יש ראיון עם מרי קייט ואשלי

שאלה:

איך התמודדתן אם ההצלחה בגיל צעיר?זה לא שינה אתכן?איך התייחסו אליכן בבי''ס?הייתן מקובלות בזכות הפרסום?או שלהפך,קנאו בכן? (שמישהו יתרגם אני גרועה באינגליש)

mayosh4

New member
מקווה שלא מאוחר מדי!!

זו שאלה דיי מעניינת (ניראה לי): האם אתן מתכוונות לעבור לקריירה "בוגרת יותר" בגלל שגם אתן התבגרתן או שאתן ממשיכות עם סירטי הקומדיה עד הסוף? ותוסיפי גם שאין לנו בעיה עם סירטי קומדיה חס וחלילה! פשוט סקרנות... ושוב שאלות שכבר חזרו על עצמן הרבה אבל אני רוצה לשאול כדאי להיות בטוחה! 1. מדוע אתן לא משווקות מחדש את קו המוצרים שלכן בישראל? 2. האם תבואי איי-פעם לביקור? 3. ומתי כבר תעשו סרטטטטטטטטטטטטטטט??? (חח אל תכניסי את זה)

11zz

New member
למה גנבו....

שלום מריי קייט שלום רציתי לשואל למה ניקי הילטון גנבה לך את החבר.??.?..?

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo23.gifיש לי שאלהההההה../images/Emo23.gif

האם יש תוכניות לסרט עתידי בכיכובכן? אם לא, מתי נזכה לראות אתכן על המסך הגדול, ביחד או בנפרד...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifוואו כל הכבוד../images/Emo47.gif

נו, ראיון באי מייל זה גם משהו

Dandoka

New member
ווווווואוו!! כל הכבוד!

אימייל זה גם משהו רציני!! איזה כיף :]]]]] טוב, שאלות: directed to each one individual: which movie/series you took part in, do you love the most? - Is there a charecter you fill more close to her, that you ldentified with her more than other charecters you playd?

taloss

New member
יש לי שאלות..

אני חדשה כמו ששמתם לב.. זה לא כל כך שאלה אבל עדיין.. היי אם אתם באמת קוראות את זה אז.. שמי טל אני גרה בישראל כמו ששמתם לב..ראיתי אותכם על המסך בפעם הראשונה בצער גידול בנות עד היום אני רואה את השידורים החוזרים ויודעת את הפרקים בעל פה..! יש מצב שצער גידול בנות תחזור..?עם אותם שחקנים? אוהבת טל..

olsen cool

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

והוספתי את השאלה למרות שנראה לי שעליה הן כבר ענו

השאלות שלי:

1.מה התוכניות/פרויקטים שלכן לזמן הקרוב?האם אתן מתכננות לצלם עוד סרטים ביחד? 2.האם אתן שוקלות לבוא לארץ לביקור? 3.מה אתן אוהבות לעשות בשעות הפנאי? זהו בנתיים אם יהיה עוד שאלות אני אכתוב..

love matthew p

New member
אני לא קראתי את כל ההודעות

אז אני לא יודעת אם שאלו את השאלה הזאת ואני לא יודעת אם מאוחר מידי לכתוב את השאלה שלי אבל הנה: "כידוע לכולם אתן משחקות כמעט מאז שאתם משחקות, עם מי מכל מי ששיחקתן איתו\ה הכי נקשרתם? ועם מי אתם בקשר טוב עד עכשיו?"

bar shuka

New member
לאפרת

כל הכבוד! לא נורא שזה רק באימייל , עדיף זה מכלום........ ממש להוריד בפניך את הכובע
אז שיהיה בהצלחה ולאיפה לשלוח את השאלות?

cuba151

New member
פרסום וקידום המוצר

אם זה יגיע אליהם זה טוב ואם לא אז שווא לנסות my name is sahar and i live in L.A i m racing motorcycle in the american championship (AMA)and i m doing my best to let every body see israel in a defrent way then what they see on T.V the compatetion is realy hard the riders are realy good and their is a lot of mony in this sport to spend if you want to be at the top now my question is (wiche i belive serve the both of us) a do u want to sponsser the team? the rating chart and the information on what u gain out of it is with me and i would love to meet with you and explain to you about it to contact me [email protected] thank u

olsen cool

New member
הייתי שמחה לשלוח להן את זה

לצערי אני לא חושבת שיש בזה טעם,זה ממש לא תחום שבו החברה שלהן עוסקת.

למעלה