יש לי בעיה!!!

ziv`s girl

New member
חחח תודה אחוקתי הקטה! ../images/Emo9.gif

רגע של פיגור זמני... חח... לא לשים לב... תודה על התמיכה!
ו... הוספתי..
אוהבת
ziv`s

sista

New member
הנה העזרה הכי טובה שאני יכולה לתת ל

תראי בת 14 אז את לא ממש גדולה בשביל להחליט בשביל עצמך אבל בקטע של אהבה ההורים לא יכולם להגיד לך מה לעשות.זה לא דבר שאת יכולה לשלוט עליו אלא אם כן את ממש ממש מתאמצת וחבל על המאמץ כל עוד את באמת אוהבת את חבר שלך. אני הייתי במקרה הזה כבר והעצה שאני יכולה לתת לך היא שפשוט תעשי מה שאת חושבת כל עוד את יודעת שאת מספיק בוגרת ומבינה בשביל לא לעשות שטויות. ההורים אולי לא יסכימו בהתחלה אבל הם ילמדו לקבל את זה.פשוט אל תשאלי אותם.

hellow

New member
WELLCOM TO THE CLUB!

שלום לך! אני יודעת איך את מרגישה! את לא יכולה לצאת לדייט, אני לא יכולה לראות בנים! בטענה את קטנה מידי, את לא יודעת מא את עושה, את תעשי שטויות וכו´... תקבעי איתו לסרט ותגידי להורים שאת הולכת עם קבוצה של חברות! זה מה שאני עושה

אוקיי הגעתי להחלטה!!!

טוב אני אנסה לדבר איתם.. אם לא יעזור אז אני אצטרך להקשיב להם.. בכל זאת אני לא חונכתי לשקר ולרמות אז אני אוותר על הבגרות שלי ואפרד מהחבר למרות שזה יהיה כואב אבל מה לעשות מה נישאר לי עוד לעשות?? אם אני אשקר להם הם יגלו את זה מתישהו ואני לא חושבת שאני אוכל לעמוד בזה.. כי בכל מצב אני אצטרך להיפרד ממנו במקודם או במאוחר למרות שזה ממש לא לרוחי, כמו שאומרים חבר הולך חבר בא.. אבל מי שבאמת ישאר איתי לתמיד זה המשפחה ההורים שלי, והם יותר חשובים שלי אני מקווה שהגעתי להחלטה הנכונה ובכל זאת תודה לכולכם על עזרתכם!! אני באמת מעריכה את זה
ויום אהבה שמח לכולם
שלכם מעיין

תיראי זה נכון שהמשפחה תישאר לך...

תמיד...ודווקא בגלל זה את יכולה לשקר להם הריי בכל מקרה הם יצטרכו לקבל את ההחלטות שלך יום אחד לא? הם לא יכולים להגיד לך לא לצאת עם אף אחד עד גיל 18 כי זה ברור שאת לא תחזיקי מעמד עד אז, את תיראי את כל החברות שלך יוצאות עם בנים ולך לא ישאר עם מי לצאת כי כל החברות שלך ירצו לצאת עם החברים שלהם אני אומרת את זה מניסיון. גם אני פעם ניסיתי להקשיב להורים שלי ואז כשראיתי שכל החברות שלי יוצאות ביום שישי בערב או ביום שבת לים ואני תקועה בבית רק בגלל שההורים שלי לא נותנים לי לצאת עם אף אחד היתחלתי ממש להיתבאס ולהתחיל "לצפצץ" על ההורים שלי כמו שאומרים, אז תישמעי לי אם את תעזבי את החבר שלך את תעשי שטות. אל תהרסי לעצמך את גיל ההיתבגרות רק בגלל שההורים שלך קצת פרימיטיביים. כי בסוף כמו שאמרתי את תימצאי את עצמך לבד בבית משועממת מול הטלויזיה והנישנושים. רעות.

black_magic

New member
מה? אתם משפחה פולניה או מה?

