יש לכם ניחוש 1. :|

אדם ק

New member
יהיה לנו טוב, טוב מטוב טוב מאוד

הז מתחיל כבר בבוקר בבוקר מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן - שיר השבוע (כללי): שיר ללא שם \ שלום חנוך - אלבום השבוע: מאיר אריאל \ המיטב 2 - האדם שעשה לכם את השבוע: אפ'חד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אי שם קיימת אפשרות שלא הכל אבוד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין... - דבר שהשגתם השבוע: קצת קירבה... - מאכל השבוע: כל דבר - משהו שעשה לכם את השבוע: לא משו מיוחד, פשוט היה שבוע לא רע... - משהו שהרס את השבוע: לחץ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הגיע זמן ללמוד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ימים של חופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתעבור המתכונת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יכול להוריד ממך את העיניים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לוידע.... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Tul השניה

New member
והו

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -- נייט - שיר השבוע (כללי):מתים משעמום-אביב גפן - אלבום השבוע:deep purple - live at the olympia -האדם שעשה לכם את השבוע: ראיתי את שריני אהובתי. ולראות 2 שניות את איתן פשוט חימם ת'לב. באמת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כלבלבוס I wish i had a נחשב? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חח יאי היה מלא. אבל בתמציתיות: צועקים לכולם להיכנס לחדר שכב"ג לישיבה, פתאום כל השכב"ג צצו מחוץ לחדר והיה פקק כזה אז ג'ונתן במיקרופון: "בנדור תזמן 7 שניות מהכדורסל לחדר שכב"ג תודה לך בנדור על העידכון." או ג'ונתן במיקרופון במהלך יום פעילות "עכשיו אני הולך לעשות לכם קולות מרגיעים של ים: פסססססססססס, מדוזה.. פססססססססססס כריש. ועכשיו ים סוער: טסססססססססססססס מצייייייייייייל טסססססססססס הצילו". או במוסד כשליט רצה לכיוון היציאה כזה.. ואז היא חזרה כי היא קלטה שזה בכיוון השני
- דבר שהשגתם השבוע: מגן 95 בכימיה
- מאכל השבוע: טקילה?, וארוחה ביומולדת של סופגי - משהו שעשה לכם את השבוע: וואלה לא יודעת. - משהו שהרס את השבוע: שבעסה שאני לא יכולה לבוא יותר לבצפר בלי מסכה.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: א-ל תהיו עם אנשים מהבצפר. וחיים בוליל חתיכת זונה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים כבר עם כימיה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הביאו את הנגרים-אלג'יר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כתומי ומושיקו בסטודיו?
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Tul השניה

New member
../images/Emo13.gif

חח דיי ככה אני נכנסת לבריכה\לים כמו הרבה בנות אחרות או בנים

../images/Emo121.gifלמה?

זה סתם כבד.. אם את כלכך רוצה, תלבשי מכנסון דק או משו אבל למה ג'ינס? את תטבעי מהמשקל שלו!

../images/Emo121.gifטוב נו../images/Emo3.gif

תגידי, יש לך שרשרת שכתוב עליה "טול" שני נזמים, סיידליפ שחברה עשתה לך וגרה בראשון? (יש פה עוד טל, אז אין לי מושג מי מהן זו את)

אהבתי את התמונה ,

למרות שהעמוד שם באמצע מפריע לעין.
נכדות , לא הגיע הזמן לבוא לבית יצחק לבקר את סבא ? תחשבו על זה...
.

2shahar

New member
../images/Emo12.gifצדדים! לא?

אבל לא סתם צדדים צדאאאאדים (נו, עם דגש בהתחלה
)

למעלה