יש ערימה של הודעות על הדשא...

barak001

New member
גם זאת נקודה חשובה

ככל הידוע לי חן לא שיקר כי לא טען שהוא זכר אף פעם. הוא ניסה להסתיר ואולי אפילו הסיט את העניין בצורה אקטיבית. גם אם הסיט אקטיבית לא ברור אם זה בגלל שחשב שזה לא עקרוני, פחד שהנושא יתגלה ויפגע *בו* או פחד שהנושא יתגלה ויפגע *בה*. המשפט שכתבת קצת בעייתי כי כל אדם יכול להניח מראש שיש כאלה שחושבים שמין ביולוגי עקרוני וניתן לאמר זאת על כל תופעה שהיא. הקושי זה להעריך באיזה היקף, לרוב בלי מדגם מייצג (וזה נורא תלוי בחוויות אישיות בחיים), להעריך כמה זה יפגע באדם ספציפי (מההכרות האישית איתו) ובכלל צריך לחשוב האם גודל התופעה מעניין אותו כשמדובר בד"כ בטרנסופוביה. ההנחה שלי היא שאם יש תופעה כזאת שזה מפריע לאנשים, לרוב זה ממניעים של בורות לגבי למגדר ופחות הנכות הפיזיולוגית עצמה.

סתויT

New member
חדירה מסוכנת לחדר המיטות שלנו

לצד העניין המוסרי שציינת, ישנו עניין מוסרי נוסף. כל חדירה של מערכת משפטית לחדר המיטות שלנו פוגעת בחופש שלנו ומזיקה לנו, ולכן מלכתחילה היא לא מוסרית. לא רק אי-כנות היא בעיה מוסרית בין אדם לחברו, אלא גם ניסיון התערבות של חברה ומדינה עם הידיים השיפוטיות הגסות שלהם במצבים עדינים כאלה.

נכון.. זה מסוכן

אבל החדירה הזו לחדר המיטות היא זו שאפשרה, במידה מסוימת, להפוך את האישי לציבורי. לתהות לגבי אלימות מינית (ואחרת) בין בני זוג ויחסים בתוך המשפחה בכלל - האם זו חדירה בלתי מוסרית? החופש שלנו נפגם כל הזמן ע"י המערכת המשפטית (בין אם אנחנו לא נוסעים באדום, ובין אם אנחנו עומדים בתור בביקורת דרכונים), האם זה בלתי מוסרי? אי המוסריות אינה בחדירה של החברה לחדר המיטות שלנו, אלא בחוסר המידע המספיק עליו מתבססים, התפיסה הדיכוטומית של מותר ואסור, והגדרת המותר בצורה צרה מאוד מאוד (תוך התבססות על טיעונים רופפים). גם הגדרת כנות ואי כנות, והמוסריות הגלומה בכל אחד מהם היא לא דבר מוחלט וידוע. כמה אני חייבת לספר ובאיזה שלב? מה לגיטימי להסתיר ומה לא? האם זה דבר אובייקטיבי? מה רלוונטי ומתי? הרבה שאלות, הרבה קבלת החלטות בשלבים השונים של מערכת יחסים - לא פשוט...

סתויT

New member
אני בערך מכוונת לאותם הדברים

כיוון שזה לא פשוט, כיוון שמראש מדובר בסוגיות עדינות ומורכבות של מערכת יחסים, שלחברה ולמדינה פשוט אין את הכלים להתמודד איתן - *מלכתחילה* התערבות המדינה היא לא מוסרית. מה שאת מציעה הוא שהמדינה תהפוך עצמה לראויה ולמוכנה לטיפול במצבים העדינים האלה, ואילו אני אומרת, שעד ששינוי מערכתי כזה לא יקרה, אל לה להתערב, אלא במקרה של מין בכפיה. בדרך משל, אם מישהו נזקק בדחיפות לניתוח כלשהו, ובא הקצב לנתחו, כשהוא מחשיב את עצמו למומחה בעניין ולראוי לביצוע הניתוח, הרי שההתערבות שלו *מלכתחילה* אינה אחראית ואינה מוסרית. וודאי שבמקרה של מין בכפיה אין מנוס מלהתערב, וגם אז יש לגייס את מירב הרגישות והזהירות בטיפול בנושא, משל לאדם הנזקק לניתוח, ואין איש שיכול לעזור לו, ובא הקצב ומציע את שירותיו והחברה - בהיעדר מועמד אחר - נאלצת לקבל את הצעתו, תוך שהיא בודקת אותו בשבע עיניים לכל אורך הניתוח.

