יש לכם ניחוש 1. :|

2shahar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח נגזרתי!

תרימי את הראש מעל המים..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה - שיר השבוע (כללי): החדש הזה של דניאל סולומון.. חרשו עליו ברדיו - אלבום השבוע: לא היה - האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי הקטנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את כל הזמן רק בין לבין ולא ברור לך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): באלופה.. כשטובה גמזו אמרה לסבל "אין טיפ! מה אני טיפומט?!"
זה הרג אותי. - דבר שהשגתם השבוע: הרבה בגדים, חתונה, וקצת נחת - מאכל השבוע:
היישר מהשדה שהוא הביא לי. - משהו שעשה לכם את השבוע: חתונה, היציאה של אתמול ושבת בערב איתו - משהו שהרס את השבוע: שסיגי מתה
באמת ששברו לי הלב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה טוב
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להשתזף עוד קצת אולי? :) - שיר שפתחתם איתו את השבוע: hey you - pink ployd - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שיצא, זה יהיה מצויין סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה מהפלאפון(!!!) בדרך לחתונה.

../images/Emo85.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא קל - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי-אבות ובנים - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "המלאך שנגע בך ממנו אנו מבקשים ממנו אנו מבקשים לא לא לא תחזיר לנו אותו לא לא לא זה בכלל לא הזמן של עוז" |לב-שבור| - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני וחן יושבים ואני עם חצאית והיתה רוח והיא עפה לי חן:|פותח עיניים| אני: יא ראית לי תטוטהההה חן:|נחנק מצחוק| אתמול ישבנו אצל חברה דור:איך נכנסים לבית הזה בכלל אני:לא נכנסים אני:נו יאללה אתה חוקר צבאי לא?אז תחקור אותי ת:אני אגרום לך לבכות אני:נו תגרום ת:את תשנאי אותי לא רוצה אני:אני במילא שונאת אותך זה לא ישנה קיצר זה היה מצחיק כשזה נאמר - דבר שהשגתם השבוע:שיחה גלויה - מאכל השבוע:פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: הרבה - משהו שהרס את השבוע:הכאבים ביד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת, אכזיב, הופעה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כיף? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוז- עידן חביב(נכתב על עוז צמח שנפל במלחמת לבנון האחרונה ע"י חבר....פשוט חשוב למי ששלח לי את השיר שאני אבהיר את זה) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
זה מה שאומר הזמן הזה.

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):סוף העולם. - שיר השבוע (כללי):גאנז אנד רוזס- dont cry. civil war. מוש- משא ומתן. אביתר בנאי- כלום לא עצוב. בלאקפילד- once. miss you. - אלבום השבוע:בלאקפילד2. - האדם שעשה לכם את השבוע:ממ כמה בנות מהשכבה, מיכ, גלי, אמא. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):הזמן עכשיו למרחקים קצרים. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:בגדים, וידאו, קצת כיף. - מאכל השבוע:פיצה
- משהו שעשה לכם את השבוע: הקצת כיף ביום רביעי, האחרי של הבגרות במתמטיקה, יום שישי בבוקר. - משהו שהרס את השבוע:אתמול בלילה והיום בבוקר. הבגרות כמובן, אבל ממש בקטנה. שהשבוע נגמר. הקקי של הלימודים ואנשים, העצבים ואכזבות, וכל יום שעובר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עם הזמן הכל חולף. לא? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חתונה!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף בחתונה. ושנצליח ב: בגרות בתנך, מתכונת בהסטוריה, מתכונת באזרחות, מתכונת בספרות, מתכונת באקולוגיה.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את המשפחה הרחבה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הייתי חייבת לשים מטושטשת, אבל במקורי התמונה (והחברה!) הרבה יותר יפה.

hadas2401

New member
זאת שלידך מטושטשת כאילו...

