יש לי בעיה!!!

יש לי בעיה!!! ../images/Emo53.gif

אני בת 14 ולא מזמן הכרתי מישהו.. הקטע הוא זה ההורים שלי, משום מה יש להם מן מנהג כזה שאסור לי לצאת לדייטים עד גיל 18 וזה ממש לא פייר!!! הוא הזמין אותי לסרט והייתי צריכה לשקר לו ולדחות אותו בגלל הוריי סרט כיאלו מה זה כבר סרט??? הם חוששים שאני אעשה "שטויות"...אם אתם מבינים למה שאני מתכוונת.. הם פשוט לא סומכים עליי ניסית לדבר איתם שום דבר לא עזר.. ניכנס מאוזן אחת ויוצאת מן השנייה וזה ממש מעצבן אותי!! אני כבר לא יודעת מה לעשות ואני ממש אוהבת את החבר שלי.. בבקשה עיזרו לי!!

נריה_ה

New member
מצטער לאכזב אותך, אבל לדעתי ההורים

שלך צודקים. מה יש לך לחפש בגיל 14 לצאת עם בנים.

@no_name

New member
לדעתי.......

הגיל הזה בסדר גמור כדי לצאת עם בנים... אם לא שמת לב אז יש כאלה שכבר שכבו בגיל 13 אז תעשה לי טובה?! ההצעה שלי היא שאולי תשקרי להורים שלך כי כמו שאמרת הם לא מקשיבים לך... ברור שזה לא טוב לשקר להורים אבל בכל זאת זה גיל ההתבגרות וזה הזמן להתחיל לצאת עם בנים ובנוסף הוא חבר שלה אז......

בנות בנות 10 יוצאות לא מגזימה!

לדעתי מה שאמרת זה מאוד מיושן! בגיל 18 , או 16 צריכים לצאת לדייט הראשון עם ההורים שלה לא מרשים שתילך עם עוד חברה וחבר שלה! כלומר "דבל דייט"

נריה_ה

New member
תעני לי, כל מה שחדש זה טוב???

אני לא חושב ככה. אולי הדעות שלי מיושנות, אולי..., אז מה? מי אמר שהן לא טובות בגלל שהן נחשבות "מיושנות" אני לא רואה את זה בעיין יפה שבנות בגיל 10 יוצאות. זה לא הגיל!

xflil

New member
עשה טובה

אם זה לא היה הגיל הן לא היו יוצאות תאמין לי שאף אחד לא מאלץ אותן הן נהנות מזה וכשיהיה לך בנים או בנות בעזרת דרכי הטבע, תחנך אותו איך שאתה רוצה אני לא מאמין בזה ואני אומר לך שלפי דעתי הוא יסבול או היא תסבול והרבה

נריה_ה

New member
טובה

אנשים גם נהנים מסגריות אלכהול וסמים, וזה לא הופך אותם לדברים טובים! זה בדיוק מה שהופך אותן לשרמוטות שאף אחד לא מאלץ אותן לעשות דברים כאלה... ד"א זה ממש לא נכון, אנשים עושים את זה כי זה מקובל, קול, וכאלה... זה סוג של לחץ חברתי סמוי. את חינוך הילדים שלי, תאמיני לי שאת יכולה להשאיר לי...

xflil

New member
באמת!

אני יצאתי עם חברה שלי כי אהבתי אותה ולא כי מישהו לחץ עלי! אם לא לוחצים אז הן שרמוטות?! למה אתה אומר שאם מאלצים מישהי לשכב עם מישהו זה בסדר וזה לא זנות?!!!! עושים את זה כי זה מקובל אולי בגיל 10 לא בגיל 13-14! ושוב אתה משווה דברים בכלל לא קשורים מה הקשר לסגריות אלכוהול וסמים?! לצאת עם בחורה מזיק כמו לעשן?! ה ממש חסר טעם כי אתה מביא דוגמאות ממש לא בקשר

נריה_ה

New member
באמת!

ברוב המקרים לחץ חברתי הוא לא גלוי אלא סמוי... לא אמרתי ככה, להפך, אני מתנגד לכל צורה של כפיה, ולאלץ מישהי לשכב זה אונס! הדוגמאות של הסיגריות וכו´ הן דוגמאות לדברים כיפיים, אבל לא טובים שגורמים נזק!!! צריך קצת להתעמק ולהבין את המסר...

ולאסור על מישהי לצאת זה לא כפייה???

בטח שכן! חוץ מזה שיוצאים עם מישהו זה לא בגלל לחץ חברתי, וילד\ה שיוצא עם מישהו בגלל לחץ חברתי הוא חסר עמוד שידרה, שאני יצאתי פעם ראשונה לדייט זה היה בגלל שאני הייתי מאוהבת במישהו, וחוץ מזה אני הצעתי לו לצאת. והנה אני עדיין חייה, ולא נגרם לי שום נזק בריאותי! אני עדיין אותה ניקולית שהייתי קודם!

נריה_ה

New member
כל חוק זה כפיה!

