יש פה גיטריסטים ...

Marmaduke

New member
יש פה גיטריסטים ...

מאזור המרכז (אשדוד) שרוצים להצטרף להרכב שמנגן פינק פלויד ועושה גם חומר מקורי...

Marmaduke

New member
איזה חרא זה לגור באשדוד...

אני אשכרה לא מוצא גיטריסטים שמנגנים פינק פלויד פה... כולם זה או מטאל זוועתי או סתם איכסה...

תתפלא..

אבל יש כאלה, רק שאתה לא יודע על קיומם

lunatic2

New member
מה קרה?

מה אתה מחפש לי גיטרסיטים כשיש לך אותי? בוגד!!!

HuRLeY GiRLY

New member
אני מגן יבנה... אבל :/

אני על ג'קסון.. ולכן אני לומדת יותר בכיוון של מטאל סליחה...

meandmeandme

New member
מה?

למה את קובעת את הסגנון לפי הגיטרה? או שלא לזה התכוונת. בכל מקרה. אני מישוב ליד באר שבע ואני מנגן פינק פלויד, ג'נסיס, ג'טרו טאל ורוק מתקדם בכלילות. כותב גם חומר מקורי. אם יש מישהו שמעוניין יהיה נחמד לנגן עם כמה אנשים.

HuRLeY GiRLY

New member
לא לזה התכוונתי באמת..

חוץ מהעובדה שזה הסגנון שאני לומדת עכשיו.. כי הוא ממש מקדם אותי אז הגיטרה בכלל לא מתאימה לסגנון שלך.. למרות שאני ממש אוהבת פינק פלויד... קוראים לי מור ואני בת 14...

נימרודל

New member
מה זוועתי במטאל?

אני חושבת שזאת מוסיקה מצויינת. מלאה במלודיות ועשירה ביצירתיות וגאונות. כמובן שקצת קשה להתרגל לזה. אבל לכל מוסיקה (כמעט) קשה להתרגל וצריך לשמוע כמה פעמים עד שלומדים לאהוב. כולם חושבים שזה רועש. זה לא זה עוצמתי. אח שלי אוהב לדמיין שהוא נלחם באורקים עם שריון וחרב כשהוא שומע מטאל. אני פשוט מדמיינת את עצמי על במה עם מליון אנשים בקהל. או מרביצה מש חזק למישהו שאני ממש ממש ממש ממש אבל ממש שונאת. למרות שבחיים האמיתיים אני לא מרביצה לאף אחד, אפילו לא בצחוק כזה. כי זה פשוט לא מצחיק. טוב בכל אופן, שמע אייזה דיסק אושניים של להקות טובות באמת כמו איירון מיידן ומטאליקה. תראה שיש להם גם שירים שקטים. ושגם מטאל זה מוסיקלי בעליל.

Marmaduke

New member
אופס...טעיתי..

אמרתי מטאל ממש בטעות..האמת שהתכוונתי ליותר כבד כל הצרחות חסרות הפשר והגיטרות הרועשות בטירוף..זה בלאק או דת'? בכל אופן כשהסולן במקום לשיר עושה בעעעעעעעע..אני לא מבין איך אפשר לשמוע כזאת מוזיקה רעה... תראי אני ממש בדעה שלך גם אני ממש משוגע על מטאל...אני עד לא מזמן הייתי פריק של מטאליקה בטירוף לאחרונה זה ירד לי,אבל עדיין יש לי כבוד עצום אליהם ויש להם שירים גדולים..אני אוהב יותר את התקופה של kill em all עד and justuce... ובכלל היום אני שומע גם להקות כמו Megadeth וגם את אוזי אוסבורן שהוא אלוהים לא קטן.. ובכלל איירון מיידן ענקיים..אני דיי משוגע על מטאל..לא יודע למה זה יצא לי מהפה בכלל.. ואני ממש מחכה לחדש של מטאליקה אנשים אמרו שהוא דומה לישנים, נראה..

electricGirl

New member
מתי כבר תבינו שמטאליקה דעכו ממזמן

נראה לך שהאלבום שלהם יהיה בסגנון של הישנים? פחח זה ממש בדיחה הם הפכו לעלובי נפש לקקנים. אבל זה לא מה שרציתי לאמר...הסגנון המזוויע אליו התכוונת הוא אכן דת' ובלאק. סגנון שתופס תאוצה בזמן האחרון(אבוי) בכל אופן, אני מנגנת קצת פינק פלויד (יותר שומעת אותם מאשר מנגנת פשוט כי קשה להשתוות לסאונד האלוהי של גילמור). אבל מאוד מושפעת מהם.כמה זמן אתה מנגן?

Marmaduke

New member
וואווו

עלובי נפש לקקנים.. הייתי אומר שאת ממש שונאת אותם שנאת דם מטורפת למדי.. הם סך הכל הקשיבו לאדם טיפש מאוד ששמו בוב רוק.. אני מאשים אותו בכל...עזבי זה דיון אחר לגמרי באמת.. אני בסיסט מנגן שנתיים..וגיטרה 3 שנים.. מאיפה את ובת כמה..?

rainbow demon

New member
האמת? יש צדק בדבריה...

מטאליקה, בלי קשר למה יהיה בST.ANGER (שם הדיסק החדש), הפכו בשנים האחרונות מלהקת מטאל והארד-רוק מכובדת ללהקה שמתפרסנת בעיקר מהופעות עם כל מני כוכבים מזדמנים, אפילו מעולם הפופ.. ראו למשל את מקרה ההופעה המשותפת עם ריקי מרטין או ההופעה שתוכננה עם בריטני ספירס (דמיינו לעצמכם את בריטני שרה מסטר אופ פפטס), או את ההופעה לא מזמן בMTV ICONS באמריקה, שבה אמנים שונים עשו קאבר למטאליקה, ופרט לכמה אמנים יחסית טובים שעשו קטברים (KORN למשל) ראינו שם גם את אווריל לווין (בעעעעעעעעעעעעעעע רק השם עושה לי בחילה) עושה קאבר לFUEL. הקיצר, חבל, היתה להקה טובה שילמדו קצת ממגדת' מה זה לשמור על סגנון מוזיקלי לאורך זמן ולא להתמסחר יתר על המידה (למרות שגם מגדת' לא כמו שהיא היתה)

למעלה