כמעט רציתי לכתוב גרוזינית אבל נזכרתי ששם מתחתנים כבר בגילך, חחחח..
אני לא ממש יודעת מה להגיד לך.. אבל אילו אני הייתי במקומך הייתי ממרה את פיהם.. כאילו שאני לא עושה את זה כבר.. אבל זאת לא עצה טובה.. אז אולי תנסי לדבר איתם ולסתום להם ת´אוזנים באותו זמן..-)

xflil

New member
מזה??!!!!!!!!!

זה הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים שלי מכל סיפורי ההורים.... עד גיל 18 אין יציאות?! אני הייתי עושה ככה...קורא להם שניה...ופשוט נוזף בהם... אני לא מכיר את ההורים שלך עם שלי זה עובד...את מסורתית או משהו? ונריה... זה גיל ההתבגרוץ, זאת התקופה הכי יפה בחיים....צריך לנצל אותה עד הסוף, וכשיש דחף זה אורמ שזה הזמן... אז באמת... ובאמת זה הטיעון שתתני להם לפי דעתי

אני מיזדהה איתך... ואני יכולה לעזור

אני בת 16 וכשהייתי בגיל 14 הייתי בקשר אם מישהו בן 21 וההורים שלי לא הסכימו בשום פנים ואופן שאני יתראה איתו בכלל. ולא רק זה ההורים שלי גם לא כל כך סומכים עליי ומפחדים שאני יעשה שטויות בגלל שיום אחד שהייתי איתם איזה מישהו התחיל איתי לידם ונתתי לו את המספר טלפון שלי ומאז הם לא סומכים עליי יותר. אבל כמו לכל דבר גם לזה יש פיתרון, אין לך ברירה את חייבת לספר לו את האמת על הורייך שהם לא סומכים עלייך וכל זה אני בטוחה שהוא יבין סך הכל את עוד ילדה קטנה. ועוד דבר אם את כל כך רוצה לצאת איתו לסרט פשוט תגידי להורים שלך שאת הולכת עם חברות לסרט ותכיני את החברות שלך מראש שיגידו שהם היו איתך בסרט למיקרה שאחד ההורים שלך ישאלו את החברות שלך. גם אני עשיתי את זה יותר מפעם אחת והיצלחתי, פעם אחת ידיד טוב שלי קרא לי שאני יצא החוצה וההורים שלי מכירים אותו ולא רוצים שאני יסתובב איתו אז יצאתי החוצה ופשוט אמרתי להורים שלי שחברה קוראת לי ואנחנו הולכות סתם להיסתובב. אפילו פעם אחת נסעתי לתל- אביב בשביל להיפגש עם מישהו ולא רציתי שההורים שלי ידעו על זה אז נסעתי בבוקר וחזרתי אחר הצהריים, וכשהייתי בדרך הביתה באוטובוס אמא שלי היתקשרה ושאלה אותי איפה הייתי כל היום אז אמרתי לה שאני אצל חברה כל היום ואני יחזור בערב ולפני שחזרתי הביתה ישר הלכתי לחברה שלי וסיפרתי לה הכל והכנתי אותה מראש שתגיד שהייתי אצלה כל היום ואז פשוט מאוד חזרתי הביתה. אני מקווה שעזרתי לך ובהצלחה עם החבר רעות

אחלה רעיון רעות...

אולי אני אנסה אותו.. ו xflil בקשר לשאלה שלך- תיראה אנחנו משפחה מסורתית אבל לא דתיים ז"א עושים קידוש בערב שבת, אבא שלי ואח שלי הולכים לבית כנסת אבל לא יותר מי זה!! חוץ מזה הבעיה העיקרית פה זה אמא שלי! אבא שלי עוד קצת מתפשר.. אבל אמא שלי בנוגע לבנים היא נהיית קשוחה כזאת עם אח שלי זה ניראה כאילו בכוח היא רוצה שהוא יצא עם מישהי וישכב איתה (הוא בן 16) בוא נגיד היא מעודדת אותו.. כולה מה ביקשתי? סרט??? לא אמרתי שאני הולכת עכשיו להזדיין איתו סליחה על הביטוי אבל זה ממש מעצבן אותי היא כבר עושה מכל העניין הזה סרט אחד גדול.. נ.ב רעות אחותי את צודקת אני אלך על זה..

בלי להשויץ או משהו כזה אבל יש לי...

