יש מתנה יפה למשחק גינדיס בקרוב

GangLandx

New member
עזוב יוגי !! לפי אמונתו של הטמבל

עדיף לשים ציצית ותפילין וככה האלוהים המסריח שלו יפתור לו את כל הבעיות ... (למרות שאם בחן עסקינן אני לא בטוח שזה לא גדול על האלוהים שלו)

hen1xc

New member
בואנה במקום להודות

שטעית אתה מביא חפירה שלמה למה אתה צודק שחרר כבר יקרציה תניח לבן אדם אני יכול להביא 1001 הוכחות למה כל אזרח בישראל לא מספיק תורם למדינה חלאסססססססססססססססססססססססססס שחרררררררררררררררררררררררררררר כברררררררררררררררררררררררררררררררררררר

Yogev1982

New member
ברור שזה לא מעניין אותך

כי אתה מהיום כבר מתכנן איך להשתמט אנשים כמוך הם נטל על החברה הישראלים פשוט מיותר בכללי.

רונס

New member
אם הוא לא חייב כלומר הוא לא משתמט

השתמטות היא מחובה, אם זו התנדבות אז זו בחירה

fireforge

New member
לא מניח למשתמטים ! הוא ישראלי מדבר עברית

שיעשה 3 שנים צבא כמו כולם שיעשה שנה בתור מתנדב בסדר שאיטליה תהפוך להיות מוסלמית עוד 10-15 שנה הוא כמו טטלה ירוץ לארץ מבחינתי כל משתמט בארץ או מחו"ל לשלול לו זכויות לאסור עליהם הוצאת רישיון נהיגה לאסור עליהם לקבל כסף מהמדינה בכל צורה שהיא משתמט זה משתמט ולא משנה אם זה בגלל דת שמאלניות חו"ל או נפשי ! מה שאדון חן ההומו יקבל בטח

fireforge

New member
מה אתה צוחק ילד כאפות מפגר ראית איפה שהוא?

שרשמתי חוץ מדוד ??? יא חתיכת כלומניק אוכל בתחת שלא יודע לקרוא ובמקום ללמוד למבחן יושב כל היום על המחשב כדי לגדול ולהיות עוד נטל מסריח עלינו האנשים שעובדים תלמד לקרוא ! אל תכניס לי מילים לפה קוקסינל ! וכן יצאת שוב טמבל אחושרמוטה

Yogev1982

New member
../images/Emo41.gif סלחו לי כן !!

אבל צבא אפשר לעשות גם בחו"ל לשרת בחו"ל בשגרירויות וכאלה. צבא צריך לעשות וזהו !

hen1xc

New member
פתאום אתם שוכחים שהיה לכם חבר בשם דוד

שגם הוא לא עשה צבא מסיביות אישיות מה קרה רק מי שלא לכם טוב לעין חייבים להיכנז בו אויש כמה שאתם רכרוכיים

GangLandx

New member
לא , אתה פשוט טמבל ואנחנו נהנים

להיכנס בך ובשכמותך (כמו מרקו ועמי לשעבר ז"ל)

BoInG007

New member
קבל תיקון דוד עשה צבא ויצא אחרי חצי שנה

ולא ממש מעניין אותי או חלק מאיתנו למה יצא .. אם יצא אני מאמין שיש סיבה מספיק טובה שהוא יצא כי הוא במקרה שירת כלוחם עם בן דוד שלי בהנדסה ואחרי מספר חודשים יצא ..

MarcoCohen

New member
אי אפשר

אתה צריך ימבה פרוטקציות כדי לשרת בשגרירות בדקתי ת זה כבר

GangLandx

New member
במקרה שלו דווקא הייתי מוותר לו

יש לנו מספיק דפרים (מרקו להסביר לך מה זה דפר ? זו מילה מהצבא ואני לא בטוח שתבין) אולי לגייס לנערי רפול כמו חן קטן אבל לא יותר מזה ..

למעלה