יש לי שאלה מאוד לא שגרתית:

Berethor

New member
אני יסביר לך למה הם פוחדים

Terror is not the sight of death, it is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown. אנשים תמיד פוחדים ממה שהם לא יודעים או לא מכירים, זה טבעי, הקטע שזה במלא חסר משמעות כי הם לא יכולים למנוע תמוות של עצמם, רק לעקב אותו. והרבה אנשים מעדיפים לא לחשוב על זה, לפחד, להדחיק ולשכוח, שהיו זהירים וישמרו על עצמם זה טוב, אבל לתכחש או לברוח מהבלתי נמנע ?. מה שכן זה ידוע שמלאך המוות מאוד סבלני, זה ברור שהוא יקבל את שלו במוקדם או מאוחר.
בקשר לעולם הבא שכחת משהו, יש לא רק עולם שכולו טוב
יש גם עולם שכולו רע
, כול אחד עובר לאן שהוא צריך לעבור.. *כול מי ששומע בלאק נשלח אוטומטית לגהינום
חהחה סתם
הכן העולם הזה רק סבל, גם צריך למצוא תפינה המתאימה שלך והשגרה הנכונה בזמן ששעון החול שלך נע, אחרת זה סבל ותסכול גדול יותר.
ואם כבר את שמה כול כך הרבה מלאכים , זה מזכיר לי..
Angels

Xylophone

New member
אההה הקליפ הזה

לא אוהבת את הלהקה הזאת
אז מה גם אתה מאזין למטאל? לא ענית בשרשור הקודם לשאלה שלי
אני מבינה שאתה יותר בקטע של פאוור גות' וכאלה
? וחוץ מזה, מסכימה איתך במה שכתבת

Berethor

New member
כן הקליפ הזה..

האמת שגם לא חשבתי שתאהבי
או שאת מכירה בכלל, זה בדיוק הסיבה ששתפתי, וגם כי זה מתקשר לנושא בדיעבד. אבל יש סיכוי טוב שinbardaf תאהב
אז זהו שחשבי לאמץ תטכניקה של מורתי הרוחנית inbardaf , ולתעלם באלגנטיות. אבל אם כבר את כועסת ולוחצת אני ישבר, רק כדי שלא תרביצי לי
בקשר לקטע שלי, זה לא מדוייק, אל תשכחי שאני פה על תקן מכיר לinbardaf תמטאל, וגם על תקן המשדך
. בקשר עליי, אני דיי ליברל בכול מה שקשור למטאל. ובעיקרון בעד ולא נגד. פאוור גות וכאלה שהזכרת הכן אבל יש עוד, למשל הבי
. ככה שגם רגועים וגם אגרסיבי בסדר מבחינתי. אגב אני שונא 'ניו מטאל', וכול דבר שמושפע משיט..
הנה דוגמאות. כול סוג לזמן ודבר אחר, ככה שטוב שיש הרבה סוגים
Indestructible Ballad of a Hangman Call To Arms

Xylophone

New member
אני לא כעסתי../images/Emo12.gif

חלילה וחס שאני אכעס וילחץ
זה היה בצחוק זה כועס-
זה כועס בצחוק
למה אנשים אף פעם לא מבינים אותי
פשוט נראה לי מוזר שמטאליסט יתעלם משאלה מה הוא שומע ולא יענה. מי שבאמת אוהב מטאל מוכן לדבר על מטאל בכול זמן ומקום
מסכימה בקשר לניו מטאל. הקליפים ששמת נחמדים וקלילים (בשבילי) מעבר לזה אני ימנע להגיב כי גם אני לא מכירה וגם על טעם ועל ריח... הראשון פרוגרסיב לא? ולא רק אתה כרגע על תקן מכיר לinbardaf את המטאל (אני כבר פוחדת לעשות את הסמיילי הזה-
) אבל משדך!!
בראש!!

