מהצד...
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):פרח קיר, טוצ'קה, אני שמה עלייך זין-שילה פרבר - אלבום השבוע:האקוסטית ופורוטה. - האדם שעשה לכם את השבוע:שיא, מאיה, תמיר וכל מי שהיה אצל ענבר בבית הריק. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"פחד לא יסנוור אותי", "ניסיתי שוב למרוח את מה שמסרב" "אם הערת את חיי עכשיו תשלם והחשבון ילך אליי.." "המלאך שלי חוזר...." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)וואי היו כל- כך הרבה אצל ענבר.. בעיקר כל מה שהיה במומלצים של ענבר ועמרי. - דבר שהשגתם השבוע:הרבה נסיעות. - מאכל השבוע:הספגטי של נעמה, הפנקייקים שלי, כל מה שאכלתי במסעדה. - משהו שעשה לכם את השבוע:יום ראשון הקלטות, יום שני אצל שיא, יום שלישי עם אמא של שיא שיא ואחותה,יום רביעי אצל ענבר,מסיבת הפתעה לשיא+מאיה, מאיה ועדי אצלי,יום שישי הופעה של הלהקה+שיא פה,יום שבת מסיבה בקדרון ואחרכך אצל מאיה. - משהו שהרס את השבוע:הפסדתי שילה, דברים לא הלכו כמו שצריך, המחשבות האלה, הגיוסים והסוף, אבל בעיקר אני. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לעולם אל תראו איך דוחפים אצבע לתחת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא רוצהשהשבוע הזה יהיה עם כל הגיוסים. אבל.. בית ריק לעדי, נסיעה לכפר תבור.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה הרבה עבודה ושאני אראה את ליקוש ונעמה לפני הגיוס. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:פרח קיר-שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליקוש, נעמה, שיא, טולי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):