יש לי שאלה מאוד לא שגרתית:

inbardaf

New member
א-ו-ק-י. כמו שחשבתי...

רגישות יתר לא רלוונטית שגורמת לך לשלף את הדברים פעם אחר פעם.
בהודעה שלך הסברת מאיפה היא מגיעה. לפני כן רק הערכתי שיש דברים בגו... אין לי שום בעיה עם אף קבוצת מיעוט ואין שום דבר פוגעני בשרשור הזה, אם מסתכלים עליו מהמקום שבו הוא נאמר ולא משליכים עליו תסכולים אישיים. צר לי שכקבוצת מיעוט אתה חווה פגיעה לא פעם. זה קורה לכל קבוצת מיעוט. ובאמת אחד הדברים שקבוצת מיעוט צריכה ללמוד, זה לקבל בקלות יתר קבוצות אחרות דווקא מתוך החוויה האישית של הדברים שעברו בעצמם. ליחס למילה התחזות קונוטציות של מגעיל וטרנספובי זו הסחפות מטורפת... התחזות היא להיות מי שאתה לא. הדוגמאות והדברים שעליהם דיברנו רחוקים מלהיות ג'נדרקווירים. אין בניהם שום קשר!!!!!!! וזה בדיוק מה שאני מנסה לומר לך כל הזמן. אתה מיחס הקשרים לא רלוונטים לדיון שהתנהל פה. גבר - זה אדם בעלי אברי מין זכריים. אישה - זה אדם בעל אברי מין נקביים. ותרצה או לא יש דבר כזה. ומתוך וקיפדיה (לא שאני מחזיקה מזה יותר מידי אבל זה כרגע הכי זמין - מבטיחה לך למצוא הגדרה מדוייקת במילון עברי עברי מכובד) "אישה היא נקבת המין האנושי. לאישה סימנים ביולוגיים המבדילים אותה מהאיש שהוא זכר המין האנושי. האישה מסוגלת להולדה והנקה, דבר שמשפיע רבות על מיקומה החברתי. אישה צעירה עד גיל ההתבגרות נקראת ילדה, אישה צעירה בגיל ההתבגרות נקראת נערה, עלמה או בחורה. בשלב ההורות ילדיה קוראים לה אמא ונכדיה קוראים לה סבתא. האפיון הכללי שניתן בחברה לתכונות המייחדות את האישה נקרא "נשיות" (לעומת התכונות הנקראות "גבריות"). בהקשרים שונים, המין הנשי קרוי גם המין החלש או המין היפה." מבין, הקטע התרבותי הוא התכונות המגדריות. אנחנו מיחסים לגברים תכונות X ולנשים תכונות Y (או שצריך לומר את זה אחרת כי כרומוזום Y הוא זה שמגדיר אותך כגבר
) מאחר והחברה מיחסת תכונות כאלו ואחרות לכל אחד מהמגדרים, בצדק או שלא בצדק - זה כבר וויכוח אחר, היא מתיחסת לכל מגדר בהתאם ולרוב מונעת דווקא מנשים דברים שמיוחסים למגדר הגברי. (כמו למשל, העובדה שאישה יכולה להשאר עגונה כי הגבר ורק הגבר, הוא זה שנותן את הגט) בשרשור שהצגת כפוגעני, דנו בעולם כפי שהוא כיום, מה עדיף. בעולם של ימינו, כשהתרבות עדיין סקסיסטית ושובינסטית, אם כי יש התקדמות לא מבוטלת במעמדה של האישה בעולם המערבי, ציינתי שעדיף להיות גבר. מה לזה ולאנשים כמוך? ואיך בדיוק זה פוגע בך? ולהפך, אפילו ציינתי באחת ההודעות שאני בעד א-מגדרי ושאני חושבת שא-מיני יכול להוביל בקלות לא-מגדרי. כי אם ההבדל העקרי בין גבר לאישה תלוי באברי המין והיכולת המינית שלנו, ואנחנו שמים אותם בצד - אז מה כבר ההבדל בין גבר לאישה? זה לגמרי לא קשור לעובדה שיש אנשים שנולדו עם אברי מין מסויימים ולפעמים מרגישים יותר מחוברים למה שמוגדר בחברה כנשי. לא אמרתי לרגע שהם מתחזים!! הם עושים בדיוק מה שהם מרגישים ורוצים. הם לא צריכים להסתיר דבר מה על עצמם שמע לא יזכו בדבר שלו יחלו. דיברתי על נשים, שלמרות שאין להם שום בעיה עם נשיותם, נאלצות להסתיר את הדבר ובפירוש להתחזות לגבר!! הם לא גבר לרגע כי ככה הן מרגישות. הן בכוונה תחילה מתעתעות בסביבה שלהם לחשוב שהם גבר מלידה (קריא - בעל אברי מין זכריים), כי כדי להשיג את מטרתם - שלא קשורה כלל למגדר! הן חייבות להתחזות לגברים! זה ה-כ-ל. עדיין לא הבנתי איך זה קשור לאנשים מסוגך. וסליחה על הבורות אבל מה ראשי התיבות של להט"ב?

