יש לי הצעה..

רינתבי

New member
אנחנו שכנות

מה שלומך? כמו שאמרתי אנחנו שכנות-אני גרה בשבי ציון. שמי רינת ואני בת 25 מסיימת תואר ראשון למדע מדינה וסוציולוגיה בת"א. אני אוהבת לרקוד למרות שבשנה האחרונה לא יצא לי בגלל המחלה. אני כבר שנתיים מאובחנת חולת לופוס והדבר מתבטא בעיקר בדלקת מפרקים ונשירת שיער. איך אני מתגעגעת לצפון,כך שכל שבת אני חוזרת לשם,לים לאוירה. אני הייתי רוצה שיהיו לי כ"כ הרבה חיות כמו שלך,אבל רחמים עליהם-אני גרה בעיר גדולה,רמת גן,אין פארקים בבית דירות. טוב אני צריכה לחזור לעבודה שלך,נשיקות רינת

ל3

New member
טוב, אז ככה

את שמי האמיתי אתם כבר יודעים- שירי. אני בת 24 ולומדת לקראת תואר ראשון. בשעות הפנאי אני אוהבת להאזין למוזיקה ( בעיקר מוזיקה קלאסית), לצייר, לשחק עם הכלב שלי ולכתוב שירים. הלופוס אובחן לראשונה לפני 4 שנים בערך (למרות שהסימנים היו כבר בתחילת שירותי הצבאי) והוא מתבטא בחום נמוך, פריחות, נשירת שיער, אנמיה ולפעמים (בעיקר בחילופי עונות) בכאבי פרקים.

gaia20

New member
אוקי, תורי עכשיו....../images/Emo26.gif

אני הדר, בת 21 , מנס ציונה אני חולה כבר 6.5 שנים, זה מתבטא בכאבי פרקים, נשירה מזערית שהיום אני בכלל לא בטוחה שזה מהלופוס, אנמיה ועייפות לפעמים. (וואי, אני מתחילה להרגיש כמו ב א.א.....
) אני אוהבת להקדיש זמן איכות לגאיה שלי אוהבת אינטרנט ומחשבים אוהבת לטייל ו.... לישון.....

3ויוי

New member
עכשיו תורי

כינוי הוא שמי (אגב שמי ניתן לי על שם השחקנית הבריטית היפה ויויאן לי) ומאז אני אוהבת ומעריצה ועוקבת אחרי שחקני קולנוע הוליבודים . בעוד שנה אגמור את העשור הארבעים לחיי . לאחר שנים של עבודה יצאתי לגמלאות"- נישמע נורא.ובבית אני מטפלת בבני המצוי וו תומכת בן השני .במשבר כבר המון שנים לומדת באוניברסיטה הפתוחה ומציירת על בקבוקים . אוהבת לקרא סיפרי מדע על נושאים כמו פסיכולוגיה רפואה טיבעית וספרות עולמית. הלופוס היתגלה לפני כשנתיים בהיתפרצות כאבי שרירים ועיפות בתוספת חום ופריחת פרפר כתוצאה של כריעה תחת לחץ ועומס החיים. נשירה . נילחמתי כשנה להכרה בביטוח הלאומי כי אין לי הכנסה אחרת מאחר ואני גרושה כבר 12 שנה. (רצוי מאד לציין שאני מיתנזרת מקשרים והתחלות של פרק ב/ .בגלל שרצוני הוא לחוות רק שקט שלווה ועצמאות עד סוף ימיי .אני לא בודדה אלא שמחה בחלקי .(לאחר מה שעברתי עם בעלי לשעבר ).כל הזמן חוקרת מתקנת ומגלה את עצמי מחדש ומיתעודדת ומיתחזקת . ודווקא הלופוס הוא מזכיר לי יותר מכל (כמו שעון קוקייה כזה ,,)שאני אכן קיימת וחיה ושצריך לדאוג לטפל גם בי ,,אני לא הכי ממושמעת בקטע הבריאותי ונוטה להאמין שהכל יהיה בסדר בסופו של דבר. ~~~כמעיין המיתגבר ~~~ בריאות לכולם. אוהבת אתכם.

lupland

New member
קלארק גייבל

סיומת נחמדה ויויאן (שלא חלפה עם הרוח). איין ראנד.היו לה עוד שני ספרים.מרד הנפילים ו אנו החיים.לא קראתי אבל ראיתי את זה אצל מישהיא בעבר.

lupland

New member
קלארק לויוי

במבט שני על מה שכתבת.הלופוס התגלה אצלך יחסית מאוחר לא?

