יש מילה כזו שצוחקים עליי כשאני אומר אותה:

RonspotNL

New member
מישהו אמר לוותר?

לא אני אמרתי הסכם שלום (עדיף הסכם של שלום תמורת שלום ולאחר מכן כל הצדדים יכולים יחדלפתור את הבעיות והמחלוקות) אם המדינה היתה חושבת על האזרחים היא היתה מגיעה לשלום שכזה או דומה לו אחרת מהר מאוד יקבעו לישראל עובדות בשטח ולה לא תהיה מילה בנידון אפילו לא בענייני גבולות וקצת קשה למעמד הביניים? תגיד אתה חי בסרט? רוב המדינה חייה על מינוס אז על מה אתה מדבר בכלל?

Buki Sruki

New member
"אנשי משרד החינוך משבחים אותי כל הזמן"

מובן מאליו שאנשי משרד החינוך משבחים אחד כמוך כל הזמן. אתה זה חלומו הרטוב של משרד החינוך - חייל ממושמע שמיישר קו עם מדיניות הממשלה, ועובר לדום מתוח בכל פעם שרוה"מ נושא נאום מרגש לאומה, או כששר מטעמה עוסק בחיפוש אשמים (לא הוא כמובן) ועל מי לגלגל אחריות (ע"ע אסון הכרמל שציינת) - במקום לקום ולומר: רבותי, העניין הוא תחת חסותי - ובלי קשר לעבר-עתיד-הווה - הוא באחריותי. לו יכול היה משרד החינוך - לא היה ילד ישראלי שלא היה צומח להיות פלסטינה ביד הממשלה ודוברה הנאמן ויהי מה - כמוך. הבעייה של משרד החינוך זה האינדבידואלים. אותם חוצפנים שעוברים במערכת - ובכל זאת יוצאים בעלי עמדות אישיות שלוא דווקא מיישרות קו עם מדיניות הממשלה - והכי גרועים: אלה שמעיזים לבטא זאת בקול רם - ור"ל לבקר את מדינת ישראל. דוגמת המוחים. אז כמובן שהתגובה הפבלובית המיידית היא לקרוא להם "סמולנים אנארכיסטים עוכרי ישראל". בישראל זה בדר"כ עובד - ויש מי שיקנה את הסחורה. מרגע שהתיוג הזה תפס - אפשר להחניק מייד את הביקורת. רק בעייה - המחאה הזו היא הרבה יותר גורפת, והבעיות שהיא מציפה הן שורשיות, רוחביות, ומעיקות על כ-ו-ל-ם. כך שהניסיון לעשות דמוניזציה למוחאים - כשל. אז הניסיון הבא זה לפטור את המוחים האמירות מתנשאות כמו "בכיינים" "מפונקים" "בזמננו חיינו על לבן" "החלוצים היו..." "לכו לגור בפריפריה.." "למה דווקא בתל אביב...". גם הם לא צלחו מאחר ותוצרי משרד החינוך - שהם מתרפסי הממשלה - כמוך, לא השכילו להבין (ולמה שישכילו? הם עסוקים בדקלום מדיניות הממשלה - לא בהתבוננות במציאות סביבם) - שהמחאה היא גורפת מאחר והמצב עגום ומייאש בכל המדינה - ולוא דווקא במרכז. הם לא השכילו להבין שמה שקורה במדינה יביא להרס מעמד הביניים והבאתו אל פי אשפתות. אנשים כמוך - לא רואים מצבי ביניים (מעניין. בדיוק כמו ראש הממשלה שלהם...): או שיש עניים מרודים דלפונים מרובי ילדים שחיים על ביטוח לאומי - ולהם באמת מגיע סיוע, או שיש בעלי סלולאריים ואינטרנט ורכב (אומנם בן 20 - אבל רכב) וטלוויזיה ושני ילדים - שהם מבחינתם סוג של עשירים שנחים להם על זרי הדפנה. אנשים כמוך עוורים לעובדה שאם ימשיך המצב הזה במדינה - של יוקר מחייה גבוה שרק עולה ועולה, ומשכורות שאינן מותאמות לו, ומחירי דירות (הכרה מכירה) שמשתוללים - בסופו של דבר גם אותו מעמד ביניים שבינתיים רק מחזיק את הראש מעל המים - יצטרף לשכבת העניים ממש, ואולי אף לתור בביטוח לאומי. אז לסיכום - אתה תמשיך לדקלם את מה שלעסו לך, וחלילה אל תתבונן במה שקורה סביבך וגם אל תפנים. זה לא בריא לאנשים כמוך - שאולפו היטב ע"י משרד החינוך. לי זה ברור שאתה ושכמותך הם מקרה אבוד. אבל למזלה של ישראל - יש מספיק שהצליחו לטוס מתחת לרדאר - בכל שכבות הגיל. והם יסחבו את המדינה בחזרה למעלה. אתה מאלה שאומרים עליהם "הכלבים נובחים והשיירה עוברת" (ושלא תהיה טעות: אתה לא חלק מהשיירה....) נו, יצא לי ארוך. אבל נושא כזה - שווה שישקיעו בו...

neophile

New member
אני אומר שזה עוזר פוליטיקאי זוטר

שים לב לחלקלקות שלו .

hen1xc

New member
מאין לך לדעת?

