יש לי הצעה..

קטיפה

New member
יש לי הצעה..

מכיוון שאני לא ממש מכירה אתכם אלא רק שם..אני מציעה שכל אחד יששר כאן את שמו ובן כמה הוא ודברים שהוא אוהב לעשות כמה זמן הוא חולה איפה הוא גר במה מתבטא הלופוס שלו ותמונה למי שיש.. אם לא אהבתם-נא לא לסקול אותי

lupland

New member
אחותי הקטנה

אחותי הקטנה קטיפה שלום. שמי אסף.אני ממושבה ליד נתניה בשם אבן יהודה.אני בן 30.חליתי בלופוס לפני 4 שנים.שאלת במה זה מתבטא? ובכן בכל חודש ובכל שנה אני לומד "ביטויים" חדשים על עצמי.אבל טפו טפו ב-4 שנים האחרונות לא קרה שהלופוס גרם לי לשבת בבית יום אחד או כאבים כלשהם. גידלתי בעבר סייחה שגדלה לסוסה ואחר כך הביאה לי סייח.היום אני כבר לא מתעסק עם סוסים אבל מחזור לזה יום אחד. יש לי כלב זכר בשם לופ והוא בן 4. יש לי עוד שלושה אחים ואין לנו אחות.את רוצה להיות האחות הקטנה שלנו? בכל אופן רציתי להגיד לך שאת חייבת לנוח כדי שהחום ירד.אם לא תעזרי לעצמך להחלים ....לא יהיה מי שיטפל כמוך עם הרבה אהבה בכל החיות שלך. אם יהיו לך עוד שאלות אני אשמח לענות

קטיפה

New member
אני..

אני בת 13 וחצי בערך.. קוראים לי שירלי אתם יודעים..אני מנהריה.. אני חולה לופוס חודשיים בערך..זה מתבטא אצלי באנמיה נשירת שיער חוסר טעם כאבי פרקים חום לי יש סייח מתוק מתוק בן 8 חודשיים בשם לני ויש לי כל מאמי בן חצי שנה מיילו שעכשיו הוא מאושפז :(( ויש לי כלב מקסים בן 12 בשם מיקי וחתולה פשושה בשם תולי בת שנתיים וחצי וחתול יפיפה בשם צדי (השם-סיפור ארוך) וחתול בשם מאמי וחתול בשם צ´ארלס וחתול בשם נוקי וחתולה בשם סייג´ וחתולה בשם טוליפ ששאתמול הבאתי ו4 תוכים ו2 פינקים וקיפוד וצב ודגים שאני אמוד אוהבת אני אוהבת לשמוע מוזיקה שקטה ולישון ואסף בטח שאני רוצה!!!

gaia20

New member
וואי, שירלי...

חוות חיות יש לך בבית... אני בטוחה שהבית שלך הוא גן עדן לחיות..... דבר שני, לא יודעת למה אבל היתי בטוחה שאת בת 16!! את בת 13!! יותר קטנה מאחותי.....

lupland

New member
ליפיפיה מנהריה

שירלי.אם כך אני מכריז עלינו כאחים. הסייח שבתמונה הוא הסייח שלך? בשפה המקצועית הוא נקרא "פיינט".איפה את מגדלת אותו?ועוד שאלה אחת.האם הוא קווטר הורס גזעי? אני התעסקתי עם סוסים מגיל 16 ועד 26.כשחליתי בחודשים הראשונים לא ידעתי מה לעשות עם עצמי אז התנדבתי לעזור בחווה טיפולית וזה היה סוף הרומן הזמני שלי עם סוסים. עבודה עם סוסים דורשת המון זמן.כל בוקר צריך להבריש אותם ולבדוק שלא פצעו את עצמם בלילה.ואחר כך צריך לנקות את האורווה.ופעמיים בשבוע חייבים לצאת לרכב אחרת הסוס "משתגע". עד לפני כמה שנים הייתי בטוח שאני יעזוב את מרכז הארץ ויעבור לגור ברמת הגולן.אבל בינתיים דחיתי את הרעיון אבל לא שכחתי אותו. איך את מרגישה היום? מה עם החום שהיה לך.ירד קצת? ובקשר לגור הקטן שלך אל תהיי עצובה.אני בטוח שעשית כל מה שיכולת בשבילו. תמשיכי לספר כאן בפורום במשך היום מה מצבו.אני אהיה כאן עד 19:00 ואח"כ יחזור בלילה. בכל אופן שבת שלום לך

קטיפה

New member
אספו´ש

צר לי לאכזב אותך אבל אני לא יפיפיה אלא אני רחוקה מלהיות יפיפיה הסייח שבתמונה הוא לא שלי אבל נורא דומה שלי הוא אותו הדבר רק עם כתמים חומים אני מגדלת אותו בחווה ברגבה מכיר? ועכשיו יהיה לי יותר זמן אליו היום הלכתי לבקר אותו מהבוקר עד 1 בצהריים אני אחזור אולי אחרי הצהריים וממחר אני אלך כל יום לטפל בו כי לא יהיה לי הרבה זמן לטפל בו שיהיה בית ספר ירד לי כמעט כל החום אבל ממש לא מעניין אותי כרגע על עצמי תגיד אספי יש לך תמונה במחשב? :) המשך יום נהדר שירלי

lupland

New member
היפה בבנות.

