יש לי משהו להראות לכם...

Z A M i

New member
יש לי משהו להראות לכם...

(רבאק.איבדתי תחושת זמן.) השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo85.gifאני שותה לי וויסקי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום - שיר השבוע (כללי):scorpions- wind of change/ אהוד בנאי -הכול בגלל האהבה - אלבום השבוע:לא משהו ספציפי - האדם שעשה לכם את השבוע:כל האנשים בסמינר - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):live and let die - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)וואי היו מלאאאאא - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:כלום בעיקר - משהו שעשה לכם את השבוע:סמינר - משהו שהרס את השבוע:מחלה ופריחה לא ברורה בגוף - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אמת או חובה זה רע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אני יוצאת כנראה כנראה לחופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חופש -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא.. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

טIcטי

New member
שותה וויסקי בלעדיי?

נטשת לחלוטין ;[

=]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי):כל מה ששמעתי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שפגשתי...אני כבר לא זוכרת את מי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואני עכשיו יודע,שיש מלאך אחד,ששם רק במיוחד לשמור עליי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המדריך לפסיכומטרי:"אתם יודעים למה אני תמיד מחייך כשאני כאן?" ילד מהכיתה:"כי אתה רואה את עדי,אנחנו רואים את המבטים שלך...חח" המדריך לפסיכומטרי:"גם...אבל גם בגלל שאני לא לומד.." בעבודה א':"עדי עדי.." אני:"מה?" א' (בלחש באוזן):"אני אחכה לך במטבח,בחדר ליד,הוא פנוי.." אני:"טוב" א':"ואת לא תבריזי?" אני:"בטח שכן,למה אני נראת לך זונה?!" - דבר שהשגתם השבוע:מסיבת הפתעה לאמא,קניית מתנות והרבה שעות לימודים - מאכל השבוע:קציצות צימחוניות של אבא - משהו שעשה לכם את השבוע:העבודה,וכל האנשים - משהו שהרס את השבוע:שדווקא ביום שיוצא לי סוף סוף לעבוד הוא החליט שהוא מתחיל גם לעבוד..חחח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לעבוד זה כייף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לימודים,כפר מוזיקה (?),חברים,ואולי עבודה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אווואההה יותר מידי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שבא ברוך הבא,אבל בעיקר אדם סתם: - תמונה (תתפרעו.):

שיהיה שבוע נהדר.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): flowers/ הבנות נחמה - אלבום השבוע: הבנות נחמה - האדם שעשה לכם את השבוע: עומר, ספי - מאכל השבוע: במבה - משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים, ההופעה של עברי בניצנים - משהו שהרס את השבוע: עזבו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תוותרו על מה שמגיע לכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של הבילויים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבנות ימצאו עבודה ויעזבו, שרות תגיע, לראות אתע ומר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: השיר ששרת לה/עברי לידר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עומר, רות סתם: - תמונה (תתפרעו.): תודה לאיתי (לא מהפורום) על התמונה.

eliavtu

New member
החורף ההוא היה הכי גשום שאני זוכר

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ניו יורק סיטי - שיר השבוע (כללי): סטלה מאריס - ורדים שחורים <יש אנרגיות לפבלו הזה אני אומר לכם!> - אלבום השבוע: סטלה מאריס - השער נפתח/ משינה - להתראום נעורים שלום אהבה - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שמור, שמור.. שמור לי עליהם.. כי מלבדם אין לי אף אדם.. בעולם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: עבודה - מאכל השבוע: ואי ברח לי.. לא מרוכז עכשיו.. אבל זה היה מדהים - משהו שעשה לכם את השבוע: אמ.. שמצאתי עבודה..(?) - משהו שהרס את השבוע: שאין ניצנים, שהחברים הבאמת טובים שלי התגייסו, שרבתי איתה איכשהו, ושאני מת מעייפות ואין לי מים חמים אז אני לא יכול לישון!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: היה לי משהו.. אבל אני עייף נו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של שוטי הנבואה בפטריה.. (?) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קרוסלה - בן ארצי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל המתגייסים למיניהם.. ועוד אנשים שאני לא אראה בגלל שאין ניצנים :\ סתם: - תמונה (תתפרעו.):

little WhiSper

New member
זיכרון קצר.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כללל
פורטה.
זה מה שהחזיק אותי. - שיר השבוע (כללי):
(פורטה בלבד) - אלבום השבוע:
פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: דוגרי? הסמלת.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לרוץ ליפול לשתוק או לספר את הכל לקום ולשאול למה אני לחיות לחדול ללמוד לוותר על הכל לעוף ולצלול למה אני. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את לא חברה! את עבירה!"
"אדווה, אני גאה בך."
- דבר שהשגתם השבוע: לסיים טירונות. - מאכל השבוע: אין אוכל בחדר אוכל. - משהו שעשה לכם את השבוע: סיום טירונות, טקס השבעה- הקפיצו אותנו באמצע הלילה לטקס השבעה מקסים. - משהו שהרס את השבוע: כלמיני עצבים. ובנוסף! לשמוע את כפר המוזיקה, במרחק נגיעה, ולא להיות שם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוף שבוע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף בקורס. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח, אבל בטח פורטה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה לאדעת. סתם: - תמונה (תתפרעו.): מה שכן, היו שקיעות יפות.

