יש לי שאלה...

Admini

New member
--------------->

יתכן והעירומים תורמים הרבה, ומגיע להם על זה ישר כח - אבל אני חושב שזה פשוט מופקר.

טיפוסית

New member
זה לא קשור

אם יש נוער דתי שהוא לא ממש ערכי וטוב- זה בגלל שהם לא הלכו בדרך שחינכו אותם וכך גם נוער חילוני שהוא הולך על פי מה שחינכו, אם חינכו אותו לטוב הוא יהיה טוב ואם אחרת אז הוא יתנהג באופן שחינכו אותו. לכן גם אצל הדתיים יש מלאאאא בני נוער שמתנהג ממש גרוע יש יוצאי דופן שמתנהגים באופן שונה מזה שחינכו אותם ולרוב זה לרעה ולא לטובה.

תשובה לבת יפתח....ולטיפוסית

בקשר לזריקת אבנים הזאת...את יודעת? אולי זה הופך את זה ליותר מקודש? בתור תלמידה שלומדת פעם בשבוע במכללת עמק הירדן-זה הופך להיות יותר מקודש בעבורי...אני רואה את זה יותר מקודש בעקבות מה שקרה! מי שלא יודע מה קרה אני אספר בקיצור.... ביום הזיכרון לחללי צה"ל-שכולם עמדו בצפירה הערבים בחוץ עמדו לזכר השאידים! אז בא סטודנט שבא והניף מולם דגל ישראל ושר התקווה!!!! ואז התחילו איומים על פיגועים וכאלה והייתה קצת שנאה בין יהודים לערבים- נראה לי שמאז אנשים רואים את זה יותר מקודש! שהם אומרים-אתם יודעים מה? דווקא נעמוד כמו ילדים טובים! נעשה את זה יותר מושקע! שיראו הערבים האלה! וטיפוסית, רגע....אם אני מעריצה את אבריל לאבין-אני הולכת בדרך הרעה? אם חילוני יעריץ את אבריל זה לא יהיה נורא? ומעבריינים שיש בארץ...רובם חילונים-מצטערת להגיד לך!

למעלה