יש לי שאלה

חחחחחחחח

לא יכלת להגיד את זה לפני שהתחלתי לטרוח קשה על ההסבר ולגלות פה סודות?
נו,מה? הרי לא הייתי נרגעת לפני הסכמה ביננו ממי

אז בוא אני אגלה לך סוד

אני מדברת מנסיון :) ולכן אני באמת חושבת (או באמת יודעת) שגם אם יש רגש מסויים כלפי מישהו, הוא לאוו דווקא מתעתם או פוחת בגלל סקס... ובגלל זה אמרתי שזה עניין של אופי יש שבנויים לזה ויש שלא. אני יודעת מעצמי שאין קשק בין הדברים ואני מסוגלת להנות מארוחה טובה אפילו אם אין לי יין לידה... יש כאלו שמעדיפים לא לאכול בכלל אם אין את היין אז כל אחד צריך לעשות מה שטוב לו, בתנאי שזה מקובל על שני הצדדים ומרגיש להם סבבה. מכיון שאני כזאת, אני אאמין למי שירצה להכנס איתי למיטה למרות שאעדכן אותו שלא יהיה ביננו כלום רומנטי ולמרות שאדע שאולי לו יש רגשות כלפיי, כי אני אחשוב שאולי גם הוא כמוני, דווקא מאלו שאים אצלם קשר בין השניים, ואם הוא משקר לי, בעיה שלו!

sigal38

New member
השאלה שלי אלייך..........

מה אתה מרגיש עכשיו? חסר לך אותה? מתאים לך שהיא נעלמה? היית מוכן להמשיך את היחסים האלו.? אתה יודע,שהיא לא נמצאת באיזור אין מי שיטפח לך האגו........

Taz39

New member
מבחינתך אתה צודק...

אמרת היית כנה...לא שיחקת ...נראה לי שגם היא לא משחקת...היא פשוט פגועה...ציפתה אולי שכן יתפתח משו...לך תדע... האם לפני שנכנסתם לקטע האינטימי ידעתי על הרגשות שלה אלייך...על הציפיות...על הרצונות... טאז - תשובות בבקשה...

כנה ולא לשחק..

הם מילים קשות מאוד טאז יקירי כאשר מתחים מיניים כרוכים זה בזה! אבל אתה חושב נורמטיבית שאנחנו לא מספיק אנשים בוגרים כדי הבחנה בין מיניות לרגש? האין בנו די השגה להבדיל בין שני הדברים? (ולא קשור אם אני קר מזג או חם...). אז אוליי באמת הייתי צריך לחתוך מוקדם ולא לעורר את השאלות הרטוריות שעוררתי בסוגייה אבל בחיית ראבק מה איתי? לי אין רצונות וסיפוקים הווייתיים בתור גבר?... שדרך אגב לאישה הרבה יותר קל לממשם...(בלי שום קשר).

נימשון

New member
כי ככה

זה לא ממש משנה למה היא נפגעה, מה שכן משנה זה מה אתה יכול לעשות כרגע וזה לתת לה את הזמן שלה ולשמור מרחק כדי לא לפגוע עוד יותר. לפעמים אנחנו עושים דברים כי אנחנו חושבים שזה יוביל למקום מסויים וגם כשאומרים לנו כי אין סיכוי, עדיין התקווה גוברת על השכל הישר.

ידעתי תמיד שרצינות זה לא...

הצד החזק שלי,לפחות לא בתליות תקוות שוא! הדג חוזר למים הרדודים...
איך אני בחתירה?
ערב.

garcia

New member
זה רק מחזיר אותי לשרשור שהיה פה

ביום שבת לגבי ידידות בין גבר לאישה ובדיוק על זה דיברתי. לא יכולה להתקיים ידידות בין גבר לאישה בגלל המתח המיני והקנאה. איך הבחורה הזאת תרגיש כשהדג נחש 2 יספר לה שהוא יוצא עם בחורה אחרת בזמן שהיא מאוהבת בו? היא תקנא בו ואחד מן השניים - או שהידידות תיגמר או שהיא תמרר את חייו. ועל תספרו לי על הסיפורים שיש לי ידידים ויש לי ידידות ולא קורה שום דבר ביננו ובלה בלה בלה. לגבי השאלה שלך, "למה להשלות את עצמך?", אם אחרי שנה היא עדיין השלתה את עצמה אז זה סימן שאתה הובלת אותה לאשלייה הזאת ונראה לי שאתה לא בדיוק הצדיק כאן. פשוט היית צריך לחתוך את הקשר "הידידותי" איתה.

שטויות

לא בין כל גבר לכל אישה יש מתיחות מינית יש לי לפחות 4 חברים בנים, טובים טובים ללא שום מתיחות מינית ביננו. היו תקופות שלי היו קשרים ותקופות שלהם היו קשרים, ותקופות שלאף אחד לא היה. היו נסיעות משותפות וגם לינות משותפות במיטה בלי כלום. יש אנשים שבנויים לזה ויש כאלו שלא. אני לא מבינה למה כל אחד שעונה לסקר חושב מה הכי טוב בשבילו ומשליך את זה על כולם. איך את יכולה לספר לי שלא יכולה להתקיים ידידות בין גבר ואישה כשאני עדות קיימת לזה? אה?

garcia

New member
איך אני יכולה? אני באמת לא יכולה.

ראית בחורה עם כינוי בשם garcia? נראה לי שלא.

גם אם

שוחחתם על כך והייתה הסכמה הדדית שהקשר הינו אפלטוני בתוך תוכה היא קיוותה שהאניטימיות הקיימת ביניכם תגרום לך בשלב כלשהו להרגיש משהו כלפיה. כשהיא הבינה שזה לא יקרה היא נפגעה והעדיפה להתרחק. אולי היא תרצה להיות בעתיד שוב ידידה שלך ואולי לא, אבל כעת כשהיא יודעת שכלום כבר לא יקרה ביניכם ההנחה שלי היא שהיא תעדיף לא להיות קרובה אליך. אתה צריך להבין שהקשר איתך גורם לה להמון כאב.

למעלה