סוף 60 וכמעט כל ה70... אין לא הייתה ולפידעתי לא תהיה עוד תקופה כזאת.... כן גם הלהקות של היום יחסית עלובות! (ועכשיו יהיה מטר של מחאה) אבל אין מה לעשות תשוו את כולן ל-70 ותבינו את הכוונה! ובקשר לאוריה היפ האלבומים הכי אבל הכי אויכותיים שלהם הם הראשונים עם דיוד ביירון ועוד איזה 3 אחריו ואח"כ כבר זה לא זה!
אגב החדש של ווירד אל גרם לי עדנה רבה במיוחד במחרוזת פולקה חביבה במיוחד על שירי להקות "אנחנו-חושבים-שזה-שלבשנו-שחור-וחיברנו-דיסטורשן-הופך-אותנו-לרוקרים-כבדים" מה לדעתך השיר הכי טוב של אוריה?
DEMONS AND WIZARDS ללא ספק הכי טוב, אבל אם ניקח שיר אין ספק ש JULY MORNING הכי אהוב עליי (שלא מופיע כמובן באלבום הזה אלא ב"סתכל על עצמך" (בתרגום חופשי כמובן שאת יודעת למה הכוונה )
fantasy ללא ספק גם אלבומים מצויינים אבל בכל זאת אין על שדים וקוסמים... אגב ממה שאתה יודע דיוד ביירון שר באלבום הזה או שזה כבר היה מישהו אחר... אני כבר ממש מבולבלת מהחילופים שהיו שם!
אם את מדברת על שדים וקוסמים, ביירון עוד היה שם. ביירון היה זמר בלהקה עד 1976, בצאת האלבום HIGH AND MIGHTY. ז"א הוא שר בכל האלבומים שהזכרת. בFIREFLY כבר שר ג'ון לאווטון
אגב החדש של ווירד אל גרם לי עדנה רבה במיוחד במחרוזת פולקה חביבה במיוחד על שירי להקות "אנחנו-חושבים-שזה-שלבשנו-שחור-וחיברנו-דיסטורשן-הופך-אותנו-לרוקרים-כבדים" מה לדעתך השיר הכי טוב של אוריה?