this ocean

New member
זה לא נכון

גבר ואישה הם מונחים סוציולוגיים-תרבותיים ומופשטים (=מגדר). את התכוונת בהודעתך לזכר ונקבה, וגם כאן, יש קריטריונים שונים לקביעת מין פיזיולוגי. הבנתי את הדוגמא שלך כבר בהתחלה, זה קשור יותר לפמיניזם, אבל אני לא מסכים עם המילה "התחזות" בהקשר מגדרי, וגם לא עם המילה "לתעתע". המילה התחזות מניחה דואליות ומהותנות מגדרית, ולכן זה כן מפריע לאנשים מסוגי. למרות שאני באופן אישי מרגיש שלם כגבר, אני גם זוכר את הסכנות של כפייה מגדרית מכל סוג. לאור ההודעות שלך בפורום על פמיניזם והחופש לבחור ביטויים מגדריים, הייתי מנחש שגם לך זה יפריע להתייחס למגדר (המין בהקשר התרבותי) כאל דבר מהותי ובלתי מעורער. אז נכון שאני נתפס למילים מסויימות, אבל זה לא נובע מקטנוניות. כל התייחסות ל"התחזות" בהקשר הטרנסג'נדרי מאד מזיק. כמו שכתבתי, אפשר להגיד "לעבור" כגבר, להתחזות יש קונוטציות פליליות. להט"ב - לסביות, הומואים, טרנסים ובי.

inbardaf

New member
גבר ואישה הם לא מונחים סוציולוגיים תרבותיים

הם שמות הרבה יותר יפים ואמתיים כדי להבדיל בין זכר (מי שיש לו זכר (ניקוד צרה על האות ז') והמשכיות - ירושה (בעיקר נחלה) עברה לגברים בלבד, שם משפחה שעובר לילדים מהאב ותעסוקה שבעבר עברה לרוב מאב לבן. זו גם הסיבה שבתרבויות של פעם (ושרידים שלה היום
) עדיין מיחסים חשיבות להולדת בנים. בנים זה שושלת, זה המשך, זה זכר (ניקוד צרה על האות ז')) ונקבה (נקב - בה.
הכינוי הכי סקסיסטי ודוחה שאפשר לתת לאישה. כאילו שכל מהותה בעובדה שאפשר לחדור אליה..
) זה בדיוק כמו שתגיד לי, שלהגיד אישי במקום בעל, זה מונח סוציולוגי ולא תאור של מערכת זוגית ממוסדת. אישי=בעל. "ואל אישך תשוקתך.." המונח בעל, בא מהעובדה שבעל בועל את אישתו ובעבר זו היתה אחת הדרכים לקדש אישה לנישואין (היום זה לא קביל). וכמובן היה לו בעלות עליה..
המונח הוא היה קיים כבר אז כהיום. הסוצילוגיה נכנסת לתמונה כשנשים מתעקשות להשתמש בנוח אישי ולא בעל. או כמו שאני הייתי עונה למי שהיה שואל אותי, על גרושי בתקופת נישואינו, אם הוא בעלי: הוא לא בעלי. לאף אחד אין בעלות עלי. הוא אישי - בן-זוגי לחיים. אני בעד להוציא מהשפה את כל הביטויים השובינסטים.
כמי שנלחמת על מקומה בחברתינו השובינסטית, אני מעדיפה להשתמש במילים בשפה, שלא מגדירים את "תכונות" המגדר ומקומו של כל מגדר בחברה, בדיוק בגלל העובדה שאני מאמינה שהיום זה לא רלוונטי לשום דבר. התחום הסוציולוגי-תרבותי משפיע על "התכונות" שמיוחסות לכל מגדר. לא על מהותו הפיזית. התכונות האלו, אגב, נגזרות מנטיה פיזית של כל מגדר. הפמיניזם שלי נובע מהעובדה שבימנו, התכונות המגדריות הולכות ומטשטשות בעקבות החיים הטכנולוגים שסביבנו. אנחנו יותר ויותר בני-אדם ללא מגדר. ויש מקום היום לנשים עם תכונות ויכולות "גבריות" בתפקידים שבעבר התאפשרו לגברים בלבד, כמו גם גברים בעלי תכונות "נשיות" בתפקידים שבעבר איישו נשים בלבד. אני יכולה להסתובב עם שיער קצוץ, לשחק כדורגל, ללמוד הנדסת אלקטרוניקה, ולעשות עוד מליון דברים שמיוחסים למגדר הגברי. כל זה לא משנה את העובדה שאני אישה. שיש לי אברי מין נקביים, שאני מקבלת מחזור כל חודש, שאני יכולה להיות בהריון ולהניק. גם אם הייתי רוצה שזה לא יהיה נכון - זו המציאות. העובדה שאתה רוצה לפעמים להראות, להרגיש וכד' כמו אישה לא משנה את העובדה שלעולם לא תוכל להכנס להריון, גם אם תעשה ניתוח לשינוי מין. שוב, אין לי שום דבר נגד אנשים כמוך. שכל אחד יחיה איך שבא לו, כל עוד הוא לא פוגע באחרים. לפתות, זה בעיני פלילי הרבה יותר וגרוע בכל מקרה. אני לא מתלבשת כדי לפתות אף אחד ודוחה אותי לראות בנות שעושות את זה. גם מגעיל אותי לראות בנים שמנסים בדרכם לפתות בנות. פיתוי זה מניפולציה. מניפולציה זה בעיני תמיד רע. אתה גורם למישהוא אחר לעשות משהו שסביר להניח שהוא לא רצה לעשות - אחרת למה צריך לפתות אותו?? ואם אתה בעד פיתוי - מה הבעיה אם התחזות? לפחות תהיה כנה עם עצמך.
לגבי ההתחזות - תיחס לזה מה שאתה רוצה. אני אומרת פעם אחרונה - הדברים שאתה מיחס למה שאמרנו פשוט לא קשורים. BERETHOR הסביר לך שוב בעצמו ואני נסיתי מספר פעמים להסביר, אם עדיין לא הבנת - אני מרימה ידיים. צר לי שככה אתה מרגיש. אני לא מתכוונת לחזור בי מהמילים שאמרתי (שנשים התחזו לגברים ע"מ להשיג דבר מה מסויים - ואני מסכימה עם האמירה של BERETHOR שמדובר בשקר לבן. משהו בסגנון הגונב מגנב פטור. הן ניסו להשיג משהו שהגיע להם ביושר. הן לא קיבלו אותו - אז הן נאלצו להתחזות. בסופו של דבר הן לא עשו דבר אסור. הן פשוט לקחו את החיים שלהן בידיים ובינו שאם הן לא יפעלו בצורה שתעקוף את המערכת הקלוקלת, הן סתם יפסידו וזה לא ישנה לאף אחד.)

