יש לי בעיה!!!

נריה_ה

New member
איפה כל ההודעות שהיו כאן??? לאן הן

נעלמו??? איפה הן?? הן היו כאן אתמול, מלא הודעות!!!

אתה נוטה להגזים!

מה הקשר בין סמים ללצאת? גיל 14-15 זה הגיל שבו מתחילים העסקים לפרוח בין בנים לבנות! חוץ מזה שזה ממש לא מעניין אותי מה יהיה בשנות ה2050! או מה יהיה מחר! חוץ מזה שההורים שלה ממש סתומים בגלל שככל שאוסרים על מישהו לעשות משהו, ככה היא רק תשתולל יותר, זה פסיכולוגיה הפוכה. היא תתחיל לשקר סתם להורים וזה לא עושה טוב!

נ.ה.

New member
לא ממש

עניין הסמים היה כדי לתת דוגמא למעשים רעים שכיף לעשות אותם, כדי שלא תחשבו שכל מה שכיף לעשות אותו הוא טוב!!! כדיא מאוד שנחשוב על העתיד כי אנחנו נחייה בו...

אתה לא יכול להיות בטוח.

וחוץ מזה אני לא רואה כל רע בדייט של ילדים בני 14 או 13 או 15. כפי שכבר אמרתי יש לי אח בן 12 שכבר מיזמן התחיל לצאת עם בנות ואף אחד לא רואה בזה משהו רע. ודרך אגב אחי מבין הכל בקשר לסקס וכל זה אני מסבירה לו ומלמדת אותו הכל. רעות.

xflil

New member
את רואה?

את לא הספקת עוד לראות את השירשור הענקייייייייי שהיה פה אתמול פי 4 מעכשיו הוא השווה התמכרות לסמים להתמכרות לשוקולד והנזק שסמים גורמים שווה לנזק שיציאות בגיל 13 גורמות ואם סמים זה מהנה למה לא לוקחים אותם אותו הדבר יציאות מה הקשר?!!!

xflil

New member
לא קראתי אפילו

ההודעה שהגבת עליה היא לא חדשה היא מאתמול על זה דיברתי....

מה?

איזה שטויות! למה לא, ששההורים שלה יאסרו עליה גם להתקלח או להסתרק, הם לא יכולים לשמור אותה בכלוב לנצח! אני הייתי בורחת מהבית, היא יכולה לצאת עם מי שהיא רוצה, בגיל 14 מתחיל העניין בבנים, אני בחיים לא שמעתי על הורים שאוסרים על הילדים שלהם להיות מאוהבים במישהו, איזה סדיסטים! הורים כאלה צריך לכלוא בכלובים נפרדים! אם ההורים שלי היו אוסרים עליי לצאת עם בנים הייתי מרביצה להם, באמת!!

xflil

New member
כנ"ל

בדיוקקקקקקק מה שאני הייתי עושה פשוט לא רציתי לפגוע ב.....מתוקה כמו סוכר?

harisson

New member
מבין אותך ואת הורים שלך

קודם כל - אני מבין את הורים שלך, התרבות הישראלית בשנים האחרונות הפכה להיות מאוד ירודה, אנחנו מעתיקים כ"כ הרבה דברים מהאמריקאים (ואני אומר את זה בתור בנאדם שאוהב מוזיקה אמריקאית ואנגלית וNBA, אבל יש גבול...)אבל הם די שמרנים בקטע הזה ואנחנו בקיצוניות (עייני ערך הפרסומת לשוקו:"אני בן 15, אין לי רשיון ואין לי ניסיון, רוצה שפיץ?" או הפרסומת לרשת הממוברגרים: תגדיל, תגדיל, יש לך קטן מדי (או משהו כזה, תוך מבט למטה)... לא הגזמנו?) וזה גם משפיע על הנוער, הרוב המוחלט של החיילים שמגיעים לצה"ל הם לא... וזה אומר הכל. את פשוט חשובה להורים שלך אני גם מבין אותך, כי בגיל הזה בנות רוצות להיות עם בנים וההפך. אולי את לט יודעת, אבל מחרקרים הוכיחו שבגיל הזה מין זה לא דבר שחשוב לבנות, אבל ברגע שהם נמצאות הרבה בחברת בנים זה יוצר אצלם גירויים שגורמים לכך שזה כן יהיה חשוב להם... ההורים שלך לא טיפשים... אז אל תכעסי עליהם כ"כ

ככה.

