יש ראיון עם מרי קייט ואשלי

olsen cool

New member
יש ראיון עם מרי קייט ואשלי../images/Emo13.gif

לצערי הרב(והוא אכן רב מאוד!)זה יועבר להן באימייל,הן לא יכולות לעשות ראיון בטלפון ואתם יכולים לחשוב על מיליון סיבות בעולם למה לא,אבל זה או זה או כלום הנה האימייל שקיבלתי אתמול מטורי(הנחמדה ההיא שדיברה איתי בטלפון
): Hello Efrat, Thank you for your continued interest in Ashley and Mary-Kate. As promised, I discussed with our team the possibility of Ashley and Mary-Kate conducting an interview with your website(forums.tapuz.co.il/olsen). At this time, their schedules only allow for email interviews, not by phone or in person. If you’re interested in an email interview with them, please send me your questions by November 27th. We always request 2 weeks to complete the interviews so if I receive your questions by the 27th, we could have the completed interview back to you by December 11th. As I’ve discussed with you over the phone, Ashley and Mary-Kate are only doing interviews to support their brand and company, as well as style and beauty focused interviews. They will not answer any questions about their personal lives so please refrain from sending any. Since you have such a huge fan base who are interested in them, I think it would be great to have the fans submit their questions for the girls. Please let me know if you’ll accept our offer of an email interview. Thank you, Tori Matt Director, Marketing & Publicity Dualstar Entertainment Group, LLC כן כמובן שאסור לנו לשאול אותן שאלות על חייהן האישיים אלא רק על העבודה שלהן ובלה בלה בלה,כאילו שלא ידענו קודם. בכל מקרה,כל שאלה שעולה לכם בראש שאתם רוצים לשאול אותן,לא משנה לי איזה(כמובן שלא תיגע יותר מידי בחיים האישיים שלהן)תשרשרו לפה ואני אשלח להם את זה. אני מתארת לעצמי שחלקכם מאוכזבים,אבל בכל זאת קיבלנו קצת ייחס לא כדאי לזלזל,תתנו קצת אמון,אני בטוחה שאפילו אם לא את כל השאלות יעבירו להן אז לפחות על חלק הן יענו,אני יודעת שזה מעצבן ותאמינו לי שזה מעצבן גם אותי שבטלפון הם לא מסכימים לעשות ראיון אבל ממש אין לי כח להתווכח. בכל מקרה למה אתם מחכים?תשרשרו לכאן שאלות: עכשיו תסלחו לי אבל אני צריכה לכתוב משהו:OMG!

LindZiv Cohan

New member
וואו שיהיה בהצלחה!../images/Emo13.gif

מגיע לך[ם]
רק חבל שזה באימייל ולא בטלפון וזה..
אבל היי, יש ראיון!
(יום אחד גם אני אשיג ראיון כזה עם לינדזי
)

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מצאתי אתר אחד עם מלא אימיילים, טלפונים וכל אלה של המנהלים האישיים של המון מפורסמים, כולל את לינדזי, הבעיה שצריך להרשם, ובדרך לשלם כל חודש בערך 36 דולר. אז..זה לא טוב

tamar112

New member
איזה יופי איזה יופי איזה יופי!

אפרת!!! כל הכבוד! אני מנחשת כמה קשה זה היה וכמה טירטורים היית צריכה לעבוד..אז נכון, זה לא ראיון טלפוני אבל היי..זה משהו!!! כל הכבוד! באמת!

חחחח השגנו משהו סופסוף!

שאלות אני יכתוב עוד מעט..כשיעלו לי... חבל שזה לא בטלפון כי מי יודע אם הם יהיו אלו שיענו ולא סתם איזה חטיארים שעובדים אצלהם.....אבל לפחות קילנו ראיון!! כל הכבוד על המאמץ שלך אפי!!!

כל הכבוד!../images/Emo47.gif../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

על כל המאמצים ושהשגת בסוף:] אם יעלו לי שאלות טובות אני אכתוב

../images/Emo24.gifWOW../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חושבת שזה הישג ענקי , לשאול שאלות ולקבל תשובות מהתאומות עצמן! לא נורא שזה באי מייל, זה גם משהו! אולי בעתיד, עם קצת יותר קשרים תצליחי לשאול אותן איזו שאלה בטלפון.. אני מבטיחה לחשוב על שאלות טובות ולשלוח לך במסר! ושוב- כל הכבוד

olsen cool

New member
תזכרו שצריך למהר עם השאלות

אם אנחנו רוצים לקבל את הראיון עד ה11 בדצמבר צריך לשלוח את הראיון עד ה27 לנובמבר שזה שבוע הבא,אני מתכוונת לשלוח את זה בסוף השבוע הזה,אני נותנת לכם שבוע שלם לחשוב על שאלות.

shira the star

New member
סוף סוף כמה זמן חיכינו

אבל מה שיוצא אני מרוצה ואני בהחלט מרוצה שיש ראיון עם הבנות יואו !!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ מאושרת
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SummerSpirit

New member
סורי

נראה לי שמנסים למרוח אותנו. אני גם יכולה לענות לכם דרך האימייל על שאלות למרי-קייט ואשלי. מי נותן לנו את ההבטחה שזה יהיה רעיון עם מרי-קייט ואשלי ולא עם אנשים אחרים מדואלסטאר?

SummerSpirit

New member
שכחתי את השאלה

למה הן לא באות לישראל? ואם זה קשור למוצרים שלהן, למה הן לא פותחות מחדש את קו המוצרים בישראל ובאות לעשות כאן יחסי ציבור?

olsen cool

New member
הן כן פתחו אותו

אבל לא היו משווקים שחיפשו למכור אותו,ככה לפחות נאמר לי. בכל מקרה אני אכניס את השאלה הזאת. ובקשר לשאלה הראשונה שלך,אין מה לעשות,זה מה יש וזה מה שקיבלנו.

olsen cool

New member
אוקיי

נכניס ליד זה בסוגריים שאנחנו לא בטוחים אם זה משהו פרטי שהיא לא רוצה להגיד.

חחחח אהבתי

שאלה שהיא חייבת לענות בעצמה.... בכל מקרה אני מסכימה עם גילי...אם על השאלה הזאת לא יענו אז בטוח שהם לא עונות על השאלות כי זאת לא שאלה אישית בכלל!

All Over You

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif../images/Emo193.gif

מה הן מתכננות לעשות בזמן הקרוב?
רטורי ואם הן מתכוונות להשתתף או להתארח בסרט

yossi151

New member
כל הכבוד לך על ההשקעה...

והשאלה שלי למרי קייט ואשלי היא: האם אתן מתכננות לעבוד יחד על סרט או סדרה משלכן בזמן הקרוב או שכבר החלטתן להפרד ולעשות סרטים לבד (בלי התאומה)?

ברוך השם עדיף מכלום

אפרת את גדווווווולהההה זה גם דבר גדול ראיון באימל עדיף מכלום אני עכשיו קצת יש בלילה חחח , אה יש לי שאלה אז ככה ‏ איך הרגשה לשחק מגיל קטן ישר להיות מפרסמות בזמן שהחברות עדין בית ספר זה משש חלום של כל הילדים איך הרגשה וגם עכשיו אתם עדין משחקים מקצוע מגיל קטן תרגמי את זה איך שאת רוצה אז ב-ה-צ-ל-ח-ה אה ותגיד להם שיקפצו לארץ ישראל הארץ הכי יפה בעולם

למעלה