this ocean

New member
אם זה לא היה ברור

עדיין, אני עברתי תהליך פיזי לכיוון של זכר. מבחינת החברה גבר ואישה הם לא סתם איברי מין. מגדרים הם מערכת סוציולוגית שמטרתה להשליט איזשהו סדר בחברה, סדר כפייתי, שלא מתאים לכל אחד, שלא לדבר על דיכוי הנשים שצמח מזה. אני מסכים איתך שאנחנו הופכים לאט לאט לחברה א-מגדרית, כי בחירות מגדריות הופכות ליותר ויותר לגיטימיות, ודוקא בגלל זה אני לא מבין את השימוש במילה התחזות. זה נכון שנשים שנולדו במין זכר לא יכולות להיכנס להריון. אז מה? כל אישה שנולדה אישה יכולה להיכנס להריון? אי היכולת להיכנס להריון לא הופכת אישה ל"לא נקבה". קיימים תהליכים מסויימים לשינוי המין. מי שעובר אותם עובר לחיות בחברה כבן המין והמגדר השני. אני לא מבין בשביל מה להתחיל להתווכח על ביולוגיה, בשביל לנסות להגיד לי שאף פעם לא נהיה זכרים ונקבות "אמיתיים"? זה בסדר, שמעתי כבר את הטענות ה"חביבות" האלה, רק שבד"כ הן מגיעות מדתיים פנאטיים ולא מאנשים שאמורים להיות סובלניים. כמו שאמרתי, יש הגדרות שונות לקביעת מין. יש גם אנשים שמאבדים את איברי המין שלהם בגלל כל מיני נסיבות, זה לא הופך אותם לבני המין השני. ואני אשמח אם פה יסתיים הדיון.

inbardaf

New member
העובדה שעשית שינוי מין

לא קשורה לנשים כג'אן דארק. (ולדברים אחרים שנאמרו בהקשר זה) היא התחזתה בכוונה תחילה. לא היה לה עניין להפוך לגבר. בדיוק כמו שלי אין. כל מה שהיא רצתה, זה לעשות משהו, שהיה "מותר" מבינה תרבותית שוביניסטית, לגברים מלידה בלבד. היא היתה מונעת מאידאולוגיה, לא מתחושות פנימיות אישיות, של קבלה שלה את עצמה כמו שנולדה. ולכן, אין שום דרך אחרת להסביר את מה שהיא עשתה. זו ההיסטוריה. אם אתה רוצה לשכתב את ההיסטוריה דרך עיניך הצרות שרואות את חייך ותסכולך בלבד - זו בחירה שלך. אל תטעה אחרים. אתה מתעקש לקשר בין דברים לא קשורים, ולהפגע שלא לצורך, אז באמת אין טעם בדיון הזה. (וזה מבלי להתיחס לעובדה שאתה לא רק מסלף את הדברים שנאמרים כאן, אתה גם מכניס לי דברים לפה, כאילו אני אמרתי אותם. ואגב, הרבה נשים שלא יכולות ללדת מרגישות פגיעה בנשיות שלהן)