כל כך הרבה ניסיון חיים למרות שאני כולה בת 16 אבל בתור ילדה בת 16 עברתי המון בחיים שלי ובדרך כלל כל העצות שאני נותת הן טובות, גם החברות שלי בכל בעיה שיש להן הן באות אליי לקבל עצה טובה. ואני מאוד מיתגאה בזה. רעות.

NICOLE MOORE

New member
so thats what makes u so

experienced? lying to ur parents? i personaly think that its a very unmature behaviour and there is nothing to be proud of... nicole

D.K-ing

New member
שלום!

אני גם בן 14 אבל אני בן... בכל מקרה אני בעד שתצאי איתו! כי מה אכפת לך שלא אצא מזה כלום?! זאת לא הכוונה מהתחילה! את רוצה לצאת איתו בשביל לספר לחברות, לעשות כיף, ולהיות עם משהו שאת אוהבת! אז או שתשקרי להורים שלך או שתמצאי להם דרך אחרת להגיד להם! ולכל האנשים שאומרים שלא יצא מזה כלום - זה לא הכוונה! הכוונה זה לעשות כיף!

אני שמחה לשמוע רעות... אבל..

רעות אני אשמח אם תעני לי על זה... נגיד ואני אלך איתו לסרט ואני אגיד להורים שלי שאני יוצאת עם חברות ואני אתכנן עם חברות שלי שיהיו לי כגיבוי כמו שאת ייעצת לי.. פתאום הם מתקשרים אליי ורוצים לדבר אם אחת החברות "שנמצאת" איתי או שפתאום אני רואה אותם בקניון (שזה מאוד צפוי).. מה אז אני אמורה לעשות ??? זה לא כ"כ פשוט... יש לך אולי תשובה בשבילי??

כן.... יש לי......

1. תכבי את הפלאפון. מה את צריכה את הפלאפון דולק כשאת נימצאת בסרט? 2. תיכנסו ישר לסרט ואז אף אחד לא יראה אותכם. 3. אם תירצו להיסתובב בקניון תגידי לו שאת לא רוצה שיראו אותך איתו בגלל הורייך (כנות תמיד טובה בין בני זוג) ואז תלכו להיסתובב במקום אחר. אני בטוחה שאיפה שאת נימצאת לא חסר מקומות בילוי או שתלכו לאיזה מקום רומנטי ביחד. זה כיף. שמחה מאוד לעזור רעות.

גם אצלי זה ככה תצטרפי למועדון-מיכל

מתוקה אני אומרת לך לי יש את אותו המצב ההורים שלי לא סומכים עלי הם לא מרשים לי לצאת איתו אני בת 14.5 והוא בן 17.5 אמרתי להם שהוא בן 16 כי אם הייתי אומרת את הגיל האמיתי הם בכלל לא היו לוקחים אותו ברצינות אני הכרתי לו את ההורים שלי ונראה לי שזה עבד אבל.........וזה אבל גדול הם רוצים להכיר אותו יותר טוב( הם בכלל לא סומכים עלי) (לא אכפת לי) אז אני יתן להם איזה שבוע ואחרי זה אני יוצאת בלי לשאול אותם אם את רוצה לדבר איתי ויש לך אי סי קיו :angelgirl121847498 מיכל אני מקווה שתסתדרי עם ההורים שלך !!!!!!!

היכרות...

אוליי תבקשי מהחבר שלך לבלות יותר בבית שההורים שלך יכירו אותו יותר וזה יפחית את החרדות שלהם. שלומי

LooP15

New member
אין לך ברירה...

או שלא תפגשו או שתצטרכי לשקר להם... אני אישית הייתי בוחרת באפשרות השנייה! למה לא להפגש איתו? ואיך אפשר בלי בנים עד גיל 18? לא מרשים לך גם שיהיו לך ידידים? בכל אופן תגידי שאת קופצת לחברה ותקפצי אליו.. אבל לא כדאי שתשקרי להם ותלכו למקומות כמו קולנוע/בית קפה כי אז הם יכולים לתפוס אותך, או שחברים שלהם יספרו להם וזה לא יהיה נעים...

למעלה