Freeda

New member
קבלת דבר במרמה

חן לא הורשע בתקיפה מינית - למזלו אבל נשים שהיו עמו הרגישו נפגעות, מינית, וזו זכותן להרגיש נפגעות אוי לו אם התכוון ואבוי לו אם לא אילו התכוון - היתה זו תקיפה מינית IMHO שדינה חמור פי כמה. עכשיו נשאלת השאלה ע"י אדם סביר - האם "רק" קיבל דבר במרמה - שזו עבירה פלילית לכל דבר ועניין אפשר לפרק שאלה זו לכמה שאלות משנה: אילו ידעו הנשים על מצבו הגנטי - האם היו נכנסות עימו למיטה ? מניסיוני בחדרי צ'ט - 90% היו נרתעות מיד, 5% מהססות. בנושא זה - לשופטים מעמד של אדם סביר. לחברי הפורום כאן - בהחלט אין מעמד שכזה - אנו משוחדים/ות !. האם סבר חן שהמידע הגנטי לגביו הוא פרט שולי ? נו באמת - יש כאן בפורום מישהו שחושב שהיותנו טרנסג'נדרים הוא שולי בחיינו ? בחיי משפחתנו ? חברינו ? אז מדוע רובנו מתחבאים ? מדוע מתהפכת לי הבטן בכל מפגש חשיפה שאני עושה כרגע במקום עבודתי מזה 30 שנה ? חן רימה, קיבל דבר במרמה, ויצא בזול. אני מקווה שהוא למד את הלקח. כאדם. הלקח לכולנו - להיות ישרים עם הזולת - וכמו בדיני תעבורה - עלינו חובת הזהירות הכללית בבואנו ליצור קשר עם הזולת - ולהתחיל כל קשר משמעותי בגילוי נאות. בכל נושא. בודאי בנושא מרכזי בחיינו - זהותנו המיגדרית. בקיצור - להיות טרנססקסואלים/יות גאים/ות והגונים, ונחמדים. זה לא קל - אבל קל יותר מהרשעה בבית משפט. בית המשפט במקרה זה אמר אמירה ברורה לכוווולנו, ונהג בחן במידת הרחמים. טוב הדבר בעיני. חיבוקים יערה

אז גם מנותחים חיבים לגלות ?

אז אפשר להחתים את כל מי שיוצא מתל השומר על טופס התחיבות לחשיפת המצב הגנטי. ויש כאן בפורום אנשים אשר מתכננים לצאת מהבית ולנהל חיים לפני או בלי נתוח בכלל, וזכותם להגיע למערכות יחסים במצב זה. את יותר שמרנית מהשופטים.

Freeda

New member
מערכת יחסים בגאווה

אני לקראת ניתוח - תוך שבועות והייתי ואהיה במערכות יחסים ותמיד עם אלה בפניהם יכולתי ואהיה יכולה להיות גאה במה שאני גאה במאבק, גאה בעשייה, גאה בהישגים לא נראה לי נכון או מספק להשתית מערכת יחסים על הסתרה ממושכת ההליכה המתמדת על חבל השקרים הדק מתישה אותי. שמרנות או זיקנה - תבחרי בגילי ובסקלרוזה המצויה בו לאמת יש יתרון ברור קל לי לזכור מה אמרתי
חיבוקים יערה

uri 0

New member
Justifying Murder

a year and something ago, a TG girl was muedered in New Jersey. She was Pre op, or non-op, but she passed.She wasn't fair,or "proud", so she dated boys,without telling them she's a T. She was passing, someone dated her, and when he discovered, he like the girls in Hen cased felt cheated, only in this case he organsied her murder. now someone commennitng on this said what you said: not telling you're T is a fraud, sex ithout telling is rape, that means justifying murder

scuffin

New member
אונס מצדיק רצח?