this ocean

New member
אוקיי

ברור לי שלז'אן דארק לא היה עניין להפוך לגבר, מכיוון שאינה גבר. זה טאוטולוגי. אם אתה גבר אז אתה גבר, זאת פשוט ידיעה פנימית, וזה לא ניתן לבחירה. מעבר לזה, אפשר לבטא זאת מבחינה חברתית או שלא. מעניין אותי האם אתם קוראים גם לטרנסים לפני תהליכים פיזיים "מתחזים", כי זאת בדיוק אותה סיטואציה. נאלצנו לחיות במגדר מסויים בגלל הנסיבות, מתוך ידיעה שזאת זהות שקרית. לפעולה שהיא עשתה אני קורא "לעבור" או "להתקבל" חברתית כגבר. אני לא רואה פה שום אקט של התחזות, אלא פשוט בחירה להשתייך חברתית למגדר אחר (יהיו הסיבות אשר יהיו). אני לא רואה בעייה עם הפרשנות המילולית היבשה של המילה התחזות, אני רואה בעייה עם הקונוטציות השליליות, הפליליות והלא מוסריות, שעולות ממנה. ולהשתמש במילה התחזות בהקשר מגדרי, בדיוק מייצג את התפיסות החברתיות החולניות שאדם חייב להתנהג בהתאם לאיבר מינו, אחרת הוא מבצע איזשהו פשע. כמו שזה לא לעניין לקרוא להומואים סוטים, למרות שהם סוטים מהנורמה מבחינה סטטיסטית, כך זה לא לעניין לדבר על התחזות בהקשר המגדרי. אבל כבר באמת טחנו את הנושא מעבר לכל פרופורציות.

inbardaf

New member
התחזות / לעבור / להתקבל והשימוש בהן..

"לפעולה שהיא עשתה אני קורא "לעבור" או "להתקבל" חברתית כגבר. אני לא רואה פה שום אקט של התחזות, אלא פשוט בחירה להשתייך חברתית למגדר אחר (יהיו הסיבות אשר יהיו)." מעבר לעובדה שלא הבנתי את השמוש במילה "לעבור", אני אתיחס למה שכתבת בהתאם להבנתי את השמוש במילה "להתקבל". היא לא בחרה להשתייך חברתית למגדר אחר! אני לא בוחרת להשתייך חברתית למגדר הגברי. ממש לא! יש כ"כ הרבה דברים שדוחים אותי בחברת גברים (בעיקר ההתעסקות הבלתי נתפסת במין
). כל רצוני הוא ללמוד מה שאני רוצה, בלי שיגידו לי שזה "מקצוע של גברים", או לשחק מה שמתחשק לי, בלי שיגידו לי "זה משחק של בנים", וכל מה שז'אן דארק רצתה זה להלחם. (ובמילים פשוטות: לממש את עצמנו בלי קשר למגדר שלנו). כל עוד היא באה אליהם עם מה שהיא באמת, שזה אומר אישה לוחמת, הם לא קיבלו אותה. ברגע שהיא התחפשה-התחזתה לגבר, וכן, ביצעה דבר שלרוב הוא שלילי, כי אתה מרמה את הצד השני, היא יכלה לממש את שאיפתה ללא קשר למגדר שלה. לרמאות שלה - של להגיד: אני גבר ולהקרין את זה כלפי חוץ במראה חיצוני, למרות שהיא לא, אנחנו קוראים שקר לבן, כי ברור שמטרתה היתה בסופו של דבר חיובית, והדפוקים היו אותם גברים שלא הסכימו לקבל אותה כל עוד הגיעה ביושר וכנות עם מה שהיא באמת. ועדיין זה שקר, רמאות ושאר קונוטציות שליליות שיש לך למילה התחזות, פשוט אנחנו מאמינים שהמטרה מקדשת את האמצעים. "ולהשתמש במילה התחזות בהקשר מגדרי, בדיוק מייצג את התפיסות החברתיות החולניות שאדם חייב להתנהג בהתאם לאיבר מינו, אחרת הוא מבצע איזשהו פשע." מבחינת הגברים שסביבה היא אכן בצעה פשע, והם אכן סבלו מתפיסה חברתית פרימיטיבית שבה "אדם חייב להתנהג בהתאם לאיבר מינו", ולכן היא נאלצה להתחזות. ועל זה נסב בין השאר הדיון. על תכונות מגדריות, תפיסות חברתיות, ומה הייתה מעדיף להיות (גבר או אישה או אפשרות שעלתה בהמשך - אף אחד מהם) בעולמינו כמו שהוא היום. (שוביניסטי, אבל בתהליך התקדמות
) אתה מיחס לשימוש שלנו במילה התחזות, את חוויותיך האישיות מהשימוש במילה כליפך. בפעם האלף - לא דיברנו עליך או על שכמותך, ובהקשר של המילה אצלנו, אין טובה ממנה. היא מתארת בצורה הטובה ביותר את מה שז'אן דארק עשתה.

