יש לכם כבר פייברוייט/ית?

זה ממכר

New member
גם לשחר אין זמן מסך כל כך

אולי הם מדברים פחות או שסתם ביישנים מהמצלמה זה הכל, לא תמיד זה אומר משהו

aok

New member
ללא ספק עידן ומושיק

עידן בגלל התחכום שלו ומושיק בגלל שהוא קליבר רציני.

Black Stain

New member
ליה ונועם

יש לי הרגשה שימיו של נועם ספורים, כי הוא מהווה איום אבל לליה יש סיכוי לא רע בכלל להמשיך עד הסוף, היא יודעת את העבודה.

spoop

New member
דן מלך!

אני רוצה את דן, מולי, נעמה, סיון, נועם- שיגיעו כמה שיותר רחוק!

BrokenDream103

New member
הפייבוריטים שלי../images/Emo13.gif

סיוון. היא באמת לא מפונקת, לא באה לנוח או לנפוש, היא באה לנצח. אני מקווה שנעמה הטיפשה הזאת לא תצליח להעיף אותה
...
נעם. השורד האולטימטיבי. לא מחפש צרות ולא נכנס לוויכוחים. הכי אמיתי שאפשר. זה די יכול לגרום לסילוקו, אם הוא לא יתפוס עמדה ויהיה מעורב במה שקורה... בכל מקרה אני מאחל לו הצלחה!!
מכיוון שיש כמה מתמודדים שההפקה מבליטה מאד, אני חושד ש... ליה, נעמה ודן יהיו פיינליסטים. רואים אותם על המסך יותר מכל מתמודד אחר... חשוד קצת.

בהחלט נועם

חזק, עוזר מאוד, לא מבלבל את השכל לאנשים, חייכן וגם דבוק במטרה ולא מלכלך על אנשים
הוא גם הפייבוריט שלי..אני בטוח שהוא יגיע לסוף (ואולי אף ינצח) כי הוא החזק היחיד עכשיו בג'יבארו (אחרי שעומר עף), וצריכים אותו אם לא רוצים להגיע לשלבי ההדחה שוב ושוב (וגם בשלבי ההדחה סתם ככה לא יעיפו אותו כי הוא בנאדם תותח). ובלי קשר לתחרות, אני אוהב מאוד את אלכס, נעמה ומשה-כי הם אנשים חכמים וכנים. ומסבאנה אני אוהב רק את הבנות (למרות המיגרעות שלהן), כי הן חזקות וחכמות.

Li r a N

New member
עד לפני הפרק של היום - עומר ../images/Emo7.gif

אבל מאחרי הפרק של היום.... מולי. בתקווה שעומר יחזור...

יש לי שלושה:

נועם, ליה ואלכס. נועם-חזק פיזית פותר כל בעיה בקלי קלות. ליה-במילה אחת מצויינת. אלכס-חזק.

למעלה