יש מתנה יפה למשחק גינדיס בקרוב

MarcoCohen

New member
תגובה לכולכם

לירן אתה טמבל בלי שכל אין בכלל עם מי לדבר איתך אתה לא שווה תגובה יוגב ורון עשיתי יום סיירות ועשיתי גיבוש צנחנים\דובדבן והתקבלתי לצנחנים אם לא הלכתי לעשות צבא יש לי סיבה אני לא חייב פה דין וחשבון למישהו וכבר אמרתי לכם יותר מידי רציתי לעשות צבא אבל קרא משהו שהייתי חייב לקבל החלטה וזאת ההחלטה שקיבלתי ברור שאני מצטער אבל
וכדי להסביר לכם את כל הקטע של הצבא כן אני אזרח ישראלי יש לי אזרחות ישראלית כשהגיע היום של הבדיקות שאלו אותי מה אני רוצה לעשות אמרתי אני רוצהל עשות צבא ורוצה קרבי ולנסות להגיע הכי רחוק שאני יכול זה התחיל ביום סיירות וסיים בגיבוש דובדבן אז לירן יילד מוגבל חסר שכל תנסה להפעיל את ההגיון שלך לשנייה אני נראה לך אחד משועמם שהול לעשות גיבושים כמו טמבל ואז להישתמט או שאולי יש סיבה?

Yogev1982

New member
ידידי

לא יודע מה קרה לך, ובכנות גם לא מעניין אותי, על פי ההודעה שלך אני מניח אחת משתי האפשריות א. פציעה וכו' ב. הזדמנות עסקית בחו"ל שתי המקרים מבחינתי ודעתי האישית הם לא סיבה לא לעשות צבא מבחינתי גם אפסנאי בתל השומר 7.00-17.30 עדיף על לא לעשות כלום. מה המקרה שלך ומה אתה עושה הם עניין שלך ואתה צריך לחיות עם עצמך, לא אני

hen1xc

New member
בואנה אתה אידיוט

כמו שאתה לא חייב לאף אחד פה מה אתה בחייך האישים וחייב לדווח על כל פרט ככה מרקו לא חייב כלום לאף אחד אבל בסדר תמשיך לצנזר בסוף אתה תצנזר הודעות מלפני חצי שנה אם אתה לא מבין את המשמעות של צחוקים ומוחק הודעות בלי סיבה זו בעיה שלך תאמין לי שיכולתי כל פעם לשלוח הודעה להנהלה על השטויות שלך של רובי ושל לירן בגבול הטעם הטוב אבל למדתי לחיות עם זה ולמדתי לזרום עם זה בשביל הכיף של כולנו אם אתה בכל זאת רוצה להמשיך לצנזר תעשה זאת בלעדי כן לירן לא תזיז לי תגובה בסגנון של ברוך שפטרנו וזה תקף גם לכל השאר תהנו לכם בשממה נראה כולנו כמה תחזיקו מעמד..

Yogev1982

New member
אז ככה

לגביי מרקו, שיקראו לך מרקו אני יענה לך לגביי השאר, אם היית אומר לי שזה מה שיגרום לך להתנדף הייתי עושה את זה מזמן וכן הודעות שאתה רשמת הם הודעות פליליות לכל דבר ועניין. וכמו שידוע לך: ככל משתמש בתפוז אתה רשאי לפנות להנהלת הפורומים בכל דבר בעניין ככל שתמצא לנכון, המשך יום טוב

MarcoCohen

New member
לא א' ולא ב' אתה לא בכיוון

אבל יאללה חפיף נספר לא רואה סיבה שלא נקווה שאיזה טמבל לא הישתמש בזה כדי "לרדת" עלי אבל חפיף ההורים שלי גרושים ולצערי שונאים אחד את השני אבא שלי עבר תאונת דרכים ומישהו היה חייב לקחת את העסק על הכתפים מישהו שאבא שלי סומך עליו הצעתי לאבא שלי לבוא לישראל ולגור אבל לא אמא שלי ולא הוא רוצים לחיות באותו בית ביחד ככה שהייתי חייב לקבל החלטה ביומיים או ללכת לטפל באבא שלי או לזרוק זין ולקוות לטוב ולמקרה שאתה שואל לא עשיתי את זה בישביל כסף ברור שאבא שלי שילם לי אבל הסיבה לא הייתה קשורה לכסף כי את הסף שאבא שלי שילם לי הייתי מקבל כל חודש ממנו כשהייתי בישראל ברגע שאבא שלי החלים דיברתי עם הצבא וכאן התחיל הבלאגן הצבא אמרו לי שלא רוצים אותי עוד ואין לי אפשרות לעשות צבא השגרירות אמרו לי שאני צריך לחכות 7 שנים כדי לחזור לעשות צבא הרבנים אמרו לי שאני יכול לעשות צבא מתי שאני רוצה אחרי 5 חודשיים של קרבות פקסים ואימיילים (באותה תקופה רק השגרירות ישראל באיטליה עזרה לי) הבחור שעזר לי סיים את העבודה שלו וחזר לארץ ובמקומו הגיע בחור חדש(אני חושב שהם שנה או שנתיים באיטליה ואז חוזרים לארץ) שרצה להתחיל את כל התהליך מחדש אז פשוט ויתרתי זהו סיפור חיי ודרך אגב יש לי חבר אם אותו סיפור כמוני אבא שלי יש לו מחלה בשם ניבון שרירים משהו כזה לאבא שלו יש גרר דניאל בטוח מכיר אותו ברגע שהמחלה התחילה חבר שלי היה חייב "להישתמש" כדי לקחת את העסק על הכתפים ולטפל באבא שלו אז לסיכום אתה יכולים לשפוט אותי איך שאתם רוצים אבל 95% אחוז ממכם יקחו את אותה החלטה כמו שאני לקחתי וקל לשפוט מהצד אבל לקחת החלטה כזאת כבדה לבחור בן 18 ביומיים זה לא קל אז עכשיו תשפוט אותי איך שאתה רוצה ואת האמת זה לא ממש מעניין אותי את הדעה שלכם אני שלם עם ההחלטה שלי ועם הייתי יכול לחזור אחורה הייתי עושה את אותו דבר כי בסופו של דבר בישביל זה יש משפחה

MarcoCohen

New member
אה ואם אתה שואל

ניסיתי לעשות שירות בשגרירות והשגריר אמר לי במילים פשוטות "אתה צריך הרבה קשרים כדי לעשות שירות בחו"ל "

amith11

New member
תאמת בגיל 30+

אחרי שעברתי קצת מהחיים ובינהם שירות קרבי ובהד 1 רס"פ בדיעבד זובי הייתי הולך שוב לקרבי. עדיף להיות האימא של הג'ובניקים, כל יום ב12 בבית ובמקביל ללכת לאוניבריסטה הפתוחה בגיל 21 תואר ראשון טיול של אחרי צבא גיל 24תואר שני וכל מי שיגיד ההיפך , לפני זה שיגיד מה הוא עשה בצבא קודם... ומי שלא עשה עדיין שיסתום.

GangLandx

New member
קרבי או לא זה לא מעניין הנושא

לא על מהות השירות אלא על השירות עצמו זה הכל .. ככה שזה לא שייך לשירשור המטומטם הזה

BoInG007

New member
לא יודע מה איתך ....

אני לא הייתי משנה לרגע את שרותי הצבא בשביל להיות גובניק גם אם זה אומר שיהיה לי תואר מאוחר יותר

ibs123

New member
הוא בטח מתכוון לתרגיל פיקוד העורף הארצי

יש אזעקה בכל הארץ אולי זה עושה לו את זה והוא תופס בובה ומפמפם אותה קיצר אם התכוונת לזה - עלוב

למעלה