בסרט "הצלצול" כל מי שעמד למות נהיה מטושטש בתמונות

mcfsv

New member
(זו מילי)

- שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): 1,2,3 maria (הצלצול של הפלאפון) - אלבום השבוע: אוסף - האדם שעשה לכם את השבוע: יוסי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "לכי להכין קובה סלק" "כן הביצים האלה באמת נראות קצת המומות"
- דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פסטה ברוטב קישואים מוקפצים. מעולה. - משהו שעשה לכם את השבוע: אינטימית בזאפה - אביב - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פורום עתיקקקקקקקקקק תתקדמו למייספייס השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המלך ליר בקאמרי, והחדש של טרנטינו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שישרפו את המקום שירות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הצלצולים של הפלאפון.. עשרים שניות אחרי שיצאה שבת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואי וואי כל העתיקים, שנשונה, ענבר, אוחפיצה, עומרי, רותם, זאמי בובי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvizz

New member
פשוט את רגילה, הפוך.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):זה לא שאני אור- אריק ברמן, מיליון פעם-מלכת הפלקט. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני לא כזה נכון, פשוט את רגילה הפוך", "בדיוק כשהתחלתי לנשום", "עברנו את הגבול ולא הספקנו, לגלות מה מעקם את האמת". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) באוטו בתוך ת"א, איזה אחד מאוטו אחר עושה לנו: "אתם רעשנים".. אז איזה מישהו מאוטו שהיה לידינו [בצד השני] עושה: "מה, יש לך רעשנים?" אז ההוא מהאוטו מחפש חחח... - דבר שהשגתם השבוע:שלושה. - מאכל השבוע:גיווצ'. - משהו שעשה לכם את השבוע:יום הולדת של חברה, תל-אביב, יום שישי והשיחה עם זאמי הצחיקה אותי קלות. - משהו שהרס את השבוע:אני. אבא. העצבים, השתיקות. המצב של אחותי. כל העצב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש:). - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שפשט יגיע לסופש כמה שיותר מהר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא פתחתי אותו למען השם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מיס זאמיתה דניאל:), שיא, ומי שבא ברוכתו הבאה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אני שויא בטיול שנתי..

nickless m

New member
ניחשתי נכון

שיר השבוע של היהודים - ויכול להיות שיר השבוע - כללי - רונה קינן - my prison by the sea אלבום השבוע - Shy'm (משהו בצרפתית) האדם שעשה לי את השבוע - רועי (שותף שלי לעבודה) משפט השבוע - "סרגיי, שותים היום?!" סרגיי:"נו מה, בטח שותים, כל יום!" משפט השבוע משיר - "God help me survive this nigh" דבר שהשגתם השבוע - רכשתי מצלמה חדשה מאכל השבוע - באגט משהו שעשה לי את השבוע - מבחני כושר (סיבה לחזור לארץ) משהו שהרס לי את השבוע - על האש באלפים (בקבוק יין ו 13 בירות) מסר לאומה - Do not read beauty magazine they will only make you feel ugly משהו שאתם מחכים לו השבוע - מחר (עוד יום חופש) משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע - אותה הגברת בשינוי אדרת (עיינו ערך המשפט מעל) שיר שפתחתם איתו את השבוע - Pink Floyd - Shine on you crazy diamond האדם שאת משתוקקים לראותו השבוע - אמיר אטיאס תמונה... רגע אני אנסה להעלאות

never!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום - שיר השבוע (כללי):נוור אגין-קיילי קלארקסון,אמברוולה-ריאנה (נראה לי) - אלבום השבוע:נירוונה אקוסטי - האדם שעשה לכם את השבוע:אתמול כל החבר'ה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"עדי,אני אעלים אותך.." (כאילו שזה קשה) - דבר שהשגתם השבוע:לא יודעת..לדעת מה הוא חושב עלי,להבין שלבד זה לא טוב,וגעגועים לילדי מקסיקו - מאכל השבוע:אתמול התפוחי אדמה של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע:אתמול עם החבר'ה - משהו שהרס את השבוע:הבנזונה הזה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא טוב האדם לבדו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות אולי את אדם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אעבור את שני הבגרויות כמו גדולה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כל האקוסטית של נירוונה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם אדם ואדם...ויובל ואולי אלון בשני..אולי

