טיפה טיפה.
מומלצי השבוע. השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): אממ אולי 'אין לך מקום', בקטנה כזה.
- שיר השבוע (כללי): פלרמו+כשאתה לבד - עברי לידר, גלגל את זה
.
- אלבום השבוע: 'זה לא אותו דבר'- עברי לידר.
- האדם שעשה לכם את השבוע: ..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשאתה לבד..זה עושה לך כואב."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עוצרים בעזריאלי לפני הדרבי, אוחנה: "איזה מוזר זה לאכול פיצה מול סבארו"
. ספיר שואלת אותי למה שער 2 לא עומדים ומעודדים, אני: "אה..זה כל האלה בני 40-50 ככה שאין להם כח לעמוד, נו הזקנים." אחרי הגול הראשון... ספיר בהתלהבות: "הזקנים התעוררו!!"
גזרה אותי!!! כשהמשחק נגמר, אני וזמי מהלכות לנו ליד בלומפילד... פתאום גוּץ, שמסתבר שהוא אוהד הפועל
: "גם לפה הגעתם?"
עורכים את הסרט... מגיעים לקטע של השומר של הזאפה (מר.נאציק, למי שמכיר
, הקירח שתמיד עומד בכניסה ומפחיד אנשים..), עכשיו, צריך לכתוב כתוביות של השמות של המרואיינים, ולא ידענו ת'שם שלו. פיירמן (העורכת): "אלי בוטנר, מתאים לכם?"
!!! מור: "כל פעם כשאני משלמת לרכבת כרטיס מלא ולא עובר כרטיסן, אני מרגישה את הכיס שלי שורף.." אוחנה על חנות של נרות: "איך אני מתה לעבוד במקום כזה..כל הזמן ריחות טובים וזה.." אני: "זה נמאס בשלב מסויים" מור: "כן, כזה יש לך חשק רק ללכת למזבלה!"
גברא מספר לנו על חנוכה-דרום.. ואז אוחנה: "ציטרין מנסה להעיר אותו, והוא כזה שוכב באוהל וזה...וציט ממש מנער אותו, אז גברא כזה 'אמא!! אני מתחיל היום בעשר!'.."
גברא: "עזבי, ציטרין הדפוק הזה בלילה, אני אומר לו שייתן לי ת'גרביים שלי, והוא מתחיל לצרוח 'אמאלה, הוא מדבר!!!'.. ואני מת מקור, והוא בטוח שאני ישן!".. הבוחנת בגרות בתקשורת לאוחנה: "מה היית משנה בסרט מהבחינה שלך..? ממה שאת עבדת?" אוחנה: "א. שלא לצלם יותר בחיים במצלמה ביתית. ב. מצלמה ביתית זה על הפנים!" חחח באמצע בגרות.. אני נקברת משנשונה בעבודה: "שנשונה!! תכתבי את זה במומלצים!" שנשונה בפליאה: "יש לך אומץ לא לענות שבוע אחד על מומלצים?"
. חלומם של חרדים [בעבודה]: אני: "אם הייתה לך אפשרות ללכת לאכול ארוחת ערב רומנטית עם גבר מפורסם תמורת תרומה לצדקה, עם מי היית אוכלת?" [אנלא מאמינה שאני זוכרת את זה בע"פ] החרדית: "עם הרב לאו."
- דבר שהשגתם השבוע: 5 משמרות רצופות, שרק ה' יודע איך היה לי אומץ
, דרבי
וכל מיני נסיעות וביקורים.
- מאכל השבוע: שבוע שעבר.. מממ.. בטח טוסט ביתי או משהו
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: 3-0 בדרבי
, ביקורים של עמרי, אלמוג באריאל!!! וגם ליהיא
, הופעה שלו ושטוותים.
- משהו שהרס את השבוע: שנשונה!!! אמרתי לך שאני אכתוב אותך פה לא?
. סתם.. רגשות-אשמה, שלא הצלחתי להתכונן לתנ''ך, שמכבי לקחו ת'אליפות ומזה לא היה מגיע להם
, אבא והם .
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: א. האוהדים של מכבי-כדורגל הם גועל נפש. ב. מכבי-כדורסל זו הקבוצה הכי דוחה שיכלו להמציא. ג. אדוויל לא פותר בעיות.
ד. יהיה טוב הא ?.. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של שילה
, בית ריק לאלמוג, להיום בערב ולסמינר-קיץ.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לשכוח אותה וממנה.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אחרת- דניאל סולומון.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: .. סתם:
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
הדרבי הוא מעל הכל