3ויוי

New member
זה טוב או רע?

תלוי,,היי אסף,קלראקי,, אם היה מיתגלה לי לפני עשרים שנה או שלושים אולי כל מה שעברתי לא היה קורה. וחיי היו ניראים אחרת בצילו של הלופוס. ואילו כעת משעברתי מחצית חיים עם גוף בריא כמו סוס אני "נחה " עם הלופוס. משלימה, אך לא מרימה ידיים. כוכי היא דוגמא חיה בשבילי הנימצאת לנגד עיניי בכל מה שקשור ללופוס.בגלל הוותק.והגיל.והאומץ הההישרדות . היתי מאד רוצה לראות את סיפור חייה ולא בתימצות . גם אתה חושב כך?

lupland

New member
אל פאצ´ינו לויויאן

ויוי אני מסכים איתך שסיפור חייה של כוכי שמלווה ע"י הלופוס הרבה מאוד שנים הוא אכן מעניין. כנראה שהמחשב שלה עדיין בתיקון וברגע שהוא יסודר היא קרוב לודאי תכתוב כאן. כשחליתי וחזרתי הביתה הראשונה שפגשתי לשמחתי הייתה כוכי ובכמה שיחות על כמה כוסות קפה(וגם קצת עשן באויר) יצאתי מחוזק החוצה. אני מאוד מקווה שכוכי תסכים לכתוב קצת יותר על סיפור חייה ולו רק כדאי לחזק חולים שונים שחושבים שלופוס זו בעייה שמרתקת ומשתקת חיי יום יום. עלה לי רעיון עכשיו ואני תיכך אכתוב אותו אך בכותרת אחרת. בכל אופן בשבוע שעבר קראתי קצת באתר של רופא מניו יורק שמטפל ב 300 חולים ובכתבה הוא ציין שברוב הפעמים מדובר בגיליים נמוכים יותר.ולכן ראיתי את המקרה שלך כיוצא דופן.היות והמידע שבידיי הוא זעיר ואני מקווה ללמוד קצת יותר בעתיד יעניין אותי כרגע לראות מי הם הגיליים בעלי אחוזי "הסיכון" הגבוה ומי הם בעלי הסיכון הנמוך יותר.עד כמה שאני זוכר הם יותר הדגישו בכתבה את השינויים ההורמונליים שעוברים בגיל ההתבגרות ולצערי שינויים בגוף בזמן הריון.טוב בשביל לא לבלבל יותר מדי אני מקווה לחזור לשם וללמוד קצת יותר כמו שאמרתי. תגידי רגע ויוי.לפני שקלארק נפרד ממך בפעם האחרונה(בסרט כמובן) הוא אמר לך:פרנקלי...my dear i dont give וכולי.איך מאייתים פרנקלי?

3ויוי

New member
אספי

אני לא זוכרת משהו על פרנקלי,,השם הוא סקרלאט . ואני זוכרת שאמרתי את המישפט האחרון בסרט, וגם הכי מפורסם בקולנוע .(אאמץ אותו ). ,,"tomorrow is another day" זוכר,,. (אתה במיקרה גם ממזלות האש כמו קלארק?). אשמח אם לידע אותנו בפרטים חדשים שאתה מיתעדכן בהם בכל מה שקשור ללופוס. לי יש מן רתיעה לא מטקסטים כאלה באנגלית. יום אחלה לך ולכולם.