this ocean

New member
העמדה שלי

היא שמותר לכל אדם לאמץ כל ביטוי מגדרי, בלי קשר לאיבר מינו. אם זה גורם לחברה לחשוב שהוא גבר או אישה, כביכול בניגוד לאיבריו, אין בזה שום דבר רע. לא התחפשות ולא התחזות. גבר ואישה הם תפקידים חברתיים. איברי מין זאת רק צורה טפשית וגסה לייחס לאדם תפקיד חברתי. את החברה לא באמת מעניין מה יש לך בין הרגליים אלא איזה תפקיד חברתי את מגלמת ואיזה סטריאוטיפים להכיל עליך. לכן, אני לא רואה בניסיון להתקבל כבן המגדר השני שום דבר שלילי (בלי קשר אם זאת הזהות האמיתית, או מסיבות אחרות). המשמעות של חופש מגדרי הוא שאין שום ערכים שליליים לבחירה של ביטויים מגדריים מסויימים. את לא צריכה לחשוש מהמשמעויות החברתיות של לקצץ את השיער, או לעבוד כנהגת אוטובוס. לא ברור לי למה את מייחסת לפעולתה של ז'אן דארק ערך שלילי, ואיך זה בדיוק מסתדר עם העמדות הפמיניסטיות שלך. היא לא רימתה, היא הרגישה שככה היא יכולה לפעול יותר בחופשיות. לפעמים צריך להיות יצירתיים כדי להלחם נגד דיכוי. למה זה צריך לעניין מישהו מה יש לה מתחת לבגדים? בני אדם מסתובבים לבושים. אבל כמו שכבר כתבתי, לי נמאס להתווכח על זה. את רוצה להתייחס לזה כהתחזות - תהני. מבחינתי אין שום קשר בין מגדר לבין התחפשות או התחזות, אלה התנהגויות שאפשר לבחור, ותפקידים חברתיים שאפשר לאמץ. זה אפילו לא קשור לחוויות האישיות שלי (לי בכלל לא קרה אי פעם שמישהו כינה אותי באופן אישי מתחזה), אלא לתפיסות התיאורטיות שלי על חופש מגדרי.

inbardaf

New member
העמדה שלי

"מותר לכל אדם לאמץ כל ביטוי מגדרי, בלי קשר לאיבר מינו." - מסכימה עם כל מילה! "אם זה גורם לחברה לחשוב שהוא גבר או אישה, כביכול בניגוד לאיבריו, אין בזה שום דבר רע. לא התחפשות ולא התחזות." - לא הבנתי. העובדה שאני מאמצת תכונות שמיוחסות למגדר מסויים, לא גורמת לחברה לחשוב שאני אותו המגדר. למשל: העובדה שאני בעלת תכונות שמיוחסות לרוב למגדר הגברי, לא גורמת לאף אחד לחשוב שאני גבר. יש אנשים שמתקשים לקבל את זה שאדם מאמץ תכונות של מגדר נגדי. זה משהו אחר. אם אני מאמצת בכוונה תחילה מראה חיצוני של המגדר הנגדי, כדי שיחשבו שזה מה שאני - זו התחזות/תחפושת. גם אם יש לזה סיבה טובה, זה עדיין מה שזה. זה לא הופך את זה אוטומטית לשלילי. "גבר ואישה הם תפקידים חברתיים." - גבר ואישה הם לא תפקידים חברתיים. הם תיאור של הפזיולוגיה של האדם. כל מילון שתפתח יפרש לך את המילים האלו כך. לגבר ואישה מיוחסים תכונות ותפקידם שמושפעים מהחברה בה הם חיים. (מתפיסת החברה את תפקידו של המגדר והשפעתו על אורח חייו של האדם) "איברי מין זאת רק צורה טפשית וגסה לייחס לאדם תפקיד חברתי." - נכון. "את החברה לא באמת מעניין מה יש לך בין הרגליים אלא איזה תפקיד חברתי את מגלמת ואיזה סטריאוטיפים להכיל עליך." - דווקא מעניין אותם מאוד וזו הבעיה! כששואלים אותי בראיון עבודה: ומה תעשי עם הילדים? זו שאלה שוביניסטית לחלוטין שיוצאת מתוך נקודת הנחה שרק אימהות צריכות להיות בבית. אחרת למה שואלים את זה גברים? וכשאני מוצאת את עצמי מספרת בראיון עבודה שאני לא מתכוונת להכנס להריון - זה לא קשור למה שיש לי בין הרגליים??? "המשמעות של חופש מגדרי הוא שאין שום ערכים שליליים לבחירה של ביטויים מגדריים מסויימים. את לא צריכה לחשוש מהמשמעויות החברתיות של לקצץ את השיער, או לעבוד כנהגת אוטובוס." - מסכימה לחלוטין. "לא ברור לי למה את מייחסת לפעולתה של ז'אן דארק ערך שלילי, ואיך זה בדיוק מסתדר עם העמדות הפמיניסטיות שלך. היא לא רימתה, היא הרגישה שככה היא יכולה לפעול יותר בחופשיות. לפעמים צריך להיות יצירתיים כדי להלחם נגד דיכוי. למה זה צריך לעניין מישהו מה יש לה מתחת לבגדים? בני אדם מסתובבים לבושים." - ??? אני?? ערך שלילי לז'אן דארק?? אני בעצמי עושה דברים דומים. אז אני מתיחסת לעצמי כאדם שלילי?? מאיפה הבאת את זה?? אתה זה שיחס לה ערך שלילי. berethor הביא אותה בדיוק מהמקום של דוגמא חיובית. כל מי שהגיב להודעה הזו הבין אותו, חוץ ממך... אני מעריצה של נשים כמוהה. ולרמאות שלה קראנו שקר לבן. לכולם ברור שאין פסול במה שעשתה, גם אם השתמשה בדרכים לא הגונות. אחרי הכל הם הגברים, היו אלה שלא הוגנים באמת. מה שהיא עשתה הוא בעיני על משקל: הגונב מגנב - פטור. אני לגמרי בעד! וצר לי על הדיכוי ועל הצורך להיות יצירתיים. זו בדיוק המלחמה שלי. אני לא רוצה להתחפש לגבר כדי יקבלו אותי. אני רוצה שיקבלו אותי כאישה למרות שהבחירות שלי אופייניות בעיקר לגברים. זה לא צריך לעניין אף אחד מה יש לי מתחת לבגדים, אבל זה מעניין אותם בכל זאת. תשאל את אותם אנשים (שהם כרגע הרוב) למה. לא אותי. אני חושבת, ושיתקנו אותי אם אני טועה, שדווקא אנשי הפורום הזה, הם מאמינים של חופש מגדרי. כמו שאמרתי, התפרצת לדלת פתוחה...