אולי אתה מצעירי קדימה שמחפשים בכוח צעירי ליכוד?

neophile

New member
זה נוטף מהדברים שאתה אומר

לא שזה לא בסדר...אני גם צופה לך עתיד בפוליטיקה , יש לך את הכישורים , למרות שגם במשפטים אתה תסתדר לא רע . רק שאנשים כמוך צריכים לשרת את העם ולא לספק עלה תאנה לאוליגרכים שעושקים אותנו ובדיוק על זה המאבק הזה - על אנשים שמרגישים שהפוליטיקאים לא משרתים אותם אלה את בעלי האינטרסים שהם אחרכך הולכים לעבוד אצלם במשכורות שמנות , פוליטיקאים כמו גם פקידים בכירים .

hen1xc

New member
העם חשוב

ללא ספק גם עשירים הם חלק מהמדינה הזאת וזו הבעיה בכסף כשיש לך אתה רוצה עוד ועוד ועשירים הם חלק מכלכלת המדינה יש 1001 ואחת סיבות למה אין תקציב במדינה הזאת אבל חלק מהתפקיד של שר אוצר זה להיות בונקר כמו כשאתה קונה גלידה לילד שלך אז אתה לא יכול להשאיר את האחר מקופח ברגע שאחד רוצה כולם רוצים אין ספק ששר אוצר זה לא תפקיד פשוט לפעמים הוא גורר אחריו לא מעט שנאה מצד העם תמיד תמיד תמיד תמיד יהיו בעיות במדינה פעם רופאים פעם סטודנטים פעם מורים פעם עובדים סוציאלים אם עופר עיני מדבר על זוג צעירים שמרוויחים 18 אלף ולא גומרים את החודש הבעיה היא לא בהם היא בדרך ההתנהלות הכושלת כמו שאנחנו רואים בערוץ2 משפחה חורגת אנשים שמרוויחים 10 ומוציאים 13 זה מכניס אותם לגרעון תקציבי לנסוע שעה שעתיים ביום לא הכי נורא דווקא אני מכיר כמה שנוסעים מאזור המרכז לכיוון הצפון/דרום למה שלא נשדרג קצת את אזור המחייה קיבוץ או מושב נהפוך לעיירת פיתוח עיירת פיתוח נהפוך לעיר עיר בסדר גודל של חיפה נהפוך לת"א לא סתם יש עומס בת"א מה הפלא שיש פקקים בלי סוף פעם אני נסעתי לת"א ובהלוך ובחזור 5 פעמים בפקק למה? החשיבה שלכם היא לפתח את המרכז אבל פה הטעות המרכז כבר מפותח מאויש מתפוצץ מאנשים החשיבה היא לפתח את הפריפריות במקום לדרוש חיים נוחים בת"א תדרשו חיים נוחים ועם איכות חיים בפריפריה אם תקנו היום בית בחצי מיליון בפרפריה עוד כמה שנים הנכס יכפיל את עצמו עכשיו מפתחים את הפריפריות זה הזמן להכות בברזל בעודו חם השיפור בתחבורה הציבורית יגיע בחינוך יגיע בתחנות משטרה מפעילים שוטרים לפי כמות הפניות באותו אזור חכמים מאיתנו הגישו דוחות בנושא זה הדגש הוא תמיד יהיו בעיות אבל אי אפשר לפנות את מי שגר בת"א כי על זה נאמר זכויות ראשונים אבל מי שרוצה לקיים תנאי מסחר בת"א שיקום ב5 בבוקר ולא להידבק לתחת של הפוליטיקאים על דבר שהם הבטיחו ולא קיימו כמה פעמים אנחנו בחיים שלנו אנחנו עושים לעצמנו הנחות ולסובבים אותנו

hen1xc

New member
גם אי אפשר

לעשות יותר מידי דירות כי אחרת הבועה הנדלנית תתפוצץ תאר לך משקיעים שקנו דירה ב 1.3M עכשיו יצטרכו למכור דירה ב 600 אלף ואולי פחות זה הפסד כן גם לממשלה וגם לכיסו הפרטי לכן הממשלה כניסה לאחרונה חוק על המשכנתא למשקיעים אבל זה יגיע בהדרגתיות

naf86

New member
אם זה בועה אז אנחנו בבעיה

כי זה אומר שמצב השוק הולך להתפוצץ. אי אפשר להחזיק בועה למשך הרבה זמן, כי כשזה מתפוצץ, ובועות סופן להתפוצץ זה גורם למשבר במשק.

hen1xc

New member
שומרים על איזון

שוב פה זה לא ארה"ב יש גם הרבה ערבים שאין להם עבודה וחיים מהיד לפה המדינה נתנה לך את האפשרות ללמוד אבל לא הכל באחריות המדינה המדינה זו שהחליטה על חוק חינוך חובה זו האונ' של המדינה שאתה לומד בהם תגיד תודה שבכלל יש לכם אפשרות ללמוד גם כשאתם צריכים לשלם את שכר הלימוד לא הכל בה בקלות לא נאה לך אני מוכן לממן לך כרטיס חד כיווני לעולם דווקא הממשלה מעודדת פרישה לפניה מוקדמת שיש לכם הצעירים מקומות עבודה אבל הסיבה שזה לא ממש קורה היא שיש אנשים שעדיין רוצים להתפרנס..

../images/Emo6.gif יש לך חוש הומור

"המדינה זו שהחליטה על חוק חינוך חובה זו האונ' של המדינה שאתה לומד בהם" - גם אם הייתה אפשרות לחלץ הגיון תחבירי מהמשפט הזה, הוא פשוט לא נכון. "לא נאה לך אני מוכן לממן לך כרטיס חד כיווני לעולם" - בתכוונת שההורים יממנו, לא? בקיצור - אתה מצחיק, אתה. תשאר.

למעלה