יש לי הצעה..

ל3

New member
קטיפונת

אני שמחה שיש שיפור ומחזיקה אצבעות( אני לא אעזוב אותם עד שאני אשמע ממך אז תעדכני טוב?) אוהבת, שירי

gaia20

New member
שירלי, מה קורה? מחכים לשמוע!!

קטיפה

New member
../images/Emo6.gif

היום אחי הביא את הכלב שלו (דוברמן) אלינו ופתאום מה אני רואה? מיילו רץ אליו! רץ! שמקודם הוא לא יכל היה לזוז! הם משחקים עד עכשיו.. אז ככל הנראה מיילו ישאר אצלו עוד הרבה זמןן חמסה חמסה חמסה תודה רבה לכם! מואהההההההה }{

gaia20

New member
ידעתי שהכל יהיה בסדר!!!../images/Emo140.gif

נא למסור למיילו נשיקה ענקית ממני!!!

ilush

New member
יש,יש,יש!

הי שירלי, כל כך שמחה בשבילך (ובשבילו..)- איזה כיף, איזו הקלה! דרך אגב, איך את מרגישה? מקווה שהכל בסדר איתך ומקנאה בך שאת בחופש- יש תוכניות? אז יאללה, שיהיה רק טוב, חיבוקים, אילנית.

ל3

New member
קטיפונת- מה אמרתי לך

אני נורא שמחה בשבילך יקירה.יופי

ilush

New member
ויוי ,איזה כיף!

ויוי, מאושרת לשמוע שנפתרה הבעיה- איזה כיף למצוא פתרון לבעיות/כאבים, משהו שמעלים אותם לגמרי!!! לפחות מדבר אחד ניפטרת.. דרך אגב, התהייה שלך לגבי הקשר ללופוס עוררה בי מחשבות לגבי התהליך שמתרחש אצלי כל הזמן; כאשר מתעורר אצלי איזשהו כאב חדש אני מייד תוהה אם זה קשור ללופוס. בסה"כ גם אצלנו בגוף, כמו אצל כל אדם אחר מתרחשים כל מיני תהליכים בגוף ובגלל שהלופוס הו כל כך "בעל אלף פנים", לא תמיד יודעים מה קשור ומה לא.. (גם הרופאים..) גם אני, כמוך, לא "מתה" על "ללכת לרופא"- אם זה בגלל הזמן שזה גוזל ואם בגלל שאני יודעת שאין מה לעשות (לפחות לגבי חלק מהדברים..), אבל חשוב להיות בקשר עם הגוף ולהכיר את ה"נורמה" וכתוצאה מכך את ה"חריגה מהנורמה". אני אומרת לך את הדברים האלו, אבל בעצם מזכירה גם לעצמי... לפני שבועיים הייתי אצל הרופאה שלי אחרי שנה וחצי שלא ביקרתי אותה (שנה אחת הייתי בחו"ל ועוד חצי שנה של "סתם הזנחה"). במהלך התקופה הזאת עשיתי בדיקות (לפחות זה....) ועקבתי אחרי עצמי. בקיצור, די "חטפתי" מהרופאה שלי, ובצדק! עובדה שהגעתי אליה כשהרגשתי שלא הכל בסדר... אז זהו ויוי, שמרי על עצמך ותרגישי טוב, שמחה תמיד לעזור, אילנית.

קטיפה

New member
לכולם באהבה רבה

תודה רבה שהייתם איתי בזמן הזה שולחת לכם אלף חיבוקים שירלי!! כמה אני מאושרת!!!!!

ל3

New member
אני בסדר מתוקה

תודה. זה החתול שלך? איזה ממי. איך את מרגישה? כבר עבר החום? ואיך מילו?

קטיפה

New member
שירקה!

אני בסדר ירד החום אבל אני מקיאה את כל מה שנכנס לפה שלי אבל לא משנה מיילו בסדר בערך..עדיין קצת קשה לו לקום ולהסתובב אבל אני חושבת שיהיה בסדר וכן.

ל3

New member
שירלי מתוקה

את צריכה לברר מדוע את מקיאה כי נראה לי שזה נמשך כבר יותר מדי זמן. בנתיים תשתי המון- בעיקר תה ותאכלי דברים קלים כמו מרק, צנימים, פירה ואורז. אני מקווה שזה יעבור לך כבר ורוצה לשמוע שאת בסדר. יופי שמילו מרגיש יותר טוב

קטיפה

New member
כן אבל הבעיה היא..

כל מה שאני מכניסה לפה אני מקיאה אחרי רבע שעה! זה כזה מעצבן אבל המוזר זה שאני לא רעבה... וגם חזרה לי הפריחת פרפר..

ל3

New member
שירלי מתוקה

זה כבר הרבה זמן שאת לא מרגישה טוב. הגיע הזמן שתעשי ביקור קטן אצל הרופא את לא חושבת? בבקשה אל תזניחי את עצמך אני דואגת לך

קטיפה

New member
../images/Emo24.gif

די נמאס לי מרופאים!!! אבל כך או כך אמא שלי נלחצה והזמינה לי תור השבוע מעצבן ביותר! ויש עוד כמה דברים למשל בלילה אני יושנת רק שעתיים שלוש ואני בכלל לא עייפה או שכואבת לי הבטן מאוד אולי בגלל זה ההקאות.. ושירי..לך הייתה את הפריחת פרפר?

ל3

New member
שירלוש שלי

אני יודעת שנמאס לך מרופאים וזה לא נעים אבל אסור לך להזניח את עצמך. תלכי לבדוק במה מדובר ומקסימום עשית טיול קטן. לי אף פעם לא היה פריחה שהיא ממש בצורת פרפר, כלומר אף פעם לא היה לי את הגשר על האף אבל בהחלט היה ויש לי לחיים אדומות מדי פעם וגם מעין שני קווים אדומים מתחת לעפעפיים.

קטיפה

New member
שירקייי../images/Emo140.gif

תודה ואת לוקחת משהו שיש לך את הקווים האלו? ואני חשבתי..אולי הכאבי בטן וההקאות זה מהשינוי בתפריט שלי כי עד עכשיו הייתי רגילה לאכול כמויות של סטקים שניצלים וכלמיני בשר ועכשיו אני בקושי אוכלת רק סלט או ירקות מבושלים יכול להיות מזה.. בכל אופן אני שבוע לצערי הרב הולכת לעשות בדיקת דם+הליכה לרופא.. ניראה מה יהיה.. מוזר.. קרה לך פעם?

ל3

New member
שירלוש´

כמו שאמרת יתכן שהתופעות שלך נובעות משינוי בתזונה ( למרות שחום לא נראה לי קשור) אבל זה רק יתכן. לכן זה טוב שאת הולכת להיבדק כדי להיות על הצד הבטוח. את הקוים מתחת לעניים יש לי רוב הזמן ואני פשוט לא עושה כלום, אני מודעת שזה סממן של הלופוס. אם יש פריחות חמורות ומגרדות יש כל מני משחות סטרואידיות ולא סטרואידיות כדי להקל.

אורגת

New member
הי,אילנית

מסתבר שאנחנו גרות קרוב. אני גרה בתל אביב וגם אני הולכת לרקוד. אם תרצי אשמח ללכת איתך או סתם להפגש.תהילה- 583666-053

למעלה