יש פה גיטריסטים ...

Marmaduke

New member
ואגב...

בקאזה יש ויש את ההופעה הזאת.. ויש גם את הקליפורניה ג'אם מ 74 בכלל מלא הופעות אז מה קורה איתך חבר..?

דבר ראשון ההופעה היא מהאימיול ולא

מקאזה דבר שני הבעיה באי מיול עם הופעות חיות לוקח ים זמן עד שהם יורדות אבל זה שווה את זה! ודבר שלישי הרשה נא לי להתנפל עליך בגלל השם.... יש הופעות חיות של אוריה היפ? מחפשת בטירוף לא מוצאת! מצאתי רק קלפי באיוכת מזוויעה של easy livin אפילו קליפ נורמלי אין!

rainbow demon

New member
אני אחפש בהחלט:)

בקשר לאוריה היפ, גם לי יש את איזי ליבין באיכות איומה, מבערך חצי שיר... לא מצאתי משהו אחר וחבל, כי זאת להקה שיש לה המון שירים טובים... היא קצת נשכחה במהלך השנים, וחבל. אגב, לא חשבתי שיש אנשים בארץ שבכלל מכירים את הלהקה:)

האמת אפרופו שירים טובים אני יותר

אוהבת אותה בתקופה עד 85 אח"כ כבר הרבה פחות שלא לומר בכלל לא.... גם אני חשבתי שאנשים לא מכירים אותה בארץ היא יותר מוכרת בחו"ל למרות שהם היו פה ב86 וגם לפני כמה שנים שמשום מה לא התפרסם כמעט בשום מקום ועל ההופעה גילית רק כשקראתי ביקורות. אבל ההרכב שעכשיו הוא כבר לא המקורי נשאר שם מה בנ"א אחד מההרכב המקורי! אוף רוצה הופעה של דיוד ביירון עם אוריה היפ רוצה רוצה רוצה!!!!

כי פאקינג מנקה בגלל פאקינג שבת קודש

נדבר אח"כ ונבכה על זה שאנחנו לא הולכים היום לשליחי הבלוז!

Marmaduke

New member
חחח איזה תירוץ מצחיק..

אתם מבינים אלוהים לא מרשה להיות באייסיקיו בשבת... אבל אם זה פורום של פינק פלויד אין לו בעיה בכלל.. סתם מאי'לה אני מת עליך!!!

אלוהים לא מרשה המון דברים

אבל חוקים נועדו בשביל שנשבור אותם לא?
פאקינג בית המקדש הבית הזה! חחחחחחחחחחחחחחח

rainbow demon

New member
אני אהבתי אותם יותר עד ל

ABOMINOG שיצא ב82 הם התחילו להשמע יותר מדי פופיסטים של שנות ה80, למרות שעדיין היה להם את הצליל היחודי שלהם, ופופ של שנות ה80 זה יותר גרוע מהפופ של היום אבל לא נורא, יש להם עדיין עשרות שירים טובים מהאלבומים שקדמו לABOMINOG

Marmaduke

New member
אגב..?

אתם חושבים שדיפ פרפל התחילו בעצם את מה שנקרא מטאל היום..? אני חושב שהם היו הראשונים שעשו את המוזיקה הכי קרובה למטאל אז... מה לא.?

אהובי אתה הרי יודע שאני לא מתמצאת

בהגדרות רק בהגדרה אחת :מוסיקה טובה! אגב "השגתי" הופעה חייה של הדורס כולי באקסטזה! וגם מצאתי איזה בוטלג של מוריסון והנדריקס ביחד!!!!!!! אני בפאנן... אני צפה! אני לא בעולם הזה תשאירו הודעה!

rainbow demon

New member
אני אשלח לך אם תרצי

בכל מקרה, אצלי זה היה כתוב מוריסון עם הנדריקס ולא ממש זיהיתי קולות של הביטלס.

למעלה