א-ו-ק-י. כמו שחשבתי...
רגישות יתר לא רלוונטית שגורמת לך לשלף את הדברים פעם אחר פעם.
בהודעה שלך הסברת מאיפה היא מגיעה. לפני כן רק הערכתי שיש דברים בגו... אין לי שום בעיה עם אף קבוצת מיעוט ואין שום דבר פוגעני בשרשור הזה, אם מסתכלים עליו מהמקום שבו הוא נאמר ולא משליכים עליו תסכולים אישיים. צר לי שכקבוצת מיעוט אתה חווה פגיעה לא פעם. זה קורה לכל קבוצת מיעוט. ובאמת אחד הדברים שקבוצת מיעוט צריכה ללמוד, זה לקבל בקלות יתר קבוצות אחרות דווקא מתוך החוויה האישית של הדברים שעברו בעצמם. ליחס למילה התחזות קונוטציות של מגעיל וטרנספובי זו הסחפות מטורפת... התחזות היא להיות מי שאתה לא. הדוגמאות והדברים שעליהם דיברנו רחוקים מלהיות ג'נדרקווירים. אין בניהם שום קשר!!!!!!! וזה בדיוק מה שאני מנסה לומר לך כל הזמן. אתה מיחס הקשרים לא רלוונטים לדיון שהתנהל פה. גבר - זה אדם בעלי אברי מין זכריים. אישה - זה אדם בעל אברי מין נקביים. ותרצה או לא יש דבר כזה. ומתוך וקיפדיה (לא שאני מחזיקה מזה יותר מידי אבל זה כרגע הכי זמין - מבטיחה לך למצוא הגדרה מדוייקת במילון עברי עברי מכובד) "אישה היא נקבת המין האנושי. לאישה סימנים ביולוגיים המבדילים אותה מהאיש שהוא זכר המין האנושי. האישה מסוגלת להולדה והנקה, דבר שמשפיע רבות על מיקומה החברתי. אישה צעירה עד גיל ההתבגרות נקראת ילדה, אישה צעירה בגיל ההתבגרות נקראת נערה, עלמה או בחורה. בשלב ההורות ילדיה קוראים לה אמא ונכדיה קוראים לה סבתא. האפיון הכללי שניתן בחברה לתכונות המייחדות את האישה נקרא "נשיות" (לעומת התכונות הנקראות "גבריות"). בהקשרים שונים, המין הנשי קרוי גם המין החלש או המין היפה." מבין, הקטע התרבותי הוא התכונות המגדריות. אנחנו מיחסים לגברים תכונות X ולנשים תכונות Y (או שצריך לומר את זה אחרת כי כרומוזום Y הוא זה שמגדיר אותך כגבר
) מאחר והחברה מיחסת תכונות כאלו ואחרות לכל אחד מהמגדרים, בצדק או שלא בצדק - זה כבר וויכוח אחר, היא מתיחסת לכל מגדר בהתאם ולרוב מונעת דווקא מנשים דברים שמיוחסים למגדר הגברי. (כמו למשל, העובדה שאישה יכולה להשאר עגונה כי הגבר ורק הגבר, הוא זה שנותן את הגט) בשרשור שהצגת כפוגעני, דנו בעולם כפי שהוא כיום, מה עדיף. בעולם של ימינו, כשהתרבות עדיין סקסיסטית ושובינסטית, אם כי יש התקדמות לא מבוטלת במעמדה של האישה בעולם המערבי, ציינתי שעדיף להיות גבר. מה לזה ולאנשים כמוך? ואיך בדיוק זה פוגע בך? ולהפך, אפילו ציינתי באחת ההודעות שאני בעד א-מגדרי ושאני חושבת שא-מיני יכול להוביל בקלות לא-מגדרי. כי אם ההבדל העקרי בין גבר לאישה תלוי באברי המין והיכולת המינית שלנו, ואנחנו שמים אותם בצד - אז מה כבר ההבדל בין גבר לאישה? זה לגמרי לא קשור לעובדה שיש אנשים שנולדו עם אברי מין מסויימים ולפעמים מרגישים יותר מחוברים למה שמוגדר בחברה כנשי. לא אמרתי לרגע שהם מתחזים!! הם עושים בדיוק מה שהם מרגישים ורוצים. הם לא צריכים להסתיר דבר מה על עצמם שמע לא יזכו בדבר שלו יחלו. דיברתי על נשים, שלמרות שאין להם שום בעיה עם נשיותם, נאלצות להסתיר את הדבר ובפירוש להתחזות לגבר!! הם לא גבר לרגע כי ככה הן מרגישות. הן בכוונה תחילה מתעתעות בסביבה שלהם לחשוב שהם גבר מלידה (קריא - בעל אברי מין זכריים), כי כדי להשיג את מטרתם - שלא קשורה כלל למגדר! הן חייבות להתחזות לגברים! זה ה-כ-ל. עדיין לא הבנתי איך זה קשור לאנשים מסוגך. וסליחה על הבורות אבל מה ראשי התיבות של להט"ב?
רגישות יתר לא רלוונטית שגורמת לך לשלף את הדברים פעם אחר פעם.