this ocean

New member
את יכולה להסביר

לי מה לא הגון בזה שמישהו לא יידע איזה איברים יש לאדם בין הרגליים, או שיניח שיש מתחת לבגדים איבר אחד ולא אחר? למה זה בכלל עניינו של מישהו מה יש לאדם אחר בין הרגליים?? זה עניין פרטי בלבד! ובן אדם שיש לו זין קטן במיוחד גם חייב לספר על זה מראש לכל העולם, כי אחרת יניחו בטעות שיש לו איבר בגודל נורמלי? ז'אן דארק לה שיקרה לאף אחד, לא שקר לבן, לא שחור, ולא בשום צבע. קשה לשים את הגבול בין לאמץ מאפיינים גבריים לבין להיתפס כגבר. את יכולה להסתפר קצר, ללבוש בגדים מסויימים, ולהיות מזוהה אוטומטית כגבר ברחוב גם אם לא התכוונת לכך. זה כמו שתגידי שערבי עם מראה "אשכנזי" וללא מבטא ערבי מפורש מרמה את סביבתו או משקר שקר לבן. לא! אין פה שום גורם של הונאה, הוא לא מחוייב להתנהל בהתאם למגירה מסויימת שהחברה הכניסה אותו אליו. וזה לא משנה אם במודע הוא לא מעוניין להבליט את השורשים שלו (כי הוא מזדהה יותר עם תרבות אירופאית או כי הוא יודע שככה יהיה פחות חשוף לאפלייה) או שהוא פשוט כזה מטבעו ולא חושב על זה. חוץ מהנקודות האלה, אני מסכים עם מה שאמרת.

inbardaf

New member
../images/Emo3.gif נימאס לי! דיברתי על כוונה תחילה!!!!

ואז, לא יעזור לך כלום, זו התחזות/שקר/רמאות - תבחר את המילה המדוייקת בהתאם לסיטואציה. נכון, אלו תכונות שליליות, אבל כמו שאמרנו: יש מצבים שבהם הן נדרשות ואז אף אחד לא יבוא אליך בטענות. להיפך יבינו ויתמכו.

this ocean

New member
גם לי נמאס.

וזאת לא התחזות, שקר, או רמאות. אם היית מבינה את הנושא לעומק, היית מבינה שלקרוא לזה ככה זה גם גול עצמי למאבק הפמיניסטי. אבל עזבי, לא נצליח לשכנע אחד את השני.