Berethor

New member
../images/Emo63.gifבקשר לגבר, אישה ומגדר

בהלכה היהודית יש תשובה ברורה לזה "ברוך אתה שלא עשני אישה" ואני רואה בכך הרבה יותר מגאווה וקבלה של המין שאתה שייך עליו, אלה גם הבנה כמה חרא זה להיות אישה בעולם 'ההוא'..(גם היום לא משהו) אישה, עבד ולא יהודי שלושת הדברים הרעים בעולם...
ואישה זה הנורא מכול, כי היא משלבת שפחה ואי שייכות לעם כחלק אמיתי ממנו , רק הרכוש הזה שממשיכים בעזרתו תדור. עכשיו הדברים קצת שונים אבל רוב הגישה הפרימיטיבית נשארה..ועדיין חרא להיות אישה. על אחת כמה וכמה בחברה ברברית. בקשר לשנוי מין, גבר היה משנה רק אם הוא ממש רוצה להיות אישה. ואישה לרוב רק בגלל שהיא רוצה לקבל יחס שווה בחברה. יש לא מעט מקרים בהיסטוריה שאישה התחזתה לגבר. כמו במקרה המופרסם של ז'אן ד'ארק (בתחילת דרכה). "שנה לאחר דחייתה, קצצה את שיערה, לבשה בגדי גבר ויצאה שנית מכפרה. ז'אן ד'ארק הגיעה אל אחד מאביריו של שארל השביעי, ואמרה לו שאלוהים שלח אותה להציל את מלך צרפת המנושל. לאחר שגירש אותה מעל פניו פעמיים, הוא נעתר לבסוף, ושלח אותה אל הדופין בלווית שישה אבירים." יש אפילו אגדה על 'האפיפיורית יוהנה', שלא ברור אם הייתה או לא. "לפי מסורת מימי הביניים, האפיפיורית יוהנה, הייתה אישה שהתחזתה לגבר, התקדמה בשלבי הכמורה ואף הצליחה להגיע לתפקיד הרם של האפיפיור, בו היא כיהנה בין השנים 853 - 855." בכול אופן זה רק קצה המזלג, ומי יודע כמה מקרים בהיסטוריה היו שאישה התחזתה לגבר, בשביל לעשות או לתקבל למשהו מסויים. הן גם חכמות מספיק להסתיר את זה וגם ידעו שצפוי עונש על זה. בתקופה של מלחמה זה גם היה קורה לא מעט. בחברה המערבית(לפני,בזמן ואחרי הנצרות), התפקידים והמקצועות של אישה זה פשוט עניין תרבותי, עניין של חלוקת תפקידים, ועניין של מיגדר. בעוד בחברה מזרחית ברברית, זה נובע מהיחס והראיה של אישה כרכוש ואדם סוג ב'(אם לא סוג ז'). אפילו בחברה מערבית חילונית עניין המגדר מאוד משמעותי, במה זה נשי ומה לא ומה זה עבודה של אישה ומה לא וכו. השינויים העיקריים ביחס למקצועות התחילו במלחמת העולם 2, היה מחסור בכוח אדם(במפעלים למשל) , כי רוב הגברים היו במלחמה. ואז הפלא הגדול קרה, אישה היא גם בן אדם! וגם יכולה לעשות תעבודה הזאת. אצל הקומוניסטים קרה אפילו דבר משמעותי יותר, מרוב האבדות שהיה בשדה הקרב. התחילו לגייס גם נשים לצבא, והיה לא מעט נשים בצבא, בעיקר בתור צלפות. בלי צורך לתחזות לגבר. אז ככה נשים לא צריך להיות גברים בשביל שוויון, ללחם על הזכיות בדרכים משפטיות וחברתיות. ולהיות עצמאות וכאלה שיודעות להגן ולפרנס את עצמן בלי שומרי ראש וממנים גברים. זה הדרך האמיתית. צל"ש גדול לרופאות ונשות עסקות, וצל"ש אפילו יותר גדול לחיילות ושוטרות. ואל תשכחו לשמור על המערב והתרבות כי רק בזכותם יש זכיות נשים..
עכשיו אני לוקח לך תקלף הזה של השליטה והניצול נראה שאני מאיים עליך יותר מ"ההומואים", אה אמסטף.

