יש לי בעיה!!!

מי חושב על זה בכלל???.

להיתחתן בגיל 14? ניראה לך הגיוני? אולי לא בארץ. מי חושב על להיתחתן בגיל 14? אני מדברת על זה שאחרי שנים של ניסיון עם כל מיני בני זוג שהיו לך בעבר אתה לבסוף מוצא את הבן זוג האידיאלי ומיתחתן איתו ולפני שמיתחתנים איתו יוצאים איתו לתקופה ארוכה של שנתיים לפחות, ואחרי שנתיים שמיתרגלים אליו ואל האהבה שלו כבר לא צריכים לחפש שום דבר במקום אחר. כי אתה כבר מיתרגל למשהו אחר. הבנת????? רעות.

xflil

New member
אתה כל הזמן משווה

דברים לא קשורים שאין בהם מקום להשוואה! התמכרות חלסיגריות ולשוקולד! ללמוד מהניסיון ביציאות וללמוד מהניסיון ברצח! עכשיו להתחתן, ולצאת! מה הקשררררררררר?!!!!!!!!!

נ.ה.

New member
ככה אני ממזמן...

תמיד אני נותן דוגמאות. אפילו במקום להסביר... הרבה פעמים זה הרבה יותר מובן... אין כוונה לפגוע או משהו... כי שמעתי מחבר שלי שאנשים תופסים את זה כאילו אני מזלזל בהם או משהו. אני לא!

אז אני לא רוצה לראות את הילדים שלך.

בטח כולם יהיו לבושים אותו דבר, בגדים ארוכים ושחורים. לא יוכלו לתקשר עם המין האחר עד גיל 18, לא ילכו למסיבות עד גיל 18, ואיי דיי מזכיר חרידים מחרידים! חוץ מזה שלמי יש זמן לצאת בגיל 18, הרי מתגייסים לחצבא ועסוקים,

נריה_ה

New member
תשמעי, לפחות דבר אחד בטוח, הילדים

שלי יהיו לבושים, ולא יצאו החוצה חצי ערומים!!! תאמיני לי שגם בצבא יש זמן לצאת, אני עוד מעט מתגייס וזה לא אומר שמפסיקים לצאת.

דיייייי כבר נריה!!!

אתמול בלילה גם אני וגם מתן ניסינו לשכנע אותך שאנחנו נימצאים במדינה דמוקרטית ובתקופה של טכנולוגיה מיתקדמת. והיום זה לא מה שהיה פעם, אבל למרות זאת אני רואה שאתה מיתעקש על דעתך. או קיי סבבה, זה רק לימד אותי עוד דבר נוסף על החיים, שלכל אחד יש את הדעה שלו ואף אחד לא יכול לשנות זאת, אתה תעשה מה שבא לך ואחרים יעשו מה שבא להם, אתה תחנך את ילדייך בדרכים שלך ואחרים יחנכו את ילדייהם בדרכים שלהם. למרות שאני עדיין מרחמם על ילדייך, אתה לא צריך להיות כל כך קשוח לגביי החברה והסביבה, יש לך יותר מידיי דעות קדומות לגביי הנוער של היום, ורק שתידע שזה ממש לא כך. וחוץ מזה למרות שיש לי עוד זמן עד לצבא אני יודעת שקשה מאוד לבלות ולהנות כשנימצאים בצבא יש לי המון ידידים חיילים ואני רואה כמה הם סובלים שם. למרות שזאת בעצם אחת החוויות הגדולות ביותר של החיים. רעות.

xflil

New member
אוי ויי..........

למה אתה רואה היום ילדים יוצאים עם תחתונים וחזיה? תתעורר הן זונות לא ילדות נורמליות בגיל ההתבגרות

נ.ה.

New member
זה כבר שטויות...

אםילו אם משהי תצא עם תחתונים וחזייה זה לא יהפוך אותה לזונה - זאת לא המילה. אני לא אוהב לבוש חושפני (שזה לא חייב להיות תחתונים וחזייה), זה לא מכובד בעניי, (למרות זאת אני בן - אדם וזה מגרה בעניי, (ואולי דווקא בגלל זה אני לא אוהב לבוש חושפני)).