Berethor

New member
יש לך ראיה מאוד צרה ופרנויה

אתה קורא דיון שלא קשור בכלל לאנשים כמוך וחושב שכולם מדברים על ג'נדרקווירים. אני כתבתי פה על נשים שמתחזות לגבר כדי להצליח במשהו, שאחרת לא יתקבלו לזה בכלל, הן ממש לא ג'נדרקוויריות!. "אף אחד לא עושה זאת כדי לקבל יחס טוב יותר בחברה ", רואה זה מה שנקרא ראיה צרה, אתה לא אז אף אחד לא, כמה חכם מצידך. רואים גם שאתה אטום ולא ניסת להבין בכלל מה שinbardaf הסבירה לך. אז מהיום כול אישה שמתחזה לגבר היא ג'נדרקווירית, וכול גבר שלא אוהב כדורגל הוא הומוסקסואל, נכון בחור ?. אז זהו שלא!. ההגדרות שלך לא פחות גרועות מההגדרות בחברה. יש נשים שכן עושות את זה כי היחס לא שווה. ויש גברים שפשוט לא אוהבים כדורגל. "אי אפשר "להתחזות" לגבר כי אין ישות כזאת גבר, זה מושג תרבותי מופשט". אי אפשר להתחזות לשוטר כי אין ישות כזאת שוטר, זה מושג תרבותי מופשט. "הפילוסוף הגדול" הגיע לערער את יסודות ההבנה האנושית. בוא נסביר לך משהו, גבר ואישה זה משהו ביולוגי, והרבה יותר ממושג תרבותי, כן " במה שיש לו בין הרגליים" זה בדיוק מה שהופך אותו לכזה. והרבה מעבר לזה. אתה יוצא כאן נגד השייכות המינית לא נגד המיגדר. "זה לגיטימי לחלוטין לפתות אדם באיזה התנהגות שבא לך. כולם מתלבשים בצורה מסויימת ומתנהגים בצורה מסויימת כדי לפתות." לא זה לא לגיטימי שתתחזה לאישה ותנסה לפתות אותי. זה עלול לא לגמר בטוב עבור שני הצדדים. קח את זה בחשבון. עוד פעם אתה משתמש במוסג "כולם", אז בו נגלה לך משהו, אני לא מתלבש כדי לפתות אף אחת, להפך. אני לובש ומתנהג טבעי. ואני מכיר הרבה אנשים כאלה. "להתחזות יש קונוטציות שליליות" ובצדק, התחזות היא דבר שלילי, אבל יש גם שקר לבן, כמו במקרה של האישה בעלת כישרון ויכולות אבל חייבת לתחזות כדי לתקבל לאותה עבודה. אף אחד לא נפגע אז זה לבן. מצד שני אחד שמתחזה על מנת לעשות משהו ללא סיבה מוצדקת, לשקר או לפגוע, זה ההתחזות המקובלת. והיא השלילית. "לא אמורה להיות בכלל גרירה בין מין למגדר" בטח שאמורה, וזה דבר טבעי שהיה תמיד. הבעיה היא כאשר המגדר לא מדוייק. ומה שמיחסיים רק לגבר או רק לאישה לא שייך לגנטיקה. ובכלל אם הייתה טורח לקרוא את 'בקשר לגבר, אישה ומגדר'‬ , הייתה מבין שאין לי שוב בעיה עם אימוץ מאפיינים מגדריים של גבר או אישה, אבל מכאן ועד שלילת השייכות מינית הדרך ארוכה. אני מתנגד לכול הקונספירציות שאתה עושה כאן. מגדר בהחלט יכול להיות שגוי אבל לא המין. מקווה שזה משהו שגם ג'נדרקוויר היה מסוגל להבין. "אני מאד מקווה שכקבוצת מיעוט אתם לא שמים לעצמכם כמטרה לפגוע באוכלוסיות אחרות." קודם כול זה שאנחנו "קבוצת מיעוט" לא רלוונטי לנושא, וגם לא שם את שננו באותו צד, דבר שני אין פה מטרה לפגוע, כנראה שאתה סובל מפרנויה וכדאי שתבדק. "גיליתי שיש קבוצות מיעוט שנהנות לפגוע במיעוטים אחרים שנתפסים כחלשים יותר." סדיסטים במזוכיסטים ?. "מקריאה שטחית בפורום הזה ראיתי שאין פה ממש קבלה של קהילת הלהט"ב" רואים גם ככה שהקריאה שלך כאן שטחית, אם הייתה קורא תהודעה של A M S T A F1 - "אני פוחד מהומואים כי זה מאיים על הגבריות שלי‬", ותהודעה של nirit36 - "אתם חושבים שצבר הוא הומו סקסואל?‬". ותתגובות עליהם, הייתה מבין מה אנחנו חושבים פחות או יותר על הומואים ולסביות. אישית אני לא בעד, וגם המין עצלהם מאוד מוחצן(באופן כללי) וששרירותי, ככה שאין סיבה שיקבלו תתמיכה שלנו. הסיכוי שתהיה א-מיני והומוסקסואל אפסי, אם אתה לא מיני איך תידע שאתה הומו או "תגשים את יעודך". מה שכן יש פה כאלה ששוקלים זוגיות חד מינית, ללא מין. אבל כפי שאתה מבין אני לא אחד מהם. "מודעות חברתית נמוכה. חבל, זה גילוי לא נעים." המודעות מאוד גדולה, הקבלה לא. לנושא שלנו המודעות נמוכה אבל לקבל את זה קל(טוב חוץ מלבני זוג). בימנו מכנים אותך הומו על ימין ועל שמואל. וגם רבים מא-מיניים כאן נשאלו האם הם הומואים או לסביות. ולא הם לא. מבחינתי מצעד הגאווה זה מצעד התועבה, רוקדים שם חצי ערומים, ומלאי זימה, ועושים מה שעושים, כמו חיות. רק מוציאים לעצמם שם רע, ובצדק. "כגבר טרנס בעצמי (לא מתחזה!, וגם חבריי שבוחרים לא לעבור שינויים אינם מתחזים!)" אני האחרון שיגיד לך לעבור שינוי מיני, אני חושב שזה צעד מאוד נכון לקבל את המין שלך, גם אם אתה מאוד נשי. סך הכול אתם לא באמת יכולים לדעת אם זה באמת בגלל שהמין מפריע או בגלל שאתם לא עונים מבחינת המגדר ואז מחליטים "להראות לכולם". לא מעט טרנסים יכלו לשאר מה שהם ונהל חיים עם המין השני. לסביות כבר אמרנו ?. שנוי מיני זה לא באמת שינוי של 100%. אין מכונה שאתה נכנס עליה והופך לגבר או אישה. עדיין ישאר לך פאק אחד בכול הקשור למין ולזוגיות. אז צריכים לקחת את זה בחשבון. אגב זה שאתה טרנסקסואל וא-מיני לא כול כך מפתיע אותי. שמעתי פעם סיפור על בחור טרנסקסואל, שהעבר ניתוח לשינוי מין. והאז חיי כאישה. התאהב/ה בבחורה. והיה בנהם קשר לסבי מלא. אחרי תקופה מסויימת של קשר זוגי בנהם/בנהן. הוא סיפר לה שהיה פעם גבר. ואפילו עבר נתוח לשינוי מין שני אחרי תקופה מסויימת. עכשיו כמובן שאותו בחור לא יחזור למה שהוא היה לפני, אם אתה מבין אותי. ניתוחים לשינוי מין זה לא דבר של מה בכך, כמו שנאמר "שבע פעמים תמדוד- פעם אחת תחתוך". תחשוב אלף פעם לפני צעד כזה, כי להחזיר תגלגל לאחור אי אפשר. "מציע לכם לכתוב הודעות על קבוצות אחרות באוכלוסייה, רק כאשר אתם מכירים אותן לעומק." אנחנו כותבים ממה שאנחנו יודעים, להכיר לעומק כול דבר על הכוכב לא ניתן(ולא צריך), אתה יודע. "אני מוחה על השרשור הפוגעני הזה" השרשור לא עליכם, צא מהבועה תפתח את העיניים ותבין. אתה גם מוזמן לשתף אותנו יותר על איך זה להיות טרנס וא-מיני, אבל זאת לא הדרך.

