יש לי שאלה

MaYcHuK

New member
מאיצוק עונה קצת באיחור אבל עונה:

קודם כל סקס ואפלטוניות לא הולכים ביחד. אבל לפי השרשורים קלטתי ששינית את ההגדרה - אחלה. אם הייתי יודעת מלכתחילה שהבחורה רוצה קשר רציני , כשהעניינים התחממו ביניכם הייתי מציעה לך לא להיכנס ולהימנע מכל מגע איתה ואני אסביר מדוע - לנו בני האדם יש טבע לחשוב שבעזרת סקס אפשר להחזיק אדם ולקשור מישהו אלינו. נראה לי שבתת מודע שלה זה מה שהיא עשתה והיא כועסת כרגע כי זה לא בדיוק הצליח לה והיא פשוט קיבלה בבום לפרצוף. היא לא בחורה רעה שלא תבינו נכון , הייתה בה תקווה : יש סקס טוב, אנחנו גם ידידים טובים אולי בסוף הוא יעדיף את המשוואה הזו איתי מאשר לחפש את זה אצל מישהי אחרת. ועכשיו אליך דג : אתה צריך להיות טיפה יותר רגיש, להראות לה רגישות כי אם תשים את הסקס בצד היא ידידה שלך, טוב לך לדבר איתה ואני מאמינה שיש לך רגש אליה גם אם הוא רגש ידידותי ותו לא . אני אומרת תן לה להירגע , כפי שאני רואה את הדברים לא השלית אותה, וכן היא הייתה צריכה להוריד ציפיות ותקוות ואז לא הייתה נפגעת. היא בחורה בוגרת ומודעת למעשיה ולכן אין היא תמימה בקטע הזה. אני מאמינה שברגע שהגעתם למצב הנוכחי יהיה מאוד קשה ואולי גם בלתי אפשרי למחוק הכול ולחזור להיות ידידים. ואין דבר שתוכל אגב להגיד כדי לשחרר אותה מהפגיעה. לא חושבת שאתה אשם אולי רק בקטע של קרירות אבל היא הכניסה עצמה למיטה הזו והיא צריכה להתמודד עם ההשלכות - היא לא תינוקת , והכול היה פרוס על השולחן.

../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

עכשיו וברגע זה ממש הודיעה לי חברה שלה שאבש שלה נפטר אני הולך לראות מה שלומה. תודה לכולם וברוך דיין האמת.

goldy79

New member
אני חייבת להעיר שהייתי במצב דומה

חברים הכירו לי בחור לפניי קצת יותר משנה שהסתבר שגר סמוך אליי ואפילו לא הכרתי אותו לפניי כן. נאמר לי שהוא מחפש קשר רציני והסכמתי לצאת איתו. "יצאנו" יחד בערך שבועיים עד שהבנתי שהוא לא מחפש קשר רציני בכלל למרות שהוא די מבוגר יחסית. אבל בכל זאת המשכתי להיפגש איתו. אני כבר בקשר איתו למעלה משנה והוא עדיין מכנה אותי ידידה שלו. למרות שבמהלך כל הקשר הזה רציתי שיהיה בינינו קשר רציני והוא לא רצה. (מיותר לומר שיש לי רגשות כלפיו). בכל מקרה אני מבינה את הצד שלה היא כנראה מאוהבת בך ואתה אפילו לא שם עליה בקטע הזה וזה כניראה פגע בה........ובצדק!

למעלה