יש ערימה של הודעות על הדשא...

FreakOnALeash

New member
תמציתי:

אני אתייחס לנתונים ביולוגיים נגיד אם למשל יש לי בעיה פיזיולוגית. מצד שני, אני רוצה לחיות מגדר שלי במקום 'להודות' במשהו שהוא תקף לעיתים אחוקות לגבי.

אני לא רואה את גזר הדין כחיובי

יש בו הגיון מינימלי אחרת הוא לא היה שווה כלום, אי אפשר להגיד שכל טרנס או מי שסתם מתלבש "לא נכון" הוא פושע. מצד שני יש חובת גילו בקיום "מערכת יחסים חברתית אינטימית" (או משהוא כזה) שנראה לי שהכוונה שאם איזה מתמחה טרנסית תשב לקפה עם אחד השופטים אז הם רוצים לדעת ב100% שלא יהיו להם שום הפתעות כמו בסרטים הנוראיים שהם ראו. בדיעבד בהחלט אפשר להגיד שהכנסת הענין הטרנסי בשלב הזה ובמשפט הזה לא היו ממש מועילים לנו. מצד שני אולי במשפט שזה יהיה הנושא המרכזי שלו יחשבו יותר על זכויות הטרנסים בניגוד לאלו של הקורבנות הפוטנציאלים שלהם.

Freeda

New member
הדדיות בזוגיות

זה כל כך פשוט מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך רבות מאיתנו מצפות מהפרטנר שלנו למין לגילוי נאות בכל הנוגע למיניותו נרצה נקבל, לא - לא אבל זכותנו לרצות לדעת, או לוותר על הידיעה ולפיכך חובתנו למלא את זכות הצד השני לדעת, אם זה רצונו הסכמת המתלוננות להיחשף בבית משפט מעידה על מידת הפגיעה שהן חשות ומבחינתי - הן נפגעות ולפיכך חן פגע בהן עכשיו רק צריך לנסח את הפגיעה שלו בהן במונחים לא טרנספוביים. נדמה לי שבית המשפט עשה זאת לא רע בהתייחס להיכרות המועטה שלו עם הנושא. אין ספק שצריך להמשיך להתאמץ ולהפיץ את ההבנה לצמצם את הפחדים לשפר את הקבלה חיבוקים יערה

FreakOnALeash

New member
אבל מין ביולוגי לא צריך להיות נתון

מפחיד. למה הבנות שהיו עם חן היו צריכות לפחד מזה שהן היו עם נקבה ביולוגית? אם הייתי כמה שנים אחורה בת סטרייטית הייתי מתייחסת לזה כאילו פגשתי בן עם צורה שונה, ואולי אפילו מישהו נחמד ומקסים.

רגע......

בוא נקרא שוב מה שכתבת: "אם הייתי כמה שנים אחורה בת סטרייטית הייתי מתייחסת לזה כאילו פגשתי בן עם צורה שונה..." ואיך היית מתייחס לזה היום??

אז ... הנה אתה מבין, שיש צורות

שונות לראות את הדברים... ו"זכותי על גופי" כוללת את הזכות לקיים יחסי מין מידיעה - עם זכר, נקבה, הומו, לסבית, וטרנס.... "הכל טוב, כל עוד כל הצדדים מבינים ורוצים את מה שהם עושים". ו"למצוא" אחרי שכבר שכבנו - זה קצת מאוחר מדי !

uri 0

New member
filling a questionary

Is the result of what you say. and from the little I know, this is not how things happen. The whole thing stinks to me form pressure. It seems like the girls new well whom they're in realtionship with. The one who said he had sex with her is the one who cancelled her complaint - correct me if I'm wrong. It seems simply that the other girls did not want the "Lesbian" stygma - they complained only when their parents found out that Hen was a female. \ Now what you demand is that in the first coup of coffee, or the second, a trans will say to the partner: look, I know Iook like a... but actually I'm a T! And maybe you expect someone who's not a Lesbian"completely" to tell you she had relations with man! And of course I should tell everybody I date I'm a CD. What's next? let's suppose there's somebody who's not a Jew or not a Halakha Jew, Like those coming from Russia. some people won't sleep with non-Jews - one should tell. Then some people won't sleep with Jews abroad, One should tell...

מכל דבר אפשר לעשות קריקטורה...

אבל.. אני מפרידה בין סקס חטוף מזדמן (ברכבת, בגן ציבורי או בסגנון), שאז אין ציפיה לשום חשיפה... לבין מערכת יחסים שמעורבים בה רגשות והכרות. כשמנהלים מערכת יחסים, יש התוודעות. לא לכלול בהתוודעות הזו את היותך טרנס - זו היתממות. במקרה הטוב.