חבר´ה חבר´ה חבר´ה.... ../images/Emo2.gif

מה דעתכם במקום להיגרר לכל מיני נושאים לא קשורים.... ולעזור לי????????? בחיית מה כבר ביקשתי? שתייעצו לי מה לעשות לגבי ההורים שלי? ובמקום זה אתם נכנסים לי לכל מיני דברים לא קשורים.. וחוץ מזה נריה.. זה שאני אצא איתו זה לא אומר שאני הולכת ישר לשכב איתו או שאני אהיה פתאום איזה שרמוטה..כי אני לא!! וכן אני יודעת שאתה לא התכוונת אלי ספציפית.. אלה אל בנות אחרות... אבל אם כל הכבוד אני לא כמו ה"בנות האחרות"... אז תפסיקו להתווכח על זה ואל תגיד לי שזה דיון...כי זה לא! אגב נריה אתה נישמע ממש כמו אמא שלי.. לדעתי אתה צריך קצת להתשחרר.. בכל אופן תודה מעיין

נריה_ה

New member
תקראי למעלה, יש תגובה שמסכמת את

הדעה שלי... ואז תביני, למה התכוונתי בלהפוך לשרמוטה... זה המקסימום שאני יכול לעשות בשבילך, הרי אני לא חושב שכדאי לצאת בגיל צעיר כזה...

LooP15

New member
יוווווו אם ככה אתה מדבר בגיל 18

אני לא רוצה לדעת איך תתנהג כשיהיו לך ילדים!!!! שתדע שבצבא לא תמיד יש זמן לצאת! וגם אם אתה יוצא שבת ויש לך חברה, זה לא אומר שהיא תשב בבית שבועות ותחכה לך! דבר שני, עוד לא הבנתי מה הקטע שלך, שבנות/בנים יצאו בגיל 14? או 13? או 12? או מתי שנראה להם מתאים??!! אם הם נהנים מזה, אז למה לא??????!!! אתה חושב שהחבר הראשון שיהיה לי הוא זה שאני אצטרך להיות איתו מתחת לחופה? ואולי יש מישהו יותר טוב בשבילי? לא כדאי לנסות?! ואתה מתנגד גם ליחסי מין לפני החתונה, נכון? אז אם אני אתחתן עם איפוטנט?! סתאאאם האמת שזה בצחוק... את זה עוד איכשהו אפשר להבין.... לא לקיים יחסים לפני החתונה.... אתה חרדי? טוב בכל מקרה תעשה מה שבראש שלך! צ´או!

אם אתה לא יודע אנחנו נימצאים כרגע..

אנחנו נימצאים בשנות ה-2000 לא בשנות ה-80 או ה-70 פעם לבנות בנות 18 היה אסור לחזור הביתה אחרי 10 היום בנות בנות 15 רק יוצאות מהבית ב-10 ובנות בגיל 10 שיוצאות זה באמת מוגזם אבל בגיל 13 או 14 מה רע למה לא לעשות חיים זה הגיל הכי כייפי לצאת עם בנים ובנות החיים קצרים וחיים אותם רק פעם אחת אז למה לא לנצל כל רגע? רעות.

נריה_ה

New member
כן, שנות ה2000 אז מה?

המספר לא נותן לנו כלום!!! תגידי לי ברצינות, למה בנות שיוצאות בגיל 10 זה מוגזם??? מי יודע אולי בעוד דור יגידו: "אנחנו בשנת 2050 זה לא שנו ה2000 ...." חחחח.... את יודעת, כיף לגנוב, כיף לרמות, כיף לעשן סמים, אז למה לא לעשות את זה??? "לנצל כל רגע".... לא??? למה? כי אנחנו בני אדם ויש לנו משהו שנקרא מוסר!!!

xflil

New member
אתה ממש מאבד כל פרופורציה

אין קשר בכלל סמים יכולים להרוג אותך לרמות כל אחד רימה, גם אתה בלי לדעת ולגנוב אני גם מאמין שגנבו כבר פה אנשים ומה כיף בלגנוב? אתה רוצה להגיד שאני יוצא עכשיו בגיל 13 אני מסתכן באותה סכנה של עישון סמים? אתה נורמלי? המספר לא נותן כלום התקופה כן אנשים הבינו שהרבה דברים מיושנים לא נ-כ-ו-נ-י-ם ודי דפוקים! לנצל כל רגע לא לדפוק לעצמך את הגוף יכול להיות שבשנת 2050 יגידו דברים אחרים ךא תמיד הם חיבים להיות פתוחים יותר, אתה יודע

למעלה