את צריכה להוכיח להורים שלך שאת אחראית וע "ראש על הכתפיים" ותקווי שזה יעזור. תנסי לדבר איתם ולהסביר להם שזה רק סרט. וכמו שאת יוצאת עם חברות לסרט את יוצא איתו. לדעתי הם לא צריכים למנוע ממך. בן כמה הוא? גלית ועוד דבר. לא היית צריכה לשקר לו. קשר בנוי על אמון ואמת. את צריכה להסבירלו את הבעיה.

MetalBoy

New member
צ´מעי..

את צריכה להסביר להם שהם יכולים לסמוך עלייך.. כי בנים במיוחד כאלה שיותר מבוגרים ממך יכולים לנצל אותך ליחסי מין ואני לא חושב שאת מוכנה (תסלחי לי על זה?) ! תסבירי להם ואם זה לא יצא אז תעשי מה שאני עושה תגידי שאת הולכת חברה שלך לסרט (אצלי זה חבר ואז בקניון אני פוגש את החברה) ככה שהם לא ידעו.. מטאל

אבל..

זה לא משנה כמה אני אדבר איתכם זה לא יעזור, בתכלס הם אחלה הורים הם לא הורים קשיים כאלה ממש לא הם דיי פתוחים אבל כשזה נוגע לבנים הם פשוטים הופכים להיות מן אטומים כאלה ולא מוכנים להקשיב אוקיי אני מבינה, הורים, שומרים על הילדים שלהם יותר נכון ילדות... אבל לא צריך להגזים זה כולה סרט משהו תמים לא אמרתי שאני הולכת אליו הבייתה.. ואם הם לא יסכימו לי בכל זאת... לשקר להם בכל זאת ???

מצד אחד...

כן! כי את בחורה מודרנית שצריכה לצאת עם בחורים ולא לשבת כל היום בבית. מצד שני.... השקרים תמיד מתגלים.

לא תמיד.

כמה שאומרים שלשקר אין רגליים וכל זה זה נכון אבל אם יודעים לשקר כמו שצריך אז זה לא מיתגלה ןחוץ מזה עד שההורים מגלים כבר אין להם ברירה אלא להשלים עם המציאות. אז הם כבר לא יוכלו לעשות כלום.

xflil

New member
נכון מאוד

אותי עוד לא גילו אף פעם
טוב נו אולי פעם אחת

ziv`s girl

New member
איי איי... מה עשיתם מזה....

כולה דייט לא מזיק... בשביל הכיף! צעירים בגיל שלה ומבוגרים ממנה יוצאים... אז מה? זה ישר הופך אותן\ם לשרמוטות? תחשבו בהגיון? אין שום רע בדייטים... וחלק מגיל ההתבגרות זה להפגע מדברים כאלה... אחרת איך היא תלמד כשהיא תהיה מבוגרת יותר? תנו לה להנות... אני בטוחה שהיא ילדה שקולה והיא לא הולכת לשכב איתו בגיל הזה... אומנם הוא מבוגר ממנה אבל אז מה? אין טעם לכלוא את הילדה בבית... כי אצל בני נוער מה שאסור נראה מפתה מעניין ורוצים לנסות... לי יש חבר בן 18 (ואני בת 15)... הוא אומנם מזכיר יחסי מין ואני יודעת שהוא מעוניין בזה אבל הבהרתי לו שהוא צריך לחכות... ואין לו טעם ללחוץ עלי כי זה לא יעזור... זה בסך הכל דייט אנשים! מה עשיתם מזה ומהילדה! כל אדם נורמלי יוצא לדייטים ולא קורה כלום! רק נהנים ומכייפים! לענייננו... מתוקה.. לדעתי את צריכה לעשות שיחה עם ההורים שלך ולהבהיר להם שחלק מתהליך ההתבגרות זה לצאת עם בחורים... זה שהם מונעים את זה ממך יוצר בך כעס ונותן לך דחף להמרות את פיהם... אז מה הטעם? את צריכה להסביר להם שיש הבדל בין דייט תמים ליחסי מין שאותם את במילא לא הולכת לקיים במיוחד לא בגיל הזה... ואת עוד טוענת שלא עד אחרי החתונה (למרות שאני ממש לא מאמינה מה הטעם בזה...) חוץ מזה את צריכה להסביר להם שאם את לא תפגעי מדברים כאלה את לא תוכלי לצבור ניסיון בקשרים... אנשים לומדים מטעויות... וזה שהם מגוננים עליך יותר מדי רק פוגע בך... אולי את צריכה להוכיח להם שאת ילדה אחראית עם ראש על הכתפיים ואני בטוחה שהכל יסתדר... בהצלחה! אוהבת
ziv`s

למעלה