יש
הם אמרו לי כן

lacrimosa girl

New member
טוב, מתברר שבחודש הבא הנייטמייל הוא לתומאס

אז אני אשלח לו את השאלה הזו, אחרי עיבוד נוסף :) אני חושבת שגם אציע לו לענות לי בפרטי, כי זאת באמת שאלה חטטנית ממש. מישהו רוצה לערוך אותה או משהו?

lacrimosa girl

New member
אני רוצה מפגש מעריצים ;__;

אם לא יהיה אני פשוט אצטרך לפרוץ למלון שלהם, איזה יופי שיש לי פרצוף רוסי

lacrimosa girl

New member
ועכשיו אני אחשוב על עוד קצת שאלות ^^

if I may ask about the chemstry between the band members, I wonder, how is it to compose and write the songs all alone? as I understood, most of the songs are done apart, recorded apart, and then it all mixed up togeter. isnt it make everything much more complicated? and what about the feeling, the fun of composing stuff together? isnt it lost in this way?
do you have any thoughts of even expoding the orchestera next album? is it actually possible? how does its feels, to work with an orchestera? I mean, its make everything about the songs not as the band only, actually it makes the whole "band-thing" gone! did fans asked you that before? what do you think about it? זהו בינתיים, אולי יעלו לי עוד בהמשך. בואנה אני עילגת >_<​

היויו

New member
כל השאלות שלך הן לתומאס, אה?? ../images/Emo8.gif

בקשר לשאלה השניה - היא מופיעה כחלק מראיון שכבר נערך איתו, והוא ענה שהעניין עם התזמורת היה חוויה אדירה מבחינתו. נצטרך לשמוע איך זה משתלב בDPP, למרות שכבר שמענו חלק בTPATP. החלק של השאלה הזו עם "זה מוציא תא כל העניין מהלהקה עצמה" הוא דווקא מעניין,לא זוכר שקראתי עליו פעם. גם השאלה של הכתיבה לבד מעניינת... אני לא יודע אבל אם הוא כותב הכל הכל לגמרי לבד, כולל כל הלחנים והעיבודים. אחרת מה הקטע של "להקה" ? להקה יוצרת ביחד, לא רק מנגנת ושרה ביחד...

lacrimosa girl

New member
בדיוק, זה מסקרן אותי כבר הרבה מאוד זמן.

אתה רשאי לערוך את השאלה כרצונך XDD

lacrimosa girl

New member
אוה, ודווקא זה הופנה ללהקה כולה ../images/Emo6.gif

לכן החלק הראשון של השאלה על האורקסטרה

The Cat Woman

New member
שאלה לענט... (זה לא ברצינות, אגב)

איך ההרגשה להיות ההורסת הרשמית של נייטוויש? איך זה להיות בלהקה שאת לא מגיעה לקרסוליים של הסולנית הקודמת שלה? |תסגידה|טאריה|ססגידה| ושאלות לתומאס- מה הקטע עם הכובע? ולמה אתה וענט כל הזמן מסתודדים? מה הולך שם?! תומאס... לא מוצא חן בעיני העניין, תחזור לאלתר לאנוס ילדים קטנים ועזוב את ענט בשקט!!!
שאלה למארקו- אפשר שתחתום על כרטיס אדי? אני אשמח לקבל את האיברים שלך (חוץ מהכבד כמובן) ואת השיער... את הזקן אתה יכול לשמור לעצמך. ושאלה אחרונה ליוקה- אז מה... יוקה? אתה בא לפה הרבה?
ו... אולי תעשה לי ילד??? ועכשיו רגע של רצינות... כשאתה שולח להם את השאלות של חברי הפורום לאישור, תכתוב להם בPS על תפוז ושיש כאן ראיונות במצלמת אינטרנט ואם הם יוכלו לעשות אולי צ'אט או ראיון פומבי דרך האתר- זה גם יביא פרסומת לתפוז, גם פרסום ללהקה, גם פרסום לפורומנו הקט וגם... אמממ.... אנחנו ממש נהנה מזה בת'כלס...

ש נ י1

New member
זה שם, אפשר לכתוב אותו בכמה צורות

אם היא דודה מרוקאית, קוראים לה ענט. אם היא סתם שוודית, קוראים לה אנט.

ש נ י1

New member
אבל תודי שהיית מעדיפה שהיא תהיה שוודי../images/Emo3.gif

אם נתעלם לרגע מהעובדה שהיא שרה בנייטווש:p

למעלה