יש דבר כזה 4 יעדים? וחוץ מזה - תמיד הזמן אויר חינם היה לכל החברות -מירס, בזק, פלאפון, סלקום ואורנג´ פשוט אם זה היה למירס, זה היה חינם לחלוטין. לבזק - חינם + 6 אג´ לכל השאר - חינם + 58.5 אג´ לדקה.
אין להם מבצעים מיוחדים על המכשירים ועל דמי המנויי (לא כפי שידוע לי) בגלל שהם הורידו את דקת השיחה ל 49 אג, ביום ו 39 אג´ בלילה. אם מוסיפים משהו כמו 15 ש"ח לחודש אפשר לדבר ב 7 אג´ בערב (מ7 או מ9.5 בערב). אבל יש להם כל הזמן מבצעים חדשים, במיוחד בחגים. כמו עכשיו - פסח , אבל עדיין לא שמעתי על שום דבר חדש בזמן האחרון.
כפי שהבנתי לא המכשיר חדש אלא יש לך כרטיס חדש (בן 33 יום) ובזבזת 91 ש"ח 1. להשאר באורנג´ 2. לבזבז את שאר הסכום ולעבור לאמיגו, כאשר אתה מחזיר את המכשיר ומקבל עליו החזר של 15 ש"ח למשך שנתיים (החזר על זמן אויר) : זה יוצא בין 30 ל 214 דקות דיבור בחודש למשך שנתיים. 3. נשאר עם המכשיר + קונה מכשיר חדש (בלי שום החזר) ברשת אמיגו
כמעט בכל מסלולי אמיגו יש את "הטבת ההחזרה" של ה 15 ש"ח. יש להם כמה עשרות מסלולים. אני אישית ממליץ לחכות, כי היום ראיתי כי המסלול הכי זול: 25 ש"ח למכשיר + 15 שח דמי מנוי. זה לא משתלם, כדאי לחכות. אני אישית קניתי 2 מכשירים ב 19, ו 7.5 דמי מנוי לכל מכשיר. במסלולים הנפוצים של היום יש זמן אויר חינם ל 3 עד 7 יעדים, לפי התשלום החדשי: 15 (+המכשיר) עבור 3 מספרי חינם, ו 15 + 20 ש"ח (+ המכשיר) על 7 מספרי חינם.