יש להם טעם לא רק בשוקולד

deathcaster

New member
התשובה היא לא

ואם תשים להודעתי, אני מאוד סייגתי את זה שאני טוען שאתה לא עומד בהתחייבות.

פולספגן

New member
פתרת כבר את השאלות שנתבקשת?

לא נראה לי שאצטרך לעשות זאת
, כי אין מצב שתצליח לפתור את השאלות כי לא למדת את הקורסים האלו אלא סתם מצאת את זה באינטרנט.

פולספגן

New member
כן, מעוניינת בלינקים שאתה שקרן ומפר התחייבות

זייפת גליון ציונים, לא פתרת שום שאלה שנשאלת, אז יש לך עוד את החוצפה להעלות את זה. אני עדיין מחכה לפתרון השאלות ... (עדיין לא מצאת מישהו שיפתור לך?
)

כפי שהשבתי לך כבר בקישור שהבאת

את התחייבת להעלות הודעה מסודרת עם השאלות שלך ועוד כמה דברים. אני מתחנן בפנייך שתואילי בטובך להעלות אותה כבר, ואשמח להשיב לשאלות האלה שרחוקות מלאיים עלי. למה את לא עושה את זה? במקביל - הצעתי לך בעבר ואני מציע לך שוב לוותר על החלקים שאת צריכה למלא בהודעה שלך, ובמקום זה להעלות את הגיליון עם שמי המלא בצירוף הוכחה לכך שזהו שמי, בתמורה לאספקת תאריך שבו את מתחייבת להעלות את התעודה שלך בלי שום תירוץ נוסף. ההצעה בעינה עומדת. למה את לא הולכת על אחת האפשרויות לפחות? ההודעה בה נוסחה ההתחייבות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2254&MessageId=157117815 ההודעה בה הסכמת להתחייבות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2254&MessageId=157118089 ההודעה בה הצעתי לך את האפשרות השניה (ב-נ.ב.ב.): http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2254&MessageId=157373976

פולספגן

New member
מהסיבה הפשוטה שאתה שקרן פתלוגי וההוכחה היא

שאתה מוכן לעשות הכל רק לא להשיב על השאלות, כי אין לך שמץ של מושג איך להסתכל עליהם אפילו. לגבי הקישורים שלך, כתבתי לך ואקשר שוב לתגובתי - קרא את ההתחייבות שלך שוב ואח"כ יש את התגובה הבאה שמזכירה לך שלא תתחמק מהתחייבותך ואל תנסה להוסיף התניות‬ ותגובתי לקישור האחרון שלך - מה קרה? הבנת שאתה לא מסוגל לקבל עזרה בפתרון נו, אפסילון קטן, בוא תראה לנו שה"שאלות האלה שרחוקות מלאיים" עליך
מרוב שהן "רחוקות", אתה מוכן למכור את אמא שלך
הנה יש לך עדים שהתחייבתי שאם תפתור את השאלות האלו + ה-2 שאוסיף מאינפי, אני אקיים את התחייבותי, אז בוא תגשים את חלומך

נניח שאני שקרן פתלוגי

עדיין לא הבנתי למה את לא מעלה את ההודעה שהתחייבת ובה השאלות? אנא עני לשאלה זו בלבד, בלי לשפוך מסביב הרבה מלל מיותר. בנוסף או במקום זה את יכולה לענות לשאלה השניה שלי - למה את לא מסכימה להצעה האחרת שלי לגבי העלאת הגיליון עם השם המלא?

פולספגן

New member
השבתי לך אפילו בשרשור זה -

זה בסדר הוא גם זייף גליון ציונים ועשה איתי עיסקה ושם יש לך את ה-3 השאלות הראשונות. "למה את לא מסכימה להצעה האחרת שלי לגבי העלאת הגיליון עם השם המלא?"
כי כפי שכתבת אתה "שקרן פתלוגי" ולכן אני לא מאמינה שלא תזייף, כי אין לי כל אפשרות לדעת אם לא הדבקת את השם לגליון הציונים וההוכחה שאני צריכה היא שתפגין ידע בקורסים שכביכול אתה טוען שעשית. בוא תשיב כאן לכולם, למה אתה מעדיף לתת את השם המלא שלך במקום להשיב על השאלות
הרי טענת כי "להשיב לשאלות האלה שרחוקות מלאיים עלי", אז קדימה ...