lupland

New member
חלף חלף לו עם הרוח

סקרלאט אוהרה יקירתי.באחת מהסצנות הידועות שלנו את רצה אחרי (קלארק גייבל) לדלת ושואלת "אבל מה יהיה איתי?" ואני בשיא הקוליות מסתכל עלייך ואומר "למען האמת יקירתי.ממש לא מעניין אותי"(וזה בשפה מנומסת.בשפה היומיומית אמרתי...אני לא שם ...על מה שיהיה איתך" אבל כל זה כבר עבר ונשכח. בכל אופן אם יצא לי להיתכל שוב בסרט אני יעדכן אותך אם צדקתי. וחוץ מזה אל תשכחי: "תמיד תהייה לנו קזבלנקה..." אני שייך למזל טלה.מה זה אומר? אני כשיוצא לי לקרוא מזלות אני אוהב לשחק עם זה ואני מוצא שיש לי קצת מדלי.וקצת מקשת וקצת מאריה וכ´ו הצרה עם לאסוף מידע בחוץ הוא שבשעה שאני מחפש "פריצת דרך" לרוב אני ניתקל בדברים כלליים. כמו כן השפה שהם משתמשים שם יותר קשה לפעמים משיקספיר. איזה באסה.בזמן שאני כותב לך פתאום נזכרתי שהשארתי ספגטי על האש.זרקתי הכול ושמתי חדש. זהו שיהיה לנו שבת שלום בינתיים

ilush

New member
אחלה רעיון ! ../images/Emo140.gif

הי שירלי, גם אני לא ממש מכירה את החבר´ה (מנסה ללקט פרטים מהדברים שנאמרים כאן..) ולכן גם בעיני היוזמה שלך יותר מברוכה. אז ככה, אני אילנית- בת 30, גרה ברמת גן עם שותף. הלופוס אצלי אובחן לפני 12 שנה, לפני שהתגייסתי לצבא. המחלה מתבטאת אצלי בכאבי פרקים ושרירים, חום נמוך, כאבי ראש, נשירת שיער קלה, אנמיה, תשישות ובעיקר בדיקות מעבדה לא תקינות (כדוריות לבנות נמוכות, טסיות נמוכות...)- זהו פחות או יותר. (טפו,טפו,טפו) מה אני אוהבת לעשות? אני אוהבת לעבוד, אוהבת את העבודה שלי (פיזיותרפיה), אוהבת לרקוד (הכל!!) ולשמוע מוסיקה (הכל כמעט),אוהבת פעילות גופנית, אוהבת לקרוא, לדבר בטלפון,להפגש עם חברים, אוהבת לעשות shopping, אוהבת גם להיות לבד ולנוח ולחשוב... זו פחות או יותר אני. לגבי בע"ח- לעומתך, אין לי אף לא אחד, צר לי לאכזב...אבל לך יש בהחלט אוסף מרשים של חברים- איזה כיף! זה הכל בינתיים, שימרי על עצמך, אילנית.

3ויוי

New member
אגב אילניתו´ש

היית נהדרת עם האבחנה שלך ביחס לשן הבינה שלי , בדיוק כפי שאמרת . בסוף עקרו לי אותה אחרי כאבים איומים כל החג לפני ואחרי, וזה זה לא היה מהלופוס כפי שחשבתי בטעות.(כאילו שניפגעו הרקמות בחיך). אודה לך אמנם באיחור יקירתי .ובתקווה תמיד ניהיה לעזר איש לזולתו. את עובדת במיסגרת קופת חולים? תמשיכי לעשות חייל בריקוד,,,אני מאלה שלא הירשתי לעצמי להיתבטא על רחבת הריקודים בחופשיות,,,,וכן שחיה לא למדתי... שלךבכייףחביבתיויוי.

קטיפה

New member
שמחתי להכיר את כולכם../images/Emo140.gifו...

בהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לכולם שבת שלום שבת מנוחה שבת של אושר שבת של רוגע והכי הכי חשוב שבת שקטה מאחלת מכל הלב שירל

3ויוי

New member
לאסף

אף פעם לא חשבתי שקלארק יחזור אלי ,,והנה אתה בדמות טלה כפי שחשבתי ממזלות האש ,כמוני ,מצרפת אותך לחבורת הלביאות ושאר ה"חיות שיש כאן כראש ולא זנב, כפי שהטלה אוהב להיות number one.מה זה אומר? תכתוב לי במסר אם תירצה את תאריך ויום הלידה ושעת הלידה המדוייקת ביום או בלילה.. מיצטערת על ספגטי שנישרף -להבא תיגמור לבשל תאכל בנחת ובשקט ואחר תשב למחשב.רק כך תוכל בנחת להנות משני הדברים. כי במצבינו אנו חייבים לרדת קצת מהקצב של ההיפראקטיביות. ומניסיון אומר שריכוז בדבר אחד תוך היתעלמות מכל המיסביב משול למדיטציה טובה. בטח אין לך שפם שחור כמו קלארק ,,,אך כריזמה וקסם של טלה אני כבר קולטת. יום נאה והמשך מוצלח ויוי.

