יש מתנה יפה למשחק גינדיס בקרוב

Yogev1982

New member
אתה באמת לא רוצה שנפתח פה דיוק על החינוך שלך

כי הוא דיון קצר מאוד.... אין לך ! לוקה בחסר, לא נכנס מדוע ולמה ומאיזה זה סיבות זה נובע אבל.... אני מניח שהרב פה כבר גיבשו דעה בנושא

hen1xc

New member
הופהההההההההההההההההההההה

ייבשתי אותך אז אתה עובר לנושא החינוך אכלתתתתתתתתתתתתתתתתתת זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזייייייייייייייייייייייייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

Yogev1982

New member
יבשת אותי ?

במקום ללמוד במתכונת אתה נהנה להפגין את הבורות שלך בהצלחה בת. בגרות או שלא

GangLandx

New member
לך תחתום אבטלה יא כלומניק ! הרי

אתה מאלו שיחיו על חשבון הקופה הציבורית בשם האלוקים חחחחחחחח

hen1xc

New member
כן אנשים כמוני לא סופרים אנשים כמוך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MarcoCohen

New member
מה הקשר משתמט יטמבל

אני אזרח איטליה נולדתי באיטליה ימשתמט מסריח אפס

Yogev1982

New member
האמת שבקטע הזה אני נוטה להסכים עם לירן

לא חסר יהודים ברחבי העולם ש"נלחמים" כדי לעלות ארצה ולעשות את חובתם כלפי המדינה - אז אזרח איטיליה או לא, יכלת לעשות צבא (זאת כמובן שאני מניח שיש לך אזרחות ישראלית)

fireforge

New member
עזוב הוא רק פקה פקה

משתמט קטן ומסריח שמרשה לעצמו לדבר

hen1xc

New member
תעשה טובה ותסתום

רוצה ונציץ רגע לחיים שלך ----------------------------------------------------------------------------------- פעם סבא גיאו hen1xc ו 03:53 | 15/06/11 זנח את אישתו והילדים בשביל לשחק בגינדיס ----------------------------------------------------------------------------------- שורק1

Yogev1982

New member
לך לבי"ס ילד

גם ההימור של 0.0000001% שבאמת יצא ממך משהו בסוף חוץ מטוקביקסט מאוס (כי זה לא מקצוע) שווה את ההשקעה לך לך תלמד כסיל, בור

hen1xc

New member
חחחחח

ראית החברים של נאור למדת מילה חדשה חחחחחחחחח יום חופש לפני מתכונת אידיוט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רונס

New member
הוא לא אזרח ישראלי, הוא לא חייב לעשות צבא

ולהתנדב גם לא חייבים, אז מה קשור משתמט? חסרים משתמטים בארץ שעברת לייבוא שלהם לארץ? תניחו לבן אדם

Yogev1982

New member
אף אחד לא אמר שהוא חייב (לא אני לפחות)

אבל אני אישית אם הייתי במצבו, הייתי דואג לעשות את חובתי למדינה כל עוד אני זוכה
לכבוד
של להחזיק ת.ז. ישראלית הרי להשתמט גם אני ואתה יכולים בלי קשר למקום מגורינו מבחינתי אין הבדל בן אחד שגר בת"א עפולה אילת ב"ש או איטליה ארה"ב או קניה אזרח ישראלי צריך לעשות צבא \ שירות לאומי !

למעלה