יש לכם ניחוש 1. :|

Z A M i

New member
יש לכם ניחוש 1. :|

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יש להכניס נושא להודעה .

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): לא היה משהו ספציפי. - אלבום השבוע: כל מיני דיסקים שצרבתי
. - האדם שעשה לכם את השבוע: משפחת אריאל וראש העין.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ליפול ליפול הכי נמוך שאתה יכול..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : חח שאלונה צעקה "מפגררררר מה אתה עושה" שהבאתי אותה בסיבוב בכיכר! - דבר שהשגתם השבוע: שיחות טובות. - מאכל השבוע:
. - משהו שעשה לכם את השבוע: האנשים. - משהו שהרס את השבוע: ההורים, שלא הרגשתי טוב ואמצע השבוע. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ג'יסון הכתב של גיא פינס יהיה בעלי לעתיד! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופ"ש כמובן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמשמרות יהיו כיפיות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מממ אני חייב כבר להבין מתי זה נחשב שפתחתי את השבוע, שמישהו יסביר לי! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אלונה הגאונה צילמה!

mcfsv

New member
ג'יסון יהיה בעלי

אחרי הברית מילה כמובן
(זו מילי)

איך אהבתי את התמונה... ../images/Emo23.gif

וואי, היא פשוט קרעה אותי איך שהיא צרחה... אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, דיי נסחפת שם. אבל הצעקה שלה..
!

יום אחד אולי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמיתמית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אויש, כל המשפטים מאתמול.. שירה
- דבר שהשגתם השבוע: המון כיף. - מאכל השבוע: על האש
- משהו שעשה לכם את השבוע: הים, והזמן עם עמית.. - משהו שהרס את השבוע: אמאבא נוסעים לאילת ואני נשארת פה עם האחיין
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ציפורניים ארוכות זה לא כיף, ולהכנס לים סוער גם לא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את ספורט וכימיה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את ספורט וכימיה בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): צילום ועריכה (בפעם הראשונה בפוטושופ
): אני.

Dug E

New member
ציטוט מחמצן של ריטה או "יום אחד אולי אפרוש

כנפיים"?

lotemy

New member
שאלה שיתה בפורום האדום XD על מה ממליצים :p ?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי):how to save a life- the fray - אלבום השבוע:חמי רודנר ושליחי הבלוג- גאולה - האדם שעשה לכם את השבוע:ימ'צוק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):טרורררררררררררררררר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)תיזהרו ממנה יש לה סכין- שתקי.. - דבר שהשגתם השבוע:100 בספרות :p - מאכל השבוע:רביולי - משהו שעשה לכם את השבוע:נ-ג-מ-ר מתמטיקה [: - משהו שהרס את השבוע:אממ.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להתחבב על הרכזת שכבה זה דבר חכם לעשות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי - פגישה עם כמה מהפורום האדום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לצבוע את כל השער לכחול ולא רק פסים וקצוות :p -שיר שפתחתם איתו את השבוע:southpark- bitchh -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעללל .. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יותר ויותר..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי): House Of The Rising Sun בביצוע שלי
,סרטים מצויירים-מאיה מרון - אלבום השבוע:רכבות-גבריאל בלחסן - האדם שעשה לכם את השבוע:תמר,הצוות כתיבה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לי יש עוד כל כך הרבה להגיד לך כל יום יש עוד משהו לספר אני חולמת, אני קטנה עכשיו נעלמת כל יום שעובר ואני רק מוציאה מילה להגיד לך אתה רחוק יותר ויותר יותר ויותר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תמר:"אתם יודעות מה היה קורה אם אבא שלי היה פותח את הדלת לשליח?" אנחנו:"מה?" תמר:"כולנו היינו יושבים בחוץ עם נר" ת' (שם בדוי
) *מכניסה לברבי את הציצים פנימה*(דוחפת אותם עד שנהיים שני חורים) מור:"אתן רואות,היא עושה את זה בשביל להזדהות"צחקתי איזה חצישעה - דבר שהשגתם השבוע:עוד סתם בנוסף למה שכבר היה. - מאכל השבוע:בייגלה מלוח. - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של גבריאל בלחסן,אודישן,קצת עבודה בשישי,הצ'רכסים:) - משהו שהרס את השבוע:אחרי ההופעה של גבריאל בלחסן,הסיור,כמה אנשים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "להתמלא בחלקים קטנים. רגל, אחר כך יד,מוח ורק אז הלב." השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שנקבל אישור על מה שכתבנו,שנתחיל לעבוד על זה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיתקשרו להזמין עוד עבודה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בנה,עמרי כהן
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אני לא מאמינה שאני שוב פעם עושה קולאז'ים..