ליאןןן

New member
ממה אתה בעצם כלכך מפחד?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): ניצוצות - בביצוע של ברי ועברי
, הכל מבינה - פורטרט, טוצ'קה - שילה פרבר
- אלבום השבוע: דיסק שמיכלי הכינה לי מזמן - האדם שעשה לכם את השבוע: דניאלה, גרינבלום, גליתי ויונצ' - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "המילים זורמות כמו כלום" "ואת כל הטעויות שעשיתי, אני רוצה לא לטעות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הולכים לקבל מגנים במתמטיקה, וטלי מגלה שלעולות חדשות יש אוטומטית בונוס של 10 נקודות.. טלי: "מה קורה פה?! איפה ה-10 נקודות לעולה חדשה מתימן?!" שוב, מקבלים מגנים במתמטיקה.. אז אילנית, הילדה הכי שקטה במדינת ישראל באה למורה בשיא ההתלהבות: "רינה, סתם בשביל הצחוקים..מה המגן שלי?!" בבר אילן, גלית ויוני מעלות נוסטלגיות מכיתה ט' בערך.. גלית: "יו, את זוכרת שהיינו אויבות?" יוני: "אני זוכרת שגרינבלום ממש שנאה אותי.." גלית |מתלהבת וגאה בעצמה|: "לא, לא רק גרינבלום! כולנו!!"
"עוד כמה שנים את תהיי זרוקה לגמרי לבד באיזה מעורת סמים, תהיה לך התגלות ותחזרי בתשובה!" - יוני מאמינה בי ומייחלת לי דברים טובים...אחד המרגשים
.
וציטוט ממגנט על המקרר של סהר: "ממחר דיאטה. BASA LIHIOT DABA." [חפרתי
] - דבר שהשגתם השבוע: תאריך גיוס סופי, כרטיס לייפוי כח, שופינג עם סבתא, קצת שקט וחיוך אחד משמעותי. - מאכל השבוע: פסטה פסטה פסטה. ומקס ברנר. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון עם הבנות, יום שלישי בקופי טרי - משהו שהרס את השבוע: הבגרות במ"מ. המון מרמור לא נחוץ בבר אילן. שנהייתי חולה פתאום ואני צרודה וכשאני מנסה לדבר אני נשמעת בול כמו ילד בר מצווה/תמיר מהבלוג. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להיות חולים בקיץ זה ממש לא כיף. ובנוסף לכך, בגרות בתנ"ך זה מיותר. כאילו...למה סתם? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההפקה של אחותי, מוש ואביב בהרצליה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיסתדר לי ללכת להופעה של דנה ברגר בכפ"ס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נניח ש your song באוטו של ענבר עכשיו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
שבוע נשכח..

- שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): לבכות - ריטה, שוב תודה - מירי מסיקה - אלבום השבוע: Rockfour - Memories of the never happened - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מתי לאחרונה קטפנו פרח ובלי שאיזה חג קרב ובא זה יותר משבוע, או חודש, או שנה..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא עולה לי עכשיו, אבל כשהתכוננו למבחן היה אחד המצחיקים ביותר.. - דבר שהשגתם השבוע: שום דבר - מאכל השבוע: ממ.. - משהו שעשה לכם את השבוע: לא ברור.. - משהו שהרס את השבוע: המציאות.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעשו מומלצ"ש אם אתם לא זוכרים כלום מהשבוע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Here comes the sun- Beatles
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אולווייז דה סיים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): X - שיר השבוע (כללי): raunchy-this legend forever - אלבום השבוע: Raunchy-Death Pop Romance - האדם שעשה לכם את השבוע: שמחע ומוראל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: ציון הגשה 55 בתנ"ך D:D:D:D:D - מאכל השבוע: הממ - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום>< - משהו שהרס את השבוע: תנ"ך - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: no more bible!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המהמהמהמממ יום רביעי>< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יבוא:p -שיר שפתחתם איתו את השבוע: bayside-carry on -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הממ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קאליבן3>

למעלה