יש לי משהו להראות לכם...

אדם ק

New member
../images/Emo9.gif

וואי הדס נכון שדיברתי שטויות שם בניצנים?!? ד"א היה מושלם לראות אותך

hadas2401

New member
חח לא, דווקא לא הרבה..

רק הקטע של- "וואי אני מרגיש ששתיתי הרבה" -"אתה רק מרגיש? או שבאמת שתית..?" "לא, ממש לא שתיתי הרבה.. רק ירדתי על בקבוק וודקה." גם אותך מאמי:)

"לקבל את המר כמתוק.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה - שיר השבוע (כללי): goodbye my lover - james blunt - אלבום השבוע:אהוד בנאי-ממשיך לנסוע - האדם שעשה לכם את השבוע:חברה טובה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):|סדגש |"וכלום לא קרה שאתה לא בסביבה, כן הכל די רגיל בלעדייך [...הייתי בכיף מחבקת אותך...].." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל מיני שטויות של החניכים שלי.. כפרעליהם! - דבר שהשגתם השבוע:חוזה עבודה לשנה הבאה, טלפון ממנו, שיחה מלב אל לב עם חברה שלי, שעשתה רק טוב. - מאכל השבוע: קורנפלקס עם חלב!! - משהו שעשה לכם את השבוע:השיחה שלנו, חיכיתי לזה כ"כ הרבה זמן. - משהו שהרס את השבוע:געגועים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:רחוק מהעין.. רחוק מהלב? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול לבנייאס עם הילדים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אגיע להופעה של אהוד בנאי! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מפהב מקום - ברי המלך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: איף אותו. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

:)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ניו יורק סיטי - שיר השבוע (כללי): תותי השדה- צורי. - אלבום השבוע: הגדולים של קווין - האדם שעשה לכם את השבוע: בן ^^ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עכשיו כולם יידעו שמתת תוך כדי גירוד אשכיי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"עודכנו הזונות בצומת, תגיבו לי" - דבר שהשגתם השבוע: הבנה שאני נקבה מטומטמת. ואתם? - מאכל השבוע: ספגטי ^^ - משהו שעשה לכם את השבוע: נור התקשר D: - משהו שהרס את השבוע: שי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לעולם אל תתאהבו באנשים רעים :( השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חברים באים לאילת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בתוך הצינורות- אלג'יר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זה לא ממש משנה. כי אני לא אראה.

Tom 7

New member
"i'm falling a part"

- שיר השבוע (של היהודים): אממ לעולם מצידי, לרנינג, ככה אני - שיר השבוע (כללי): גג-ג'ירפות, וכל מיני שירים שלי.. XD - אלבום השבוע: פורטה.. עדייןן.. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לחלום על שקיעות בסגול" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) נו.. אז איך היה? - דבר שהשגתם השבוע: כניסה להופעה של 195db וכמה שירים שכתבתי - מאכל השבוע: לא יודע סוג של עוגה - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה.. והשירים - משהו שהרס את השבוע: לא יודע.. ממש היו הרבה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפעמים כדאי ללכת סתם להופעות .. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות דברים לב"ס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאחים שלי יחזרו כבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אם כבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחים שלי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

hagitos1

New member
יואוווווווו איזה כוסית טיטי!

Tom 7

New member
נכון! אין היא פצצת עולם..

חח לא יודע למה אמרתי פצצת עולם.. סלחו לי..

שבוע משעמם.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Sombody Else. תשמעו קשה לי להגיד את זה... אבל זה שיר ממש טוב. - שיר השבוע (כללי): מיתר של אביתר בנאי. - אלבום השבוע: עומד על נייר. - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנערף. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) זה לא היה שבוע מצחיק \ מרגש. - דבר שהשגתם השבוע: שבוע בבית? - מאכל השבוע: אופטלגין. - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום. - משהו שהרס את השבוע: שהייתי חולה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח להגיע ביום שלישי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שלום חנוך - לאט לאט. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעקב. סתם: - תמונה (תתפרעו.): אני לא במצב רוח של להתפרע.

moriboy666

New member
מפרקים טילים והולכים לישון

- שיר השבוע (של היהודים):אלה - שיר השבוע (כללי):נראה לי שג'סי של עברי - אלבום השבוע:The Reasoning - Awakening - האדם שעשה לכם את השבוע:לא כותב שמות - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא רוצה שתדליקו לי נר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא ודע אין כזה - דבר שהשגתם השבוע:פחות זמן למוות? - מאכל השבוע:פיצה וספגטי - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע:שהוא התחיל מחדש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני רוצה לבד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר מהררר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שידלגו עליו -שיר שפתחתם איתו את השבוע הייתי בהופעה של פורטיס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אמממ סתם: - תמונה (תתפרעו.):

yuvizz

New member
מהצד...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):פרח קיר, טוצ'קה, אני שמה עלייך זין-שילה פרבר - אלבום השבוע:האקוסטית ופורוטה. - האדם שעשה לכם את השבוע:שיא, מאיה, תמיר וכל מי שהיה אצל ענבר בבית הריק. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"פחד לא יסנוור אותי", "ניסיתי שוב למרוח את מה שמסרב" "אם הערת את חיי עכשיו תשלם והחשבון ילך אליי.." "המלאך שלי חוזר...." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)וואי היו כל- כך הרבה אצל ענבר.. בעיקר כל מה שהיה במומלצים של ענבר ועמרי. - דבר שהשגתם השבוע:הרבה נסיעות. - מאכל השבוע:הספגטי של נעמה, הפנקייקים שלי, כל מה שאכלתי במסעדה. - משהו שעשה לכם את השבוע:יום ראשון הקלטות, יום שני אצל שיא, יום שלישי עם אמא של שיא שיא ואחותה,יום רביעי אצל ענבר,מסיבת הפתעה לשיא+מאיה, מאיה ועדי אצלי,יום שישי הופעה של הלהקה+שיא פה,יום שבת מסיבה בקדרון ואחרכך אצל מאיה. - משהו שהרס את השבוע:הפסדתי שילה, דברים לא הלכו כמו שצריך, המחשבות האלה, הגיוסים והסוף, אבל בעיקר אני. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לעולם אל תראו איך דוחפים אצבע לתחת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא רוצהשהשבוע הזה יהיה עם כל הגיוסים. אבל.. בית ריק לעדי, נסיעה לכפר תבור.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה הרבה עבודה ושאני אראה את ליקוש ונעמה לפני הגיוס. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:פרח קיר-שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליקוש, נעמה, שיא, טולי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה