MarcoCohen
New member
תגובה לכולכם
לירן אתה טמבל בלי שכל אין בכלל עם מי לדבר איתך אתה לא שווה תגובה יוגב ורון עשיתי יום סיירות ועשיתי גיבוש צנחנים\דובדבן והתקבלתי לצנחנים אם לא הלכתי לעשות צבא יש לי סיבה אני לא חייב פה דין וחשבון למישהו וכבר אמרתי לכם יותר מידי רציתי לעשות צבא אבל קרא משהו שהייתי חייב לקבל החלטה וזאת ההחלטה שקיבלתי ברור שאני מצטער אבל
וכדי להסביר לכם את כל הקטע של הצבא כן אני אזרח ישראלי יש לי אזרחות ישראלית כשהגיע היום של הבדיקות שאלו אותי מה אני רוצה לעשות אמרתי אני רוצהל עשות צבא ורוצה קרבי ולנסות להגיע הכי רחוק שאני יכול זה התחיל ביום סיירות וסיים בגיבוש דובדבן אז לירן יילד מוגבל חסר שכל תנסה להפעיל את ההגיון שלך לשנייה אני נראה לך אחד משועמם שהול לעשות גיבושים כמו טמבל ואז להישתמט או שאולי יש סיבה?
לירן אתה טמבל בלי שכל אין בכלל עם מי לדבר איתך אתה לא שווה תגובה יוגב ורון עשיתי יום סיירות ועשיתי גיבוש צנחנים\דובדבן והתקבלתי לצנחנים אם לא הלכתי לעשות צבא יש לי סיבה אני לא חייב פה דין וחשבון למישהו וכבר אמרתי לכם יותר מידי רציתי לעשות צבא אבל קרא משהו שהייתי חייב לקבל החלטה וזאת ההחלטה שקיבלתי ברור שאני מצטער אבל
![](https://timg.co.il/f/Emo201.gif)