מודה שלא קראתי את התשובות
אני חושבת שצריכים לקחת צעדים קטנים נסיעה באוטו - תעשי נסיעה קטנה באזור שאת יודעת שתוכלי לעצור בצד בכל רגע ולהענות לצרכיה ומה את חושבת שיקרה אם לא תיעני לצריכה בשניה שהיא צריכה ? היא תבכה ועכשיו בגיל 11 חודשים הבכי של איילה כשאני לא יכולה לעצור עדיין מאוד כואב וצורם אבל לפעמים זה המחיר של לצאת מהבית לשכוח אותה ? גם אני מפחדת מזה יש לי תסריטים בראש על זה שאני יוצאת לקניות שוכחת אותה באוטו או בכלל שוכחת אותה בבית העניין הוא שאני יודעת שזה מגוחך, כי כשאני מחוץ לבית בלעדיה אני מרגישה שמשהו ממש ממש חסר לי אז אני לא חושבת שיש סיכוי שאני אשכח אותה ואני יכולה לשכוח אלפי דברים אחרים - את מנות המרק שלה לגן, את הארנק, את הסלולרי, את התיק בבית קפה, חיתולים להחלפה אני יכולה להיות מעופפת לחלוטין, אבל היא חלק ממני ואני לא יכולה לשכוח אותה שירותים - נכנסים איתה אם יש שירותי נכים זה בכלל נוח אני מניחה שמחוץ לכית את מסתובבת עם תיק או מנשא בגיל שלה אפשר לפרוש משהו על הרצפה בשירותים להניח אותה לא צריך להאיר אותה בעגלה מחוץ לתא ואם כן עושים את זה, משאירים את הדלת פתוחה כדי שהיא תהיה תמיד בטווח ראיה לגבי תיפול מהידיים ואמבטיה - גם מזה פחדתי זה עבר עם הזמן כשצברתי נסיון אבל השאלה הגדולה בעיניי היא האם את צריכה את הפתרונות המעשיים והזמן שיעבור כדי לצבור ביטחון או שמדובר בבעייה קשה יותר ?