עולם שמאוכלס ונישלט על ידי בני אדם
"יש לדאוג לכך שהעולם יאוכלס בבני אדם, ולא על ידי חיות בצורת אדם." את מציגה נשים כישות 'מושלמת' ולא כך הדבר, אני דווקא בעד שתאמצו כמה מגדרים "גבריים".. לא נראה לי שהייתי רוצה לחיות בעולם שנשלט על ידי נשים. צריך לזכור שיש סיבה מוצדקת לכך שהגברים הם אלה ששולטים. מאפיינים של המגדר הגברי- החלטיות, דומיננטיות, תוקפנות, שאפתנות, כוחניות, ביטחון עצמי ותחרותיות. מאפיינים של המגדר הנשי- עניין ברווחת הזולת, ותרנות ונכונות לסייע, רגישות בין-אישית ואמפתיה, נעימות, חמימות ועדינות. בהתאם לכך נשים אמורות להיות מונעות מרגש לעומת גברים שאמורים להיות מונעים מהגיון. אני חסיד של ההגיון, השכל הישר ודברים אחרים. גם רגש יכול להיות מסוכן בדיוק כמו יצר, בהרבה מהמקרים. הוא גם לא בדיוק נשלט. עולם שמונהג מרגשות, חולשה וותרנות זה ממש כמו עולם השמואל וההשמדה העצמית.. נשים מצליחות, כגון מלכות אנגלית(ומלכות מוצלחות בכלל), נשות עסקים ופוליטיקאיות וכו, וכול נושא שצריך שליטה,פיקוד ומחשבה, גם בביטחון. הן בעלות מגדרים גבריים, אחרת אין סכוי שיצליחו. והיו מוצלחות בתחום. הדוגמאה הכי טובה לדבר הזה היא של מתילדה הקיסרית "מתילדה הצליחה להביס את סטפן, אך חסרה לה תמיכת העם, אשר לא ראה בעין יפה את אופיה הלוחמני וה"לא-נשי" ועל כן התקומם כנגדה. היא נאלצה לוותר על הכס וברחה לצרפת, שם היא התחתנה עם ג'פרי לבית פלנטג'נט. נחמתה היחידה הייתה, שבעקבות חולשתו הצבאית נאלץ סטפן למנות ליורשו את בנה, שהוכתר בשנת 1152 בתור הנרי השני." הדעה שלי בנושא היא, שאישה חזקה, חכמה, פוליטית, תרבותית, פטריוטית וראויה וכו, יכולה לשלוט, אבל אישה "נשית" לא. הדברים האלה נכונים לא רק לגבי "שליטות עולם" אגב, אלה גם כאלה שרוצות לשלוט על החיים שלהן ולהיות עצמאיות באמת, ולא להיות תליות או 'פחותות' מגברים. בקשר לדברים שציינת הכול נכון. אבל הסיבות לכך זה לא "שלטון הגברים", אלה חוסר תרבות, חיות בצורת אדם רבים, הפקרות וחוסר חוק וכו.. להאשים את הגברים או ה"גבריות" בדבר הזה זה פשוט טעות ענקית מצדך. דוגמאות לזה יש בתקופות ומדינות אנושיות ותרבתיות. נא להבדיל בין זה להומוספיאנס הרבים והנציג שיש לנו פה. רוצה לראות גברים תרבותיים ובני אדם, טיפ סתכלי על בריטים למשל.