יש לי שאלה מאוד לא שגרתית:

inbardaf

New member
../images/Emo31.gifאיפה אתה חי? בימי הביניים?

נשים משתתפות במלחמות גם אם באחוזים קטנים מגברים. בכל מקרה, יש כ"כ הרבה דרכים לאבד איברים: תאונות דרכים, פיגועים, קסאמים, וגם במלחמה בעורף ואם תחשוב אני בטוחה שתמצא עוד...

Berethor

New member
../images/Emo45.gifאבל גם בימי הבניים נשים נפגעו

בכלל יותר מסוכן להיות אזרח במלחמה מאשר חייל. בכול הנוגע לאחוזים לשרוד. אבל שוב תלוי במלחמה ובמקום, יש אנשים שמרגישים בטוחים בגלל שאחרים נפצעים ומתים בשביל לשמור עלהם ואז הם גם יכולים ללכת עם חוצפה, צביעות וטמטום וללכלך על הצבא. כמו שהזכרת בחיים יש כול כך הרבה סכנות שלא קשורות למלחמה, אני בטוח שיותר אנשים נפגעו מתאונות ופשע מאשר בכול המלחמות גם יחד. מי שרשם את זה סקסיסט ושמואלן. אחד שלא מבין שבשביל לשרוד צריך ללחם, וגם לא מבין שנשים חלק מהעם ולכן גורל הנשים כגורל הגברים ללא הבדל. כולם חלק מהעם וכולם עם אותם סכויים לפגע, בחיים אזרחיים ובשרות. אף אחד לא חסין מפני סכנות שונות ומפני האוייב.

מקמיקא

New member
אני לא חושב שיותר מסוכן להיות אזרח

קח לדוגמא את אזרחי ארצות הברית: הם מעולם לא ידעו מה זה אומר להפגע במלחמה. החיילים שלהם הם אלה שסופגים את הכאב. מסוכן להיות אזרח בשטח מלחמה, זה נכון, אבל אני לא בטוח שיותר מסוכן מלהיות חייל (שבסופו של דבר רץ ומחפש את קו האש כדי להמצא בו). ואגב, אני חושב שמי שכתב את זה לא סקסיט, הוא פשוט חי בשנות החמישים

Berethor

New member
תלוי איפה, כמה רחוק וכמה שמור

אמרתי "תלוי במלחמה ובמקום, יש אנשים שמרגישים בטוחים בגלל שאחרים נפצעים ומתים בשביל לשמור עלהם ". ארצות הברית זאת הדוגמה הכי רעה. ואני לא חושב שמי שרשם את ההודעה הזאת אזרח של ארצות הברית. ארצות הברית נמצאים על יבשת מבודדת, פלוס אחד הצבאות החזקים בעולם. אז האזרחים שם כמעט ולא נפגעים במלחמות ומרגישים בלתי פגיעים. אפילו תת 'תרבות' ההיפים צמחה שם מאותה סיבה. ב11 בספטמבר גם האשליה הזאת התפוצצה להם בפנים. בכול הקשור לשאר העולם אזרחים נפגעים תמיד, ולא נדיר שיש יותר הרוגים אזרחים מאשר חיילים. בקשר לחייל ואזרח שוב תלוי במקום. אז נכון שחייל "מחפש" תזירת קרב, אבל כאשר הוא נמצא בא יש לו תכלים להגן על עצמו שלא כמו לאזרח. כול עוד היו "פראיירים" שיגנו וימותו במקום האזרח הוא היה "בטוח", ויוכל אפילו לשכוח מזה שיש לחימה ולחשוב שהיא מיותרת. הוא חיי בשנות החמישים בארצות הברית..

inbardaf

New member
ושכחתם את פיקוד העורף וכד'

גם הם חיילים, גם להם יש מדים והם הרבה פעמים נמצאים במקומות הכי בטוחים שיש. כל מיני בונקרים שאין סיכוי שיפגעו. כמי שעובדת בסביבה טכנולוגית שבאון טבעי רבים האנשים בה יוצאי מודיעין (8200 וכאלה) במלחמת לבנון השניה, רק גבר אחד בצוות שלנו באמת נלחם והיה ממש בחזית! (צנחן) כל השאר, אם בכלל גיסו אותם, היו בבונקרים, והתעסקו בציוד טכנולוגי שמטרתו לעזור לחיילים בשטח. סתם עוד דוגמא למה מסוכן לעשות הכללות...

mobyboy

New member
וואו.. גם אני בעניין !

אני שכבתי במשך שנים עם גברים ובשנים האחרונות יותר ויותר נדחה ממין. אני עדיין מקיים יחסי מין פה ושם אבל לא נהנה מהם, אלא רק לצורך פורקן ואחר כך נגיל ומתרחק ! אני ממש רוצה לדעת האם זה תהליך אפשרי? או שמא א-מיניות היא בהכרח מולדת או משהו מתוך בחירה? אני אשמח לדעת פרטים נוספים על העניין תודה

A M S T A F1

New member
אה מיניות מתפתחת כתוצאה מוותרנות וסלחנות עצמי

עצמית גבוהה כלומר אני אוותר לעצמי וכל פעם אמנע מעצמי להיתמודד ולהיכשל וכך אני נישאר לוזר שמן שהמקרר הוא חברי הטוב ובחורות הן רק לצפייה באינטרנט רצוי טרה פטריק או סילביה סיינט או ג'ול דה נילס ולאני לי

inbardaf

New member
../images/Emo31.gif

אני מזכירה לך שאני מרשה לך להתחפף מהפורום. לא ברור מה אתה עושה כאן חוץ מבאלגן...
השטויות שאתה כותב עוד יתפסו ע"י אדם תמים כאמת. אף א-מיני לא עסוק בלוותר לעצמו ולהיות לוזר
ואם אתה א-מיני אתה לא מחפש בחורות האינטרנט. זה מה שאנשים מיניים ולוזרים כמוך עושים. אנשים שרוצים משהו ולא מסוגלים להשיג אותו. פורום כלבים זה במקום אחר

A M S T A F1

New member
אבל אולי בכל זאת יש כאן אקט של ויתור וסלחנות

עצמית יתר על המידה כלומר ברגע שאני לא מעוניין להיתמודד עם כישלונות אני מעדיף להמציא תירוצי בריחה וכך מתי שהוא בעתיד אני מוצא עצמי לא מרוצה מהישגיי עד כה

inbardaf

New member
דבר בשם עצמך בלבד!

על מה בדיוק אני מוותרת ומאיזה כשלון א-מיניים בורחים? תסביך הגבר שלא מצליח? זה לא פה! אנשים פה פשוט לא מתעניינים במין. זה לא מעסיק אותם וממלא את המחשבות שלהם כל היום. זה לא תירוץ ותפסיק להכפיש!

למעלה