יש לי בקשה לפורום..תביאו נציג אמיגו

PingPong18

New member
לא...

ואני אתקן את עצמי 19 שקל ולא 12... בתוכנית 3 יעדים ב-0 אג´ או בתוכנית 7 יעדים ב-0 אג´

אלכס נ

New member
אה, נכון, אבל יש לך

15 או 35 ש"ח דמי מנוי. אני אישית קניתי 2 מכשירים ב 19 ואני משלם 7.5 דמי מנוי ולא 15 (מכשיר I85S ו I50SX) אתה מבין בכמה המחירים התייקרו

PingPong18

New member
אני קניתי I90c ב...

35 שקלים... עם 22 ש"ח דמי מנוי ו-4 יעדים בחינם לכל החברות (לא רק לאמיגו ובזק)... אבל כבר זה סיפור אחר...

אלכס נ

New member
מה???

יש דבר כזה 4 יעדים? וחוץ מזה - תמיד הזמן אויר חינם היה לכל החברות -מירס, בזק, פלאפון, סלקום ואורנג´ פשוט אם זה היה למירס, זה היה חינם לחלוטין. לבזק - חינם + 6 אג´ לכל השאר - חינם + 58.5 אג´ לדקה.

PingPong18

New member
כן... 4 יעדים...

מבצע לעובדי ח"ח... וזה לא נכון...הזמן אויר חינם הוא אך ורק ליעדים בבזק או באמיגו ...

אלכס נ

New member
אתה בהחלט לא צודק

אם אתה בוחר כיעד נבחר מספר של סלקום. אתה מתקשר לאותו מספר ב 58.5 אג´ לדקה (זמן אויר סלקום) בלבד. בדקתי את זה.

PingPong18

New member
אוקיי... אז...

19 + 15 = 34 ש"ח... וזהו!!! זה התשלום החודשי... לפי מה שהבנתי המכשיר בשביל אמא שלך שתשתמש בו רק להתקשרויות לאמיגו זה נכון ?

אלכס נ

New member
כן, נכון, אבל

אני משלם סך הכל 34 ש"ח על שני מכשירים, שבכל אחד מהם יש 2 מספרים בחינם.

אלכס נ

New member
לא הבנת אותי נכון

מה שיש לי עכשיו, אני שמח שיש לי את זה, ואני אומר שאין משהו דומה בימינו, ללקוח חדש שמתכוון לקנות.

PingPong18

New member
למה לא משתלם?

המכשיר
, המחיר
והיעדים חינם.. אז למה לא משתלם? תראה חברה צרכיה לגדול ולהתפתח ובך גם עולים המחירים ומתפתחים...

אלכס נ

New member
ושוב

ושוב אני מציע לבן אדם לא לעבור לאמיגו, למרות שאני כולי בעדם. אתם רואים - יש סיבות לפעמים שלא פועלות לטובת הרשת.

אלכס נ

New member
לא, היה בלבול קטן

חשבתי שיש לך מכשיר חדש, וחבל עליו. הבנתי שיש לך כרטיס חדש. תקרא את התגובה למטה.

אלכס נ

New member
תראה, היום...

אין להם מבצעים מיוחדים על המכשירים ועל דמי המנויי (לא כפי שידוע לי) בגלל שהם הורידו את דקת השיחה ל 49 אג, ביום ו 39 אג´ בלילה. אם מוסיפים משהו כמו 15 ש"ח לחודש אפשר לדבר ב 7 אג´ בערב (מ7 או מ9.5 בערב). אבל יש להם כל הזמן מבצעים חדשים, במיוחד בחגים. כמו עכשיו - פסח , אבל עדיין לא שמעתי על שום דבר חדש בזמן האחרון.

אלכס נ

New member
יש לך 2 אפשרויות מומלצות (או 3)

כפי שהבנתי לא המכשיר חדש אלא יש לך כרטיס חדש (בן 33 יום) ובזבזת 91 ש"ח 1. להשאר באורנג´ 2. לבזבז את שאר הסכום ולעבור לאמיגו, כאשר אתה מחזיר את המכשיר ומקבל עליו החזר של 15 ש"ח למשך שנתיים (החזר על זמן אויר) : זה יוצא בין 30 ל 214 דקות דיבור בחודש למשך שנתיים. 3. נשאר עם המכשיר + קונה מכשיר חדש (בלי שום החזר) ברשת אמיגו

אלכס נ

New member
זה לא משהו ספציפי

כמעט בכל מסלולי אמיגו יש את "הטבת ההחזרה" של ה 15 ש"ח. יש להם כמה עשרות מסלולים. אני אישית ממליץ לחכות, כי היום ראיתי כי המסלול הכי זול: 25 ש"ח למכשיר + 15 שח דמי מנוי. זה לא משתלם, כדאי לחכות. אני אישית קניתי 2 מכשירים ב 19, ו 7.5 דמי מנוי לכל מכשיר. במסלולים הנפוצים של היום יש זמן אויר חינם ל 3 עד 7 יעדים, לפי התשלום החדשי: 15 (+המכשיר) עבור 3 מספרי חינם, ו 15 + 20 ש"ח (+ המכשיר) על 7 מספרי חינם.

למעלה