אפילו אונס אלים אינו מצדיק רצח! אפילו הרג אינו מצדיק רצח. ודאי שלא מבחינת החוק. לעתים מי שהורשע באונס אלים אינו נענש ביותר מכמה שנים בכלא. אני מאוד מקווה שלא התכוונת להשוות בין דברי FREEDA לדברי אותו SOMEONE. אבל גם אם לא זו עדיין נראתה אחת ההודעות התוקפניות ביותר שראיתי כאן. יש לה הזכות המלאה להחזיק בדעה (שעם חלקים ממנה גם אני מסכימה באופן כללי - אם כי אין לי מושג לגבי חן אלקובי) מבלי שתאלץ לענות לטיעונים והשוואות שכאלה.

אתה לא יודע כלום!!!

אם הייתה יודע משהו אחד על חן אלקובי או מישהו מהכותבים נגדו אז הייתי מבין, אבל תפסיקו להאשים סתם או להעלות השערות!!! וחוץ מזה אין לאף אחד לשפוט אדם אחר גם אם הוא מכיר אותו כל החיים!!! מזה שמכיר את חן מקרוווווווווווווב!!!

scuffin

New member
ציטוט

"...אם כי אין לי מושג לגבי חן אלקובי" (ראה את הודעתי הנ"ל שאליה הגבת) מקווה שבעתיד תעשה עמדי ועם אחרים את אותו החסד שציינת ולא תשפוט או תשים מלים בפינו. תודה.

uri 0

New member
Apology+Clarification

I have to apologise. I didn't mean Yaara justifies murder - I meant that by comparing what Hen may bave done to rape, she is on that slippery slope which other end is that guy i've mentioned who of course say he doesn't justify that cruel murder but... What I did mean - of course Yaara has a right to her opinion (as if it matters if she doesn't). I understand Yaara has always been "fair and proud" as she said - she was always sicere, She never, for example, have an intimate relationship without her partner knowing of that. because this is somethingimportant - some women would not want to sleep with their partner if s/he sleeps with someone else. Some women maybe won't stay with a CD Partner, and I'm sure, if Yaara ever CDed while in relationship, she just told her partner. But I didn't, for three or for years, told my wife. It wasn't right you know, she had the right to know about it. but it was human. and I don't think it' was rape, although she might have not wanted to sleep with me had she knew. I don't even think it's criminal stuff. Most of us are only human, you know. most of us do mistakes. Rape is a hooribel things, it has nothing to do with this!

סתויT

New member
אשמת החברה

זו אשמת החברה שלחן בכלל עלתה הדילמה של לספר או לא לספר, כפי שהיא מלווה ותלווה כל אחד ואחת מאיתנו לכל אורך חיינו - בין אם זה לספר על המין הגנטי או על המגדר המתאים. זוהי חוצפה מצד החברה הזאת עכשיו לבוא אלינו בטענות של חוסר יושר לגבי זהותינו/גופינו. שישאלו השופטים מאיפה בא חוסר היושר הזה - הוא בא מהם ומשכמותם, שמרכיבים את החברה העוינת-טרנסג'נדרס בה אנו חיים. השופטים לא יכלו לזכות את חן, משום שבכך היה עליהם "להרשיע" את עצמם. הטרנסג'נדרס שתומכים בהם כנראה שואפים לא רק לחיות במגדר האחר אלא גם לעבור מהצד החלש והמקופח לצד החזק והמדכא בחברה.