אני לא מעדיף את זה

אני פשוט רואה שאת לא מוכנה להעלות את ההודעה עם השאלות, ומנסה לקדם עניינים. ברגע שתעלי אותה אוכל להשיב להן בשמחה. אני שב ושואל - למה את לא מעלה את ההודעה שהתחייבת ובה השאלות?

פולספגן

New member
כמה נמוך אתה יכול לרדת ולשקר כל פעם?

הרי אפילו בשרשור הזה קשרתי מס' פעמים לשאלות וגם בשרשור הקודם. הנה מדגם מהקישורים שקשרתי שכולם מובילים לשאלות:- 1) כן, מעוניינת בלינקים שאתה שקרן ומפר התחייבות‬ המצחיק הוא שאפילו הגבת על התגובה הזאת, אז אתה אפילו לא יכול לטעון שלא ראית אותה
2) זה בסדר הוא גם זייף גליון ציונים ועשה איתי גם על זה השבת, אז גם את תגובה זאת ראית
3) הקישור של השורה הראשונה לא תפס, אז הנה הוא אני שבה ושואלת, למה אתה מעדיף לתת את השם המלא שלך במקום להשיב על השאלות
הרי טענת כי "להשיב לשאלות האלה שרחוקות מלאיים עלי", אז קדימה בוא ותקיים את מה שהבטחת כא בתגובתך האחרונה "ברגע שתעלי אותה אוכל להשיב להן בשמחה" אלא אם כן, יש לך עוד תירוצים לשלוף במסגרת הלוזריות שלך

deathcaster

New member
תסבירי לי דבר פשוט אחד

הוא ביקש שתפרסמי את השאלות שלך בצורה מסודרת, באופן שאפשר יהיה לקרוא אותן.. (כי מה לעשות, כרגע בלתי אפשרי) זה עניין של חצי דקה, הרבה יותר מהר מעוד הודעת השמצה שלך עליו והצמדת קישורים על ההיסטוריה ביניכם. מדוע את לא עושה זאת?

פולספגן

New member
כנס לקישור השני שיתר הקישורים גם מובילים אליו

שם יש לך תגובה שמרכזת את כל השאלות. מה יותר פשוט מזה?

deathcaster

New member
האמת?

שתרשמי את שלושתן בקובץ וורד ותעלי אותו לשרשור הנוכחי... יותר פשוט. לא כדאי שנתקדם? אם את טוענת שהוא לא יכול לפתור אותן, אז מה אכפת לך להיענות לבקשתו לפרסם אותן כפי שהוא רוצה? למה העקשנות הזו?

פולספגן

New member
כי יש גבול לעצלנות שלו

לחיצה על הקישור מביאה אותו לשאלות ושם כל קישור מציין שאלה אחרת שמובילה לראש הדף.

deathcaster

New member
תגובה

אבל זה לא עניין של עצלנות, זה עניין של נוחות קריאה, הרי ממילא אתם רוצים שהדיון ביניכם יהיה ציבורי ולא מוכנים להעביר אותו למסרים פרטיים.... אז ... הנה אני מבקש (יפה) ממך בכדי שכולנו נוכל לקרוא בצורה נוחה, תרכזי בבקשה בהודעה אחת (או בקובץ אחד) את השאלות שלך. תודה

פולספגן

New member
אם אתה כ"כ רוצה, אתה מוזמן לעשות זאת

מבחינתי שלוחצים על קישור וזה פותח לשונית חדשה כאשר התגובה למעלה בצורה ברורה זה מספק ביותר. אין לי כל כוונה להתחיל לבזבז זמן על זה כי זה דיי ברור שהוא יימצא תירוץ אחר למה לא להשיב, אחרת היה משיב ממזמן ...

