יש פה גיטריסטים ...

Marmaduke

New member
טוב תראה..

אני חושב למשל שאבריל לוין עשתה את השיר הכי טוב מבחינת נאמנות למקור (חוץ מהקול) וגם לימפ ביזקיט עשו את סנטריום מדהייים בסגנון שלהם... אני ממש אהבתי בקיצור זה עניין של טעם.. ואגב הייתה הופעה עם ריקי מרטין?? אני חייב הוכחות!!! והיה תיכנון עם בריטני ספירס אני גם חייב הוכחות!! תשמע ברגע שאני יראה את כל ההוכחות האלה אני יצטרף לדעתך...עד אז ..לא..

Marmaduke

New member
ועוד משהו קטן...

קורן?? בעעע איזה זוועה של להקה הדבר היחיד שמאפיין אותם זה הצליל הגעלי שמוציא הבסיסט השמן שלהם מהאיבנז המסריחה שלו...זה כל כך צליל מחריד מה זה הטיקים האלה???? תנגן כמו בן אדם...!!! יש להם כמה שירים יפים אבל זה בשביל לעשות פוגו כמו משוגע לדעתי - אם אתה בקטע.. אבל להקשיב בבית בכיף?? איך אפשר..? אני לא יכול.! טוב בזאת הסתיימה ההוצאת עצבים שלי על קורן... בבקשה לא להגיד לי שזה טעם אישי, אני יודע! אני רק מביע דעה.

rainbow demon

New member
הנה...

http://www.wilwheaton.net/mt/archives/000955.php (ראה לינק בראש השרשור שם) זה בקשר לריקי מרטין אני חייב לציין שגם על מרטין וגם על ספירס קראתי איפשהו ברשת, פשוט אני קצת עייף מלחפש את זה עכשיו.... מכיוון שזה הכל שמועות קשה לי להוכיח את אמינות הדברים, אבל אישית, גם שמועות זה סימן שמבשר רעות

נימרודל

New member
מטאליקה...

כן הם טובים מאד, אפילו מצויינים. אבל הם ממש ממש שונים מאיירון מיידן בגלל שהסגנון שלהם (כשהם היו בשיא פריחתם) היה יותר רועש לטינאייג'רים מחוצ'קנים ואיירון מיידן טוב הם בריטים ואפשר לשמוע. חיחיחי. כן מטאליקה כבר דעכו אין מה לעשות. אבל זה קרה להרבה להקות מצוייניות ואין מה לעשות. יש להם מספיק כסף כבר לצאת לפנסיה. אם הם מחפשים את הריגוש והקסטזה שבהופעות אז הם באמת צריכים עכשיו לשבת ולשבור את הראש כדי שזה יהיה מוצלח...

Fugue

New member
אני מאשדוד

אין לי חשמלית אבל יש לי אחלה קלאסית (לומד כבר 5 שנים מוזיקה קלאסית) ואני חולה פינק פלויד!

Jam Head

New member
הא !!!!

די כבר עם מטאליקה ואיירון מיידן ! תבינו יש הרבה יותר להקות מהן , אני מסכים עם העבודה שהם עשו מוסיקה לא רעה ( וגם יש להקות שמנגנו הרבה הרבה יותר טוב ) אבל זה לא מטאל. לפחות לא המטאל האמיתי , זה סתם להקות שמכרו את עצמן , והלכו נגד מה שהן אמרו , הלהקות הכי זבל שאפשר למצוא שיום אחד אומרות משהו ויום אחר סוטרות את עצמן. ובקשר לבלאק ודת' , אם אתה לא אוהב אז סבבה . אבל להגיד שזה גיבוב של צרחות או שהנגנים שם לא ברמה , זה כבר סתם שטויות.

rainbow demon

New member
חייב להוסיף גם

שלא רק שנגני בלאק ודת' הם לא רעים ואפילו מצוינים (ניקח לדוגמא את פנתרה), אלא שמדובר בסגנון מוזיקלי לא רע בכלל... הרבה פעמים אפשר למצוא מלודיות לא רעה בכלל גם בין כל ה"רעש"..

rainbow demon

New member
לא , לא, כמובן שלא:)

פנתרה היתה דוגמא למטאל "כבד" .. לאו דווקא בלאק או דת'...

Jam Head

New member
פנתרה גם ניגנו

דת' מטאל בין השאר. כמו באלבומים - The Great Southern Trendkill או - Far Beyond Driven ובכלליות לסולן שלהם פיליפ אינסולמו היו כמה הרכבי דת' מטאל.

electricGirl

New member
סליחה...איירון מיידן זה לא מטאל??

פחחחחחחחח זה ה- הבי מטאל הכי אמיתי שיש. ואיירון מיידן עם כל הכבוד הם אחת הלהקות היחידות שפועלות כבר יותר מ20 שנה ועוד לא מכרו את עצמן(וגם לא ימכרו) ועד היום עושים מוזיקה מצויינת. וצר לי להגיד לך אבל עוד לא מצאתי להקת הבי מטאל עם נגנים יותר טובים מאיירון מיידן. לא משנה כמה סולואים הם תוקעים בשיר, כל סולו הוא אומנות.

Marmaduke

New member
אוקי אז לסיכום...

לדעתי ממש לא משנה אם זמר כזה או אחר מיסחר את עצמו או מכר את עצמו..תקשיבו למוסיקה כי אתם אוהבים אותה ולא כי היא לא ממוסחרת. טעות יהיה להפסיק לשמוע משהו מסויים רק בגלל שאותו זמר מכר את עצמו או התמסחר. מה זה משנה בכלל כל עוד אתם אוהבים את המוזיקה זה לא צריך לשנות. וגם לא נמאס מאותם ויכוחים נדושים ועייפים?! הם התמסחרו והם והם והם... זה קורה לכולם בסוף וגם אם זה קורה זה לא משנה...

Marmaduke

New member
מאייייההה

בקיצור את יודעת שההופעה של דיפ פרפל שהבאת לי פשוט מדהימה !!! תודה תודה תודה!!!! ואגב אני לא קול אני גזעי...

Marmaduke

New member
אחי זה ..

הופעה ממש מדהימה היא בעצם ההופעה של הדיסק machine head והיא משנת 1972 ובאיכות של divx ממש מצוינת..חפש בקאזה אולי יש.. מומלץ בחום!

rainbow demon

New member
אני מקווה שיש שם!

הדבר היחיד של דיפ פרפל שמצאתי מתישהו בכלל בקאזה היה ווידאו של הופעה באיכות איומה של SWEET CHILD IN TIME.. משין הד היה הדיסק הכי טוב שלהם לדעתי, ודעתך?

Marmaduke

New member
machine head

זה דיסק מדהים לדעתי אבל גם fire ball הוא ענק... וכמובן יש את deep purple in rock שהוא אדיר..משם השיר child in time בלי הסוויט.. התבלבלת עם גאנז

למעלה