יש ראיון עם מרי קייט ואשלי

chimni

New member
יש לי שאלה.. (שלום לכולם..)

האם קו האופנה שלהם כוללת גם תינוקות ופעוטות? איזה תחום הם ניו רוצות להתחות שכרגע לא באפשרותם (מסיבות שונות) לכל אחת סיגנון לבוש משלה, כיצד אתן מצליחות לאחד את הסיגנונות של שתיכן ליין אחד?

JuliaM1

New member
שאלה בבקשה תשימו לב:)

How did your experience in acting in a very young age expressed in your adult life? איך הניסיון שלכן במישחק בגיל מאוד צעיר, התבטא בשלב של חיכן הבוגרים?

no have name

New member
יש לי שאלה (אם זה בסדר)

בכמה סרטים/ו סדרות הראו שאחת מהם צמחונית, השאלה היא למה, מה הן חושבות על כך והאם אחת מהן הייתה או בהווה צמחונית ומה הסיבות!! תודה רבה, מיה

Neta lli 1

New member
איזהההההההההההההההה כיף!!

לא הייתי כאן שבוע כי לקחו את המחשב שלי לתיקון.. אבל איההההההההה כיףףףףףףףףףףףףףףף!! אומנם זה לא כמו ראיון טלפוני או משהו כזה אבל זה גם משהו.. השאלה שלי: עכיו, אחרי שכבר עשיתן כמעט הכל, סרטים ספרים דוגמנות, מה אתן באמת רוצות לעשות שעדיין לא עשיתן..?

R E N I

New member
יש לי כמה שאלות!!!!

1) Who brought you to your first audition for the serie "FULL HOUSE"? 2) If you were not actresses, what would you do? 3) Do you feel that beeing a tween is a benefit or not? 4) Beeing a kid who acts, you have a lot of pressure- school, friends, commitments... When you were younger, did you have a breaking point, when you wanted to quit acting? Thank you!!!

יש לי שאלה...

אם עדין לא שלחתם תטופב יש לי שאלה אליהם- (nitzan, 13) i have a question- do you gonna come to isral? if u do come to zichron ya'aqov!! i am loveee uuuuu xxxxx nitzan

למעלה