יש לי משהו להראות לכם...

Dug E

New member
יופי, עכשיו את מעודדת את עמרי להמשיך עם זה../images/Emo4.gif

izzys

New member
../images/Emo23.gif.

עם הכוס האחרונה ניסיתי לשתוק עוד צעקה ניסיתי שוב למרוח את מה שמסרב להיות רגיש וידידותי להיות עדין רק לא איתי מה שלא מדבר ממני כבר לא יכול יותר להסתתר אצלי, אצלי כי אני רוצה עוד נמאס כבר כל לילה לעמוד מהצד, מהצד, מהצד כי אני רוצה עוד נמאס כבר לעמוד מהצד כמעט היה כבר מאוחר ולא ראיתי שום דבר שיכול היה לשנות אותי באמת אז התחלתי למהר ופניתי בסמטה פחד לא יסנוור אותי יותר כי אני רוצה עוד.. פרח קיר מתעורר הוא קודם כל שובר ומריח טוב מאוד לאן זה מתדרדר? אבל פחד לא יסנוור אותי יותר.

.

. תחזרי מטורקיה יא מפקירה.

../images/Emo20.gif

- שיר השבוע (של היהודים):ככה אני - שיר השבוע (כללי):כבשים - עברי לידר כפרעליו - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:מאור מור גל בת ימים קיצר - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"והשעון שמעורר אותי נבהל שהוא רואה ת'יד נמתחת למכה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם: נועם בזמן שנרדמה לו הרגל: "הקיצי רגל הקיצי"
אנשים שהכרתי באוהל לידינו שהיו הכי קוברים בארץ אמרו כל מיני שטויות שקברו - דבר שהשגתם השבוע:לכייף, להכיר אנשים קוברים, ו 3 ימים של טישלורים - מאכל השבוע:האוכל בניצנים - משהו שעשה לכם את השבוע:ניצניםםםם - משהו שהרס את השבוע:דידי התגייס
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לישון באוהל צ'י זה אחד הדברים!!! התנומה הטובה ביותר שהייתה לי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא יודעת אני זורמת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:ג'וני- אריק ברמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אחי+אחין שלי

ליאןןן

New member
כל שאבקש לקבל התפזר באוויר..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חופשי - שיר השבוע (כללי): so far/הכל כשורה - הבנות נחמה, כשזה עמוק - קורין אלאל ואביתר בנאי...ועוד הרבה האמת. - אלבום השבוע: הכל מהכל - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה חלק ממנו, באמת. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בכל זאת לפעמים....האור בא מבפנים." "רוצה רגע לא לחשוב" "אני רוצה לחיות חיים יותר פשוטים לראות שמיים מעלי ואנשים אני חושבת שלרצות זו מחלה בוא תצעק לי את השיר ששרת לה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "די נו ליאן, לא מתאים לך לתקוע גרעפס. זה נשמע כאילו מדובבים אותך!" פנינת חכמה מפיה של אחותי: "אני לא אוהבת מילים נרדפות. כאילו, מה הקטע? מי רודף אחריהן?!" במסכים של הSMSים בניצנים: "אמא! אני לא מוצא אותך! (מרקו)" - דבר שהשגתם השבוע: כמה רגעים של שקט, לבד היום בפארק. להצליח להבין טיפה ואולי אפילו קצת אומץ להמשך. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שני בים עם איילת. שלישי בניצנים. רביעי באריאל ושנעמה חזרה איתי לרעננה. חמישי בניצנים. - משהו שהרס את השבוע: חמישי בניצנים. יום שישי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טורקיה מחר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה קצת יותר טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כשזה עמוק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.): נגמר הכח.