=]=]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): נוסע-חמי רודנר - אלבום השבוע: מכונת השירים הגדולה-חמי רודנר - האדם שעשה לכם את השבוע: כולם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לוזוכרת - דבר שהשגתם השבוע: פחות בגרות אחת - מאכל השבוע: של יומשישי היה באסט - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול - משהו שהרס את השבוע: הבגרות במתמטיקה..הלך כ"כ חרא #$@@#$ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחרשו לפני בגרות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לבגרות בתולדות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לאדעת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדין לא נגמר השבוע
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקם אחר - שיר השבוע (כללי): ריטה-עצום את עיניך אחי - אלבום השבוע: מיוז,שואוביז - האדם שעשה לכם את השבוע: שיר,משה,אלה,לירון,אדם,הדס,מאיר,רותם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): רותם ובנה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בעבודה- "במידה והיו לך 50 מיליון שקלים והיית צריכה לתרום סכום כסף מסויים בתמורה לארוחה רומנטית עם מפורסם מהארץ ומהעולם. במי תבחרי?" "ששי קשת"
- מאכל השבוע: עזבו מאכל! כל מה ששתינו אתמול בגוד בר
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול בגוד בר, לראות את כולם בעבודה אחרי שנים, שיר!! והבשורה שמיוז באים לארץ+הידיעה (לפני יומיים) שזה חתום וסופי!!
. - משהו שהרס את השבוע: הריבים עם רותם ועם בנה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בא לי לעשות משהו לא שיגרתי....לסוע לאיזה חור ולהיות שם יומיים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יצא סינגל לריטה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ריטה-עצום את עיניך אחי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש יותר מידי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): זה כי אני לא במחשב שלי..אז נכנסתי לאתר של ריטה והורדתי תמונות..

Tom 7

New member
אין לי נושא, למה מה תעשו?!

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום, תשחק אותה לייב. - שיר השבוע (כללי): linkin park- don't stay, מכה אפורה. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: חברים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היא אמרה לי תראה, החיים די קלים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אוף, בא לי לחזור הביתה!" (מהטיול). - דבר שהשגתם השבוע: 500000 עקיצות יתושות. - מאכל השבוע: האוכל של האכסניה, איכססס - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול.. למרות שהיה לפעמים מעפן.. - משהו שהרס את השבוע: הטיול.. למרות שהיה לפעמים כיף.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תקחו איתכם לכל מקום תכשיר נגד חרקים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חזרות, לא לומדים כבר... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי שאורית תלד ושהם יכתבו לפורום מכתב...
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: muse- deadstar -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני והילדה הכי חמודה בעולם!

Just when I thougt I'd reached the bottom

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד, וממש במקרה. - שיר השבוע (כללי): ריק מתוכן, Going Under, Everybody's fool, הייתי נותנת יותר. - אלבום השבוע: כל מיני אוספים - האדם שעשה לכם את השבוע: אויש. הרבה. עמרי, אלונה, ענבר, ספיר, שחר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לאט לאט, בשקט, בלי ששמת לב, את חייך שוב הכנסת למעגל." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 1. אנילא יודעת עד כמה מצחיק זה היה, אבל הכיכרות הראש העין!
עד שעמרי התחיל להגזים. 2. - דבר שהשגתם השבוע: 3- !!!!!!!111 כפרעליי. - מאכל השבוע: סלטעים. - משהו שעשה לכם את השבוע: שהרשתי לעצמי. - משהו שהרס את השבוע: אוף. כואב לי עליה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים משהו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שילה בתמונע
, סמינר גרעין, סמינר קיץ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את הבגרות מחר בשלום, ואת המשמרת הכפולה בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: kiss from a rose ברדיו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולם. באמת. עם יתרון קטן לטל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):עמרי צילם, אני קצת שיניתי לשחור לבן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

התמונה+משפטי השבוע.

2. ענבר: אוחנה!!! אני: זה צ'יפס! ענבר: שירקת! אני:
למומלצים!! ענבר: אבל לא לירוק בינתיים!! 3. "כואב לי... ת'כלס, כואב לי.." והתמונה. עמרי, בפרץ של תמונות אומנותיות...

Dug E

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נקרעתי מ2
!!

ella42

New member
תלדי כבר!!!../images/Emo9.gif

שיר השבוע (של היהודים):כל הסיפור - שיר השבוע (כללי):משהו של בוב מרלין - אלבום השבוע:marlin manson - האדם שעשה לכם את השבוע: בת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וואי באו לטילת בתל אביב, אאאההה בעצם לא בא לי לטיל." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איגואנה זה לא סוג של דוב?" היה מביש.... - דבר שהשגתם השבוע: חלמתי שאני משיגה את התינוק של אורית לתום... ???? - מאכל השבוע: ירקות! - משהו שעשה לכם את השבוע: יהונתן אואועע איזה חמודדדד - משהו שהרס את השבוע:המורה הלזבית שלי נגעה בי! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעבריו את המחשבות שלכם בקול רם!!11 השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אורית תלד כבר!!!! אני מתחרפנת!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לד זפלין, המלכים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את אורית בבית החולים. גאד תלדי כבר. |

למעלה