inbardaf

New member
וגם לא מעט סרטים ומחזות בנושא

כמו: מולאן, וינטל והסרט עם השחקנית הכושית הגדולה - כרגיל לא זוכרת שמות לא של השחקנית ולא של הסרט... בכל אופן, בסרט היא משחקת דמות של אישה במשרד שעובדת יחד עם גבר שלוקח את כל הקרטיד על כל העבודה שלה למרות שהוא הרבה פחות טוב ממנה רק בגלל שהוא גבר. כשהיא מבינה את זה היא עוזבת את העבודה ועובדת כמחופשת לגבר וכמובן מצליחה בגדול!! אם משהוא מזהה את הסרט, הוא מוזמן להזכיר את השם. (Berethor? סומכת עליך
) ולי היתה חולצה כשהייתי קטנה שאני מאמינה בה עד היום. על החולצה היה כתוב: Anything boys can do, girls can do better
יום אחד נשלוט בעולם והוא יהיה הרבה יותר אנושי ויפה!

Berethor

New member
אני לא אוהב תכוון שאת גוררת את זה עליו

זה פמיניזם קיצוני, שגובל בשנאת גברים טוטלית. מלחמת המינים זה טפשי, כאילו שאין מספיק אוייבים ופושעים שאת צריכה לשנוא..
"Anything boys can do, girls can do better " את חושבת על גברים בדיוק מה שאותם גברים שמזלזלים בנשים חושבים עלכן.. המקסימום שאישה יכולה לעשות זה לעשות את זה כמו גבר, היא תהיה טובה יותר אם הגבר הספיציפי היה רע יותר. ללא קשר למין שלה, רק בזכות כישרון ויכולות עדיפות שיש לה בתחום.. אני בספק שיום אחד נשים ישלטו בעולם(בצורה שאת חושבת), היו כבר שליטות של מדינות נשים, אפילו אחת בישראל(גולדה), בUSA יכלה אלרי לבחר(ובטח שהייתה עדיפה על אוסמה) ובישראל יכולה ציפי לבחר. שלטון טוטלי של נשים שלא בעלות כישורים מתאימים יהפוך תעולם למקום הרבה יותר גרוע ממה שהוא היום. כול עוד רוב הנשים "נשיות" זה לא ילך, לרוב לגברים יש מאפיינים מתאמים הרבה יותר, זאת עובדה. ואם את חושבת שהעולם יראה אחרת זאת טעות חמורה, בתקופת שלטון מלכות אנגליה(למשל) היו מלחמות וכול שאר הדברים שיש וצריכים להיות בעולם. בקשר לסרטים אני ממליץ לך לראות את 'מספיק' עם ג'ניפר לופז, הנה טריילר Enough Trailer

A M S T A F1

New member
לדעתי אנו ניתפסים לסמלים וכך אנו בונים את תפי

תפיסת המציאות שלנו לא כך הדבר במציאות צריך לחקור אדם אדם לעומקו בשיטת שתי וערב כדי למצוא את התכונות היחודיות שמיחדות אותו משאר האנשים זה כמו שאגיד לכל הסינים אותו פנים או כל הכושים דומים אבל זה לא נכון אם היינו נותנים להם את התנאים שאנו גדלים בהם כאן הם היו בונים כאן ארץ לתפארת ולא זוללי שווארמות שאורים האח הגדול ואומרים ועי ועי ועי מה בובליל עמר לה חבל על הזמן ערשיו ניראה איך היא תגיב וכל היום לפזבז בשעות נוספות בעבודה השחורה