שירילה אחותי הקטנה. אין דבר כזה לא יפיפיה.כל בחורה היא יפיפיה השאלה מי שופט.ואם את לא מלכת הכיתה זה פשוט משום שהבנים בכיתה שלך סובלים קצת מבעיית ראייה. אף פעם אך תגידי לעצמך "אני לא יפה".זה מוריד את הביטחון העצמי.וחוץ מזה כולם בחוץ דוגמנים ודוגמניות? יש כאלו גבוהים יותר ויש נמוכים.ויש קצת שמנים ויש רזים.ויש ויש ויש.וזה כל היופי.השוני. אז אני מבקש אחותי הקטנה.אצלנו במשפחה אין דבר כזה לא יפה.אצלנו אנחנו הכי יפים.הכי מוכשרים.והכי מצליחים. אין לי תמונה לשלוח.מצטער.משהוא אצלי לא בסדר בראש ואני עובד על זה.אני קונה סיגריות ב 150 שקל לשבוע אבל לא קונה סקאנר ב250 עד 500 שקל. אני מבטיח לך שברגע שאקנה אני אשלח לך תמונה.חוץ מזה עוד כמה חודשים יהיה כנס חורף של הלופוסים.מה את אומרת.תגיעי?

קטיפה

New member
אספיל´ה!!

אתה מעשן? לא מרשה לך! זה פויה!! לי יש תמונה..אבל מפחידה ביותר.. איפה הכנס? יום נעים שירלי

gaia20

New member
אסף- פויה!!פויה!!פויה!!!

נו,נו,נו!!!! בוא תצטרף לקבוצת החכמים שאני וקטיפה מקימות מעכשיו- ותפסיק לעשן!!!!

lupland

New member
המלכה שבה לממלכה

היי.לא שמתי לב שהמלכה נכנסה לממלכה שלה.הייתי באתרים אחרים מלכתי היקרה.מי כמוך יודעת כי בהוראה של מלכה לא יעז אף נתין להמרות את פיה. מה העניינים גאיה?

gaia20

New member
וואלה, אסף... לא כל כך טוב

אני כרגע במתח לשמוע מה הוטרינר אמר לגבי הקטנציק של שירלי...

gaia20

New member
ההודעה למטה נכתבה בשעה

16:50 שם היא ציינה שהם נפגשים עוד שעה, כלומר היא אמורה להפגש איתו בשעה 17:50, לפני 15 דקות.... לא יודעת כמה זמן תיהיה הפגישה הזאת.... אוף, המתח הורג אותי.....

lupland

New member
20 גאיה

עכשיו ראיתי.לא שמתי לב מרוב השרשוררררררררררררררר. בעניין המתח הייתי מציע סיגר רע עם כוס קפה בחוץ על המרפסת עם הפנים לכיוון השקיעה... אבל מכיוון שאת כבר נגמלת...אולי סיבוב קצר עם גאיה?

gaia20

New member
חשבתי על זה,

היא כמובן קבלה את הסיבוב שלה... קראת את המחשבות שלי!! נו, שתחזור כבר!! אוף!! אני עדין במתח!!

ilush

New member
גאיה- כל הכבוד!

אני מבינה שאת מתמידה בעניין הגמילה.. יותר מכל הכבוד לך... איך זה מסתדר לך? אני מניחה שאם לא שמענו כלום בעניין אז זה בסדר (פחות או יותר), לא? תמשיכי.. חיבוקים, אילנית

gaia20

New member
הי אילנית

אם להיות כנה, ביומיים הראשונים, כן היה לי קשה, במיוחד אחרי ארוחות גדולות שאז כל מעשן יודע שיש את טקס הורדת האוכל עם הסיגריה והנס קפה... עכשיו כבר לא קשה לי, לא אחרי ארוחות ולא אחרי נס קפה (כי גם הפסקתי לשתות נס במקביל) ואם ממש קשה לי, שזה ממש נדיר, אני מעשנת נרגילה. יצא לי בחודש וחצי האלו שאני לא מעשנת לעשן נרגילה פעמיים. אם מסתדר? כן, ברור שמסתדר, כל הדברים הטובים מסתדרים בסוף...

lupland

New member
אחות קטנה .צפונית

שירלי אחותי הקטנה והיקרה. ברוב מעללי אני גם מעשן.ספורט שהתחיל בטיול מד"צים בין כיתה ז לכיתה ח. זה מסריח.זה מגעיל.ואפילו זכיתי פעם אחת בזמן קצר שלא עישנתי לעמוד ליד החברים שלי שעישנו וזה היה דוחה.היו מקרים שברוב תמימותי חשבתי שאוכל לנשק מישהיא ופתאום קיבלתי סיבוב של הראש לצד שני עם משפט כמו "מצטערת.לא מנשקת מאפרות..." אבל האמת שאני בדרך החוצה וזה יגמר כנראה בסוף השבת הזאת. איך מגיעים לזה? מודעות עצמית.כושר גופני ירוד.הערות בלתי פוסקות מהסביבה הקרובה (משפחה וחברים טובים) .כעס כל פעם מחדש שצריך לשלם 140 ש"ח לשבוע בשביל תענוג שלא משאיר אחריו כלום.(למעשה כן.ריאות שחורות+ סכנה לסרטן ריאות שכבר לקח לי סבתא אחת ו2 דודות בגיליים צעירים) הידעת שירלי?:במשך שנה אני מוציא על סיגריות 7560 ש"ח.באותו כסף אפשר לשלם לעמותה שלנו בעבור 75 וחצי איש ואישה דמי חבר שנתיים.... כמו כן אני התחלתי בריצה והתעמלות (על מנת לנסות להידמות מבחינה גופנית לאליל יוני) ואני מתמיד בזה כבר שבוע וחצי.אפילו גרמתי לשתי שכנות שלי לבקש ממני רשות להצטרף אלי...(אבל אנחנו לופוסים-זאבים גזעיים.לא נותנים לאף אחד שלא מהמשפחה להצטרף אלינו) זהו.כמו שאת רואה המצב רוח טוב(תבחיני בזה כל פעם כאשר תראי אוסף של השתטויות במכתב אחד) מחכה למכתב אחות קטנה

למעלה