יש לכם כבר פייברוייט/ית?

s hahar

New member
איזה משפט נורא

"היא באה להישרדות כדי לנוח מהתינוק שיש לה בבית ומהאבא חולה סרטן" מומלץ קצת לחשוב לפני שכותבים

LiRs Lullaby

New member
סליחה? לא אני אמרתי את זה, היא בעצמה הודתה

שהיא באה לתכנית כדי לנוח קצת מהתינוק שלה. זה נראה לך יותר טוב? את רוצה שאני אביא לך את הציטוט המדוייק שלה?

s hahar

New member
היא אמרה שהיא באה לנוח מאבא חולה סרטן?

אם זה מה שהיא אמרה צטט להנאתך

LiRs Lullaby

New member
לא, אבל יש לה מעין

אווירה של "אוי יש לי המון בעיות בבית ומה זה לא בא לי להתמודד, אז הלכתי לאיים הקאריבים כדי לנוח". כל האנשים סביבה אמרו לה שהיא משוגעת שהיא עושה את זה, ואחר כך, כשהיא כולה עקוצה היא אומרת "אבא שלי מתמודד עם דברים הרבה יותר קשים מזה" במין טון של קדושה מעונה - כאילו לא הייתה לה ברירה אלא ללכת לתכנית במקום לטפל במשפחה שלה.

lior48

New member
היא באמת לא מפונקת

המגפה של היתושים זה היה משהו מחריד, זה לא סתם עקיצות פה ושם- מרינה ונעמה התמלאו בעקיצות בכל מקום והיתושים לא פסחו על שום מקום! אתם חייבים להבין שמרינה ונעמה צריכות להתמודד חוץ מהקשיים של האי, של המרחק מהבית, של האי נוחות- שמי שבא להישרדות בא בפירוש להתמודד איתם- אלא גם עם הקושי הזה, ששם את כל השאר בצד ופשוט הורס להם את התוכנית לגמרי! אני בטוח שגם אתם הייתם מתקשים להתמודד עם היתושים האלו. ובקשר לפרק שבו החיים בג'יבארו היו "דבש"- השבט שיגשג באותם ימים והמתמודדים ניצלו את זה לטובתם, מה הבעיה? אם הם יכולים לנוח מהמשימות, יש להם מחנה בנוי והם לא רעבים למה שלא יהנו קצת?

LiRs Lullaby

New member
את כל מה שאתה אומר,

הריחוק מהבית, קשיים על האי, האי נוחות, העקיצות של היתושים - כולם שם על האי חווים את זה. אבל אני לא שומעת מישהו חוץ ממרינה ומנעמה מתלוננים על זה בלי סוף......ותצרף לזה את העובדה שהיא באה כי היא חשבה שהולך להיות שם יותר קל מלהישאר בבית ולטפל במשפחה שלה = מפונקת+++

השורד

New member
../images/Emo45.gif לא ברור איך היא עזבה אבא חולה סרטן

אולי החתימו אותה על משהו והיא כבר לא יכלה להתחרט. אחרת, באמת גועל נפש של בן-אדם. זה כמו ג'נה מהישרדות 8, שבאה לאי כשאמא שלה חולת סרטן ונאלצה לפרוש אחרי שנאמר לה שאמה על ערש דווי. בושה.

idanoosh17

New member
סיוון

היא חמודה

הפייבוריטים שלי הם :

דן השחצן D: ומולי , אבל אחרי ששמעתי שהוא גיי, ., אממ..כן הוא חמוד D: גיא סתם חתיך D: , . הכי הכי הכי הכי הכי הכי סוס זה נ-ע-ם! אני אישית בעד ג'יבארו.

d a n 6

New member
מולי לא גיי!

סתם שמו תמונות שלו באתר של גייז ודרך אגב לא רק שלו אלא של עוד גברים מהישרדות אם את לא ידועת מה זה גיי פרנדלי אז למה להגיד סתם שהוא גיי?

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שאנשים שלא יודעים/מבינים אנגלית, עדיף שיימנעו מלחוות את דעתם על נושאים באנגלית... או יוותרו לפחות על קריאת הכותרת וגלגול השטויות שלהם הלאה בטלפון שבור.

תודהלאל

New member
נעם וליה כמובן- אין שאלה

מצאתי אתר נענע10 שניתן לראות בו את כל הפרקים לאחר שידורם כמה נהניתי! התרבות הישראלית במירעה- מצחיק ומשעשע ומרגיש לי כאילו יושבת בקפה תל-אביבי ושומעת שיחות של פוסטמות ומנייאקים (בשליחות עכשיו בצד השני של העולם ומתגעגעתתתת) כמה הרהורים ואז לפייבוריטים: איך מישהו בכלל יכול לסבול את סיוון עם דיבור הלי-מור שלה? הלוואי וורה תקלוט את דן המניוק ותעשה לו בית-ספר (היא היחידה מהבנות שם שעושה רושם שמסוגלת) מיה- מקווה שתעיף את יואב באופן סופי -------- ליה באמת מלכה ומה הבעיה עם הפוסט-פמיניזם שלה?! מבחינתי היא משחקת הכי טוב שאפשר ומשתמשת בכל הכישורים שלה ויודעת גם להחמיא ולחזק את הבנות האחרות ונעם- מה אפשר לומר? אני ג'יין- אתה טרזן : חלום של גבר

LiRs Lullaby

New member
את תמיד מוזמנת לראות באתר של נענע../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

rebecca121

New member
נועם

למרות שאני לא כול כך חושבת שהוא יישאר הרבה זמן, אין לו כול כך הרבה זמן מסך שזה חשוד קצת אבל לדעתי לו הכי מגיע מג'יברו להישאר.......

למעלה