Berethor

New member
מה הקשר לסמלים בכלל

אני לא יבזבז את זמני ומרצי לחקור אף אחד לעומקו, חוץ מאשר אנשים שראויים לכך. בשיטת שתי וערב, הייתה צריך לפרט עליה יותר, לא שנראה שהיא שווה משהו.. מזה השטיות האלה, אתה באמת חושב שמשהו יבזבז זמן לחקור אותך כדי "למצוא תכונות יחודיות" אני רואה כבר עכשיו מה אתה שווה, ויחוד שלך לא מעניין אותי. בטח שיש יחוד בין אנשים מאותו עם, אבל מה זה קשור , אתה שוכח גם כמה משותף יש לאנשים מאותו עם. אם היינו נותנים תנאים זה כמו קרקס, אני לא צריך להביא זרים ולתת להם תנאים במדינה שלי, היא מהר מאוד הופכת ללא שלי. בונים ארץ לתפארת ? מלא הסינים שיש להם תרבות ויכולות, אבל בשביל זה יש את סין לא ? בקשר לכושים אתה צוחק נכון ? זה היה נראה בדיוק כמו אפריקה, כול המלחמות, הטבח , הקנבליות, הברבריות והחיות שיש שם ומה לא.. בהשוואה לזה גם ישראל "טובה". מה שהם יכולים הם כבר עושים, בדיוק כמו הערבים. אני דווקא שופט מאוד נכון, כול עם לפי איך שהוא חיי בסביבה הטבעית שלו עם אנשים כמוהו. ורואה בדיוק מה כול אחד שווה, כמו שאני רואה איזה יצור אתה. אבל אתה יודע מה אוליי במקום לרשום שטיות וביקורת הכי מטופשת ששמעתי זה זמן רב. תעבור לסין, או יותר טוב לאפריקה ותראה כמה טוב לך שם. חכם בלילה. חוץ מזה שכול השטיות שאתה רושם כאן לא קשורות לנושא, זה קונספירציה זולה.

A M S T A F1

New member
אחי אתה גזען לערבים תתבייש לך

אתה שונא ערבים כך אתה נישמע אני מצטער מאוד שאני יורד לרמה כזו נמוכה גיזענים לא בבית ספרי

