תפוזונה.יש לכם ד"ש מיגאל הנאצי.../images/Emo88.gif!
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):להיות - שיר השבוע (כללי):שנינו שווים-אביבגפן,rooster-alice in chains - אלבום השבוע:alice in chains-unplugged
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"?if i would, could you", "שום דבר כבר לא יחזור, וזה כמעט נגמר.....","מתחמם לי המוח..מתקרב........" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל מה שערי ענבר ונעמה כתבו, "יש לי שםםם". והאסמסים בכפר המוסיקה: "עדי,איפה את?אלה.","אלה,אני לידך! עדי". "כל מושפעי פורום 365 ,בצד שמאל של הבמה!!"|זכויות| "כל כפר המוזיקה מטושלרים!" "תסתכלו ימינה ---->" "אל תקראו את ההודעה הזו בקול רם."
"טישלרית+הדי" ושות'. - דבר שהשגתם השבוע:סיום
- מאכל השבוע:כרוביות/עצים מטוגנים של אמאספיר!. - משהו שעשה לכם את השבוע:בית ריק לענבר,+גיחות לעברי ואביב בניצנים,שילה במרתף. - משהו שהרס את השבוע:הכאפה שמתחזקת מרגע לרגע,
,והעייפות בפעולת גרעין. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יגאל הנאצי זה לא צחוק
.(חלמתי עליו!) (מצד שני,אני חולמת על כולם.). השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סוגשל פתיחת שנת שירות-טקס,סמינרים,וכניסה למבנה שלנו בכפר גלים
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי כוחות לסוע לב"ש ויבנה אחרי השבוע הזה.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:nutshell-alice. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דנהטייטלבאו"ם. ואת הגרעין. ("לא משתוקקת...זה לא שלא תגורי איתם שנה שלמה"
) סתם: - תמונה (תתפרעו.):