יש לי שאלה

למה?

אולי כי היא לא מצאה את הכפתור הנכון ללחוץ עליו? ההוא שמונע להרגיש? הלב לא שואל אותנו אם להתאהב או לא, ומעטים האנשים שמספיק חזקים כדי לבלום רגשות, ומסוגלים לנהל מערכת יחסים אחת כשהם מעוניינים באחרת , מבלי לסבול ולהתענות. אני לא מכירה את הצד שלך בסיפור ויכול להיות שעם או בלי לרצות, תרמת קצת, אולי בפלירטוט פה ושם או בקצת משחקים שתרמו לאגו שלך? ואולי גם לא. אני ממש ממש לא מנסה להאשים אותך או משהו. אני חושבת שאנחנו כולנו אנשים מספיק בוגרים , וכולנו מכירים את עצמנו מספיק טוב ויודעים איך אנחנו מגיבים ומתנהגים במצבים כאלו ואחרים. ובגדול, בלי להכנס לפרטים, זו היתה אחריות שלה, ואם היא הבינה ממך כטענת מעל כל ספק שלא יהיה ביניכם כלום רומנטי, היא היתה צריכה להחליט אם להשאר בסביבה ולהתמודד עם הרגש, או להתרחק כדי שיהיה לה יותר קל. אם היא נשארה בסביבה, זה עניינה. אם היא מציקה, מפילה עליך, או סוחטת אותך ריגשית זו גם בעייה שלך. אבל אם לא, אתה לא יכול לקחת פה אחריות, וגם לא צריך.

לא מסכים איתך טל יקרה

ממש ממש לא, הוא ועוד איך אחראי במידת מה למה שהתפתח פה . הוא תרם לזה בעצמו, והוא הרי מודע לכך . אולי לא הבנתי נכון- אבל הוא אומר שהם היו בקשר אינטימי בעוד הוא מודע לנסיון הזה מצידה למשוך את היחסים למשהו רציני יותר. אחריות במקרה הזה מוטלת על שניהם.

תראה ממי,

אני מסכימה עם מה שאתה כותב ואין לי שום ספק שהיה לו נוח לגרור את זה כנראה והוא באיזה שהוא מקום ניצל את זה אבל אני מסתכלת על השורה התחתונה אני למשל, לא רואה צורך לקחת אחריות על כל העולם ואישתו ואם נניח יש לי ידיד, שמתאים לי קשר אפלטוני איתו, או אפילו לא אפלטוני, נניח אני רוצה אותו כיזיז אפילו, אבל אני לא מעוניינת בקשר רומנטי, והבהרתי לו את זה, אני אתן לו את האופציה לבחור. אם הוא רוצה לחתוך, אני אבין ואם הוא רוצה להיות בסביבה בתנאים שלי, זה עניינו. אני לא אהיה מניאקית ואני איידע אותו בכוונות שלי. משם והלאה, זה לא יהיה בידיי

כנראה שהיא לא היתה מספיק גלויה

איתו על הרגשות שלה וזה המשיך לזרום למקום שממנו קשה לחזור אחורה והרגשות רק התעצמו ואיתן הציפיות... אבל זה לא מוריד ממנו את האחריות.

אממממ זה תלוי

הוא נתן פרטים כלליים מידי כדי להכנס להם לתוך הקשר ולהבין בדיוק מה קרה פה. בכל מקרה, אני מסכימה לשניהם יש אחריות ובכל זאת חושבת שאפילו אם יש פה מידת ניצול מסויימת , בכל קשר יש ניצול מסויים, ועצם העובדה שהוא יידע אותה חד משמעית לגבי הקשר ביניהם כמו שהוא טוען, עדיין זורק את הכדור יותר לצד שלה.

תראה נסיך

בוא ןאסביר לך משהו קטנטון. אם ת'ה פוגש בחורה שמסכימה להיכנס איתך למיטה בלי תלות,מחוייבות, או כל רצינות לעניין אז בוא לא נתפטם לנו ביהירות ילדודס בני 16,17! הרי לבטח שהיית נכנס איתה גם לרחיצת מכוניות בשביל סקס חחח אז מה הקטע? על מי אנחנו עובדים? אה?... אז למה לי לאפשר לה לפתח רגשות כלפיי? אמנם קשר אפלטוני הוא לא מדוייק אם מערבים מין... אבל ראבק היא רוצה את זה כמוני,אז על מי אני עובד אה?...

ד נ י ת3

New member
../images/Emo31.gif

לא יפה. רגשות זה לא משהו נשלט. ידעת שיש לה רגש כלפיך. דיברת על ידידות. אם באמת היתה חשובה לך הידידות - לא היית נכנס למיטה. ועכשיו אל תבכה שהיא כועסת עליך. יכולה להבין אותה בהחלט. אתה לא ידיד אמיתי שלה.

אתה עובד על עצמך בעיקר

כי זה לא אותו דבר . היא רוצה את זה לא בדיוק כמוך- תבין. היא רוצה את זה כי ככה היא מרגישה קרובה אלייך מעבר לסתם סקס וחימום בחורף ! לא מבין איך אתה מסוגל להגיב בכזו קרירות.

sigal38

New member
../images/Emo45.gif לכל מילה

האגו הגברי שיחק פה תפקיד חשוב באשמתו או לא.........

אממ אממ ...