עוד כמה שעות על המטוס.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל מציאות נפרדת ו-"Sombody Else". - שיר השבוע (כללי): סו פאר- הבנות נחמדה. - אלבום השבוע: מציאות נפרדת. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל משפחת אריאל בעיקר וכל האנשים שהיו חלק מהבית הריק. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עכשיו אני מרגיש כאילו לא יודע כלום". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : וואי היו כל כך הרבה משפטים מצחיקים, הנה חלק ממה שאני זוכר : אני : נשפך מצחוק וצועק "לול" בשפת ה-ו'. אוחנה : "לול" מפרשת לספיר שתוהה לה מה אני רוצה ספיר : נקברת מצחוק במשך שעה שחר : "עמרי אתה יודע מה אני הכי רוצה בעולם עכשיו?" אני : "משהו שלעולם לא תקבלי" אוחנה : משתינה תותים
. הזכרון שלי דפוק, זהו...אבל היו עוד מלא מלא. - דבר שהשגתם השבוע: ארבעה ימים מופלאים באריאל
. - מאכל השבוע: לא תשכח הפיצה שהזמנתי מלוקס לפינת הזולה בבית ברנטל! - משהו שעשה לכם את השבוע: הבית הריק,עברי בניצנים,שילה במרתף. - משהו שהרס את השבוע: בעיקר התהיות והמחשבות הרעות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כל סוף הוא התחלה חדשה ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה טוב בחו"ל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק שיהיה טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של מוש נראה לי, לא זוכר... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני לא אראה אף-אחד שגר בישראל ככה שלהשתוקק לא יעזור לי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

חחחחח הזכרת לי משהו ../images/Emo70.gif ../images/Emo91.gif

עמרי מספר משהו מצחיק, אוחנה נקברת ומשעינה את ראשה על בטנו. עמרי: "אוחנה! תמיד רציתי אח תאום..... אך לא סיאמי!"
זה בהחלט משפט השבוע

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):חולמת - שיר השבוע (כללי):סו פאר-הבנות נחמה,אמש-אביב..היו מלא - אלבום השבוע:הדיסק של עומרי מהפינת צ'אי אצל ענבר. - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שהיה בו. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עמרי מספר על הלילה שלו עם אוחנה בבית של ענבר:"בסוף הבנתי שאני כבר שעתיים משחק עם נמלים.." "לא היה כיף..היה מהנה..."כל השטויות שיצאו לעמרי מהפה. - דבר שהשגתם השבוע:קצת זמן עם אבא,מצלמה חדשה. - מאכל השבוע:שניצלים. - משהו שעשה לכם את השבוע:אריאל,רעננה,לראות את כולם אצל ענבר,לילה בת"א ובמושב,קניתי מצלמה,שיחה עם ולדמן,הופעה של שילה,שהבנים יצאו שישי,ראיתי את לירון:) - משהו שהרס את השבוע:הגיוס של ניר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מחר טורקיה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הטיסה מחר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אפחד.קצת שקט. סתם: - תמונה (תתפרעו.):התלהבתי.

הולצ

New member
../images/Emo168.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): They want to kill me - שיר השבוע (כללי): Cowboys From Hell - pantera - אלבום השבוע: metallica-black album - האדם שעשה לכם את השבוע: גיא - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה שעלי עובר, כשאתה חוזר, אם אתה חוזר.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני עושה הכל רק כי אני אוהב אותך, כי אני דואג לך :) - דבר שהשגתם השבוע: התקדמות איתו - מאכל השבוע: תפוחי אדמה וחתיכות בשר של טבעול XD - משהו שעשה לכם את השבוע: היציאה לת"א - משהו שהרס את השבוע: היא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשמי שלידכם במחזור, אל תקחו אותו ברצינות #.# השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המרתון יציאות לכבוד היומולדת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתקדם עם זה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בסוף תבכו (פורטה מחק לי את כל ההסטוריה של היהודים מהמוח, זה ממש כיף, כאילו זאת פעם ראשונהD:) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שחר שבוע טוב 3>

