אני מיזדהה איתך... ואני יכולה לעזור
אני בת 16 וכשהייתי בגיל 14 הייתי בקשר אם מישהו בן 21 וההורים שלי לא הסכימו בשום פנים ואופן שאני יתראה איתו בכלל. ולא רק זה ההורים שלי גם לא כל כך סומכים עליי ומפחדים שאני יעשה שטויות בגלל שיום אחד שהייתי איתם איזה מישהו התחיל איתי לידם ונתתי לו את המספר טלפון שלי ומאז הם לא סומכים עליי יותר. אבל כמו לכל דבר גם לזה יש פיתרון, אין לך ברירה את חייבת לספר לו את האמת על הורייך שהם לא סומכים עלייך וכל זה אני בטוחה שהוא יבין סך הכל את עוד ילדה קטנה. ועוד דבר אם את כל כך רוצה לצאת איתו לסרט פשוט תגידי להורים שלך שאת הולכת עם חברות לסרט ותכיני את החברות שלך מראש שיגידו שהם היו איתך בסרט למיקרה שאחד ההורים שלך ישאלו את החברות שלך. גם אני עשיתי את זה יותר מפעם אחת והיצלחתי, פעם אחת ידיד טוב שלי קרא לי שאני יצא החוצה וההורים שלי מכירים אותו ולא רוצים שאני יסתובב איתו אז יצאתי החוצה ופשוט אמרתי להורים שלי שחברה קוראת לי ואנחנו הולכות סתם להיסתובב. אפילו פעם אחת נסעתי לתל- אביב בשביל להיפגש עם מישהו ולא רציתי שההורים שלי ידעו על זה אז נסעתי בבוקר וחזרתי אחר הצהריים, וכשהייתי בדרך הביתה באוטובוס אמא שלי היתקשרה ושאלה אותי איפה הייתי כל היום אז אמרתי לה שאני אצל חברה כל היום ואני יחזור בערב ולפני שחזרתי הביתה ישר הלכתי לחברה שלי וסיפרתי לה הכל והכנתי אותה מראש שתגיד שהייתי אצלה כל היום ואז פשוט מאוד חזרתי הביתה. אני מקווה שעזרתי לך ובהצלחה עם החבר רעות