יש ראיון עם מרי קייט ואשלי

Radio Joe

New member
יא D: |נדחפת|

1. What is your favourite desinger/brand-name? 2. How can you describe your designs in a few words? 3. What do you think about the papparazi? [אולי זה פרטי מדי?] 4. How do you choose your clothes, in the morning, to a date, or on the red carpet? 5. Do you care about how peple react to your style/sense of fashion? 6. Are you about to puclic a new movie? Cause I really like all of your movies...
7. What are your favourite flavours of ice cream? 8. What kinds of music you like? [זה מאודדד מעניין אותי] 9. Summer or Winter? 10. Red carpet or Home with family? 11. Shopping in NY or LA? 12. Cofee or Tea? טוב חלק מהשאלות סתומות [קפה או תה?] אבל זה הכי מעניין... הפרטים הקטנים שאף אחד לא שואל... :) מחכה לתשובות ^^

olsen cool

New member
זה רעיון טוב

נעשה מן דבר כזה של או זה או זה. אני מכניסה 2 שאלות שלך,אני לא רוצה להגזים בכמות.

כל הכבוד על היוזמה../images/Emo45.gif

ויש לי שתי שאלות אם אפשר: 1. האם הן עדיין בקשר עם שחקנים מ"צער גידול בנות"? ואם כן- עם מי? 2. האם יש סיכוי שהן יבואו לבקר בישראל?

shira the star

New member
יש לי שאלה להן ואני מקווה שתפרסמי

איך החברים שלהם(לא בני זוג) מרגישים שהן מפורסמות ?? ואיך הן הרגישו כשהחשיבו אותן כל הזמו לתאומות ???? מקווה שתפרסמי .

המ,אני רוצה לשאול גם..

--אחרי שהן בעצם מפורסמות במשך כמעט כל החיים שלהן,הן לא חושבות שההורים שלהן טעו כשהכניסו אותן לשואו ביז בגיל כ"כ מוקדם ולא נתנו להן צ'אנס לחיות כילדות רגילות?

mayosh4

New member
יש לי כמה שאלות....

1. האם פעם חשבתם על קריירה אחרת כמו דוגמנות או שירה? 2. במראה החיצוני אתן מאוד שונות, האם אתן שונות גם באישיות? 3. אתן אוהבות בגדים צמודים או משוחררים? 4. האם בגלל שהמון שנים התיחסו אליכן כבן-אדם-זהה בה הדחף שלכן להשתנות? האם בגלל זה שיניתן את בצע השיער? (אישי מידי?... לא ניראה לי) טוב זהו לבינתיים, אבל יש לי עוד מלא! השאלות יושבות לי על קצה הלשון אבל אני לא מוצאת אותן... תמיד אני רוצה לשאול אותן המון שאלות ועכשיו כשיש לי הזדמנות אני לא יודעת מה!

ano2

New member
אתם כאלה תמימים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתם לא קולטים שהולכים לענות על השאלות האלה בשבילהן והן לא הולכות לענות על זה בעצמן

mayosh4

New member
יכול להיות שלא הן ישבו מול המחשב

ויכתבו את התשובות אבל בטח- ולפחות בשאלות "האישיות יותר" יתנו תשובה שלהן, אני ממש לא חושבת שעל "שאלות אישיות" מישהו ימצאי לנו תשובה ויש שאלות כמו "מה הפרוייקט הבאה שלכן?" וזה ממש לא משנה אם הן יענו או הסוכן שלהן שיודע בדיוק מה שהן יודעות.

0rin

New member
השאלות שלי -ס-ו-פ-י-ת-../images/Emo203.gif

1. ?why did you change your hair color was it meant to clarify that the time of Twins is over? 2. ?What are you favourite stores אשמח מאוד אם תצרפי לאימייל

אפריל1188

New member
חחח

גם אותי מעניינות השאלות האלה בדיוק.. 1.איזה צבע שיער הן יותר אוהבות על עצמן. 2.איזה חברים שהם סלבס יש להן. וכל הכבוד לאתר!

0rin

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif

פשוט אני גם הייתי חייבת לרשום את השאלות נכון.. כי זה חלק מהשיפור שלי באנגלית..

pusher

New member
או אני רוצה!../images/Emo6.gif../images/Emo215.gif

1.האם יש אנשים שעדיין מתבלבלים ביניהם? 2.יש להם תכניות לסרטים? 3.בלונד זה שיער טבעי שלכם?

olsen cool

New member
אממ

הבלונד הוא השיער הטבעי שלהן אבל שתיהן שינו את הצבע לחום וחום ככה.

למעלה