inbardaf

New member
אתה לוקח כל דבר רציני מדי ועמוק מדי

הנושא אכן חשוב ועמוק, אבל אפשר להכניס הומור. המשפט הזה הוא על הגבול. כלומר: ברור שהוא בא להעביר מסר מסויים, אבל הוא בכוונה לקח את זה לקיצוניות כדי להצחיק. (זה גם לווה בתמונה בהתאם) מה שאני מנסה לומר זה שצריך לשפוט כל בנאדם באשר הוא. זה נכון שיש תכונות מגדריות שרווחות יותר אצל גברים/נשים. ובכל זאת, יש נשים עם תכונות גבריות שיהיו טובות יותר מהרבה גברים ממוצעים וההיפך. למה קל כ"כ לקבל שפים וחייטים למשל, שעושים עבודות נשיות לכל דבר רק תחת שם שנותן לזה יותר לגיטמציה, וקשה כ"כ לקבל בת מהנדסת אלקטרוניקה, טייסת, לוחמת קרבית, שחקנית כדורגל?
בתור ילדה, שחקתי כדורגל טוב יותר מרוב הבנים בביה"ס שלי. באופן כללי הייתי טובה מהם בכל המשחקים שלרוב בנים טובים בהם יותר מבנות. הייתי מה שמכונה טום בוי. היה לי שיער קצוץ והסתובבתי כל הזמן עם הבנים של הכיתה. הייתי אחת מהם (או למעשה אחד
) אנשים שלא הכירו אותי קראו לי ילד. אחד הדברים שלמדתי מאותה תקופה, הוא שכשאדם נמצאת בסביבה הלא טבעית שלו, הוא צריך להוכיח את עצמו יותר וככה יוצא שהוא עולה על כולם. מבין, זה לא בהכרח עצם העובדה שאני בת שהפכה אותי לטובה מהם (אם כי זה גם אפשרי
), זה העובדה שהייתי צריכה להוכיח את עצמי יותר, כי הנחת היסוד היתה שכבת אני לא מסוגלת לזה, בטח לא יותר מהם!
פמינזם קיצוני? אני ממש לא רואה עצמי ככה. אבל! אני בהחלט תומכת בעצם קיומו, אפילו שלא עם כל דבר שהוא עושה. פשוט אני יודעת שאם רוצים לישר דף מקופל, חייבים לקפל אותו לצד השני, רק אז הוא מתיישר. זה נכון גם לחיים. כל המהפכות הגדולות, הלכו לקיצוניות השניה ורק אח"כ נרגעו הרוחות והתחילו "להתישר" ולקבל את מקומם הנכון. פעם היה צריך את ג'יין כדי שלבנות היום יהיה מותר ללבוש מכנסיים... במהפכה הצרפתית, מעמד האיכרים רצח ללא הבחנה בסיטונאות בלתי נתפסת כל מי שהיה שייך למעמד הגבוה. כדי לאחד את גרמניה, היה צריך לשבור ביום אחד את החומה לחתיכות. ממליצה לך שוב לקרוא את הספר "להדליק את הבנות" אולי תחשוב פעם שניה לפני שאתה אומר שאתה לא רוצה שנישלוט..
"גובל בשנאת גברים טוטלית. מלחמת המינים זה טפשי, כאילו שאין מספיק אוייבים ופושעים שאת צריכה לשנוא.." אז ככה: מודה ומתוודה, יש בי אכן שנאת גברים. מה לעשות שכ-ל ה-"אוייבים ופושעים שאת צריכה לשנוא.." הם גברים?!?!? השנאה שלי מוצדקת לחלוטין. אחרי כל מה שעברתי בחיים, יש לי סיבה טובה לחשוב שגברים הם זן בין הקוף לאדם. (משהו בסגנון הסרט שהצגת
) למעשה, מתוך מה שהספקתי להתרשם מדיעותיך, אם הייתה במקומי, הייתה מסרס את הגברים כולם (חוץ מהא-מיניים
) ועל הדרך מוציא כמה להורג. מצד שני, מאמינה ומקווה שיש גם גברים אחרים..
כמו שכבר אמרתי, הם כניראה לא הרוב. לגבי הסרט: הוא רק מחזק אותי בכל דיעותי. אני לא צריכה שמישהוא יגיד לי שאני לא יכולה לסמוך על אף אחד חוץ מעל עצמי. בטח שלא על ראשויות החוק ובראשן המשטרה. למדתי את זה על בשרי ובגיל מאוד צעיר. אני אישה עצמאית שמפרנסת את עצמה ובכבוד. כשהתגרשתי, אני זו שעזבה את הבית ולא העלתי על דעתי בשום שלב לדרוש מזונות. לא צריכה ולא רוצה. המהלכים שעשיתי הפתיעו הרבה אנשים. למעשה את הרוב. לרוב אנשים קשה לתפוס אישה גרושה עם שתי בנות בלי מזונות. גם לביטוח הלאומי היה קשה.. הוא התגבר על זה בעזרתה של שופטת אדיבה
(אין כמו לנצח את היריב..) ולסיום: אני לומדת קיקבוקס. לא שאני חושבת שזה מה שיציל אותי, אבל אני נהנת מכל חבטה...

מקמיקא

New member
../images/Emo45.gif You go girl! ../images/Emo13.gif

חוץ מהחלק על לסרס את כל הגברים. קצת נסחפת אני חושב :-O יש גם נשים חלאות (ולא מעט)... את פשוט לא מכירה אותן כי את לא צריכה להיות בת זוג שלהן

Xylophone

New member
בקשר לאפיפיורית יוהנה

זכור לי שקראתי משהו מגוחך לחלוטין עליה.כשרצו להכתיר אותה לאפיפיורית היא הייתה בהריון מאיזה מישהו מהכנסיה. וכשהיא הלכה להכתרה היא בדיוק כרעה ללדת וככה גילו אותה
ומאז אותו מקום שהיא כמעט ילדה בו
נחשב למקום רע ואנשי דת לא עוברים בו. הזוי לחלוטין
נראה לי זה סתם הכפשת שם של איזה שוביניסט שרצה להתנכל לה, כי זה נשמע מה זה לא הגיוני.

