר היחידי שאני מסכימה איתך הוא שזה לא חדשות המדע, אך בהחלט השאלות האלה הם מדע ואפילו מדוייק. כתבת "כל מי שהעז לרשום הודעה בשרשור הוויכוח שלכם (כולל אני) ניסית לגרור אותו שיענה לשאלות שלך"
לא נכון, רק מי שתקף אותי אד פרסונם, הצעתי לו שיראה את גדולתו במקום לדבר פקה פקה. לדוגמא, הנה תגובתך שגררה את הזמנתי אליך להשיב על השאלות האלה ובגלל שאצלך זה היה אד פרסונם חלש, ההזמנה היתה תחת המילה "אגב".

deathcaster

New member
את רצינית

איך הבנת שזה היה אד פרסונם? לא ברור לי
המטרה שלי בכך שהצעתי לך להציג פתרון הוא לא משהו כנגדך, נהפוך הוא, חבל שכל תגובה כנגדך את רואה כהתקפה. אם את חושבת שהתנצחות באינטרנט שבמהלכה את מציבה אתגר לפלוני א' שיענה על שאלות ומצפה שכל אחד אחר שמקטרג עלייך יפתור אותן גם- זה מדע, אז יש בינינו מחלוקת.

פולספגן

New member
דברתי על השאלות שעוסקות במדע ולא על

ההתנצחויות. התגובה שלך שקשרתי קודם לא היתה אליי, אלא למילטון גון, אז לא ברור לי איך הצעת לי?

הייתי עונה על השאלות בשמחה

אלא שבכך אני בעצם מכיר בכך שהיא לא עומדת בהתחייבויות שלה, וממילא לא מצפה שהיא תעשה את זה גם לגבי התעודה שלה, אז למה לי להשקיע אנרגיה בניסוח התשובות לשאלות שלה (בכל זאת אלו שאלות של מבחן שצריך להיזכר בנוסחה וחצי כדי להשיב להן), זאת בניגוד לויכוח הנוכחי שגוזל ממני זמן אבל לא אנרגיות. אבל מעניין אותי לדעת האם אתה במקומי היית עונה לה? אם אשמע ממך ומעוד כמה שהייתם עושים זאת, נראה לי שאוותר לה שוב רק כדי לפגוש את ההתחמקות הבאה שלה.

פולספגן

New member
כבר deathcaster כתב לך שהוא במקומך אם היה

מגיע למצב שלך, אז הוא היה משיב על השאלות. האם אתה מנסה עוד דרך מילוט? אה ואהבתי "בכל זאת אלו שאלות של מבחן שצריך להיזכר בנוסחה וחצי כדי להשיב להן", או במילים אחרות עוד לא מצאתי מי שיפתור לי את זה במקומי

deathcaster

New member
תגובה

האמת שלא כתבתי את זה במילים הללו, אז אבקש לא לסלף את דבריי.. אבל אני כן אגיד שאם היית מציבה בפניי אתגר כזה.. והיה לי את הידע לפתור את השאלות (וחשוב מזה: רצון להשתתף בוויכוח המטופש הזה)- הייתי מנסה. ובטח שלא הייתי מתרץ כמוהו, לו הוא היה רוצה לענות על השאלות, הוא כבר היה עושה זאת כשם שאת אם באמת היית רוצה לראות אותו פותר אותן היית נענית לבקשתו הפשוטה לרשום את השאלות בצורה מסודרת, מה שמוכיח ששניכם פשוט קטנוניים מאוד בוויכוח המיותר הזה.

המינימום של הנימוס דורש

שתתייחס להסבר שסיפקתי. אתה לא חייב להסכים איתו, אבל לנתח את פעולותיי בהודעה שמשורשרת להודעה שבה סיפקתי להם הסבר בלי להתייחס אליו, זו סתם התנהגות טפשית.

deathcaster

New member
תגובה

התנהגות טיפשית זה לנהל את הוויכוח איתה, ושים לב שאני כבר לא היחיד שטוען זאת. ההסבר שסיפקת כבודו במקומו מונח... ההתנהגות שלך, כמו שהשבלול ציין..... קטנונית... אם היית רוצה ו/או יכול לענות על שאלותיה, היית עושה זאת, אם היא הייתה רוצה לפרסם תעודה שלה או לרשום את שאלותיה בצורה מסודרת.... היא כבר הייתה עושה זאת, כרגע הוויכוח ביניכם (זוכר שאמרת שזה לא וויכוח?) לא מתקדם לשום מקום מלבד הרס מתמשך של הפורום, אפילו יותר מפינוקי ועצבר. המינימום של הנימוס שהייתי מצפה משניכם זה להפסיק את הוויכוח הזה, כאשר שניכם יודעים שהוא לא תורם לפורום ולא לכותבים האחרים... אבל לא אכפת לשניכם... (אתה הצהרת על כך במפורש וממך דווקא ציפיתי ליותר מאשר ממנה, כנראה טעיתי)... אז אל תטיף לי על "מינימום של נימוס". תסתכל במראה.

מה כל כך מסובך בהתייחסות לטענה שלי?

עד שבמקום זה אתה מעדיף להרעיף מלל לא קשור ולנסות להטיף לי מוסר?

deathcaster

New member
תגובה

אתה צודק, אני בהחלט מנסה להטיף לך מוסר כי אם לא הבנת עד עתה, פרטי ההסכם שלכם וכל מה שנלווה אליו.. לא מעניינים אף אחד, רק צריך שזה ייפסק.

למעלה