FreakOnALeash

New member
אפרופו היתממות

לגלות שמישהו טרנסג'נדר פרה-אופ אחרי ששוכבים איתו זה כמו לגלות שלבן הזוג שלך יש רגל מעץ אחרי שנשואים לו עשרים שנה. מעבר לכך שדילדו שונה בצוררה ובהרגשה מהאבר הרצוי, גם ההמצאות שלו מתחת לבגדים היא לא מובן מאליו -אם הוא לא נמצא במגירה או בכל מקום חיצוני לגוף- סביר להניח שהוא קשור ברתמה גסה. {\אני עושה את עצמי חכם]

Freeda

New member
בגרות היא אחריות

בגיל צעיר באים בטענות לכל העולם שהוא איננו בסדר והוא צריך להשתנות. עם הבגרות באה לקיחת האחריות, האישית, הפנימית, הבלעדית בזוגיות מכל סוג ומין - זה מחייב לפעול נכון על פי רגישות הזולת, או לא ליצור קשר זוגי ולא לפעול על פי גחמותינו ו"להסביר שהשני לא בסדר". זה נראה קשה ואף בלתי אפשרי אבל תוך שמירה על לקיחת האחריות עברתי את כל המסלול המיגדרי, לצד בת זוג, ואני בדרך לניתוח כשתגדלו תבינו
חיבוקים יערה

יפה, נכון ומדוייק.

ככה תמיד את מצליחה להסביר הכל.
מלכה את !!! השאלה היחידה שלא התייחסת אליה היא : האם "הן נפגעות ולפיכך חן פגע בהן " - מתקיים ברמה של עברה על החוק - או עברה על המוסר. כלומר: האם העברה היא בתחום של עברות ששייכות לבית המשפט.

Freeda

New member
*מסמיקה* אבל העניין רציני

כאשה ופמיניסטית, אני מצדיקה כל גישה מחמירה באשר לעברות נגד נשים בתחום המין. מהו אונס ? קיום יחסי מין שלא בהסכמה מודעת בין אם הנאנסת נכבלה או אויימה או סוממה או שלא היתה ברת-דעת וזה שפיט ללא כל ויכוח - לפחות בין הנשים
זכותו של חן אלקובי לחוש גבר, להלך כגבר, לעשות ככל העולה על רוחו עד לרגע בו הוא מבקש לערב בסיפור אשה לגופה, ולקיים יחסי מין. ברגע זה הוא חייב לקבל ממנה הסכמה מודעת - מ-ו-ד-ע-ת לכל אשר יתרחש, וגם איך. מודעת - על פי סולם הערכים שלה ולא שלו. הוא הגבר - עליו האחריות ! חסד עשו השופטים עם חן שדנוהו על קבלת דבר במרמה ולא על אונס. אולי משום מידת הרחמים, לאחר שהתייחסו אליו כאל אשה. אילו דנוהו כגבר - היה מורשע על אונס ונכלא. יצא בזול הברנש - ונלמד כולנו לקח. וגם לו אני שולחת חיבוק - הוא פשוט לא לקח אחריות כמנהג רבים בגילו
חיבוקים יערה

DarlingAdam

New member
בעיה אחת קטנה לי,

ולאו דווקא בקשר לחן. "הוא הגבר - עליו האחריות !" ???

סתויT

New member
יש לזה קונוטציה של ניתוח

כאילו הגבר הוא איזה רופא מטפל, שעליו לספק למטופלת את כל הפרטים על ה"ניתוח" שהיא הולכת לעבור... אחר-כך מתפלאים מאיפה הפורנוגרפיה שואבת את הרעיונות שלה.

barak001

New member
לא מסכים

כל עוד חן לא שיקר ביודעין, זו לא אחריותו ליידע את הבחורות במבנה הפיזיולוגי שלו. זאת האחריות של הבחורה לזהות איזה שונות פיזיולוגית לא מקובלת עליה ולוודא זאת מראש. בשום שלב הבחורה לא התנגדה והעובדה שהיא לא הבחינה בשונות, רק מחזקת את הרעיון שזה לא באמת חשוב מבחינתה האם האיבר הוא חלק מהגוף או לא. זה היה אמור רק לשנות לחן, כי הוא לא יכול להרגיש. לי בכל מקרה נראה כי האכזבה מהאיבר הוא לא המקרה הנידון אלא האכזבה מהמגדר של חן, שאמור ע"פ תפיסת הבחורות להיקבע אוטומטית מהמין שלו.

scuffin

New member
באר לי

בבקשה את המשפט "כל עוד לא שיקר ביודעין".. וגם היי, מה שלומך?

barak001

New member
היי

טוב לראות אותך... אפשר למחוק את "ביודעין", כי כנראה שזה כלול בהגדרה של שקר (שאתה מודע לזה)

scuffin

New member
אז נראה שאני סתם קטנונית

חשבתי שהתכוונת למשהו כמו "אדם אינו תמיד מודע לכן כי ישנם כאלה החושבים כי מין ביולוגי עקרוני כל כך ולכן אינו משקר כשאינו חושף אותו" או משהו כזה. - וזאת רק להבהיר שלא הייתי קטנונית. מחרחרת ריב אולי
. אבל לא קטנונית. (מאידך *disclaimer* אין לי מושג אם שיקר או לא ומה היה שם וכו')

למעלה