this ocean

New member
אתה טועה ומטעה

אנשים, גברים ונשים, משנים את מינם כי הם מרגישים פער בין המין הביולוגי לזהות המגדרית הפנימית. אף אחד לא עושה זאת כדי לקבל יחס טוב יותר בחברה (ההפך, כל מי ששונה בחברה רק סובל מפגיעה במעמדו). אין כאן שום קשר להתחזות, אלא להפך, לממש את המגדר האמיתי כלפי חוץ, ולא את מה שהחברה כופה עליך.

inbardaf

New member
לפעמים אנשים מתחזים למגדר השני

מתחזים - לא משנים את מינם בהכרח. והם עושים את זה כשהם מרגישים שרק כך יוכלו להשיג את מבוקשם. כלומר: כשהם חשים מופלים לרעה בגלל מינם. לרוב אלו נשים שמתחזות לגברים, אבל בטח אפשר למצוא דוגמאות הפוכות. כמו שמראים לפעמים בסרטים, גברים שמתחפשים לאישה מפתה כדי להשיג דבר מה, ע"י פיתוי גבר.
אין קשר בין הדברים שנאמרו כאן בדיון לבין אנשים שמרגישים שגופם הפיז-מגדרי לא מייצג את תחושתם הפנימית ולכן משנים את מינם. זה כבר ספור אחר. ולכן הוא אינו טועה ובטח שאינו מטעה..

this ocean

New member
זאת לא התחזות

מותר לכל אדם לאמץ ביטויים מגדריים כרצונו בלי להתחשב במה שיש לו בין הרגליים. זאת לא התחזות, זאת פשוט בחירה שמנוגדת לנורמות המגדריות הכפייתיות בחברה. ואני באמת מקווה שבפורום הזה מבינים שבחירות לא נורמטיביות הן לגיטימיות, כי כמו שאפשר לבחור להתנתק מעולם המין, כך אפשר להתנתק מהכפייה המגדרית. מגדר זה עניין תרבותי, בחירה לא נורמטיבית של לבוש, שפה, והתנהגות זאת לא התחזות. בנוסף, זה לגיטימי לחלוטין לפתות אדם באיזה התנהגות שבא לך. כולם מתלבשים בצורה מסויימת ומתנהגים בצורה מסויימת כדי לפתות. להתחזות יש קונוטציות שליליות, והיא מרמזת על מהותנות שבין מין למגדר, שהיא רק תוצאה של נורמות מטופשות. לא אמורה להיות בכלל גרירה בין מין למגדר.

inbardaf

New member
זו כן התחזות ואתה טועה ומטעה..