סתויT

New member
../images/Emo62.gif מה שהכי מכעיס בכל העניין הוא

שאף-אחד לא רואה בטרנסים/יות שמסתירים את זהותם המגדרית בעת יחסים אישיים כמתחזים שראויים לעמוד למשפט על קבלת דבר במרמה. הכל פה סובב סביב הזיין והכוס, לעזאזל. ולמה? כי ככה מקובל בחברה: " ...עם זאת, כאשר פלוני קושר קשר חברתי - אינטימי עם זולתו , עליו לחשוף בפני הצד השני את היותו "זכר" או "נקבה" במובן הצר והמקובל כיום בחברה" בחברה שבה כמעט כולם חוטאים באי-הבנה, מצאו השופטים להעניש את מי שלא מיישר קו עם חוסר ההבנה הזה. במקום להצעיד את החברה קדימה ולהיות חלוצים מבחינת ההכרה בטרנסג'נדריזם, הם בחרו להעניק משנה-תוקף לתפיסות הישנות. אי-אפשר לערער בעליון?

למה זה מכעיס?

אני מזהה פה איזה חוסר יושר פנימי לדעתי: "אף-אחד לא רואה בטרנסים/יות שמסתירים את זהותם המגדרית בעת יחסים אישיים כמתחזים שראויים לעמוד למשפט על קבלת דבר במרמה"
"במקום להצעיד את החברה קדימה ולהיות חלוצים מבחינת ההכרה בטרנסג'נדריזם"
איך שני המשפטים האלה מתיישבים יחד? איך אפשר לתת הכרה למשהו ע"י נתינת אישור להסתרתו?

uri 0

New member
I don't think you agree

Not really. Yaara things that hiding TG whin relationship is a fraud, and comes close to rape. You think, as I understand, it isn't right. Not everything which is wrong is criminal. I understand Yaara have always acted fair and right and relationships. Maybe you ttoo, but not everybody can't stand up to this. Rape is having relationship with someone without her consent. hiding something she might have cause her to refuse isn't rape. Sex isn't "something given" it's a situational relationship between two persons, which must be agreed upon the very moment. It is not a matter for a contract: Generations of Feminists have fought for this to be recognized. A contract is a pre-agreed relationship. Marraige is a contract. Once it was persumed to include sex, so rape within marriage wasn't considered. No More. The simplest situation: someone, let's say a guy. sleeps with someone, let's say a girl. "maybe" she won't sleep with him if she knew he has another relationship. He's a Jerk then, but is he a rapist? Can we take him to court and try him for that?

אתה לא מדייק !!!!!!!!!

וז לא לענין. יערה לא כתבה "אונס". היא כתבה : "למזלו לא הואשם בתקיפה מינית"... ועוד כתבה : "חן רימה, קיבל דבר במרמה, ויצא בזול. אני מקווה שהוא למד את הלקח. כאדם. הלקח לכולנו - להיות ישרים עם הזולת - וכמו בדיני תעבורה - עלינו חובת הזהירות הכללית בבואנו ליצור קשר עם הזולת - ולהתחיל כל קשר משמעותי בגילוי נאות. בכל נושא. בודאי בנושא מרכזי בחיינו - זהותנו המיגדרית. בקיצור - להיות טרנססקסואלים/יות גאים/ות והגונים, ונחמדים. זה לא קל - אבל קל יותר מהרשעה בבית משפט. בית המשפט במקרה זה אמר אמירה ברורה לכוווולנו, ונהג בחן במידת הרחמים. טוב הדבר בעיני."

uri 0

New member
But I was accurate!

I did write: Yaara thinks it a fraudm and Comes Close to rape. and Yaara did write: "As a fe;inist and a woman, rape is sex without concious knowledgem, CONSCIOUS (her e;phasis). .. the judges had mercy upon Hen ... should they Judged him as a manm he would have been convicted zith rape and jailed". I didn't say that. Now you said that Hen behaviour isn't a court issue. I agree. I hope repeat: I hope for Yaara she never had sex with her partner while not telling her somthing which might have change her partner consent 6 like another relationship or Cross-Dressing becuase by what she said above, if the female partenr has the right to feel cheated, it's rape. my ex had the right to feel cheated. am I a rapist?

למעלה