יש ערימה של הודעות על הדשא...

סתויT

New member
הסבר

המשפט הראשון - כדי להעיד על הצביעות וחוסר היושר הפנימי של השופטים ודומיהם, לא שלי: אם אתם באמת מסכימים שמה שקובע הוא המגדר של האנשים, לא איך הם נראים (ובכלל זה איך נראה איבר מינם), אז למה אתם מייחסים כזו חשיבות ותקפות חוקית לאיבר שיש בין הרגליים. השופטים הודו שהם פועלים ע"פ מה שמקובל בחברה, ובמקום לבער את הבערות הם ביכרו אותה. המשפט השני הוא ניסוח אחר של הרעיון הזה. סתוית

"אשמת החברה"?

אני לא יכולה לעשות יותר טוב מאשר להעתיק תשובה שכתבה כאן יערה: "בגיל צעיר באים בטענות לכל העולם שהוא איננו בסדר והוא צריך להשתנות. עם הבגרות באה לקיחת האחריות, האישית, הפנימית, הבלעדית בזוגיות מכל סוג ומין - זה מחייב לפעול נכון על פי רגישות הזולת, או לא ליצור קשר זוגי ולא לפעול על פי גחמותינו ו"להסביר שהשני לא בסדר". זה נראה קשה ואף בלתי אפשרי אבל תוך שמירה על לקיחת האחריות עברתי את כל המסלול המיגדרי, לצד בת זוג, ואני בדרך לניתוח כשתגדלו תבינו
חיבוקים יערה"

לוידעת...

אני בת 40.. עוד רגע 41. יערה מבוגרת ממני בכמה חודשים
. יש לי היום תחושה של כבוד לנסיון-חיים. התברר לי במשך שנותיי, שאם יש משהו שהגיל מעניק לנו, אלו כמה סיבובים בגלגל-החיים, שנותנים לנו יכולת להתבונן בדברים ביותר מפרספקטיבה אחת...

barak001

New member
אנרגיות

בני 20 עדיין שואפים לתקן את העולם. בד"כ עם הגיל לומדים עד כמה השאיפה היתה לא ריאלית - לא מנסיון אישי, ממה ששמעתי. אני מאמין שצדק זאת מטרה ראוייה, גם אם השינויים מזעריים. דבר אחד בטוח ואני לעולם לא אבין טרנסג'נדרס שיחלקו על זה - גם אם חן לא היה התגלמות הטוב והמוסר באותה סיטואציה (בעיני, זאת סתם התנהגות של קורבן טראגי), הוא שילם מחיר כבד מאד על הטרנסופוביה של החברה ובאופן מאד לא פרופורציונלי.

DarlingAdam

New member
צודק לגמרי.

יש אנשים שעברו במהלך עשרים שנה יותר ממה שאחרים עברו בחמישים.

uri 0

New member
Not everybody is like that

I know more than a coula old women who still have the energies. One don't have to become and old selfish jerk when ones get old. age and experience don't replace aswering to the point

מאד נכון

אבל גם הם, עשרים שנה אחר-כך, יהיו עוד יותר מבוגרים ובעלי (אפילו) עוד יותר נסיון-חיים...

FreakOnALeash

New member
אני 19 שנה ולא הבנתי כמעט כלום.

בשיא הרצינות, יש לי בעיה עם פערים.

FreakOnALeash

New member
סליחה ../images/Emo4.gif

קצת נסחפתי ונתתי לדברים פרשנות סובייקטיבית. אני לא באמת מתגונן ככה רוב הזמן,במיוחד כשזה נוגע למגדר יש מחלוקת בעניין and not much I can do about it, בטח שלא לצפות מאחרים שיאשרו את ההגדרה העצמית שלי, אנ'לא צריך... שכחתי איך זה ממשיך אבל הסוף היה שאני רוצה פאסינג וסתם להיות עוד אחד... לא מישהו מיוחד, סתם.

חיכיתי כמה ימים וזה לא מגיע, אז

מישהו מוכן לספר מה היה בהפגנה\משמרת מחאה ביום שלישי? חשוב לי לדעת, ואין לי מספיק חברים כדי לשמוע את זה נלחש מפה לאוזן. תודה.

ענבר פ

New member
מפגש ספטמבר !!!!

רשמו לפניכם/ן - 16.09, יום שלישי, רחוב יבנה 21, תל אביב, בית הקפה 'קפקא', בשעה 21:00. כווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם/ן מוזמנים/ות !!!!! לשאלות נוספות ניתן לפנות אל האימייל המצורף ו/או גם לנינה שלנו - [email protected] ו... נשמח לראותכם/ן. ענבר

תפוז Fun - ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

הרבה פרסים אנחנו מחלקים לכם השבוע, אבל צריך לעבוד בשביל לזכות...
פורום בנות חוגג היום את היום השני במסגרת 7 ימים של וידויים, והיום: מה הדבר הסקסי ביותר שעשיתם בשנה האחרונה? - גם היום הוידוי הטוב יזכה את כותבתו בדיסק של S Club 7. קופסת הלהיטים שלנו מתחדשת והשבוע מחלקים לכם את הסינגל החדש של ריקי מרטין. סמנו את 5 השירים האהובים עליכם- כל מדרג 100 זוכה! בואו להשפיע על המצעד הישראלי הכי גדול באינטרנט!!! פורום בנים בלבד מחלק לכם את הספר "מעבר למיניות" בתחרות תאוריות קוויריות מיוחדת עם שופטים נכבדים. יש לכם תאוריה על הקשר בין
ל-
... כתבו אותה, ואולי זאת תחילתה של ידידות מופלאה...

FreakOnALeash

New member
הודעה חשובה

אנשים צאכים לקבל שכמו שיש בנים עם *** יש בנים עם ואג'יינה וציצים.

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

קבוצה פוליטית חדשה לנוער בב"ש../images/Emo32.gif

נוער הומו-לסבי יקר! אם חשוב לכם להיאבק בהומופוביה ואם אתם רוצים להרגיש שווים כמו כל בן נוער אחר בעיר שלו באר שבע.מוזמן להגיע לקבוצה. הקבוצה תעסוק בתכנים הומוסקסואליים אבל פתוחה לכל מי שרואה את עצמו עוזר למאבק בהומופוביה. מקווה לראותכם בפעילויות רותם לימר יו"ר קבוצת הנוער ההומו-לסבי מטעם חידוש. לפרטים נוספים: רותם לימר [email protected]

למעלה