פעם היה לי סיפור ארוך עם גבר כמעט נשוי. (ואני לא מתגאה בזה). העניין שהוא תמיד אמר לי שהוא תפוס, ושהוא לא יעזוב אותה. זה לא גרם לי להאמין שאם אני אהיה הכי טובה והכי חמודה והכי הכי הכי בסוף הוא ירצה להיות איתי. אני יודעת שהייתי מטומטמת, והלב שלי נשבר כל פעם שהוא בא והלך. אבל אי אפשר היה לדבר איתי באותה תקופה. וכולם אמרו לי שזה יגמר רע וכולם הזהירו אותי. ואני הייתי בשלי. בסוף אתם תראו הוא יעזוב אותה! בסוף הוא לא עזב אותה, כמו שהוא אמר תמיד שהוא לא יעזוב. ואני נשארתי עם הבכי. אבל זה שהראש מבין לא אומר שהלב מקבל. ולקבל פירושו להרים ידים. וזה קשה כשאוהבים.

Taz39

New member
אך יחסים אינטימיים...

הם אפלטונים לגמרי זה אני לא מבין... ברגע שיש רגשות מצד אחד...( היא )...היה לה נוח לפתח ציפיות שאולי אחרי היחסים האינטימיים שלכם משו ישתנה...זה לא קרה...לכן יש אכזבה...שמשולב בזה גם רגשות...אז ההגיון הבריא לא עובד ב מאת האחוזים... היא פגועה מאוכזבת...אולי אפילו שבורה קצת...זה למה... זה גם תלוי בבגרות הנפשית שלה...לחזור להיות איתך בקשר ידידותי...חושב שהזמן יעשה את שלו... תמיד בקשר שהוא אפלטוני בהתחלה ולאחר מכן משולב בו גם אינטימיות יש סכנה שאחרי זה זה כבר לא יהיה אותו דבר... טאז - תוהה האם עבר את הבדיקה בהצלחה

נכון...

אתה צודק שהוא לא היה אפלטוני... אבל אחרי שהבהרתי חד משמעית שזה יחסי מין נטו. היה ריחוק של זמן ואופס> טלפון מצידה שהיא אכן מסכימה אך ורק למין. אז מי משחק במי פא?!!! מישהו כתב פא שאני נטול רגשות לעניין,וקר מלהבין את הצד שלה! אבל מה אני צריך להבין אם הדברים שרירים וקיימים מלכתחילה לפחות מבחינתי! "אייט?"

גלית35

New member
לפעמים צריך לא להכניס ראש בריא../images/Emo20.gif

למיטה חולה. והכוונה שלי כאן אם ידעת שיש לה רגשות,ולמרות הטלפון שבו היא מסכימה למין בלבד.....דעתי היא שלא היית צריך להכנס לזה בכלל. אבל מה לעשות שה
עומדת הראש ב..... ועכשיו בכלל נתק איתה קשר הכי טוב.

לא צודק

כי היית צריך להבין שהיא מסכימה לזה כי היא חשבה שאולי דרך זה האפשרות לחיבור יותר עמוק ביניכם- יגיע בהמשך ועצם ההסכמה שלה הוא בעצם תקווה שיהיה ביניכם משהו יותר עמוק, זו גם דרך טובה בשבילה להפגין ולהוציא את הרגשות האלו. את זה אתה היית צריך להבין לדעתי. ובסדר, זה לא אומר שאתה האשם פה- אמרתי שעל שניכם מוטלת האחריות פה. היא עשתה טעות שחשבה אולי שזה ייתן לה פתח למשהו כזה בעתיד ועכשיו היא נשארה עם כל הרגשות האלו והתקוות שווא האלו שעם הזמן התגברו אצלה ואם היית לדעתי טיפה יותר רגיש ועירני לזה- היית מרגיש את זה.

ואולי היא פשוט

רצתה סקס? אולי אני קצת אגואיסטית, לא יודעת אבל אני לא הייתי לוקחת על עצמי אחריות על רגש של מישהו אחר כלפיי אם הייתי ברורה בכוונותיי בלפייו. חוץ מזה יכול להיות שהוא הרגיש ועשה את עצמו אבל יכול להיות שהוא לא הרגיש יש כאלו שהם שחקנים טובים...

לא

כי כמו שאמרת, הרגש יכל להתעצם תוך כדי.... זאת אומרת שיכול להיות שבהתחלה היתה מעוניינת בו אבל עוד לא גמורה שפוכה נעולה מחורפנת שרופה מהופנטת עליו לגמרי :) והחליטה שאם אפשר לפחות להנות מסקס איתו, אז עדיף לה איתו מאשר עם סתם סטוץ... ויכול להיות שמה שקרה במקרה הזה שלהם, זה שבמהלך העניינים היא התחילה לפתח את הרגשות יותר ויותר, וגילתה שזה לא ממש הולך לה כמו שהיא רצתה שזה אחד מהשניים : א' להסתדר עם הרגשות כמו שהם ולהנות ממה שיש או ב' התקווה שעם הזמן הוא ירגיש כמוהה.. ואז היא נפגעה ואז היא החליטה ללכת... קפיש?

לא ולא ....

תגידי לי, שתית משהו?
יש לה רגשות אליו- נקודה. כל אחת שיש לה קצת שכל בראש יודעת שאם היא תלך לשכב עם מישהו שאליו יש לה רגשות- הם רק יתעצמו ויתרחבו. את באמת חושבת שאם למישהי יש רגשות כלפיי אדם מסויים והיא הולכת לשכב איתו אז הם יפחתו או שהיא יכולה באמת לשים אותם בצד? נו שויין. היום זה יום של אי הסכמות ביננו

למעלה