lupland

New member
קזבלן

ויוי אני כל כך מצטער.מרוב השירשורים לא שמתי לב.אבל הינה אני כאן. מה זאת אומרת מזלות האש? יש מזלות מים?יש קשר למאדים? אני לא יודע איך משתמשים במסר.גאיה לא לימדה אותי.למרות שביקשתי ממנה יפה. בנוגע לספגטי מה שקרה הוא שהפסטה נשארה במים יותר מדי ואז מבחינתי זה לא אכיל.זרקתי ושמתי מחדש נים ופסטה ולבסוף הכנתי רוטב עגבניות טוב ועכשיו הקיבה מאושרת. שפם שחור אין ולא יהיה. אבל תודה רבה על הקומפלימנטים של בן מזל טלה שעדיין לא אומר לי הרבה אבל שיהיה. תני לי לחשוב הלילה על האתגר שנתת לי. בכל אופן ערב טוב.שבת שלום.וחג שמח לך ולבני ביתך

gaia20

New member
אסף, כנראה שלא בקשת מספיק יפה

והינה הסבר קצר
אם ברצונך לשלוח למישהו מסר אישי, פתח הודעה שאותו אדם כתב, לא משנה איזה הודעה. בתחתית ההודעה ישנה אופציה "שליחת מסר לכותב ההודעה" יפתח לך חלון ששם תוכל לכתוב את המסר. בסיום הכתיבה לחץ "שלח" כדי לקבל מסרים: בראש העמוד של הפורום, בצד שמאל, כתוב "lupland, אין לך מסרים אישיים" ברגע שישלח לך מסר אתה תראה שם "lupland, יש לך X מסרים חדשים" תחלץ על זה, הכנס סיסמא אם צריך, ותפתח לך רשימה של מסרים שקבלת. עכשיו, אני אשלח לך מסר, תעשה מה שכתבתי ואם תצליח לקרוא את המסר, תשלח לי מסר בחזרה שאני אראה שהבנת הכל. אם לא תצליח, אני אסביר לך שוב בטלפון בערב כי עכשיו אני צריכה ללכת, כמובן שלא לפני שאני אכתוב לך מסר.

lupland

New member
מתי "קולטים" מסר מבחורה?

גאיה.חשבתי שתשלחי מסר חזק יותר.משהוא בסגנון... איזה באסה.שוב פעם קלטתי מסרים לא נכונים מבחורות.מה לעשות?איך מבינים מסר שבחורה שולחת? בכל אופן גם אני צריך לזוז.ידידה התחתנה אתמול בטקס צנוע והיום היא הזמינה את החברים.יאללה קצת אוכל.נקווה שלא יהיה עוד פעם ספגטי. בכל אופן נכנס לכאן הלילה. שירלי אם נכנסת לכאן אני מאוד מקווה שהדברים הסתדרו על הצד הטוב. שבת שלום לכל הזאבים והזאבות.

קטיפה

New member
אז זהו..

היינו אצל הוטרינר הוא אמר שיש שיפור אבל לא משעותי אמר שכנראה הזחל אכל לו יותר מידי עצבים.. ניראה מהה יהיה בבוקר כרגע מיילו לידי יושן ובוכה מתוך שינה תחזיקו לו אצבעות

gaia20

New member
אסף....

תמיד אמרתי שאנשים מבינים מה שהם רוצים להבין ולא איך שהדברים נראים באמת
קטיפה יקירתי, מחזיקה לו אצבעות

lupland

New member
שירלי

שירלי אחותי הקטנה.נכנסתי הבייתה לא מזמן והינה אני כאן.אני מאוד מקווה שמיילו יעבור את הלילה ושהוא ירגיש יותר טוב בבוקר. כשתקומי תכתבי לנו מה קורה איתו. לילה טוב לך ולמיילו

למעלה