כדי להקל עלייך

אני מצטט שוב את התחייבותך: "(1) את מתחייבת שלא לבקש יותר שום בקשות לפני שתתחילי לשאול את השאלות שלך, (2) את קובעת דד ליין לתאריך שבו תסיימי לשאול את השאלות ולהציג את התעודה שלך (שימי לב. עברו ארבעה ימים מאז שהעליתי את גיליון הציונים, ועדיין לא שאלת אותי שאלה אחת על הקורסים), (3) תעלי את השאלות שלך כתגובה להודעה אחרת כי השרשור הזה עוד רגע נעלם, ו-(4) תשיבי לשאלה שלי לגבי ההאשמה שהפנית כלפי לגבי מבנה הקורסים." לא עשית אף אחד מהדברים האלה. ברגע שתעלי הודעה שעונה לתנאים הללו, אוכל לענות לך בקלות. למה את לא עושה את זה?

פולספגן

New member
זה היה כ"כ שקוף שתמשיך להתחמק ...

ושוב אשאל, למה אתה מתחמק בכל דרך אפשרית שמבזה אותך יותר ויותר במקום להשיב על השאלות
הרי טענת כי "להשיב לשאלות האלה שרחוקות מלאיים עלי", אז קדימה בוא ותקיים את מה שהבטחת "ברגע שתעלי אותה אוכל להשיב להן בשמחה" אלא אם כן, יש לך עוד תירוצים לשלוף במסגרת הלוזריות שלך הרי, יש לך אג'נדה והיא שלא אכתוב כאן יותר ואני מגישה לך מגש זהב להגשים את החלום שלך, אז קדימה ...

כי לא העלית אותה

בהודעה הקודמת מפורט מה התנאים שההודעה שלך צריכה לעמוד בהם בהתאם להתחייבותך. האם את חושבת שעמדת בתנאים האלה? אם לא - למה את לא עושה את זה כבר? הסיבה לכך שאני מתעקש על כך שתעמדי בהתחייבותך היא, שאם אראה שאת לא מרגישה מחוייבת להבטחות שלך אין לי סיבה לטרוח ולכתוב תגובה מפורטת לשאלות, שכן אין לי סיבה לחשוב שאחריה תעלי את התעודה שלך. מרגע שאראה שאת מחוייבת להבטחות שלך, אשמח להשיב לשאלות ששאלת ולאחרות שאת אמורה לשאול.

יאללה, די כבר

במקום לענות על השאלות האלה שלה וגמרנו, כתבת כבר איזה עשרים הודעות שמסבירות בפירוט למה אתה עדיין לא עונה עליהן. לא היה עדיף לענות על השאלות ודי? נכון, בעקרון אתה צודק, ועדיף היה לדעת שהיא תעמוד בהתחייבויות שלה וכו' וכו', אבל הויכוח הזה הוא בדיוק סוג הויכוח שפולספגן אוהבת - ויכוח על פסים אישיים ללא שום צורך להפגין ידע אמיתי או עדות חיצונית כלשהי. אני כשלעצמי ויתרתי מזמן על ההנחה שהיא באמת אשת מקצוע (הקש ששבר את גב הגמל היה כשהפניתי אותה למאמר לפני כמה עשורים (בויכוח על ההיסטוריה של חיסונים), והיא קפצה עלי כי היה כתוב בלינק תאריך מהמאה העשרים ואחת ולא משנות השמונים - התאריך שהיא חשבה שהוא תאריך הפרסום המקורי היה כמובן תאריך ההעלאה לרשת של המאמר, שגיאה בסיסית כל כך ששום אדם שקורא מאמרים מדעיים כחלק מעבודתו לא היה נכשל בה, בוודאי לא כשתאריך הפרסום של המאמר הוא נושא הדיון) אבל אם אתה רוצה לקדם את העניין ולא סתם להתווכח עד אינסוף, תהיה אתה זה שעושה את הצעד קדימה ואל תתן לה תירוצים להמשיך ולהיתקע בביצה החביבה עליה.

למעלה