פעם ראשונה שאני עושה מומלצ"ש במוצ"ש...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): SE - שיר השבוע (כללי): קול גלגל - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: הדס - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ואני יודע שזכיתי לאהוב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: צינון קשה - מאכל השבוע: פלאפל בריבוע - משהו שעשה לכם את השבוע: ניצנים - משהו שהרס את השבוע: החופשה של תומר ביוון - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין כמו לראות האלופה עם עוד 1000 איש במקום קטן וצפוף עם מעט מידי ספסלים ופופים... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: |הלוואי|טיול לצפון עם חברות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמילי סתם: - תמונה (תתפרעו.):

t o o s h a

New member
זו לא חוכמה. נהרסה לי המצלמה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): se מאז שלמדתי לנגן אותו... - שיר השבוע (כללי): ערב אבוד - גידי גוב - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: סאפ שחזרה לי מחו"ל, נמה ששינתה את חיי בלי שהיא יודעת, ומאורי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): העגלה נוסעת אין עצור לא קפצת עליה היום, חלפו שבועיים והנה נשארת מאחור. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)נראה לי שאף פעם לא הצלחתי לענות על השאלה הזאת. אני לא זוכרת משפטים - דבר שהשגתם השבוע: אמת - מאכל השבוע: טוסטים
טו מאץ' קלקולי קיבה - משהו שעשה לכם את השבוע: אמת - משהו שהרס את השבוע: קלקולי קיבה? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש דברים נסתרים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טסט, סאפ מתגייסת, [בעצם אני לא כל כך מחכה לזה], לסדר את המצלמה, לסיים להתארגן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח לסיים להתארגן לפני שאני מתחילה את המכינה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מלנכולי - מאיר בנאי וארקדי דוכין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יובלי :) סתם: - תמונה (תתפרעו.): נדפקה לי המצלמה וגם ככה זה שבוע נוסטלגיה עם מאור, אז גם התמונה - מלפני 3 שנים... קורס משצים. אלוהים, איך אנחנו משתנים, זה בלתי נתפס.

Z A M i

New member
תפוזונה.יש לכם ד"ש מיגאל הנאצי.../images/Emo88.gif!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):להיות - שיר השבוע (כללי):שנינו שווים-אביבגפן,rooster-alice in chains - אלבום השבוע:alice in chains-unplugged
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"?if i would, could you", "שום דבר כבר לא יחזור, וזה כמעט נגמר.....","מתחמם לי המוח..מתקרב........" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל מה שערי ענבר ונעמה כתבו, "יש לי שםםם". והאסמסים בכפר המוסיקה: "עדי,איפה את?אלה.","אלה,אני לידך! עדי". "כל מושפעי פורום 365 ,בצד שמאל של הבמה!!"|זכויות| "כל כפר המוזיקה מטושלרים!" "תסתכלו ימינה ---->" "אל תקראו את ההודעה הזו בקול רם."
"טישלרית+הדי" ושות'. - דבר שהשגתם השבוע:סיום
- מאכל השבוע:כרוביות/עצים מטוגנים של אמאספיר!. - משהו שעשה לכם את השבוע:בית ריק לענבר,+גיחות לעברי ואביב בניצנים,שילה במרתף. - משהו שהרס את השבוע:הכאפה שמתחזקת מרגע לרגע,
,והעייפות בפעולת גרעין. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יגאל הנאצי זה לא צחוק
.(חלמתי עליו!) (מצד שני,אני חולמת על כולם.). השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סוגשל פתיחת שנת שירות-טקס,סמינרים,וכניסה למבנה שלנו בכפר גלים
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי כוחות לסוע לב"ש ויבנה אחרי השבוע הזה.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:nutshell-alice. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דנהטייטלבאו"ם. ואת הגרעין. ("לא משתוקקת...זה לא שלא תגורי איתם שנה שלמה"
) סתם: - תמונה (תתפרעו.):

benrubin

New member
../images/Emo24.gifהייי!!!!

"משהו שעשה לך את השבוע"!: כבר שכחת מה קניתי לך?
...... זה שיצא לך קלפים זה בעיה שלך.....

למעלה