ושוב אני יכולה לספר איך היה אצלנו..
בוקר - בקבוק עם דיסת אורז עשר - גרבר פירות (אנחנו היינו עם בננה/תפוח/אגס עד גיל שנה) או חתיכות פרי (בננה/אגס בלבד - תפוח נראה לי קשה מדי, את יכולה לנסות גם מלון). אם היא אוהבת ולא רגישה, את יכולה לנסות להוסיף כפית שקדיה או טחינה גולמית למחית פירות. צהרים - מרק ירקות ועוף טחון או גרבר כנ"ל - היה הלהיט אצלנו, אפשרויות אחרות: קציצות עוף/הודו טחון בלי ביצים (יש מתכון בלול של ויינט), אורז מאד דביק (כדי לא לשאוף בלי כוונה), פסטה מקמח תירס או קמח אורז (יש לי עוד חבילה בבית - רוצה?), חתיכות קטנטנות של שוקי עוף, ירקות מבושלים או מאודים חתוכים קטן (תפו"א, בטטה, גזר, קישוא, אפונה). אחרי שנת הצהרים - בקבוק עם דיסת אורז ארבע - מעדן, לדוגמא גמדים, דניאלה, יאמי. ערב - גבינה לבנה, אבוקדו מעוך, ירקות מבושלים, מרק עוף ותירס (טחון או עם חתיכות קטנטנות), מרק קישואים, עגבניות שרי חתוכות קטן, קוביות קטנות של גבינה צהובה (קצ´קבל הלך אצלנו מעולה בהתחלה כי היא יותר רכה), פסטה (מקמח תירס או אורז) לפני השינה - בקבוק עם דיסת אורז וכבונוס מתכון למרק קישואים שאיה אוהבת (מצויין גם לדיאטה): 6 קישואים - לרחוץ ולפרוס לעיגולים, לקטנטנים אפשר גם לקלף) 1 תפוח אדמה - לקלף ולחתוך לקוביות לשים בסיר, למלא מים רק עד שהירקות מכוסים להביא לרתיחה להוסיף כף אבקת מרק עוף (או לא) לבשל עד שהירקות כל כך רכים שהם נמעכים במזלג לטחון בבלנדר וזהו