inbardaf

New member
../images/Emo6.gifסדיסטים במזוכיסטים ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי את הדוגמא - גדול! סוף סוף משהוא שיעזור לי לשכנע את מה שכנראה אי אפשר לשכנע.. חשבתי שהשארת אותי לבד במערכה

this ocean

New member
אתה מלא בורות, ולא ראוי לתגובה.

אני לא אתחיל להיכנס לפילוסופיה מגדרית כי חבל על הזמן של שנינו. אבל הדבר היחיד שכן חשוב לי להבהיר, כדי שאנשים שטרחו לקרוא את ההודעה המזעזעת שלך לא יקבלו רושם לא נכון, הוא שאל אישה טרנסקסואלית (אישה שעברה תהליך מזכר לנקבה) פונים בלשון נקבה, לא בסלאשים, ולא מתייחסים אליה כ"בחור". על כבוד בסיסי כלפי זהויות של אנשים אחרים שמעת? מעבר לזה, שינוי מין, כשמו כן הוא - משנה את המין. יש הרבה קריטריונים שונים לקביעת מין פיזיולוגי, זה נושא מורכב, ואני לא אתחיל לפרט. אין לטרנסקסואלים שום פאק, לא בזוגיות ולא בכלל, הפאק הוא אצלך במוח, שלא יכול לקבל את מי ששונה ממנו, או שלא מסתדר עם איזשהי תפיסה מקובעת. לגבי האסקסואליות שלי, אני יודע למה היא קשורה, וזה לא לטרנסקסואליות, אז אל תנסה בבקשה להיות הפסיכולוג שלי. אני מבין שרגישות היא לא הצד החזק שלך.

p019

New member
ללא מין כלל

אם היה אפשר לוותר על כל האיברים המיניים בגוף, ללא ניתוח וללא מעמץ - הייתי עושה את זה בלי שעלות. אין להם שום מטרה במקרה שלי - חוץ מלשייך אותי לקבוצה ואני בהחלט יחולה לחיות טוב מעוד בלי להיות משוייכת עליה אוטומתית.

A M S T A F1

New member
אני דווקא מאוד אוהב מין על כל גווניו

אבל זה לא אומר שאני רואה בחורה אני נוטף ריר למשל הרבה פעמים אני אעדיף קרם שניט מאשר לשכב עם בחורה למה? לא יודע ככה אני אבל זה לא אומר שאני לא אוהב בחורות על סוגיהן ומין על כל צורותיו אני חושב שזה בא יותר מיצר הסקרנות

galgal21

New member
נראה לי שלגבר.

אצטט דברים שאמר אדם זקן שרגלו נקטעה במילחמה, לאחייניתו: "ברת מזל את נטלי שנולדת אישה. את תגדלי כשכל איבריך ימצאו במקומם הנכון. נשים אינן משתתפות במילחמות".

למעלה