יש לי משהו להראות לכם...

izzys

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זמי כפרע עלייך, תודי שהתאפקת לא לכתוב את האסמס עם הספר השביעי של הארי פוטר!
. ומילא תקראי את זה רק עוד שבוע, אז.. B די גדולה
.

Z A M i

New member
../images/Emo99.gifשיצ!

חחח נשבעת לך שלא זכרתי אותו!! וואי,זה היה ענק!!!
חתיכת חברה חרא! אני מבקשת בנחמדות שתביאי לי טלפון של פיצה, ואת לא עונה!!!!!.. נותרנו מורעבים
. אבל זה פסדר,2 דק' אח"כ קלטתי שאת בטורקיה
B אמא שלך,בואי לכפר גלים.

כמו שזה היה כך שישאר..!!

שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה - שיר השבוע (כללי): קרב איגרוף - אפרת גוש , מטרופולין - אין לי מקום - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: יפההה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"הולכת ונעלמת עם עצמך..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ואיי יש הרבה לא עולה לי עכשיו. בטח משהו מניצנים - דבר שהשגתם השבוע: אממ אילת...? - מאכל השבוע: חח ג'אנג פוד של ניצנים - משהו שעשה לכם את השבוע: ניצנים - משהו שהרס את השבוע: בנתיים אין - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שחברים ומוזיקה ביחד זה דבר מעולה..? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אילתתתתתת וההופעה שלי מחר!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אהבה..? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הבנות נחמה - סו פאר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין לי מישהו מיוחד

kingnothing1

New member
בוקר טוב עולם...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כולי געגועים למצב שבו היה לי ים זמן לשרוף על דיסק של היהודים בריפיטים בחדר ושהקול של טיטי היה מפרק אותי לגורמים - שיר השבוע (כללי): שיר של להקת ונדטה לא זוכר את שמו. ואיטליז-מושכת הבילויים-באב אל ואד. - אלבום השבוע: דיסק אוסף של הביטלז.. לוסי בשמים עם יהלומים ושדות תותים לנצח - האדם שעשה לכם את השבוע: תייחור-בירה-בקיני... חבר מהצבא שכבר מלא זמן לא ישבתי איתו על בירה בים.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אם אתה מוצא אותי מושכת איפה שאתה" אני אוהב בנות עם כאלה שאיפות בחיים ביחוד שמבחינתי כל אחת מושכת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז כמו שדרדסבא אומר אם זה קטן וכחול זה מוות בעריסה" - דבר שהשגתם השבוע: שקט מהאנדרלמוסיה של הבית.. אני מתנחל אצל אחי קצת.. - מאכל השבוע: סנדוויץ' שניצל או משהו כזה כל יום בעבודה - משהו שעשה לכם את השבוע: אין משהו ממש טוב שממש עשה.. סהכ היה שבוע לא הכי מוצלח.. - משהו שהרס את השבוע: הוט - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ערבים שקטים בדירה של אחי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ערבים סוערים בדירה של אחי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודע למה, זה מהשמים אני מניח, לא שמעתי מזרחית מגיל 14. אבל זהבה בן-הטלפון מישו יכול להוציא לי אותו מהראש? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קצת סודי אבל יש.. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי, להיות, עוד ארון - שיר השבוע (כללי): וואו, המון המון - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: נסיעה למרכז קנדה, מפגשים למיניהם - משהו שהרס את השבוע: לא ממש היה משהו... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מצברוח טוב זה ממש כיף! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת פרידה מידידה בבריכה בקיבוץ
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנערף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: sounds of freedom -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עיזושקה סתם: - תמונה (תתפרעו.):

izzys

New member
../images/Emo204.gif ../images/Emo79.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): 'לפעמים' אקוסטי. - שיר השבוע (כללי): So Far, פרח קיר, Down in a hole. - אלבום השבוע: AIC אנפלאגד. (זמי אני גאה בך!) - האדם שעשה לכם את השבוע: באמת כל מי שהיה בו. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל 'פרח קיר' של שילה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הכל מתועד במומלצ"שים של עמרי, ענבר, נעמה וזמי. אז אין טעם להוסיף
. - דבר שהשגתם השבוע: ממש מעט שעות שינה? - מאכל השבוע: וואי וואי, שניצלים של אמא שיצי
. - משהו שעשה לכם את השבוע: רביעי עד שישי באריאל, גיחה לניצנים לעברי, הופעה של שילה במרתף. - משהו שהרס את השבוע: תחילתו. ועוד שלל מקרים שאין להכנס אליהם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא רוצה כמו מליון דולר, אולי רק משתוקקת.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תורכיה עוד כמה שעות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. ושקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'פרח קיר'- שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אינני בארצנו הקטנטונת, כך שאין טעם להשתוקק. סתם: - תמונה (תתפרעו.): אין לי כוח.

The Kinslayer

New member
עוד מעט קרוב.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "Sombody Else". - שיר השבוע (כללי): "Pale September", "Across The Universe" - Fiona Apple - אלבום השבוע: Fiona Apple - When The Pawn.
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה מכאיב כשחלום מתעורר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: הגעתי לעוד כמה תובנות. - מאכל השבוע: אורז. - משהו שעשה לכם את השבוע: אני גר לבד רשמית.
- משהו שהרס את השבוע: די ביאס אותי שאני תקוע פה.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תכינו עוגיות, אל תאכלו.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע לכנרת,לחזור מהכנרת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני מקווה שאני אהנה למרות הכול. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "איך מרגישים כשזה נגמר". -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל(ודיר בלק אם את לא באה אליי לחוף). סתם: - תמונה (תתפרעו.):

The Kinslayer

New member
אה, שכחתי להודיע לך../images/Emo6.gif

אני שלישי-רביעי-חמישי-שישי בחוף חלוקים בכנרת, ואסור לי לצאת מהאזור של החוף אז את באה אליי. תודוש.

אדם ק

New member
רק שריטה קטנה, וזה חולף

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום (פשוט נדבקתי אליו) - שיר השבוע (כללי):כל גלגל \ שוטי הנבואה - אלבום השבוע: שלום חנוך \ אדם בתוך עצמו - האדם שעשה לכם את השבוע: ווואייי כולם!!! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אז מה כבר רע בקצת לברוח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא בתחום שלי - דבר שהשגתם השבוע: ראיתי אנשים, דפקתי תראש, קצת מנוחה מהכל, דיברתי עם לילוש P: וכו'.. - מאכל השבוע: 5 ארוחות בשר (הישג) - משהו שעשה לכם את השבוע: המנוחה, וניצנים!!! - משהו שהרס את השבוע: שלא דיברתי עם נעמה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשתו הרבה... ולא מים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פולין פולין פולין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור לאט... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שיר למעלות (מוש... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדידוש, אוסי, ולילוש! סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אדם ק

New member
וואי אין לי מושג

אני לא זוכר מאיפה היא מוכרת לי (נירקי צילמה P:) וייי איפה היית ביום חמישי?!?! היה מה זה טוב אוף אני מתגעגעעעעע :(

למעלה