יש לי שאלה לכל המשתמטים

Lady McBeth

New member
אכן, אין ספק שההבנה שלך בכלל לא לוקה בחסר

ממש כמו היופי שלך.

Lady McBeth

New member
הוכחה, הוכחה...

בססי את דברייך, אנא. אני אשמח לראות

יניבל1

New member
אולי חלאס כבר עם הריבים הילדותים האלה!?

ריביים בין נשים אני בטח כלל שולח לפרטי (או לגיגית בוץ עם בגדים מינימלים) די הצפתן את הפורום חלאס זה לא מעניין אף אחד מי יותר חכמה או מי יותר מכוערת

יניבל1

New member
אני מציף את הפורום

אבל לפחות אני מתעסק בדברים שקשורים אליו לא תראי אותי רב עם "סופרמן" מי יותר חכם חתיך ומדליק (טוב כי הוא סופרמן איך אפשר להתחרות בו)

Lady McBeth

New member
האמת שהכל התחיל מדיון על מו"ר ומשתמטים

חוץ מזה, זה היא התחילה
תכלס, אתה צודק, פשוט אם היית מכיר אותה קצת היית מבין שפשוט אי אפשר לעמוד מהצד ולא להחזיר לה.

יניבל1

New member
אני יודע מי היא מפייסבטוק

והיא לא כזו מעניינת אותי שאני אקדיש עמוד שלם בשבילה וגם את לא אז די תפסיקו אתן סתם הורסות את הפורום עם הצצפות האלה תמשיכו בפרטי בבקשה

את מכירה אותי? ../images/Emo12.gif

עכשיו עוררת אצלי ויברציות. מותק, בדיון הזה, את, כמו שויני נוטה להגיד, יצאת פקק. התעקשת ששחרור על פרופיל 21 מקטין משמעותית את סיכויי המועמד להצליח וביססת זאת על ידי כך ש...את עשית מו"ר. זה לא נראה לך קצת דבילי? לעניין, בראיונות קבלה למקצועות טיפוליים אם לא עשית צבא/השתחררת בטרם עת - הנושא יעלה ותמצא את עצמך מדבר על זה. אולי אפילו תמצא את עצמך מדבר על זה עם אותו אדם שחתם לך על הפטור
האם זה יהיה נקודה לטובתך, לרעתך, או סתם דבר שלא ישפיע - באופן בלתי מפתיע, כל מקרה לגופו. מתן פקטור שלילי על עצם שחרור על 21 - אין בנמצא.

חותמת "תרומה למדינה" לא מדברת עלי

לא מעניינת אותי בשיט ואני אף בזה לה. עיסוק בעיסוקי שלי (אגב, בתקופת ה"לא צבא" שלי די לא עשיתי כלום, גם לא בשביל עצמי)לא סותר בשום צורה תרומה לסביבה (מעדיפה את המונח על מושג ערטילאי כמו "חברה").

לא.

למדתי לתואר במדעי המחשב לפני ה"אין צבא", והתחלתי תואר שני במתמטיקה מיד אחרי
(כן ביליתי במכון ויצמן באחת מהשנתיים, אבל אפשר לומר שבעיקר תפסתי אווירה
)

ק ד ו ש

New member
טוב חברים, הספיק לי

אני הרבה שנים בתפוז, אבל גועל כמו שיש פה קשה לי לראות. הגועל הוא לא מהדיעות, אלא מאיך שהן מובעות פה. כשאדם קורא לאחר נאצי, והשני מגיב לו בתמות או כל המשפחה שלך תמות, איך נראה לכם שאפשר לקיים פורום כזה, שלטעמי הוא די חשוב. מציע לכם שתתבגרו טיפה. שבוע טוב.

מסכים איתך בהחלט

יש פה אנשים שעברו את הגבול , והם יודעים מי הם . כשהם קוראים לי נאצי , פאשיסטי , וכו' וכו' זה רק מראה את הרמה שלהם. אני לעומת זאת לא קיללתי והשמצתי אף אחד , אבל יש פה כנראה כמה שיש להם רגשי נחיתות. בכל מקרה אני מסכים איתך שצריך לשמור על תרבות דיון נאותה , וזה מה שאני אומר להנהלת הפורומים כבר כמה ימים.

למעלה