אני מצטטת כאן חלק מההודעה אליה הגבת של BERETOR: (אני ממליצה לך לקרוא את כולה שוב!) יש לא מעט מקרים בהיסטוריה שאישה התחזתה לגבר. כמו במקרה המופרסם של ז'אן ד'ארק (בתחילת דרכה). "שנה לאחר דחייתה, קצצה את שיערה, לבשה בגדי גבר ויצאה שנית מכפרה. ז'אן ד'ארק הגיעה אל אחד מאביריו של שארל השביעי, ואמרה לו שאלוהים שלח אותה להציל את מלך צרפת המנושל. לאחר שגירש אותה מעל פניו פעמיים, הוא נעתר לבסוף, ושלח אותה אל הדופין בלווית שישה אבירים." יש אפילו אגדה על 'האפיפיורית יוהנה', שלא ברור אם הייתה או לא. "לפי מסורת מימי הביניים, האפיפיורית יוהנה, הייתה אישה שהתחזתה לגבר, התקדמה בשלבי הכמורה ואף הצליחה להגיע לתפקיד הרם של האפיפיור, בו היא כיהנה בין השנים 853 - 855." בכול אופן זה רק קצה המזלג, ומי יודע כמה מקרים בהיסטוריה היו שאישה התחזתה לגבר, בשביל לעשות או לתקבל למשהו מסויים. הנשים האלו לא רוצות להיות גברים כי רע להם אם נשייותם. הם רוצות משהו שבחברה שלהם מותר רק לגברים וכדי להשיג את זה הן מתחזות!!! לגברים. כמו שנאמר: "קצצה את שיערה, לבשה בגדי גבר ויצאה שנית מכפרה" ניתן למצוא דוגמאות כאלה גם בספורים מומצאים, שמתבססים על מציאות קיימת. גם אני בעברי, הסתובבתי עם שיער קצוץ בחברת בנים וכולם חשבו שאני אחת מהן. כשטענתי שאנ בת הם התקשו להאמין. ואיך אתה חושב שהיו נותנים לי לשחק כדורגל עם היו יודעים שאני בת? מספיק לראות את התגובות כשגילו את זה...
וכהתעקשתי לעבור לאגף הבנים בשיעורי מלאכה? (במקום לרקום לעבוד בעץ...) החברה שלנו גם היום נוטה לשובינזם. יש בנות שכדי להתגבר על זה מתחזות לגברים. אין לא לי ולמיטב הבנתי גם ל-BERETOR שום בעיה עם אדם שמאמץ תכונות של המגדר השני. לדעתי, אדם כזה יותר מאוזן ושלם. אין שום קשר בין זה לבין אנשים שמחליפים את מינם. כאלה שנולדו בגוף של גבר אבל רוצים להיות אישה במהותם הפנימית. פשוט אין קשר!!! אז תפסיק להתעקש על זה ולטעון שאנחנו נגדם. אין לי שום בעיה אם אף אחד שמשנה את מינו. להיפך. שמחה בשבילם שאפשר ללכת עם זה היום עד הסוף. פנים וחוץ שווים. זה פשוט ממש לא הנושא כאן.

this ocean

New member
את טועה ומטעה

אי אפשר "להתחזות" לגבר כי אין ישות כזאת גבר, זה מושג תרבותי מופשט. אפשר לאמץ מאפיינים מגדריים שהחברה מייחסת לגברים, ולפעמים כתוצאה מזה גם להיתפס ע"י החברה כגבר. יש אנשים שמרגישים לפעמים נשים ולפעמים גברים. הם נקראים ג'נדרקווירים. זכותם להציג את עצמם לפעמים כגבר ולפעמים כאישה. הם לא מחוייבים לבצע שינוי מין או כל תהליך פיזיולוגי כדי לחיות את חייהם. זכותם להיות מי שהם, לדבר בלשון זכר או נקבה כרצונם, ולא להיקרא מתחזים או בשום שם אחר. גם את הסתובבת עם שיער קצוץ, האם ניסית להתחזות או להיות מה שבא לך? אז לאנשים אחרים בא לפעמים לדבר בלשון זכר וללכת עם המאפיינים המגדריים קצת יותר רחוק. המונח התקני הוא "לעבור" כגבר. "התחזות" זה מונח מגעיל וטרנספובי, עם קונוטציות של מעשה פלילי ו\או לא מוסרי, ואין לו מקום פה, ובטח שלא להיאמר ע"י קבוצת מיעוט אחרת. אני מאד מקווה שכקבוצת מיעוט אתם לא שמים לעצמכם כמטרה לפגוע באוכלוסיות אחרות. גיליתי שיש קבוצות מיעוט שנהנות לפגוע במיעוטים אחרים שנתפסים כחלשים יותר. מקריאה שטחית בפורום הזה ראיתי שאין פה ממש קבלה של קהילת הלהט"ב, ובאופן כללי מודעות חברתית נמוכה. חבל, זה גילוי לא נעים. כגבר טרנס בעצמי (לא מתחזה!, וגם חבריי שבוחרים לא לעבור שינויים אינם מתחזים!), וממש במקרה גם אסקסואל, אני מוחה על השרשור הפוגעני הזה, ומציע לכם לכתוב הודעות על קבוצות אחרות באוכלוסייה, רק כאשר אתם מכירים אותן לעומק.

למעלה