יש לי בקשה לפורום..תביאו נציג אמיגו

eranavni

New member
אהה אוקיי אני יחכה

ותגיד לי יש לך תשובה לגבי מה שרשמתי עם כדאי לי או לא? אני ישמח לשמוע דעה של אדם ניטרלי

אלכס נ

New member
מה זאת אומרת?

דעה של מישהו ניטרלי? אם מישהו יענה לך, אז הוא יהיה בטח לצד רשת כלשהיא

eranavni

New member
כן אבל

אתה אמיגו טשניהם אורנג´ וחוץ מזה לאחר ששמעתי את מחירי המחשירים שיניתי את דעתי

אלכס נ

New member
אתה מתכוון - לעבור למירס או לא?

או האים כדאי לוותר על ה 59 ש"ח שנשארו בתקציב? תראה - זאת החלטה אישית שלך, ורק אתה יכול להגיד כן או לא. תבדוק את הנתונים, תשאל את עצמך - למה לעזוב ולמה לעבור? האים זה כדאי לי? או שפשוט בא לי לעזוב אותם? בא לי משהו חדש? האם אני צריך את זה בכלל? ומה הם עשו לי שאני אעזוב אותם?

eranavni

New member
טוב אבל זה כבר לא רלונטי

כדי לדעת למה תקרא תהודעה הקודמת שלי

אלכס נ

New member
תראה, מחיר המכשירים בהשוואה ל

איכות שלהם הם אפסיים. תקח לדוגמא מכשיר נוקיה באותה רמה (לא שיש דבר כזה בכלל), המחיר יהיה לפחות פי 3 יותר. מחיר מכשירי המוטורולה הוא כל כך קטן בהשוואה לאיכות המכשירים. ועוד אל תשכח - זה מירס, לא אורנג´ - אין לך ניתוקים, רעשים, או כל מיני הפרעות קול, כמו שיש באורנג´. אתה לא צריך לשאול פעמיים אותה שאלה אף פעם, בכל תנאי שטח שהוא (אלא אם יש לך בעיות שמיעה אישיות)

eranavni

New member
רק דבר אחרון

החסרון שלהם החידי לטעמי הוא המשקל שלהם i50sx = 144 i85s = 321 i1000 pluse= 142 i80s=123 i90c = 151 המשקל הוא בגרמים ולקוח ממגזין העולם הסלולרי גליון מרץ אפריל
רן,,
בני

אלכס נ

New member
מה??????????????

מכשירי ה I85S ו ה I50SX שוקלים כל אחד מהם 140 גרם, אפילו קצת פחות. זה כלום לעומת מה שיש בתוכם. לדוגמה: הסוללה - 3 שעות דיבור ברמקול. 4 שעות דיבור רגילות ויותר מ 7 שעות דיבור במצב השתקה (כשצד אחד מדבר).

PingPong18

New member
למה ביזיון?

לפי דעתי הוא בכלל לא נחשב לביזיון או נפילה... הוא פשוט מכשיר כמו כל המכשירים ... מבחינת המשקל - אוקיי אם זה אני מסכים - אבל בכללי יצא לי לבחון אותו... והוא סבבה... לפני שגיליתי את הI90 - זה היה המכשיר שרציתי... כי הוא סבבי כזה...

peretzy

New member
אתה רציני?אפילו הנציגים אומרים שהוא

חרא מכשיר והם שמים דגש על הבטריה! שהיא ממש חרא

PingPong18

New member
יכול להיות...

לא יצא לי להשתמש בו במשך תקופה... רק לשחק איתו קצת ולקרוא עליו אתר של מוטורולה.. וחוץ מזה מי אמר לך שהוא יצא? הוא עדיין מופיע באתר של אמיגו...

אלכס נ

New member
רק שתדע

אני אישית, אם הייתי קונה היום מכשיר במחיר המלא, היתי מעדיף את ה I85S ב 45 ש"ח מאשר את ה I90C ב 60 ש"ח. ה I85S קל יותר - 140 לעומת 151 גרם. הסוללה שלו מצויינת!!! היא מספיקה להמון שעות דיבור (אין משהו דומה בשוק, רק במכשירי אמיגו). ומה שהוא מכיל - זהה לחלוטין ל I90C, חוץ מהמסך השני שיש לו.

PingPong18

New member
ועוד משהו...

ל-90 יש צלצולים בMIDI... מנגינות שחבל על הזמן... כשהטלפון שלי מצלצל כולם שואלים - מי הדליק רדיו ?

אלכס נ

New member
OK , זה עוד יתרון

חוץ מהמסך השני. בכל זאת אני תמיד מזהה ישר את הצלצול שלי בגלל הייחודיות.

PingPong18

New member
נכון... בתור אחד...

שהסתובב גם עם הI80 - שהוא בעל אותם צלצולים כמו ה85... בהחלט ישר מזהים את הצלצול... זה יחודי כזה... כנראה בגלל שזה מהספיקר...

eranavni

New member
../images/Emo32.gifפששש איזה שרשור ארוך 71 הודעות

כולל זה זה עומד לשבור תשיא

למעלה