ויוי ,איזה כיף!
ויוי, מאושרת לשמוע שנפתרה הבעיה- איזה כיף למצוא פתרון לבעיות/כאבים, משהו שמעלים אותם לגמרי!!! לפחות מדבר אחד ניפטרת.. דרך אגב, התהייה שלך לגבי הקשר ללופוס עוררה בי מחשבות לגבי התהליך שמתרחש אצלי כל הזמן; כאשר מתעורר אצלי איזשהו כאב חדש אני מייד תוהה אם זה קשור ללופוס. בסה"כ גם אצלנו בגוף, כמו אצל כל אדם אחר מתרחשים כל מיני תהליכים בגוף ובגלל שהלופוס הו כל כך "בעל אלף פנים", לא תמיד יודעים מה קשור ומה לא.. (גם הרופאים..) גם אני, כמוך, לא "מתה" על "ללכת לרופא"- אם זה בגלל הזמן שזה גוזל ואם בגלל שאני יודעת שאין מה לעשות (לפחות לגבי חלק מהדברים..), אבל חשוב להיות בקשר עם הגוף ולהכיר את ה"נורמה" וכתוצאה מכך את ה"חריגה מהנורמה". אני אומרת לך את הדברים האלו, אבל בעצם מזכירה גם לעצמי... לפני שבועיים הייתי אצל הרופאה שלי אחרי שנה וחצי שלא ביקרתי אותה (שנה אחת הייתי בחו"ל ועוד חצי שנה של "סתם הזנחה"). במהלך התקופה הזאת עשיתי בדיקות (לפחות זה....) ועקבתי אחרי עצמי. בקיצור, די "חטפתי" מהרופאה שלי, ובצדק! עובדה שהגעתי אליה כשהרגשתי שלא הכל בסדר... אז זהו ויוי, שמרי על עצמך ותרגישי טוב, שמחה תמיד לעזור, אילנית.