חבל על מי שמת!

(רבאק.איבדתי תחושת זמן.) השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):להיות - שיר השבוע (כללי):להיות - אלבום השבוע:החדש של יצאת חירום שחכתי איך קוראים לו - האדם שעשה לכם את השבוע:אין - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לחפש משמעות לא מספיק ליח לחיות ולמות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חבר שלי:מזה למה אתה צוחק אני:מצחיק אותי איך שאתה שותה חבר שלי: למה אבל, אני שותה טוב! חחחחח... - דבר שהשגתם השבוע:דיסק חדש - מאכל השבוע:פואיקה למי שמכיר - משהו שעשה לכם את השבוע:הפואיקה - משהו שהרס את השבוע:שזה ניגמר מהר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:הרוטב של הפואיקה בריא לשיער השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים לעבוד ולהתחיל לטייל ברחבי ארץ ישראל היפה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את נוי אביעד הדר ועוד הרבה טובים ויפים סתם: - תמונה (תתפרעו.):

איכס מש"צים...

מש"צים פלצנים ובניווטים בסיירים הם לא נותנים לאף אחד להתקרב למפה! ו... אה כן.. אין על שבט לביא!!!

אני עם הבצפר שלי בתחריות ניווט

ואנחנו שמים זין כ\על המשצים עשיתי את זה בשביל להיתקדם ואני לומד באלב,ש

segboy

New member
מה אתם מדברים/ות?

רק שבט אלעד!! שבט לביא הם ידועים בתור החנונים, ככה זה בכל הארץ, אפילו אחיה עדיף... ומשצ"ים זה באמת חרא!!

זו העייפות שבך שוחקת.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כ כ ה א נ י - שיר השבוע (כללי): פורטיס - חלום כחול, גידי גוב - נובמבר - אלבום השבוע: הבנות נחמה
- האדם שעשה לכם את השבוע: רז ואורטל כּפרות. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חבקי אותי הו אמא מסרי לאבא ד"ש תגידי לו הכישלון פותח דף חדש. (בלדה לחוזר/יונתן גפן) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יוּ מוגלי!" "תודה שאת מי שאת." - דבר שהשגתם השבוע: דובי ובלון
, כינרת,ניצנים (אנשים טובים באמצע הדרך) הדיסק של הבנות נחמה, שחף
. - מאכל השבוע: רול אנטריקוט
- משהו שעשה לכם את השבוע: פרג' ה-
המסוקס :) - משהו שהרס את השבוע: הלנסות לגרום להם להבין שזה שבאנו לקמפינג לא אומר שצריך לישון עם עכברושים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אוהל בגודל מטר בצבעים אדום, צהוב וכחול זה בריכת כדורים!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: התמניאדה
! שחר חסון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני סוף סוף אקבל את הטלוויזיה שלי . -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מתי כספי - אין שלווה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: - תמונה (תתפרעו.):

נמאס כבר כל לילה לעמוד, מהצד.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "לפעמים", "גניבה", "לעולם מצדי". - שיר השבוע (כללי): "פרח קיר", "לונדון", "שימו לב", "העיר הגדולה"- שילה פרבר. - אלבום השבוע: "היהודים" [השני], "דרך"-מוש בן ארי. - האדם שעשה לכם את השבוע: וואו, וואו.. כל מי שהיה בבית ריק, ושילה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "פחד לא יסנוור אותי יותר". "הכל הפוך, הכל מבולגן". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את שומרת?"
. אני: "וואי, אוחנה, את נראית ככה ממש שמחה.." אוחנה: "לא שמחה כאילו זכיתי במליון דולר.." עמרי: "לא שמחה כמו ליצן"
ספיר מגיעה, אומרת היי לכולם, עמרי: "אהלן!!" ספיר: "אהלן!!!!" עמרי: "לא כזה אהלן.. לא כאילו לא ידענו שאת באה"
ספיר מתיישבת ליד עמרי.. ספיר: "Hello" עמרי: "לא הלו.. אנחנו לא באנגליה." D: וכל המשפטים הקוברים האלה. - דבר שהשגתם השבוע: שיחה קצרה שרציתי לעשות כבר מזמן ולא היה לי אומץ. בית ריק גדוש באנשים. הופעה של שילה
. - מאכל השבוע: מלא מלא שטויות. - משהו שעשה לכם את השבוע: הבית ריק והפינת צ'אי
, הגיחה לניצנים להופעה של אביב, ניצנים ביום חמישי- הופעה של עברי, והופעה של שילה בשישי. - משהו שהרס את השבוע: הכאבים הפיזיים, ההבנה, הכאפה, ושפספסנו ת'בנות נחמה בניצנים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טישלר היא אדם לא חכם. סתם
, חיים רק פעם אחת ופחד לא יסנוור אותי יותר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לכלום, האמת. עמרי ומור לא בארץ אז גם לא לסופ"ש..:p - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר, יותר מתמיד. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'פרח קיר'- שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי
. סתם: - תמונה (תתפרעו.):
.

ליאןןן

New member
../images/Emo6.gif הזכרת לי עכשיו עוד משהו..

"לא מרושע כאילו באה לפה מכשפה..."

למעלה