וזה לא משנה מי מחוקק את החוק (ההורים, או הכנסת)... הכפיה שאליה התכוונתי היא אונס-כפיה פיזית של יחסי מין. נערים צעירים הרבה פעמים יוצאים כי זה קול מגניב ומקובל לצאת. זה סוג של השפעה חברתית. לא אמרתי שיציאות גורמות לנזק בריאותי. תקראי טוב!!! ותביני למה אני חושב שבגיל צעיר זה רע.

שאלה באיזה גיל התחלת לצאת?

בכלל יצאת פעם לדייט? באיזה גיל אמורים להתחיל לצאת, 30? גיל 14-15 זה הגיל הנכון, ולא כל הבנות והבנים מתמסרים ישר על הפעם הראשונה שיוצאים, יש הרבה ששומרים את עצמם, ויש כאלה שלא, ומי שלא זה חבל, אבל זה הגוף שלהם ולא שלך ולא של ההורים שלהם!

נריה_ה

New member
אני...

זה לא קשור לדיון, אבל יצאתי בפעם הראשונה בגיל 17. אמורים להתחיל לצאת בגיל שבו יש לקשר סיכוי להפוך למערכת יחסים רצינית שתוביל בסופו של דבר לחתונה (ואני לא עשיתי מעשה טוב...). שאלה אלייך: מדוע מי שלא שומרת את עצמה אז חבל עליה? וד"א ההורים אחראים על הילד, מה לעשות זה התפקיד שלהם - לדאוג שיהיה לו טוב.

אתה טועה!

עכשיו אני מבינה למה אתה רוצה שכולם יתחילו לצאת בגיל 18... מין נקמונת... אי אפשר לצאת רק עם אדם אחד בכל החיים... צריך לנסות ולהתנסות... אם יוצאים עם מישהו וזה נמשך כבר הרבה זמן וממש אוהבים ומתחתנים אז סבבה, אבל לפעמים יש מקרה של האדם הלא מתאים, או נכון...צריך לברר צריך לדעת. שאמרתי שומרת, לא התכוונתי לשומרת לחתונה, כי לי אין שום כוונה לשמור את עצמי לחתונה, למה שהגבר יתנסה ואני לא? ולמה לכבול את עצמי, אם אני לא אתחתן? אני אשאר בתולה זקנה? התכוונתי ליותר שומרת את עצמה או את עצמו לאדם האחד והמיוחד, זה שמרגישים שמוכנים ושבטוחים שהקשר כבר מספיק הדוק להמשיך הלאה מאוהבים ושזה הדדי, אבל אם ישר יוצאים וקופצים למיטה אז זה לא שווה כלום! ואם מישהו מבזבז את הפעם הראשונה שלו עם סתם מישהו שלא אוהבים אז זה חבל! ד"א לילדים יותר טוב שנותנים להם קצת חופש לאהוב ולהתנסות, חוץ מזה ילד צריך ללמוד מהטעויות של עצמו ולא מהטעויות של הוריו...

נ.ה.

New member
לא ציפיתי את זה ממך...

נו באמת נקמנות? מה הקשר? תחשבי יותר עמוק בפעם הבאה! אני חושב שגם הגבר וגם האשה צריכים לשמור את עצמם לחתונה, כי זה המקום של יחסי המין - בתוך קשר מחייב - נישואין.

חבל מאוד שהניסיון שלך התחיל רק...

בגיל 17 ולא יותר מוקדם וחוץ מזה מי אמר שעל הקשר הראשון חייבים להיתחתן? אף נישואים לא יצליחו אם אין לבני הזוג ניסיון בזוגיות. מפני שכל הקטע כאן שככל שאתה יוצא עם יותר בנות וככל שאתה יוצא יותר לדייטים וכאלה ככה הניסיון שלך בזוגיות ובנשים בכלל יהיה גדול יותר והנישואים שלך יצליחו עוד יותר. רעות.

נ.ה.

New member
למה חבל, מה רע בזה, ומה שמצחיק זה

שאני דיי חושב שזה צעיר מדיי... אני לא מסכים איתך, אני לא חושב שביציאות עם כמה שיותר בני זוג מגדילים את הסיכוי להצלחת הנישואין. להפך! אני חושב שאדם שרגיל לצאת עם הרבה בני זוג - מפתח אופי של "פרפר" ואז הוא יבגוד בבן בזוג שלו. בנוסף, תמיד יהיה לו רצון להיכר עוד בני זוג, לנסות עוד דברים, הוא אף פעם לא יהיה מרוצה במה שיש לו... דבר שיגרום לכשלון הנישואין. נריה

בדיוק להפך

כאשר מוצאים את הבן זוג האידיאלי ואוהבים אותו מכל הלב לא צריכים לחפש יותר במקום אחר. רעות.

נ.ה.

New member
בנקודה הזאת אני מסכים ב100%.

אבל כנראה לא הבנת למה התכוותי בהרגל... ועוד שאלה: את מתכוונת להתחתן בגיל 14? אני מניח שלא... אז למה להתחיל לצאת בגיל כזה?

למעלה